POSTED IN Norge, Virkelighetsforståelse

Er dette noe nytt eller har det vært slik i alle år?

Fortsatt meldinger om at mange dør under turer.

33 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

10 nye døde funnet i naturen

Av redaksjonen

Det blir stadig funnet lik i friluft etter det politiet kaller uavklarte og mistenkelige dødsfall. 

20 oktober skrev vi om 14 mistenkelige dødsfall der folk ble funnet døde alene utendørs. Nå har vi kosta på oss et nytt søk på Google og det ser ut som folk fortsatt har det travelt med å falle om og dø rundt om på parkeringsplasser og turstier.

Etter et kjapt søk gjennom de siste to ukene, fant vi 10 uavklarte dødsfall som er omtalt i lokalavisene. Første uka i november fant vi at det i gjennomsnitt ble funnet et lik hver dag på plasser der det er uvanlig å finne lik.

Det ser ut til at lokalavisredaksjonene begynner å bli vant til at det finnes døde personer i omgivelsene. I oktober var likfunnene rikelig omtalt med detaljerte skildringer og bilder fra åstedene, men nå skjer rapporteringen i notisform.

Det blir ikke opplyst om kjønn for alle de døde som er funnet. Halvparten omtales som «person». Den andre halvparten er menn. Bare 50-åringen i Sunnfjord ble nevnt med alder i notisene vi fant.

landscape photo of snowy mountain
Norges befolkning er tur-elskende. Vi har et spesielt og nært forhold til vårt vakre land.

Vi har ikke funnet omtale av dødsårsak for de ti som er funnet, bortsett fra polakken som ble funnet på Gjelleråsen. Her ble dødsårsaken angitt som illebefinnende. Vi har ikke tatt med mannen som ble funnet livstruende skadd under uavklarte omstendigheter i Kristiansand natt til søndag, som døde den 10. november.

Her er dødsfallene vi har funnet omtalt i lokalavisene etter 27. oktober.

27.10. Gjelleråsen: Polsk mann funnet død.
27.10. Skjeberg: Person funnet død i bil ved stasjonsbyen ved Skjeberg.
31.10. Smestad, Oslo: Person funnet død utendørs i boligområde på Smestad i Oslo.
2..11. Berkåk: Mann funnet død i bekken ved huset sitt.
5.11. Sunnfjord: Mann i 50årene funnet død.
6..11. Lillehammer: Mann funnet død.
6.11. Hamar: Person funnet død midt i byen.
7.11. Brummundal: Person funnet død.
7. 11. Bjergsted (Stavanger): Person funnet livløs i sjøen.
7.11. Selbak, Fredrikstad: Mann funnet død etter leteaksjon.

Forsidebilde: Ansgar Scheffold

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

33 kommentarer. Leave new

 • Som alltid, – tall kan ikke stå alene.
  Folk har i lang tid dødd plutselig, feks.av hjerteinfarkt.
  Så BURDE myndigheter som har tallene sammenlikne og gi oss disse.
  Som de burde gitt oss tallene på innlagte/døde av de som tidligere døde/ble innlagt av vanlig influensa, og sammenliknet med Covid. Fra mars 2020.

  Gjør de ikke dette, er det skummelt.

  Svar
  • Enkel øvelse: Søk i Google på ordene funnet død. Filtrer resultatet på tid fra januar til juli i år. Jeg fant sju. Drøyt en pr. mnd.
   Ved samme søk filtrert på siste måned, finner jeg nesten en pr. dag.
   Husker du så langt som to år tilbake? Den gang var det en sensasjon hvis det ble funnet lik i naturen. Da kom Kripos på besøk med teltet sitt.
   Nå finner folk gjenglemte lik i naturen nesten daglig, uten at folk leer på et øye.
   Tvert imot er sånne som du ute for å glatte over: Tall kan ikke stå alene. Sprøyt.

   Svar
   • Det er ikke tull at tall ikke kan stå alene, – hvis de skal brukes til å skjønne noe.

