POSTED IN EU, USA

Er situasjonen den motsatte av det vi tror og mange håper?

Går USA/EU mot en politisk krise?

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Moon of Alabama kommenterer at USAs forsvarsminister ringte den russiske.

Av redaksjonen

Vi sakser fra USA-nettstedet Moon of Alabama:

I går ringte den amerikanske forsvarsministeren Lloyd Austin til den russiske føderasjonens forsvarsminister Sergei Shoigu.

Hvorfor?

USAs referat av samtalen sier:

Den 13. mai snakket forsvarsminister Lloyd J. Austin III med den russiske forsvarsministeren Sergey Shoygu for første gang siden 18. februar. Sekretær Austin oppfordret til en umiddelbar våpenhvile i Ukraina og understreket viktigheten av å opprettholde kommunikasjonslinjer.

Austin startet samtalen og USA søker en våpenhvile i Ukraina!!!

Blir vi ikke fortalt at Ukraina vinner krigen? At det snart vil presse de russiske styrkene tilbake over grensen? Operasjonen for å «svekke Russland», som Austin kunngjorde offentlig for to uker siden, ser ikke ut til å gå så bra.

Lloyd Austin – Wikipedia
Lloyd James Austin Ⅲ er en amerikansk pensjonert general som tjenestegjorde i U.S. Army fra 1975 til 2016. Han var sjef for U.S. Central Command fra 2013 til 2016. Fra 22. januar 2021 er han USAs forsvarsminister i Joe Bidens regjering. Wikipedia

Lenger nede i artikkelen kommenterer nettstedet den generelle situasjonen som i virkeligheten forteller om en fullstendig mislykket politikk fra USA/Nato/EU-landene side overfor Russland:

Det er nylig en rekke andre saker som også går til fordel for Russland:

 • De økonomiske utsiktene for Russland er gode. De vil få rekordhøst av hvete. 
 • Landets interne tiltak for å kompensere for resultatene av sanksjoner fungerer. 
 • Motsanksjoner Russland har iverksatt mot sine fiender begynner å bli effektive.
 • Ungarn har blokkert europeiske sanksjoner mot russisk olje.
 • Tyrkia bremser om ikke forbyr det kurdervennlige Sveriges og Finland inntreden i NATO.
 • De amerikanske våpenleveransene til Ukraina vil stoppe 19. mai med mindre kongressen vedtar myndighet for nye.
 • Senator Rand Paul har holdt opp den nødvendige regningen med det ganske rimelige kravet om å få en generalinspektør til å granske hvor de 40 milliarder dollarene «for Ukraina» skal gå. 
 • Bensinprisene i USA er rekordhøye.
 • Europeiske naturgasspriser har også hoppet etter at Ukraina blokkerte strømmen fra Russland gjennom en av rørledningene og mens strømmen gjennom Yamal-rørledningen i Polen har blitt stoppet på grunn av russiske motsanksjoner.
 • Le Monde har bekreftet og publisert en video som viser en ukrainsk «frivillig bataljon», ledet av en kjent kriminell, som torturerer russiske krigsfanger.
 • Russland har publisert nytt materiale om den amerikanske militærbiologiske «forskningen» i Ukraina. Andre land vil også ha spørsmål om disse aktivitetene.

Sett i sammenheng blir denne listen en dokumentasjon på en fullstendig mislykket politikk fra USA side. Den samlete økonomiske «hjelpen» fra USA til Ukraina nærmer seg 60 milliarder dollars tilsvarende Russlands årlige militærutgifter. 

Enhver får tenke sitt om dette, men at stadig flere i USA reagerer på denne vanvittige pengebruken, mens det hoper seg opp av store og uløste saker i USA som krever penger er ikke å forundres over.

Det er faktisk stadig mer som tyder på en kommende politisk krise i USA/EU og ikke i Russland.

Forsidebilde: Towfiqu barbhuiya

https://www.moonofalabama.org/2022/05/if-ukraine-is-winning-why-is-the-us-requesting-a-ceasefire.html#more

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Sumpen taper, blir det A-krig?
  Dette er for tiden det eksistensielle spørsmål vi «oppegående» sliter med.
  Kan Zionistsatanistene takle å tape kampen om sitt NWO, eller planlegger de at skal vi alle gå med i dragsuget etter dem når Satan taper kampen mot Gud.
  Mitt håp er at Gud stopper dem fra å trykke på knappen, før han sender dem dit de rettelig hører hjemme.

  Svar
  • Denne Gud som mange setter sin lit til er nok ikke mye å samle på,du får tenke historie Per,jeg vet ikke om at noen Gud noengang har grepet inn for å hjelpe «guds Lam».På film helt sikkert,,men jeg vet og mange andre vet at skal noe positivt hende,da må en selv ta grep.
   Men husk hva Trump sa da opptöyene der var på sitt verste og Proud Boys og lignende forsvarte det amerikanske folk.Han sa,stand back,stand by.
   Imellomtiden får vi bakkefolket vekke opp så mange som mulig og det går jo strålende,den ene skandalen etter den andre blir nå avslört og dypstaten er i panikk.Jeg tipper at en a bombe vil bli sendt til riktig adresse,så begynner utrenskningene.Ja forresten,utrenskningene er jo i full gang.Shanghai åpner igjen,den skjulte makt er nå fjernet der,men hvor går stafettpinnen videre ?.Putin er snart ferdig med sin lille feiejobb,i USA er nå rettsakene klare for påbegynnelse,de svetter nok disse politikerdemokratene,men bakom de sitter det jo oppdragsgivere.Grand Finale er näre nå,det blir jo ett sjokk for mange, hvor finalen skal holdes.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Rand Paul blokkerte kjempebevilgningen til korrupte Ukraina.

Ville vite hvor pengene havnet.

Forrige innlegg

Hvorfor var det viktig etter to måneder uten kontakt?

Hvorfor ringte USAs forsvarminister til den russiske motparten?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.