POSTED IN Russland

Dokumentaren om Putins palass:

Beviser ingenting. Bare påstander.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

For de som fortsatt har hukommelsen inntakt etter den forvirrende nyhetsbombarderingen vi utsettes for hele tiden republiserer vi dette innlegget. Det forteller om en nyhet som NRK promoterte med stor kraft for snart et år siden, men som viste seg å være en politisk luftballong: Mye luft og lite substans.

Den ble slått stort opp med et eget innslag på Dagsrevyen og da var hensikten oppnådd. En hadde etablert et negativt inntrykk av den russiske presidenten i den norske opinionen. Så viste det seg at det hele var en bløff men da var ballongen landet etter endt oppdrag.

Det er ikke sannheten som er viktig men at en noe vil – denne gangen å demonisere vår store nabos president. På hvis oppdrag handlet NRK? Hvam ga marsjordre til dette skuespillet?

Knut Lindtner (redaktør derimot.no)

Sanninga om «Putins Palass»

VOLTAIRE NETWORK | 29. JANUAR 2021

YouTube-videoen produsert av Aleksej Navalnij, som handlar om palasset han hevdar er eigd av president Putin ved Raudehavet [sic, det er vel Svartehavet dei snakkar om, mrk.], vart produsert i Ibach (i Schwartzwald i Tyskland), skal ein tru den lokale dagsavisa Badische Zeitung.

Filmen startar med biografien til presidenten, framskaffa ved ml.a. bruk av arkiva til det aust-tyske politiske politiet, som BKA [det føderale kriminalpolitiet] så snilt har opna. Problemet er at det ikkje finst noko samband mellom dei framviste dokumenta og diskursen til Aleksej Navalnij. Dei inneheld berre illustrasjonar (med unntak av KGB-kortet til ein av president Putins kumpanar).

Deretter tar filmen oss tilbake til palasset og nye bilde tatt ved hjelp av ei drone. Også her mislykkast bilda med å illustrere Aleksej Navalnijs poeng. Dei viser berre eit palass, bygd etter teikningar av den italienske arkitekten Lanfranco Cirillo.

Til sist viser Aleksej Navalnij blåkopiar, kostnadsestimat og fakturaar for palasset. Det einaste dei provar er at denne residensen er luksuriøs. Men desse faktum har lenge vore kjent. Den russiske opposisjonsfiguren hevdar at eigedomspapira er forfalska. Etter innvikla forklaringar påstår han at bygget ikkje tilhøyrer milliardæren Aleksander Ponomarenko, men derimot president Putin, som han kallar «den rikaste mannen i verda».

Fidel Castro

La oss minnast at CIA tidlegare har anklaga både Fidel Castro og Yasser Arafat for å vere løynde milliardærar. Magasinet Forbes har til og med stadfesta slike påstandar, som etter dei anklaga sin død har vist seg å vere vondsinna fabrikasjonar. CIA tilla Yasser Arafat eigarskapen over PLO-fond som han styrte i sitt eige namn, sidan ingen bank var villig til å motta bankinnskot frå den palesinske motstandsorganisasjonen. Alle som kjende Castro, Arafat og deira familiar har aldri tvilt på dei.

Den slurvete framgangsmåten til dokumentaren talar ikkje til Navalnijs fordel.

Omsett av Monica Sortland

Forsidebilde: Ignat Kushanrev

https://www.voltairenet.org/article212090.html

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Dette er selvfølgelig bare politikk & demonisering
  Putins «rikdom » er helt uinteressant.

  Hvor mange palass kunne Norge bygget for penge-kostnader og arbeidskostnader for Stoltenberg i stedet for bombingen av Libya?
  Hvor mange palass kunne Norge bygge for penge-kostnader og arbeidskostnader for Bondevik i stedet for å være med på ødeleggelsen av Afghanistan?
  Hvor mange palass kunne Norge bygge for penge-kostnader og arbeidskostnader for Solberg i stedet for å være med på ødeleggelsn av Syria?