    Hvis media hadde skrevet at det er dødd 4000 i Norge hver Covid-måned. ( Litt varierende etter forskjellige forhold, som feks. alderdsammensetning o. l.)
    UTEN å fortelle at det har det gjort i mange år. Da hadde dette vært tull & propaganda. Selv om tallene stemmer.

   • Det du sier er at vi må vente til vi får høre fra myndighetene (eller «ekspertene», kanskje?) hvilke tall vi skal bruke som referanse. Hvis folk begynner å tenke sjøl og måle opp mot sine egne referanser, kan det bli kaos. Helt klart. Eller kanskje ikke…
    Må du ha en statsautorisert referanse for å kunne reagere på at det daglig blir funnet døde folk i naturen? Hvis staten sier at dette er helt normalt, så er det ikke mer å snakke om, liksom?

   • Ja, hvis det er slik at det er nesten 30 ganger flere plutselig døde nå enn i tidligere år, så burde selvfølgelig alarmen gå. Og myndighetene/de som sitter med tallene må selvfølgelig frigi disse. De er våre.
    Så burde man sile tallene for å ta bort forstyrrelser, forklarlige forskjeller.
    Hvis tallene fortsatt er uforklarlige og underlig/skremmende høye.
    Da Må selvfølgelig ALARMEN gå!

    Den samme prosedyren skulle vært satt i gang i mars 2020 da folk døde av/med Covid.
    Det ble det ikke. Så kan man lure på hvorfor ikke. :
    1. Bevisst for å skremme for å få folk til å bli lydige overfor myndighetenes «helse» – overgrep?
    2. Idioti på høyt plan? (Like skremmende.)
    3. En massiv global plan & styring, som vi ikke får informasjon om, og som myndigheter i forskjellige land presses til av bakmenn som ønsker En leder, En verden, og En valuta??

    Det som er mest skremmende er å se hvor mange det er som ikke evner eller tør stille spørsmål uansett hva myndigheter setter i gang, nasjonalt og/eller globalt, av udemokratiske og farlige forordninger & beordringer.

    Hva er det neste som settes i gang, helsepolitisk eller feks penge-økonomisk, uten at en frykt-ødelagt befolkning reagerer.

 • Topp idrettsutøvere dør som fluer. Sportsfolk gikk sin siste tur på stien og følte skogens ro. Så mystisk! HVA kan være forklaringen? Hmm! Skiløypene i vinterferien ser jeg for meg som et ganske grotesk syn. Ta med en stor pulk; den kan man komme til å få bruk for. Påskefjellet? De evige jaktmarker? Noen leger der ute som ØNSKER å finne en forklaring, noen som tør, noen med hjertet på rett plass? Tilgi min kynisme. Hvil i fred i det hinsidige, diktaturet her er kanskje like greit å få slippe.

  Svar
 • Northern Light.
  12 november 2021 14:23

  Myndighetene oppgir selvfølgelig ikke om personene som er funnet døde har fått mRNA-injeksjonen kalt vaksiner, heller ikke om idrettsfolk som faller om med hjertestans har fått den. Er det blodpropper forårsaket av injeksjonen som løsner og beveger seg i blodomløpet under fysisk aktivitet som er årsaken? Det skulle obduksjon gi svar på, men flere land forbyr obduksjon av folk som har dødd etter å ha fått «vaksinen», og de som dør etter å ha fått mRNA-injeksjonen kremeres, er det også slik her i Norge?

  Når det er så mange som nå plutselig dør under fysisk aktivitet etter at over fire millioner nordmenn har fått injeksjonen, burde det være allmenn interesse at det blir etterforsket, og at det forlanges obduksjon for å finne ut av dette. Vi vet i fra USA og EU at død og skader etter mRNA-injeksjonen kalt vaksiner underrapporteres til innrapporteringsdatabasene for dette, og det er grunn til å mistenke at regimene vil forsøke å skjule det, hvis det er «vaksinene» som er årsaken til en stor økning i plutselige dødsfall under fysisk aktivitet.

