POSTED IN Midt-Østen, Russland

Endringer i globale relasjoner.

Russland: Hamas inn i varmen, Israel får en kald skulder?

14 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Mossad og islamsk stat

Av Jan Hårstad

Hvis vi går gjennom historien til terrororganisasjonen IS har den da under hele sin eksistens ført krig mot de samme statene og de samme bevegelsene som Israel og USA fører krig mot. Det finnes ikke ett eksempel på at IS har angrepet israelske mål.

Det det finnes eksempler på er en video av Netanyahu som besøker skadete jihadister på et militært hospital inni Israel. Og det var Efraim Karsh som skrev en artikkel om at Israel må ikke stille seg slik at de oppgir IS som en geopolitisk asset.

Som vi vet er det nå massive meldinger i Vestens presse at det var IS som sto bak massakren i Moskva.

Om vi nå tar oss tilbake til Syriakrigen holdt Russland og Israel jevnlige informasjonsmøter om at de for enhver pris måtte forhindre at det ikke oppsto noen åpen krig dem imellom.

Analytikere minnet om at store deler av befolkningen i Israel er ukrainere eller russere. Andre hevdet at mye makt i Russland var i hendene på zionistiske oligarker og viste til at Putin omfavnet de ulike sjefsrabbinere ofte og godt. Kort: det var de som hevdet at det fantes en slags uskreven allianse mellom Israel og Russland. Netanyahu selv valfartet til Moskva.

Dette er lenge siden. Det som har skjedd ved Gazakrigen er at Russland definitivt har lagt bort sine dialoger med Israel og faktisk startet å behandle Hamas som nærmest den palestinske staten in spe. Det samme gjør Kina som også hadde mye prosjekter gående med Israel om havner etc.

Det er kort tid siden en hel gjeng av palestinske ledere, særlig Hamas, ble invitert til Moskva og utfra intervjuer og pressemeldinger var palestinerne lykkelige over den strategiske alliansen med Moskva som var i emning.

Dette er intet mindre enn en revolusjon av de tradisjonelle Israel-Russiske relasjonene og må ha kommet som et sjokk på Netanyahu-regjeringen.

Jeg er i øyeblikket tilbøyelig til å tro at ikke bare ukrainsk etterretning men også Mossad har interesse av å sende en skarp politisk melding til Moskva. Ved omfavningen av Hamas går dere over den Røde linje. Forstått?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

14 kommentarer. Leave new

 • Jeg tror du er på sporet Hårstad. Det er sannelig ikke lett å få overblikk i dette kaoset av hendelser. Uendelig mange av disse peker tilbake på Israel/Mossad. (9/11-Epstein) En «frase» som har blitt fremført er: «Israel will be the last to fall!» Iflg. nettet er det «full panikk» i Washington DC.:
  «CIA & PENTAGON I PANIKK SOM RETTFERDIG GÅR FREM OG> KOMMER< Og MER KOMMER]; White Hats tegner et bilde for det amerikanske folket og verden at [EPSTEIN]-KORRUPSJONEN er knyttet til en verdenspedofil, en utpressingsring for menneskesmugling, og enda større er forbindelsen som VIL føre til verdens hvitvaskingssystem gjennom [EPSTEIN] Israel, cia .mi6 , EU og amerikanske militære etterretningsbyråer.

  > Dette er bare begynnelsen på avsløringen og åpner dørene til CIA Pentagon Corruption-systemet. > Dette var alltid *PLANEN … Og den voksende EPSTEIN-SAGAEN VIL VOKSE TIL STORE AVSLØRINGER OG LEKKASJEN AV VIDEOER OG LYD FRA ULIKE KILDER >>> INKLUDERT AT EPSTEIN SELV SNAKKER<<Jeg har fortalt deg i lang tid at disse hendelsene kom og kommer til å skje. / Vel det skjer og vokser/

  Du tror det er tilfeldig at Q militære etterretningsoperasjoner var den første som brakte EPSTEIN inn i eksponeringen på verdensbasis med hundrevis av millioner av ANONS og World Partiots som søkte etter data om EPSTEIN

  AKKURAT NÅ_CIA. Pentagon er i full panikk ettersom deres korrupte system og institusjon er inne i en kollaps og mer data kommer og kommer til å bli dumpet.

