POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Det var ingen pandemi.

Det var et nøye koreografert hjernevask-tiltak.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Den tyske regjeringen innrømmer at det ikke var noen pandemi.

Av Baxter Dmitry.

Dette er enorme nyheter fra Tyskland ettersom den føderale regjeringen har blitt tvunget til å innrømme at såkalte «konspirasjonsteoretikere» hadde rett i alt under Covid-pandemien. 

Faktisk var det ingen pandemi i det hele tatt, ifølge data fra den tyske regjeringen. Det var kun et nøye koreografert tiltak, med militær presisjon, som skulle hjernevaske massene for å akseptere denne eksperimentelle vaksinen, den som senere har vist seg å få katastrofale konsekvenser.

De hemmelige dokumentene hos den tyske regjeringen har blitt kjent, etter forespørsel fra Freedom of Information. Det har blåst lokket av den globale elitens Covid-løgner. Det er svært viktig at så mange mennesker som mulig får vite sannheten.

Flere og flere mennesker rundt om i verden har våknet opp og ser hva den globale eliten alltid har vært: forvirrede psykopater som er besatt av ødeleggelse og herredømme. Tyskland er ikke noe unntak. Den tyske befolkningen led under noen av de mest brutale nedstengninger og vaksinetiltak i Europa. Og nå våkner folk opp og forlanger at noen må stå til ansvar.

Se nå på Paul Schreyer og magasinet Multipolar som har gjort kjent hva Freedom of Information har fått tak i. Så har de stevnet den tyske regjeringen, som har prøvd ethvert triks i boken for at disse hemmelige dokumentene skal forbli hemmelige. Som professor Steven Homburg forklarer: Resultatet er bemerkelsesverdig. De representerer total undertrykkelse av enhver som tør å stille spørsmål ved narrativene om nedstengninger og ansiktsmasker og vaksinetiltak.

Disse hemmelige regjerings-dokumentene – i alt 2000 sider – avslører at vi hadde rett i nesten alt, og at den såkalte «pandemien» var bedrageri. Disse fakta er jo så avslørende, og viser at den offisielle fortellingen om Covid – dyttet på oss av regjeringer og massemedier – bare er humbug.

Det gjør at det tyranniet vi ble utsatt for under den såkalte pandemien er enda vanskeligere å svelge, forklarer professor Homburg. Dataene avslører også at Sverige, som det eneste europeiske landet, var uten ansiktsmasker og nedstengninger, kom mye bedre ut av det enn Tyskland.

Da kan jo stille seg spørsmålet: Hva var det egentlig disse nedstengningene og tiltakene handlet om? Professor Homburg har svaret – og det viser seg at vi hadde rett hele tiden.

Å bryte ned vaksinemotstanden med disse nedstengningene var hele tiden målet for den globale eliten. Det er jo leit for de som ikke gjennomskuet dette forsøket på psykologisk påvirkning. Men helsekonsekvensene har vært alvorlige. Man må få lov å stille alvorlige spørsmål.

Dessverre for de vaksinerte så er det ikke slutt på de dårlige nyhetene der.

Japanske forskere har knyttet Covid-vaksinen til hundrevis av sykdommer.

En ny undersøkelse i USA har funnet ut at de som er vaksinerte og som skryter av det, kan vente å møte sin skaper mye tidligere enn de hadde trodd. Nok en urovekkende undersøkelse har avslørt at personer som er blitt «helvaksinerte» med Covid mRNA-vaksine kan vente å miste svimlende 25 år at et forventet liv.

Analyserte data fra forskere ved CDC Cleveland Clinic Data og forsikringsselskaper  har avdekket en urovekkende trend om stupende livskvalitet hos de som har fått flere doser med mRNA. Nyhetene for de vaksinerte blir bare verre. Kroniske skader på helsen etter hver dose med mRNA blir ikke mindre med tiden, slik man tidligere har trodd. Faktisk ser det ut til at helseskadene ser ut til bare å fortsette.

Ifølge forskerne avslører CDC All-Cause Mortality at hver injeksjon økte dødeligheten med 7 % i året 2022 sammenlignet med året 2021. Dette betyr at personer som har fått 5 vaksinedoser – det vil si to doser og 3 oppfriskningsdoser – hadde 35 % større sjanse for å dø i 2022 enn de hadde i 2021.

Sammenligner vi dette med tyske opplysninger, bekrefter undersøkelsene at personer som ikke er vaksinerte ikke hadde større sjanse for å dø i 2022 enn i 2021.

Disse tallene er nedslående. Men alle som er oppmerksomme på dette må jo se at noe er feil med vaksinen. De som er vaksinerte faller som fluer i hele verden, med hjerteproblemer og rask utviklet kreft.