  Svar
  • En nabogutt, ung mann, fullvaksinerte med Pfeifer, ble plutselig syk under trening for noen dager siden. Det viste seg at kroppen plutselig hadde begynt å bryte ned muskelvev, så nyrene ble overbelastet.
   Etter 3 dager på intensiven overlevde han.
   Legene skjønte ikke hva det skyldtes, men lurte på om han kanskje trente for mye.
   ( Moderat trene de håndballspiller.)
   Det kan bli «spennende» å følge med framover. Men hvis leger generelt er like lite nysgjerrige/undersøkende som i dette tilfelle, så er det vel ikke mye vi får vite.

   Mora, med Astra-vaksine, ble lam i ene benet et par dager etter første dose for noen måneder siden. Det gikk også heldigvis bra.

   Svar
  • Og de mistenkelige dødsfallene bare fortsetter:https://www.drm24.no/blalys/savnet-jente-funnet-dod/118950, https://www.adressa.no/nyheter/innenriks/2021/11/19/Savnet-jeger-funnet-d%C3%B8d-i-Sogn-24838706.ece
   Hva døde disse av? Selvmord? En 15-åring som blir funnet død utendørs er liksom ikke helt normalt.
   Politiet har konkludert med at det ikke er noe kriminelt, ikke noe straffbart. Hvis disse døde grunnet disse «vaksinene», er det i aller høyeste grad kriminelt!!!!!!

   Svar
   • Nå er den første kjendisen funnet død utendørs.
    Ifølge manageren til Hans-Erik Dyvik («Hank von Helvete»), Boye Nythun hadde artisten dødd mens han beveget seg utendørs. Dyvik hadde ifølge manager Boye Nythun dødd alene mens han oppholdt seg alene i Slottsparken.
    – Han ble funnet ute i Slottsparken, kroppen hans hadde rett og slett sagt stopp, sa Boye Nythun søndag til Se og Hør og ble sitert i alle riksmedier.
    Nythun avviser at Dyvik har dødd av selvmord.
    Vi får ikke opplyst noe om omstendighetene omkring dødsfallet. Hvor lenge han hadde vært død da han ble funnet, hvorfor han oppholdt seg i Slottsparken og om han ble funnet av forbipasserende er ukjent.

   • De som har tatt disse injeksjonene, har dramatisk økt risiko for bl.a. hjerteatakk.
    https://dailyexpose.uk/2021/11/22/risk-of-acute-coronary-syndrome-dramatically-increases-after-mrna-covid-injections-a-new-study-finds/

    Vet om en kar i slutten av 40-åra som for noen uker siden ble innlagt med 6! blodpropper til hjertet. Hadde han kommet 5-10 minutter senere til sykehuset, ville han ha mistet livet. Vet også om en kvinne i 20-åra i nabolaget som har vært til legen ialfall to ganger etter vaksinering grunnet hjerteproblematikk/smerter.
    Kanskje vår nye Helse-og-omsorgsminister Ingvild Kjerkhol burde sette seg litt inn i hva disse vaksinene gjør med folk før hun messer i vei om hvor «trygge og effektive» de er. Selv har hun ingen medisinskfaglig bakgrunn, og altså ingen forutsetninger for å si noe som helst om disse «vaksinene».

   • En studie som ble publisert 8. november viser at risikoen for bl.a. hjerteatakk øker dramatisk etter disse mNRA-injeksjonene. (Jeg prøvde å henvise til denne siden, men det ble visst regnet som «konspirasjonsteorier….)
    Vet om en kar i slutten av 40-åra som for noen uker siden ble innlagt med 6! blodpropper til hjertet. Hadde han kommer 5-10 minutter senere til sykehuset, ville han ikke ha levd idag. Vet også om en kvinne i 20-åra i nabolaget som har vært til legen iallfall to ganger etter vaksinasjon grunnet hjerteproblematikk/smerter. «Trygge og effektive» – jommen sa jeg smør!

   • Prøv å legge ut linken igjen vær så snill. Hvis du ble stoppa, er det bare fordi det er en hangup i nettløsningen på Derimot. Del opp linken med mellomrom: http:// link. com
    Da sniker du den forbi hangup’en.