  Ettersom verden ga opp EPSTEIN, har jeg fortalt hva som skulle skje og hvordan det kom til å koble seg til alle grener av regjeringen, Hollywood. Underholdningsindustri.

  Tror du det var tilfeldig at jeg fortalte deg at det svarte samfunnet ble guidet til å avsløre musikk- og underholdningsindustrien?
  Tror du det var tilfeldig at jeg fortalte deg at P Diddy var koblet til en massiv pedoring, sexutpressingsring? Jeg ga deg denne informasjonen for lenge siden og fortalte deg at dette ville koble til drapene på Tupac og planlagt Black on Black-hat/kriger skapt gjennom musikkindustrien kontrollert av CIA og Elites.
  >
  >_NÅ har du STORE kjendiser, musikere som avslører P Diddy for sexutpressing, pedofili og seksuelle overgrep. Sannheten blir sterkere etter hvert som store krefter kommer sammen og begynner å AVSLUTE WILL SMITH å ha sex med menn og være en del av en mannlig prostitusjon Elite-ring (mer kommer til å slippe på Smith)
  _
  _Sean p Diddy Combs drepte hans barns mor Kim Potter, hun hadde bevis P Diddy var en del av en satanisk kult og hun hadde funnet at han hadde sex med unge gutter og hun visste om drapene på disse elitefestene. Hun ønsket å stå frem, men hun ble drept. … Men nye bevis vil dukke opp i løpet av året. P Diddy har forbindelse til sexutpressingsringen og CIA og til [EPSTEIN]
  _
  _
  _Akkurat NÅ… White Hats-operasjoner har gitt grønt lys til Hollywood White Hats til å gå etter OPRAH WINFREY>≥> hennes forbindelse til CIA, Harvey Weinstein , [ Epstein] finansring og Clintons menneskehandelsring vil bli avslørt i neste måneder…
  Akkurat nå i Hollywood og på Internett angriper kjendiser Oprah og avslører hennes kontroll over de svarte skuespillerne og det svarte underholdningsmiljøet.
  (Oprah ble plantet av CIA og Hollywood-elitene for å ta kontroll over de svarte samfunnene og forene dem under DNC og liberale agendaer) .. I de neste månedene kommer White Hats til å koble JP MORGAN. Goldman Sachs Wells Fargo Blackstone BLACKROCK til EN FULL KORRUPSJONSSCANDLR som er koblet til Pentagon CIA (Rockerfellers+ ELITES)»

  Svar
 • «Sionister flest tror ikke gud eksisterer, men de tror at han lovet dem Palestina.»
  Ilan Pappe

  Svar
  • Ja, e.
   Det hele er så helt bort i tåkehavet.
   Vi burde jo le av hele det religiøse, de ene verre enn de andre.
   Dette sterke behovet for å ha noe å tro på får de forundeligste utslag.

   ‘Hvorfor tror du på en ( ‘den eneste sanne’) gud, det finnes jo ingen bevis ? ‘

   *Det står i bibelen*

   ‘Hvem har skrevet bibelen?’

   *Gud*

   Og vi ler ikke, eller bøyer oss bort i forlegenhet. Men bevilger penger over statsbudsjettet for å støtte tullet. 😉

   Og likeledes når noen ,- UTEN Å BLI LEDD UT, tror/mener de er guds utvalgte på jorden.
   Og klipper litt av tissen og går med rare hatter for å være med i denne klubben.

