POSTED IN Coronavaksiner, Helse

En deltaker i vaksineprogrammet:

Vi skulle fremsnakke vaksinen og ikke snakke om bivirkninger.

12 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

– Jeg ber om unnskyldning for hvordan de uvaksinerte ble behandlet

Etterhvert ble det feil for meg å sitte der og late som. Hvor ble det av verdien om at alle er like mye verdt?

_____________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Hemali
_____________________________________________________________

Hemali kjenner kvinnens identitet.

Katrine forteller om tiden da hun jobbet på vaksinesentra og med smittesporing fra slutten av 2021.
– Kulturen var at de uvaksinerte skulle få dårligere service og mindre vennlighet. Alt var de uvaksinertes skyld, og slike holdninger har ingenting med genuin frivillighet å gjøre.

Sa opp etter 20 år

– Til slutt kunne jeg ikke være med på det, sommeren 2022 sa jeg opp etter 20 år med arbeid for ulike hjelpeorganisasjoner. Jeg har felt mang en tåre, følelsen av å gjøre noe samfunnsnyttig er borte og jeg savner den.
Arbeidet hennes var både lønnet og frivillig. Katrine er ikke hennes egentlige navn. Hun ønsker å være anonym for å skåne sine to barn.
– Jeg kommer fra en liten bygd, og jeg vet hvor grusomme folk kan være mot hverandre.

– Som vakt på vaksinesenteret så jeg veldig mange akutte bivirkninger: Oksygennivå i blodet sank drastisk, det var økt puls, svak puls, svimmelhet, besvimelse, kvalme, hodepine, anafylaktisk sjokk og noen akutte symptomer på blodpropp. Det var alt av bivirkninger.
– På det meste vaksinerte vi 700 på én dag, og sammenlignet med andre typer vaksiner, slo det meg at unormalt mange fikk akutte bivirkninger.  

Utad skulle vi framsnakke vaksinen og ikke prate så høyt om bivirkninger.

– Snakket dere medarbeidere om dette?
– Nei, kulturen var hysj hysj. Utad skulle vi framsnakke vaksinen og ikke prate så høyt om bivirkninger. Det ble ikke sagt dirkete og det kom ikke skriftlig, men det var en pent innpakket oppfordring. Jeg sa ifra, da følte jeg meg lite populær.

– Særlig i jobben med smittesporing så jeg holdningen overfor de uvaksinerte: Det var baksnakking om dem, holdningen var at det var deres skyld at sykdommen spredte seg og at folk døde. Gjeldende praksis var at når en uvaksinert ringte og meldte smitte, så skulle de ikke få like god service, og vi skulle være mindre vennlige.

Vi gravde i folks privatliv, og vi gikk langt over grensen.

Dårligere tilbud til de uvaksinerte

– De vaksinerte fikk for eksempel tilbud om at vi kunne bistå med matinnkjøp, men slike tilbud fikk ikke de uvaksinerte i samme grad. For uvaksinerte som meldte smitte fra utlandet, skulle vi gjøre det mest mulig trøblete for dem å komme seg hjem. Mens de vaksinerte fikk tilbud om karantenehotell. Piggene var ute overfor de uvaksinerte. Jeg nektet å etterkomme det, og det var upopulært. Da tok en annen over slike telefonsamtaler, hun var «flink til å være uvennlig mot de uvaksinerte.»

– Det var en voldsom inngripen i folks privatliv å spørre om vaksinestatus når de ringte for å melde smitte. Jeg husker spesielt en dame, hun tryglet og bad om at jeg ikke måtte fortelle mannen hennes at hun var smittet. Hun hadde vært utro mens han var på forretningsreise og fikk smitte slik. Vi gravde i folks privatliv, og vi gikk langt over grensen.

Piggene var ute overfor de uvaksinerte.

Følte meg utfrosset

(Foto: iStock)

– Jeg fikk en stadig sterkere følelse av at noe skurret, og desto mer jeg ble imot kulturen og vaksinen, jo mer følte jeg meg presset ut. Venner jeg hadde på jobben vendte meg ryggen, jeg følte meg utfrosset. 