   • Prøver å «omgå» sensuren med denne linken: https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/circ.144.suppl_1.10712

   • Takk. Linken virker. Er ikke det der ei bombe så vetta faen hva som er bombe!

 • Eit heilt folk kan bli hjernevaska, det er ikkje så uvanleg.
  No erfarer vi at eit heilt folk blir mentalt sjuke.
  Dei aksepterer sin eigen alvorlege helserisiko og moglege tidlege død frå injeksjoner frå kriminelle medisinfirma.

  Fleire folk, fleire nasjonar er no mentalt forrykte og sinnslidande. Fascistiske statlege forordningar blir tiljubla fordi dei blir kalla medisinske. På same tid ber fattige lønstakarar om høgare skattar og avgifter fordi dei blir kalla klima og co2.

  Slike mentale vrangforstillingar er provoserte av mektige kapitalkrefter ved hjelp av kunstig intelligens.
  Folk vil tape og døy. Vi vil truleg oppleve stort mannefall kvar influensavinter dei neste 8 – 10 åra, etter den tid vi dei fleste «vaksinerte» truleg vere døde. Det seier truverdige medisinarar.
  Matmangel, opprør og krigar vil også auke denne planlagde massedøden og fungere som distraksjon.
  Alle seier pengane rår, og dei største pengane rår mest. Bankkartella styrer det meste. Og ingen kjenner namna til eigarane. Dei få som kjenner namna held kjeft og dei som publiserer namna forsvinn.

  Svar
 • Jeg tror at alt er over i 2027 sånn eller slik. Det tar jeg ut i fra at Gud brukte 6 «dager» på å skape jorden og alt på den, det siste var mennesket, da hadde han skapt alt vi trenger for vårt daglige liv.
  Satan har fått like lang tid på å forsøke å «overta» planeten og gjøre den til «sitt rike». Agenda 2021 var «startskuddet» hans, og hans hjelpere har det travelt, det ser og leser man om hver dag. Så i 2027 er det slutt, definitivt. De som har tatt og tar «Dyrets Merke» («vaksinen») selger sin sjel til djevelen av «bekvemmelighetshensyn» og er på vei til ildsjøen, de kommer alle til å dø snarlig. Jeg vet ikke om det hjelper å ærlig og oppriktig angre seg og «ta til seg den rette lære» før dommedag, men mulig. For på dommens dag skal alle veies, og alle som har fulgt Satan skal forgå, de som har fulgt Gud skal leve evige liv sier Bibelen. Om det evige liv blir her på jorden eller i Hans paradis er det ingen gitt å vite, men jeg tror det blir et godt liv uansett.

  Svar
 • Lørdag morgen ble en soldat fra Heimevernet funnet død i sin seng i en militærforlegning på Heistadmoen leir ved Kongsberg. Det skriver kommunikasjonssjef i Heimevernet (HV), oberstløytnant Per Gunnar Grosberghaugen, i en pressemelding, ifølge Laagendalsposten.

  Svar
  • I går ble det også funnet en uidentifisert kvinne på 60-80 år i vannet ved Nesoddtangen.
   Det ser ut til å dukke opp uavklarte «mistenkelige» dødsfall på daglig basis uten at noen ser grunn til å reagere.
   Det er heller ikke noen som ser ut til å lure på hvorfor sykehus etter sykehus innfører gul beredskap uten at det er innlagt mer enn to-tre covidpasienter.
   De tre sykehusene i Helse Fonna har innført gul beredskap, men ifølge statistikken på VG har det tre sykehusene til sammen seks innlagte covidpasienter. Hammerfest sykehus gikk til gul beredskap med tre covidpasienter.
   Jeg får det ikke helt til å stemme.

