POSTED IN Ideologi

Endetidstegn for Storbritannia:

Elever på britiske skoler har nå lov til å identifisere seg som dyr.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Ramon Tomey

Elever på forskjellige skoler i Storbritannia får lov til å identifisere seg som dyr, noe som overgår galskapen ved at de får identifisere seg som kjønnet de velger å være.

The Telegraph fortalte om en slik hendelse ved Rye College i East Sussex, der en jente identifiserte seg selv som en katt. Klassekameratene hennes nektet å spille med, og ga den potensielle katten en påminnelse om at hun er en jente. Woke-skolens ledelse irettesatte imidlertid klassekameratene, og fortalte dem at hva de sa «virkelig opprørte» klassekameraten som identifiserte seg som en katt.

Men dette var ikke den eneste historien som ble delt av avisen, ettersom elever på andre skoler også identifiserte seg som andre skapninger.

En elev ved en ungdomsskole i Sørvest-England insisterte på å bli tiltalt som en dinosaur. En annen student insisterte på å bli tiltalt som en hest. En tredje student hadde på seg en kappe og krevde at han ble anerkjent som en måne – galskap, for å si det rett ut.

The Telegraph publiserte også en sak der en ungdomsskoleelev i Wales opplevde at en medelev «føler seg veldig diskriminert hvis du ikke snakker til ham som en katt.» Eleven la til: «Når de svarer på spørsmål, mjauer de i stedet for svar på et spørsmål på engelsk, og lærerne har ikke lov til å ergre seg over dette fordi det blir ansett som diskriminerende».

(Relatert: Vikarlærer fikk sparken for å nekte å «mjaue» til en student som identifiserer seg som en katt).

Eleven beklaget seg: «Det påvirker andre mennesker og undervisningen. Det er distraherende å sitte i en klassetime når noen mjauer til en lærer i stedet for å svare på engelsk, spesielt i ungdomsskolealder. Det ødelegger mye av undervisningen fordi elevene bruker hele timen på å snakke om hvem det er som mjauer til læreren».

Elever som identifiserer seg som dyr er et faresignal

Tracy Shaw fra Safe Schools Alliance UK (SSA UK) sa at barn som kommer til skolen og insisterer på å bli tiltalt som et dyr, bare er et tegn på større underliggende problemer.

«Hvis et barn kommer til skolen og identifiserer seg som en katt eller en hest, er det umiddelbart et faresignal. Å behandle disse barna som dyr, bare bekrefter for barna at de er dyr og skader dem siden det overser problemet i livet deres, og ikke gir dem den hjelpen de trenger. Det har også en skadelig påvirkning på andre barn på skolen», sa hun.

«Problemet er at lærere er redde alt som involverer identitet, fordi de for å gjøre feil ting. De tror de er vennlige ved å bekrefte denne atferden. Men det er ikke vennlig, fordi de sannsynligvis overser alle slags ting som skjer i det barnets liv».

Christian Concern-sjef Andrea Williams understreket at Telegraphs historie «avslører forvirringen og usannhetene som er innebygd i læreplaner og undervisning, noe som utvikler seg til en folkehelsekrise.» Hun la til at «inkluderende utdanning» forfektet av woke-ideologi» etterlater lærere, foreldre og barn i moralsk kaos og forvirring».

«Dette ikke avfeies som uskyldige eksempler på ‘fantasi-rollespill’ – men som ytterligere eksempler på forvirrende og skadelige ideologier som fortsetter å eskalere på skolene våre. Av frykt for å stille spørsmål ved eller gå imot den sekulære ortodoksien, blir lærere tvunget til å gå med på det og underkaste seg det et barn ‘identifiserer’ seg som til enhver tid». Williams beklaget også at lærere som tar opp bekymringer over transbarn blir marginalisert, truet til taushet om saken og til og med blir avskjediget. «Virkeligheten er i ferd med å overgå fantasien. Dessverre er frykt-regimet på skolene slik. Vi kan ikke lenger stole på lærernes sunne fornuft», sa hun.


Fra Natural News, publisert 22.06.2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker og video i originalartikkelen.
Originalartikkel: Campus insanity – Students in UK schools allowed to identify as ANIMALS.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Dette er barn som utnytter voksnes hykleri. Det viser selvstendig tenkning og er sunt.

  Svar
 • Og så har du oss vanlege heteroseksuelle dødlege som er tvungne til å leve med homosexflagget overalt, dette påtrengande skrikande stygge flagget i grelle fargar som ropar ut om homosex.
  Er det lov ikkje å like det?
  Er ikkje over nitti prosent vanlege kjedlege heterofolk? Det fins også mange vanlege homofolk som syns at no er det nok.
  Eg får lyst til å mjaue i skuletimen eller på Dagsrevyen.

  Svar
 • Som sykepleier og veldig opptatt av helse bør unge personer bli advart mot analsex.
  Det er ikke et motargument at det har vært praktisert i all tid.
  Det er en urenslig og farlig seksualakt for helsa.
  Det er politisk ukorrekt å si det ,men det er sant.
  Det var hovedårsaken til AIDs.Det ble veldig politisk ukorrekt å si det. Da kom noen kloke hoder på at hvis det kunne skyldes på en virus så var det mere penger å tjene på en eventuelt vaksine.
  Ifølge Kary Mullis var det ikke bevist sammenheng mellom HiV viruset og AIDs.
  Forøvrig hva voksne mennesker gjør i senga er meg helt likegyldig men barn må beskyttes.

  Svar
 • Elsker å lese bøker. Mye interessant lesestoff tilgjengelig. Bare å begynne. Anbefales. Kjøper mye på NMS Gjenbruk. Mange godbiter der. Kjøpte en for en tid siden, DÅRLIG KARMA av David Safier: https://www.ark.no/produkt/boker/skjonnlitteratur/darlig-karma-9788280874634
  Leste noen få sider og kom til at dette var ikke noe jeg gadd bruke tid på. En dag var jeg plutselig uten noe å lese, begynte på denne boken og det ble en bok jeg fikk problem med å legge ifra meg … En artig reise i fantasiens verden med tanke på hva som kan oppleves som … vel, en maur … Utover det så er det vi i dag ser rundt oss, reinspikka galskap! Jeg gremmes… mye er rett og slett vondt å være vitne til… Les boken, slapp av og la tankene vandre.

  Å prøve å være noe annet en man virkelig er, er å kaste bort seg selv.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Gratisbok på norsk om en av verdenshistoriens største svindelsaker:

20 år etter 11. sept. 2001.

Forrige innlegg

USA reagerer på en mulig kinesisk lyttestasjon på Cuba.

Den tilsvarer USAs lyttestasjoner i Norge mot Russland.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.