– Gjennom 20 år hadde jeg trivdes kjempegodt, men jeg valgte å slutte. Det var fryktelige leit da jeg innså at jeg på grunn av mine meninger ikke var ønsket lenger.

Katrine har to mindreårige barn.
– Det var stort press fra skolen og helsesykepleier da det var massevaksinering på skolen. Datteren min fikk voldsomme blødningsforstyrrelser som hun plages med ennå. Hun kan blø 21 dager i strekk og hadde helt normal syklus inntil første dose. Hun blir så slapp og er i ferd med å miste motet. Det eneste de sier på sykehuset er at det ikke har noe med vaksinen å gjøre. Tilbudet til henne var p-piller og samtale på BUP. En lege kalte det til og med helseangst og mente at det var årsaken til forstyrrelsene. For meg er det innlysende at det har med vaksinene å gjøre.

– Jeg har sett noen skremmende holdninger, og jeg tør ikke å tenke på hva det neste kan bli når «systemet» kan diskriminere mennesker slik.

Redaksjonen har lagt til bilde.

Forsidebilde er hentet fra Hemali-artikkelen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

12 kommentarer. Leave new

 • Ingen tvil om at de ansvarlige skal stilles for retten. Begynn med Erna Solberg, Jonas Gahr Støre, Bent Høie, Kjerkhol osv. Skyldige skal vaskes frem gjennom systematisk etterforskning på kryss og tvers i alle system og organisasjoner, alt skal ettergås med lusekam. Redaktører, journalister, leger, sykehusdirektører, folkehelseinstitutt, legemiddelverket, ansatte i offentlig forvaltning, alle som hadde rolle i den verste kriminelle handling begått i verden og Norge. De skyldige påførte eller medvirket til, at tusenvis fikk kroniske, farlige, sykdommer, samt drap på tusenvis av mennesker. I samme slengen ødela de demokratiet og rettsstaten. Antall mennesker som blir syke vil øke, bare demens har økt med 2400%. Mengden pasienter vil knuse alle helsetjenester i landet og verden. Nå deltar den samme «eliten» i utviklingen av nye pandemier og «vaksiner». FN, WHO, EU osv. har bestilt det norske folketallet (Norges dødskvote) ned 25%. Våre korrupte politikere og dype stat skal sørge for at det blir gjort. Landssviker justis skal benyttes på strengest mulig nivå mot dem.

  Svar
  • Øyvind Aarsnes
   7 februar 2024 16:04

   Det du skriver er jeg 100 % enig i. NRK og resten av riksmedia i dette landet er medskyldig i folkemord og bør dømmes til strengeste straff. Men jeg er realistisk og vet at det aldri kommer til å skje. Det som kommer nå er storkrig slik at alle disse grove forbrytelser denne makteliten har utsatt så MANGE MENNESER for skal «koke bort i kålen» og en ny «pandemi» blir satt i gang samtidig slik at kaoset blir så ille at de innfører en VERDENSREGJERING som er 100 % fascistisk og antikristlig. Det nye pengesystemet som da bli innført er det selveste Satan som har spekulert ut. Velkommen til et HELEVETE PÅ JORD. Johannes’ åpenbaring 13:16-18 N78BM
   Det sørger for at alle – små og store, rike og fattige, frie menn og treller – får et merke på sin høyre hånd eller på pannen. Og ingen kan kjøpe eller selge uten å ha dette merket: dyrets navn eller det tall som svarer til navnet. Her trengs det visdom. Den som har forstand, han får regne ut dyrets tall! For det er et menneskes tall, og tallet for det er 666.

   Svar
   • Agenda2030s lakeier møter motstand nå.
    Stoler noen fortsatt på FH, på legestanden? 700 på en dag!
    Mange må leve med seg selv resten av livet med dette på samvittigheten.
    BONDEOPPRØRET i Europa raser.
    Folket i ni land reiser seg i protest, traktorblokader, brennende bildekk.
    Googler nettopp «farmer’s protest», video; europeerne gjør opprør nå.
    Nå får vi se hvordan politiet stiller seg, for eller mot folket.
    Vannkanoner? Gummikuler folk kan bli bind av?
    I Spania stilte politiet opp en sperring, for syns skyld; lot bøndene passere.