   Svar
 • Forferdelig det som nå skjer! Alle disse døde menneskene som blir funnet både her og der! Jeg kan tilføye flere på denne «dødslisten».
  1. nov: Den 33 år gamle barnehage-assistenten Friederike Bach dør brått på jobb, Sør-Varanger
  10. okt: 23 år gammel kvinne funnet død i sin seng i Skien. Mistenkelig dødsfall, ingen ytre skader. Foreløpig obduksjonsrapport kunne ikke fastslå dødsårsak
  Sept/okt: Mann i 60-åra funnet død i sin seng om morgenen. Akkerhaugen, Telemark.
  Sept/okt: Mann 55 år falt brått om under elgjakt. Jaktlaget hadde nettopp hatt en rast og var på vei videre da de oppdaget at vedkommende manglet. De gikk tilbake og fant mannen død. Også dette Akkerhaugen, Telemark.

  Ved iallfall to av de mistenkelige dødfallene den siste tiden, har det blitt slått nærmest drapsalarm siden personene har blitt funnet med ytre skader. Drapsmistankene har imidlertid raskt blitt «avblåst». Hva slags skader har det vært? Har de plutselig falt om og blitt skadet i fallet? Ellers vet man at disse «vaksinene» kan forårsake både blåmerker/bloduttredelser og indre blødninger som kan resultere i bl.a blod fra munnen.
  Kan før øvrig nevne at jeg nylig mistet min kreftsyke tante. Visst hadde hun en alvorlig diagnose, men det var ikke forventet å gå så fort. 2-3 dager etter tredje boosterdose ble det en dramatisk forverring av hennes tilstand – og etter symptomene/lammelsene å dømme var det tydelig at svulsten måtte ha skutt fart. Hun døde få dager etterpå. Jeg har hørt og lest flere foruroligende historier som ser ut til å indikere at disse injeksjonene får kreft til å vokse/spre seg raskere. Dette blir da også bekrefte av immunologist Bryam Bridle. Han sier at injeksjonene svekker immunforsvaret og at man ser en nedgamg (iallfall forbigående) av antall T-celler. Uten disse får krefen fritt leide – og han sier han vet om mange som har katt kreft i remisjon eller kontroll over sykdommen, som opplever at kreften «eksploderer» og blir ukontrollerbar.

  Det er grusomt det som foregår for tiden!!

  Svar
 • Når vi får én dose med vaksine, mobiliserer immunforsvaret og bruker mye vitamin D.
  Når vi får den andre vaksinen, mobiliseres immunforsvaret og bruker mye vitamin D.
  Når vi får den tredje vaksina mobiliseres immunforsvaret og bruker mye vitamin D.
  Hvis du har lavt nivå av vitamin D i blodet i utgangspunktet, er du fette, skrapa tom etter de tre rundene. Da slår immunforsvaret seg av. Når alle har fått råkjørt immunforsvaret tre ganger på et og samme året, er D-vitaminstatusen i befolkninga historisk lav.
  Derfor vil vi også se en økning i kreftdødsfall.
  Lymfocyttene (som produseres av hormonet cellene lager av vitamin D) bekjemper kreft ved å angripe kreftcellene med cytokiner (cellegift). Blant annet med en cellegift som heter TNF (Tumor Nekrose Faktor).
  Når immunforsvaret slår seg av, blir det slutt på kroppens egen cellegiftbehandling.
  Hvis en person med tre vaksinedoser innabords får besøk av the real covid-19, går det på samme måten: Immunforsvaret gjør et desperat forsøk på å mobilisere og svare på angrepet, men finner ikke vitamin D og kræsjer i flammer under take off. Da kan morder-cellene gå bananas og oversvømme systemet med betennelsesfremmende kjemikalier (cytokinstorm).
  Den som tar vaksine må fylle på en en stor dose vitamin D ei uke før de tar vaksinen, for å sikre at immunforsvaret kan mobilisere balansert når vaksinen blir satt (altså; forebygge bivirkninger).
  Den som ikke tar vaksine må også ta D-vitamin nok til å pelle seg opp i øvre halvdel av normalområdet for D-vitaminstatus (100-150 nmol/L) for ikke å bli smitta og havne på framsida i VG.
  Dette har vært dokumentert i 40 år!
  https://steigan.no/2021/11/skal-vi-forsoke-litt-vitenskap/