  Til Norges «politikere» ( les diktatoriske drapsmenn) :
  Bygg palass så mye dere vil i Norge. Men stopp bruken av penger og arbeidskrefter for å ødelegge andre nasjoner ( som ikke har angrepet Norge eller andre nasjoner) sin infrastruktur og velferdsoppbygging.
  Det dere ( og media) driver med er dobbeltmoralskt, ekkelt, – og farlig.
  For Norge, og for verden.

  Svar
 • Få topp-politikere har blitt like mye svertet og demonisert som Putin i norsk og vestlig presse/massemedia. Han er vel en av veldig få statsledere som har tatt avstand fra og jobber mot den globale makteliten /NWO. Derfor skal han vel svertes mest mulig og tråkkes ned i søla.

  Svar
  • Det hevdes,av noen få,at Putin,Trump og Xi er dritt lei av dypstaten.
   Xi,et fåtall svensker har blandet seg inn i Kinas indre anliggender.
   Trump og department of justice tok kontroll over Erickson i 2019.Erickson er en sikkerhetsrisiko for USA.
   Venstresiden har vært fullstendig hysteriske med denne Putin Trump koblingen,pressen like så.
   Har dere forresten hørt om Oliver Carlson (Tucker)fra gotland ?.Opplysninger finnes på nettet.Svensken som infiltrerte Hollywood.
   Så har vi svensken som var arkitekten bak forbudstiden i USA,han som banet veien for Al Capone.
   Forgiftet 10 000(drepte ) for å danne opinion for forbudet.
   En svensk er æresmedlem i av byen Shanghai.
   Børje Ekholm,Investor.
   Alibaba.
   ABB kraftindustrien.
   Ericksson Telecom
   Lkab
   SKF
   ATLAS COPCO
   ASEA
   Alle de 6 siste er kontrollert av Investor AB
   Hvem er Investor ?
   Tungtvann til tyskerne
   Kulelager til den tyske krigsindustrien
   Atomreaktorer og utstyr til kreti og pleti
   Kryptografer til venn og fiende.
   Lista begynner å bli lang nå og til og med trollene holder seg unna å kommentere,det sier jo sitt.

   Svar
   • Den som ikke på alvor tar tak i dette svenskesporet,den er ikke verdt navnet,enten det er Redaksjon eller de som hevder de er sannhetssøkere.Det vil vise seg i dagene og ukene som kommer.
    Hørte på Russia todai igår kveld,der bekreftet de det jeg har sagt en stund nå om pengesystemets snarlige kollaps og det ble også sagt at dypstaten ved Banksterne vil skylde på Corona eller klima eller noe i den dur.Hvor ble det av alt gullet ?.Gullprisen er gått ned med 3 prosent..
    Det ble også sagt noe interasant om inflasjon,inflasjonen i USA er nå på 20 prosent,men presse og mafia holder det skjult for folket.
    Det der to ting som vil vekke det norske folket,en bensinpris på 100 kroner og å stenge vinmonopolet.
    Nå skal jeg lese meg opp på historien om Ivar Krieger (fyrstikkkongen),Han var etter det jeg har forstått en som forsto djevelskapen Wallenbergfamilien (dypstaten drev på med og forsøkte å stoppe dem,han ble drept selvsagt.
    Så da bruker jeg Carl Norberg.se for å lese meg opp.Kanskje noe for Derimot og deres redaksjon ?.nei kanskje ikke.
    Nå skal jeg lese meg opp på

   • Legg til Joel Emmanuel Hägglund til listen.Joe Hill ble født i 1879,henrettet 1915.Emigrerte til USA i 1902 fra Gävle i Sverige.Han var arbeiderbevegelsen legende,the man who never died.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Er verden snudd på hodet?

I de best vaksinerte landene øker det muterte viruset mest.

Forrige innlegg

De store byene faller nå som fluer:

Det Afghanske korthuset raser sammen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.