   • Helt enig med deg og «MorTheresa». Flott at det blir flere av oss som oppfatter verdensbilde på denne måten. Motstanden øker proposjonalt med økt kunnskap om denne syke utvikling.

    Må også berømme Knut Lindner, Pål Steigan, Julia Schreiner Benito m.f. for deres innsats da covidhysteriet sto på som verst. De ble en trygg havn for oss uvaksinerte.

 • Vi vet at de eksperimentelle Covid- injeksjonene gav sykdom hos noen. Noen ganger alvorlig, som hjerteposebetennelse og langvarige menstruasjoner.
  Vi vet også at tidligere års svineinfluensa – injeksjoner gav tretthetsoplevelser/’sovesyke’.

  Her forskes det på ‘Long-Covid’.
  Var ofrene injeksjert? 1 gang, 2 ganger, 3 ganger?
  ( Da burde de vel ikke blitt smittet, men…)

  Det virker som om injekson og mulige injeksjons-skader /virkninger ikke er et spørsmål i det hele tatt?
  Er det da forskning? :
  https://www.nrk.no/rogaland/ingen-vet-hvor-mange-som-har-long-covid_-_-de-blir-overlatt-til-seg-selv-_-de-usynlige-1.16682837

  Svar
  • ‘Long covid: Dobbelt så mange kvinner rammes.
   – Der er ganske vanlig i forskningsprosjekter/studier at funnene blir analysert basert på kjønn siden det kan har stor betydning, ‘
   nrk.no/rogaland/dobbelt-sa-mange-kvinner-som-menn-har-long-covid-1.16699947

   Ja, så har man altså fått kvinner med på laget av LongCovid-frelste. ;-)
   Vi vet jo at fra tidligere at kvinner har flest tilfeller av psyko-somatisk sykdom og utmattelse. At de er flinkere enn menn til å kaste inn håndkleet. – etter å ha ‘møtt veggen’/blitt utbrent’. På godt og vondt.
   Og flere kvinner enn menn er avhengig av et sosialt nettverk for å fungere. Et nettverk som nå i to år altså har vært forbudt.

   Men er det flere vaksinerte, dobbel-trippelvaksinerte,- enn uvaksinerte, som rammes av
   ‘LongCovid’?
   Uinteressant, visstnok ?
   – Og enda kalles dette forskning. ;-)

   Svar
 • wasan Totland
  7 februar 2024 16:48

  Alle slike forkjølelsessykdommer smitter hele tiden. Det adaptive immunforsvaret tar seg av slikt. Man sitter ikke andre uten selv å ha blitt så syk at symptomene vises. Det har aldri vært sluppet noe virus fra Wuhan. Narrativet ved å kritisere Kina passet bare inn. Det fins heller ikke ekspertise på hverken å isolere virus eller å endre dem.

  Svar
 • NRK kunne velge sannhet fremfor løgn nå, men nei, «long covid» skal det hete, og med seg har de FHI, mange unge, syke nordmenn i komplett fornektelse, «eksperter»; ordet «vaksine», nei, det er ikke engang nevnt, mens det må bevilges mer penger til forskning for å finne svaret på gåten «long covid»; at det går an!

  Svar
 • Northern Light.
  8 februar 2024 16:36

  Hundrevis av balsamerere forteller nå om merkelige fibrøse blodpropper de finner i lik.

  Av Lance D Johnson.
  I midten av 2021 begynte balsamerere å trekke fibrøse, hvite blodpropper ut fra avdøde. Noen av balsamerne bevarte noen av disse blodproppene, og snakket om funnene deres på uavhengige video- og mediekanaler. Dette fenomenet falt sammen med massevaksineringen av de eksperimentelle covid-vaksinene.

  Disse injeksjonene forårsaket allerede hjertebetennelse og blodpropper men noe lignende hadde aldri blitt sett før. Helt siden nyhetene kom om de merkelige blodproppene, har en Air Force Major ved navn Thomas Haviland etterforsket saken. Han undersøkte saken blant balsamerere rundt om i verden, for å lære mer om denne avskyelige nye virkeligheten.