   Svar
   • Trump ikler seg gjerne «rar hatt», gifter bort datteren til Jared, men nå har han visst sagt noe feil igjen:
    Siste nytt: «Trump er antisemitt». Logikken er helt på bærtur, men pratehodene spiller indignert og moralsk rystet.
    https://www.youtube.com/watch?v=01PWOO5QX44
    Jødisk svigersønn, konvertert datter, vil flytte ambassaden til Jerusalem, ingen unnskyldning ifølge MSM og Schumer.
    ANTISEMITT!
    Etterhvert blir det kjapt en fjær i hatten å være nettopp det slik begrepet misbrukes.
    Heldigvis gir de ålreite mer lyd fra seg: Ilan Pappe, f.eks, og familien til Gabor Mate og TheGrayZone.
    Jødehatet blomstrer, og hva kan man vente sånn som de fremtrer.
    Trump liker ikke hvordan de fremstår heller, men det er for at overgrepene ikke skal vises så tydelig i media.
    Sadister skryter gjerne av sine bestialiteter. Det gir slik en deilig maktfølelse.

   • Det blir litt som en gullfisk i en glassbolle skulle sagt…..»Og det finnes ikke noe som er større enn oss, vi forstår alt».

    Verden er nok mer komplisert enn vi mennesker forstår. Ikke er det sikkert vi har alle de sansene som trengs for å forstå heller. Hva slags bevis har du for at vår fysikk dekker alle krefter og energier som finnes.

    Man skal ikke så langt tilbake i historien før vi forstod veldig lite. Nå tror noen at vi forstår alt..?

   • «Bibelen» ble til på politisk vis; Jesus ville aldri godkjent kristendommen i i sitt navn, påstår jeg.
    «Døde for våre synder», (???) , så hva skal det bety? At gud ofret sin enbårne? Så praktisk, da trenger vi ikke ta ansvar. Ideen å ofre sin sønn er satanistisk. skrudde ritualer: nattverd, dette er hans blod, dette er hans legeme, så ekkelt, så pervertert! Jesus som «Prügelknabe»? Vi er da lissom bare tilgitt uten konsekvenser?
    Religionene er for folk som ikke tror de kan ta direkte kontakt med det guddommelige.
    «God’s Kingdom is within you», sa han, men prester liker ikke det, da mister de jobben, og sin makt.

   • Eric Kamov
    26 mars 2024 19:52

    George Galloway er et relativt godt orientert [og ‘rett-fra-levra’] individ hva angår den generelle, politiske status quo.
    Imidlertid har også HAN medbragt i sin personlige bagasje noe han ved enhver anledning tar frem og »harper» på; nemlig sin absurde ‘avhengighet’ til religion . . .

    Nylig gav dette seg utslag i en ikke så rent liten blødme, der han [i sin kommentar til det nylig utførte terroranslaget i Russland] (offentlig)* utbasunerte, at:

    »Ideologies are man made, religions, if you believe in them – as I do, are… ahh… made by ‘god’ . . . .»

    I rest my case.

    *: https://www.youtube.com/watch?v=PhKM60XbolU (@34:53!)

 • Tommy Olstad
  26 mars 2024 13:20

  Forholdet mellom Israel og Russland/Kina er nok bedre enn begge parter gir direkte inntrykk av. Det er i denne sammenhengen svært interessant med det vetoet som de to gigantene nylig la ned i Sikkerhetsrådet mot USAs forslag om våpenhvile i Gaza.

  Israel har sine rabbinere og Russland sin kirke med Kirill i spissen, men i forhold til Islam er de i høyeste grad sekulære, men allikevel, som de selv sikkert ser det, realister. Både Kina, Russland og Israel kjemper hardt mot muslimer når de har dem tett innpå seg, men på litt avstand er de villig til å snakke med dem og samarbeide hvis de ser seg tjent med det.

  Når det gjelder terroren i Moskva nå nylig, er det helt sikkert IS alene som er ansvarlig for den. Russland har for å støtte Assads regime i Syria ført en meget hard krig mot dem, og er den aktøren som har mesteparten av æren for at IS nå ikke lenger er den farlige maktfaktoren de var. Man må også huske på at det bare er muslimer som kan innbille seg at man tjener noe propagandamessig på en terroraksjon.