Profesjonelle atleter regner vi med er de sunneste personene på planeten. Men i de siste årene har tusener av dem plutselig kollapset, med plutselige og uventede hjerteproblemer.

Fullvaksinerte profesjonelle atleter faller stadig om som fluer. Fire profesjonelle fotballspillere har kollapset plutselig, bare den siste uken. De har grepet seg til hjertet. Den egyptiske stjernen Ahmed Refeat ble den tredje profesjonelle fotballspilleren som fikk hjerteproblemer foran fjernsynskameraene.

Senere har legene innrømmet at de «aldri hadde sett noe liknende før».

Midtbanespilleren Makhelene Makhaula fra Orlando Pirates var den andre fotballstjernen som kollapset ute på banen. Man kunne se at det medisinske teamet desperat prøvde å gjenopplive denne sør-afrikanske stjernen.

Den lamslåtte reporteren innrømmer, med sine egne ord, at fotballstjerner faller om som fluer over hele verden etter hvert som vaksinesystemet er blitt rullet ut. På søndag kollapset den argentinske stjernespilleren fra klubben Estudiantes, Javier Altamirano, plutselig under en viktig kamp mot Boca Juniors, en av de største klubbene i Sør-Amerika. 

Men det er ikke bare profesjonelle atleter som faller som fluer. Mennesker fra alle slags samfunnslag, inkludert populære influensene i sosiale medier, blir slått ned uten sidestykke, av hjertetilfeller eller sjeldne kreftformer..

Etiske medier bør sette søkelys på disse tilfellene på forsidene sine. De bør bruke sine ressurser til å undersøke hvorfor så mange unge og friske mennesker plutselig lider av hjertestans, slag, og sjeldne krefttyper.

I stedet prøver media å normalisere fenomenet, og overbevise oss om at profesjonelle atleter og unge mennesker også normalt kan få hjerteproblemer. Men enhver som kan tenkte for seg selv må forstå at situasjonen er langt fra normal.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst 

https://www.globalresearch.ca/german-government-admits-there-was-no-pandemic/5853916

Baxter Dmitry er forfatter ved The People’s Voice. Han dekker politikk, næringsliv og underholdning.

Forsidebilde: Noah

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • » I stedet prøver media å normalisere fenomenet, og overbevise oss om at profesjonelle atleter og unge mennesker også normalt kan få hjerteproblemer. »

  Eller fortelle at det skyldes Covid-viruset og ‘LongCovid’.

  Eller kokainbruk? ;-)

  ‘ Forskere advarer helsepersonell: Økt kokainbruk kan gi mer hjertesykdom.I 2023 økte bruken av kokain i Norge.
  Effekter på hjerte- og karsystemet kan være både akutte og komme etter lengre tids bruk, skriver de to rusforskerne ved Folkehelseinstituttet.
  Bruk av stoffet gir umiddelbart økt hjerterytme, høyt blodtrykk og forstyrrelser i hjerterytmen. 
  Etter lenger bruk kan konsekvensene for hjertet bli mer fatale. Forskning viser at kokain kan gi både hjerteinfarkt og plakkdannelser i blodårene.
  Forskerne vet lite om hvor mye bruken av stoffet har økt i den norske befolkningen i året som gikk.’
  forskning.no/hjertet-narkotika-samfunn/forskere-advarer-helsepersonell-okt-kokainbruk-kan-gi-mer-hjertesykdom/2304138

  ‘Flere enn ventet døde i vestlige land i 2022. Eksperter avviser at det skyldes vaksinen.
  Ny studie om overdødelighet er av noen blitt tolket som at vaksinen har skylda. Men studien kan ikke brukes til å si noe om årsaker, ifølge avdelingsdirektør ved Folkehelseinstituttet.’
  forskning.no/covid19-vaksiner/flere-enn-ventet-dode-i-vestlige-land-i-2022-eksperter-avviser-at-det-skyldes-vaksinen/2377680

  Og:

  Forskerne fant noe overraskende da de døde sjåførene ble obdusert.
  Vi fant at hele 70 prosent av alle bilførere over 55 år som selv hadde forårsaket kollisjonen, hadde trange kranspulsårer, eldre infarktforandringer i hjertet eller i hjernen eller andre hjerneforandringer.
  Mange av sjåførene som hadde en slik sykelig tilstand, kan ha fått et plutselig akutt illebefinnende – og dødd av dette – mens de satt bak rattet. ‘
  forskning.no/bil-og-trafikk-hjertet/forskerne-fant-noe-overraskende-da-de-dode-sjaforene-ble-obdusert/2326796