  Over 2/3 av balsamerere finner nå merkelige fibrøse blodpropper i lik.
  Undersøkelsen nådde 269 balsamerere i fire store land og spenner over og tre kontinenter. Undersøkelsen spurte om typen blodpropp som ble observert, prosentandelen av lik med fibrøse masser og alderen på de avdøde.

  I følge undersøkelsen fant et flertall av balsamererne (70 %) merkelige hvite fibrøse blodpropper som de aldri hadde sett før. Disse merkelige blodproppene ble ikke sett før covid massevaksineringen, og ikke under eller før covid-pandemien.

  Mr. Haviland sendte undersøkelsesresultatene til CDC, FDA og NIH 9 januar, men har ennå ikke mottatt svar. Det medisinske miljøet har stort sett ignorert dette problemet, på grunn av deres skyld i medisinske feil og urettmessig død forårsaket av covid-vaksinene.

  Opprinnelig nådde Haviland ut til tusenvis av balsamere, men deltakelsen i undersøkelsen var lav. Men da Mr. Haviland kontaktet de statlige begravelsesbyråene, eksploderte interessen for å delta. «Det forteller meg at balsamerere faktisk ønsker å fortelle deg hva de ser i balsameringsrommet, hvis de føler at de har «tillatelse» til dette fra deres nærmeste overordnede, eller den statlige begravelsesdirektørforeningen, sa Haviland.

  Major Haviland sto imot ulovlige vaksinemandater i luftforsvaret, før han avslørte hvordan myndighetene påførte tjenestemenn helseskader.
  Før undersøkelsen startet, hadde Haviland arbeidet i 16 år som elektroingeniør for en forsvarsentreprenør ved Wright-Patterson Air Force Base i Ohio. Haviland var med på å utvikle F-16 jagerflyet, F-22 Raptor og F-117 stealth jagerflyet. Han tjenestegjorde 20 år i US Air Force. Imidlertid ble hans to tiår med tjeneste stoppet i 2021 av Biden-regimets ulovlige covid-vaksine mandater. Disse påleggene førte til utbredt diskriminering, delte arbeidsstyrker og ødela familier, karrierer og levebrød. Mange ble tvunget til å ta gift-injeksjonene og akseptere helseskader, uten å få noen medisinske fordeler fra dem.

  Mr. Haviland ble tvunget til å gi opp sitt arbeide for forsvarskontraktøren fordi han ikke fulgte vaksinepåleggene. I oktober 2021 sto Haviland mot vaksinemandatet. Han siterte en teknisk orientering fra Public Health England fra september 2021, som dokumenterte hundretusenvis av «gjennombrudd» (smittet på nytt) covid-tilfeller som ble registrert blant «fullvaksinerte». Følgelig var dødsraten for uvaksinerte på det tidspunktet mer enn 3,6 ganger lavere enn for fullvaksinerte.

  Han sendte en e-post til luftforsvarets general og sa: «Skam deg for at du ikke står opp for vår rett til å bestemme selv om vi skal injiseres med et eksperimentelt medikament». Han kopierte e-posten og sendte den ut til basens 30 000 ansatte. Han fikk sparken tretti minutter senere. Med karrieren bak seg ble Mr. Haviland enda mer motivert etter at han så dokumentaren «Died Suddenly». Dokumentaren viste nøyaktig hva balsamere fant i arterier og vener til de avdøde.

  «I mine første 20 års erfaring hadde jeg aldri sett blodpropp som disse, og vi ser dem i arterier så vel som i vener», sa Richard Hirschman, en av de første balsamererne som fortalte om dette i 2021. Fordi Hirschman fortalte sannheten tidlig, er flere balsamere villige til å si fra i dag om grusomhetene de ser.

  På grunn av alvorlighetsgraden av dette problemet, bør Mr. Havilands undersøkelse bli en obligatorisk rapport, og alle begravelsesbyråer bør be balsamere om å dokumentere disse forferdelige blodproppene når de finner dem.

  Fra Natural News, publisert 7februar 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: JANE RUBY WAS RIGHT: Hundreds of embalmers are now speaking up about strange, fibrous blood clots in corpses.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Israel har før staten ble dannet vært i strid med seg selv.

Har i alle år gått svanger med borgerkrig.

Forrige innlegg

Ikke bli varsler.

Nå ble en varsler dømt til 40 år i fengsel.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.