  Svar
  • Tusen takk for mye viktig informasjon! Når det gjelder D-vitamin så vet man at mangel på dette vitaminet kan føre til alvorlig(ere) forløp av covid19. Dette ble FHI gjort oppmerksom på allerede i mars 2020 – men de ville selvsagt ikke gå ut med disse opplysningene fordi «det var ikke nok forsket på»….
   Nå vet man at en stor andel av de (uvaksinerte?) innlagte er født i utlandet. Hvorfor kan de ikke opplyse om etnisitet på disse menneskene? Jeg har liten tro på at vi snakker dansker og svensker, for å si det sånn…Jeg har en stor mistanke om at majoriteten av de innlagte er mørkhudede personer. Vi vet at mørkhudede er mer disponert for D-vitamin-mangel (på våre breddegrader) Hvorfor går ikke myndighetene ut å anbefaler disse gruppene å ta tilskudd av dette vitaminet? (Det bør for øvrig alle gjøre i månedene som ender på -r). Tror FHI at det er helt tilfeldig at disse befolkningsgruppene er overrepresentert når det gjelder sykdom og innleggelse? Er de redd for å opplyse om etnisitet av frykt for å virke «diskriminerende». Eller er de redd for at D-vitamin- teorien skal bli veldig åpenbar….

   Svar
   • D-vitaminteorien er ikke en teori. Det er bevist i en uendelig rekke epirisk, publisert forskning fra 1983 og frem til i dag at vitamin D er råvaren til et hormon som styrer celledeling, blant annet i immunforsvaret! Dette er kjent for alle. Det er bare noen som har gjemt kunnskapen om vitamin D og celledeling i ei hule i 40 år.
    https://www.enebak.no/vitamin-d-styrer-celledeling-i-immunceller/
    Siden du er dame, kan jeg kanskje nevne at vitamin D (hormonet kalsitriol) også styrer celledeling i epitele celler? Det er også bevist. Da kan du ha godt av å vite at puppene dine er bygget opp av epitele celler. Det er vitamin D som styrer celledelinga i brystkjertler. D-vitaminmangel = treg celledeling. Resten spekulerer du deg raskt fram til på egenhånd.
    Når det gjelder vitamin D, er covid-19 bare toppen på et gigantisk isfjell som flyter i et hav av legemidler.

  • Svar
 • Dette er ein dynamisk aktuell post. Forslag til redaksjonen om å flytte posten opp.

  Svar
 • Her ein twittertråd som tek for seg idrettsutøvarar, tv-folk og andre som segner om med hjerteproblem, på lufta: #repentitis

  https://mobile.twitter.com/search?q=%23repentitis&src=typed_query&f=top

  Svar
 • Svar
  • Skriv gjerne noe om hva linken inneholder.

   Svar
   • Eg posta lenka to gonger ved eit mistak. Elles ynskjer eg ikkje å spore av denne tråden, som handlar om folk i dette landet som har døydd utandørs i det siste. Men som eit apropos la eg inn denne #repentitis, som er eit spansk ordspel, og spelar på «plutseleg» og myocarditis/pericarditis. Øvst i tråden no ligg ein omtale henta frå denne viktige saka, om unge walisarar og engelskmenn som døyr i eit urovekkande snøgt tempo: https://www.hartgroup.org/recent-deaths-in-young-people-in-england-and-wales/
    So nest øvst saksingar frå aviser som syner at Barcelona-spelar Kun Agüero, som fekk hjartetrøbbel i kamp og måtte til sjukehus, var ambassadør for vaksinering, saman med fotballklubben Barcelona, som også har vore vaskinegoodwill-ambassadør. So er det eit vell av videoar som syner idrettsfolk og journalistar få hjarte-samanbrot, på lufta. Blant andre den 17 år gamle, spanske motorsykkel-verdmeisteren Pedro Acosta, som får samanbrot medan han står på ein talarstol.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Mer klimakunnskap

Klimaet på jorden påvirkes utenfra

Forrige innlegg

Nesegrus beundring for de verste våpensystemene:

Journalistens fascinasjon for krigsmaskina.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.