POSTED IN Coronavaksiner

Dr. Peter McCullough:

Covid-injeksjonen er enda farligere enn vi fryktet.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Swebbtv

Blodproppene forårsaket av piggproteinene er enormt motstandsdyktige mot blodfortynnende midler.

Risikoen fra «covid-vaksinen» kan vare i minst to år. Det er dette den amerikanske spesialistlegen Dr. Peter McCullough nå advarer om, under et vitneforklaring i Senatet i Pennsylvania. Ifølge legen gir injeksjonene store, gummiaktige blodpropper som ikke løser seg opp.

Den såkalte covid-vaksinen, som legene har kalt det farligste stoffet noensinne, er enda farligere enn tidligere antatt.

Ifølge verdensledende kardiolog Peter McCullough skaper det resistente blodpropp. Risikoen kan vare i minst to år. Han forklarte dette i en høring i Pennsylvania Senatet. Sprøytene produserer koronavirusets giftige piggprotein.

– Vaksinen forårsaker blodpropp gjennom mekanismen for å produsere piggproteinet. Piggproteinet, som nå er i kroppen til alle som har tatt disse vaksinene, forårsaker blodpropp – store blodpropper, forklarer Peter McCullough. Så viser han til en FDA-studie som beskriver tusenvis av blodpropper i en prøve. De gikk rett fra ankelen opp til hoften.

– De største blodproppene vi noen gang har sett. De går opp i lungene. 11 prosent av tilfellene var dødelige. Min erfaring med disse blodproppene er at de er enormt motstandsdyktige mot blodfortynnende midler. Vi bruker alle forskjellige typer blodfortynnende midler, men de går ikke bort som karakteristiske blodpropp.

– Studier viser at piggproteinet finnes inne i blodproppene, folder seg sammen og danner det som kalles amyloidstrukturer. Amyloidstrukturer er som gummi i menneskekroppen. De ser ut som gummi, og klumpene er store og gummiaktige, og de løser seg ikke opp. En svært urovekkende artikkel som nylig ble publisert hadde et utvalg på millioner av både uvaksinerte og vaksinerte pasienter fra 2021. De utførte nøye netthinne-skanninger.

– Dette er forbløffende: de fant astronomiske nivåer av blodpropp i netthinne-arteriene og netthinne-venene til de vaksinerte sammenlignet med de uvaksinerte. Og det var bare med to «covid-vaksiner» fra 2021.

Ifølge Peter McCullough er det minst to års risiko for alle som tok injeksjonene i 2021. To år senere er de fortsatt en risiko, fortsetter han. Så det jeg sier er at disse vaksinene har en veldig lang negativ effekt i menneskekroppen. Og når vi ser blodpropp i arteriene, små arterier og vener i øyet, reflekterer det hva som skjer i kroppen. Blodproppene kommer fra andre steder.


Fra Swebbtv, publisert 15 juni 2023.
Oversatt fra svensk av Northern Light. Linker, kilder og tweet med video i originalartikkelen.
Originalartikkel: ”Mycket lång effekt i kroppen” – covidsprutan ännu farligare än befarat, enligt läkare.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Nå siger sannheten frem:

Fryktelig mange alvorlige bivirkninger.

Forrige innlegg

Det har skjedd noe med Russland:

Et russiske supermarked er virkelig noe for seg selv.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.