POSTED IN Konspirasjoner / Sammensvergelser, Russland

Eier av North Stream-sabotasjen får ikke være med på etterforskningen av hendelsen.

De som skal lede den er venner med de sannsynlige forbryterne.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Sverige nekter å dele de foreløpige resultatene av sin offisielle etterforskning av Nord Stream-rørledningseksplosjonene med Russland, og hevder at informasjonen er «konfidensiell».

Statsminister Magdalena Andersson sa at resultatet av undersøkelsen om hva som skadet gassrørledningene Nord Stream 1 og 2 i slutten av september ikke ville bli avslørt for Moskva.

«I Sverige er våre foreløpige undersøkelser konfidensielle, og det gjelder selvfølgelig også i denne saken,» sa Andersson til journalister.

Etterforskningen fant at eksplosjonene var en sabotasjehandling, selv om den skyldige ikke er navngitt.

Den svenske lederen sa at Russland står fritt til å foreta sin egen etterforskning av hendelsen, og la til at Sverige hadde fjernet sperringer fra området.

«Den svenske økonomiske sonen er ikke et territorium som Sverige disponerer,» sa Andersson.

President Vladimir Putin , som har anklaget USA og Storbritannia for å ha utført en «internasjonal terrorhandling» rettet mot rørledningene, reagerte på Sveriges nektelse av tilgang til etterforskningen ved å si:

«Vi vet alle godt hvem som egentlig står bak denne forbrytelsen.»

Som vi tidligere har fremhevet , sa en tidligere Pentagon-rådgiver at de mest sannsynlige synderne bak Nord Stream-rørledningssprengningene er USA og Storbritannia, og at angrepet ble utført for å hindre Tyskland i å redde krigen i Ukraina.

Tidligere sikkerhetsrådgiver oberst Douglas MacGregor.

Douglas MacGregor antydet at motivet bak angrepene var å isolere Tyskland etter at Berlin begynte «å signalisere at at de ikke lenger ville fortsette denne proxy-krigen i Ukraina.»

Ifølge en rapport fra det tyske magasinet Der Spiegel advarte CIA Berlin om et potensielt angrep på gassrørledninger i Østersjøen uker før eksplosjonene.

Fox News-reporter Jennifer Griffin insisterte imidlertid på at det ikke var noen bevis for at USA sto bak angrepet fordi Pentagon hadde sagt det.

Både Joe Biden og statssekretær for politiske anliggender Victoria Nuland hevdet at Nord Stream 2 ikke ville bli funksjonelle hvis Russland angrep Ukraina.

Etter angrepet ønsket USAs utenriksminister Antony Blinken utviklingen velkommen som en «enorm mulighet» for Europa «å en gang for alle fjerne avhengigheten av russisk energi».

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Håper at Usrael «tar ut» overføringskablene fra Norge til Tyskland også, som et ledd i sin «plan» om å ta ut Tyskland, og derved «bevare» Europa som en vasallstat. DET hadde vært godt nytt for nordmenn og strømprisene. Man kan bare håpe at The Cabal tenker slik og utfører det.

  Svar
 • Det er ingen tvil om at de russiske gassrørledningene ble kuttet av amerikansk / britisk sabotasje. Russiske kilder nevner til og med personen som gjorde det (Løytnant Chris Bianchi).
  https://svpressa.ru/economy/article/347393/
  (Artikkelen er på russisk men kan greit oversettes med google translate).

  Svar
 • Det er nok slikt Russland ville gjort på sitt eget rør, de er så brutale. ;-)

  ‘Det er en ekstrem kraft som skal til for å bøye tykt metall på denne måten, sier Larsen om bildene.
  Nord Stream 1 er konstruert av 12 meter lange seksjoner som er sveiset sammen. Den ytre diameteren er 1,4 meter, og rørledningen er omgitt av betongdekke som er opptil en desimeter tykt. Kraften fra eksplosjonen som rev røret i filler, var så sterk at den gjorde et utslag på 2,3 på seismologiske målinger’

  tu.no/artikler/svensk-avis-minst-50-meter-av-nord-stream-1-er-borte/523065

  Og overvåking av området er det nok ingen som har gjort akkurat i den perioden.
  Det ble sikkert avslått , akkurat som kameraene rundt TwinTowers/Pentagon.
  Øvelse om overvåking av sprengning også. ;-)
  Ja, ja. Tilfeldigheter er tilfeldigheter.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Etter koronavaksinen:

Fra livskraftig til kasus.

Forrige innlegg

Krigen startet allerede i 2014.

Krigen sett fra en russisk obervatør.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.