  Allikevel er det alvorlig at vestlig etterretning tydeligvis ikke ga Russland den informasjonen de hadde trengt for å stanse aksjonen; informasjon som russisk etterretning ikke selv hadde klart å skaffe. Det ble fra Vesten sendt ut varsel til publikum om å unngå folkeansamlinger i Moskva, men siden ingen informasjon kom via de kanalene som de forskjellige lands etterretningstjenester bruker ellers i slike sammenhenger, trodde Kreml det bare var propaganda for å gi inntrykk av mangel på trygghet og stabilitet i Russland.

  Grunnen til at Vesten ikke informerte Russland er selvsagt krigen i Ukraina, og de var altså villig til å indirekte bruke også terror for å skade Kreml. Dette bare understreker den totale hensynsløshet og mangel på samvittighet som Vesten utviser i forbindelse med Ukraina-krigen.

  Svar
  • En av de tiltalte etter terroren i Moskva sier han ble hanket inn og tilbudt mye penger for å «skyte noen». Rimer ikke helt med en ideologisk terrorhandling. Høres mer ut som noe USA har kokt sammen.

   Svar
  • Stort sett enig, men at det «…..bare er muslimer som kan innbille seg at man tjener noe propagandamessig på en terroraksjon», det tror jeg ikke.
   Stor oppstandelse i gatene, brenning av flagg og foto og sånt assosierer vi med muslimer, men VELLYST og feiring over terroraksjoner er ikke unik for allahu-akbarene;
   Israelere synger og feirer og danser også når skade på fienden gjøres.

   Svar
 • Greit å ta med hva Putin har sagt da….Årsaken til at han «støtter» Hamas er ikke fordi han er i mot Israel, men fordi han er nødt til å ta side mot USA. Putin forstår nok veldig godt Israels kamp mot islamistene, og ville trolig støttet Israel om USA hadde holdt seg på matta bla i Ukraina.
  Mens Putin kamp drives av pragmatiske hensyn drives Hårstad og co’s kamp mot Israel av hat. Det er en aldri så liten forskjell.

  Svar
  • «kamp mot Israel av hat»; staten Israel gjør seg jo ualminnelig lett å hate, ved sin adferd. Jo flere av de som identifiserer seg som jøder som står opp mot Israels handlinger, desto bedre. Å være medlem av NATO, å støtte Israel nå; hvordan kan noen være bekjent av det? Bekymringsverdig for Norge. OG. Bekymringsverdig for mange israelere jeg har kjent på min vei hvis det flammer opp ytterligere.
   De israelere jeg har kjent og kjenner er/var omtrent like lunkent jødiske som jeg er kristen, det vil si nesten null (selv om Jesus for meg er et forbilde), sekulære, basically, så traumatiserte av å leve i en krigssone at en kinaputt skremte vannet av dem.
   Et belastet og traumatisert folk, og de er sin egen belastning inntil de tar et oppgjør med seg selv. Det måtte Nazi-tyskland, det må sionist-Israel. Samme ulla.

   Svar
  • «Kristus kom fra en verden der det ikke er noen død, hvor den ikke er kjent. Derfor, for å kjenne Kristus, må du forstå hans død; døden eksisterer bare på jorden, så mysteriet med Golgata må forstås på jorden. Og hvis et menneske ikke får et forhold til Kristus på jorden, vil mennesket ikke oppleve ham i de høyere verdener.»

   –Rudolf Steiner

   Svar
 • Så la de dem hyle «vi er offeret, vi har rett, » «gud lovte», til hele verdens majoritet ser hvem overgriperen er,
  de er det forbannede folk hvis de står for det som skjer, ta det med i graven og inn i neste liv.
  Pinlig folk, hvis de står for «israel».

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hva er forholdet mellom folkevalgte og rustningsindustrien?

Hvem styrer hvem?

Forrige innlegg

Det nasjonale sjølstyret

Imperialistmaktenes rivalisering
overstyrer alltid
det nasjonale sjølstyret.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.