  ‘..for to år siden skjedde det noe oppsiktsvekkende.
  For første gang på minst 50 år ble det registrert betydelig flere dødsfall enn ventet, som følge av hjertesykdom.
  Vet ikke årsaken.
  Hjerte- og karsykdommer har kostet langt flere menneskeliv enn ventet de to siste årene. Etter mer enn 50 år med nedgang i dødeligheten, har utviklingen nå snudd.
  …Også kreft har krevd flere menneskeliv enn ventet i 2022. Dødsraten er for første gang siden 2010 høyere enn det foregående året. ‘
  nrk.no/osloogviken/hjerte–og-karsykdommer-har-kostet-flere-liv-enn-ventet-_-bekymringsfullt-mener-lhl-1.16444005

  Svar
 • Og samme med 2017/18? :

  ‘ Ifølge SSB har vi faktisk aldri hatt så lave dødstall i Norge som i 2020. På tross av koronapandemien døde det 73 færre personer, sammenlignet med 2019.
  Hos Tislevold begravelsebyrå ble det så stille at hun ble nødt til å permittere flere ansatte. Nå forventer hun en økning i dødsfall framover. ‘
  tb.no/det-ble-sa-stille-for-begravelsesbyraet-at-gro-matte-permittere-folk-na-forventer-hun-endring/s/5-76-1642378

  ‘ Hvor mange døde i Brasil i 2020?
  Skal man tro media må det jo ha vært langt flere enn normalt. Minst det tredobbelte. Men nei, det døde ikke flere enn normalt i Brasil i 2020. Justert for befolkningsvekst døde det like mange som foregående år.
  Interessante fakta som man aldri ville fått via media.’
  knoema.com/atlas/Brazil/topics/Demographics/Mortality/Number-of-deaths

  Ja, selvfølgelig. Akkurat «Covid-19 dødsfall « ikke trenger å ha noe med Covid-19 å gjøre», men at viruset og dødsfallene er sammenfalt tilfeldig i tid. Men det skulle vi ikke tro/opplyses om. ;-) :

  ‘ Så langt er det ikke noe som tyder på at det har noe med vaksinen å gjøre, men at vaksineringen og dødsfallene har sammenfalt tilfeldig i tid, sier direktør i Legemiddelverket
  ….. Hver uke dør rundt 400 mennesker på norske sykehjem.
  Madsen sier at det har vært eldre mennesker med alvorlige underliggende sjukdom, og de har ikke funnet noen holdepunkter for at det har sammenheng med vaksineringen.’
  nrk.no/norge/anbefaler-noye-vurdering-for-vaksinasjon-av-alvorlig-skropelige-personer-1.15322391

  ‘ – Det er et tøft valg, denne uken fulgte han sønnen (12) til vaksinesenteret.
  Han endte likevel med å anbefale sønnen å ta vaksine.
  Jeg tror totalt sett at det er det riktige. Vi må ha en viss tiltro til dem som styrer dette. ‘
  nrk.no/norge/_-det-er-litt-skummelt-a-ta-koronavaksine-1.15656588

  ;-) Tiltro? Det er vel vanskelig å ikke kalle dette løgn? :

  ‘ Mange tusen har vært innlagt på sykehus, ifølge Nakstad. Riktig tall var 1464. Over 1000 personer har vært innlagt på intensiv avdeling, sier Nakstad. 288 er korrekt.
  I toppår med influensa har vi ca. 900 innleggelser, hevder Nakstad. Riktig tall for toppsesongen 2017-18: 7600 mennesker. ‘
  aftenposten.no/meninger/debatt/i/jB3kM9/hva-ligger-bak-myndighetenes-beslutninger-foelelser-eller-fakta?fbclid=IwAR3EdrBtq0O_kRVIAjAGvZPoUcioLRR8kvulE3kdpJSwu404qVPrpFOxxYk

  Forskning , informasjon eller propganda? ;-) :

  ‘ Årsaken til at RNA-vaksinene fortsatt ikke er godkjent, er ikke at de er farlige ‘
  forskning.no/medisiner-vaksiner-virus/rna-koronavaksiner-kan-vi-stole-pa-dem/1785060

  Svar
 • Det har altså på dette tidspunktet dødd 500 mennesker i Norge. 1/3 i forhold til et vanlig influensaår ! :

  ‘ Det er ikke mange ukene siden statsminister Erna Solberg (H) fra Stortingets talerstol forsvarte ideen om et portforbud.
  – Ingen ønsker portforbud i Norge. Men hvis smitten kommer helt ut av kontroll, slik at liv og helse for mange mennesker blir alvorlig truet, ‘
  nrk.no/norge/regjeringen-dropper-portforbud-_-fremmer-ikke-lovforslag-1.15377080

  En pussig farlig sykdom, men ‘ overraskende’ er det vel ikke. ;-) :

  ‘Det har gitt overraskende funn.– Vi oppdager smitte hos personer uten symptomer, sier legevaktsjefen. ‘
  nrk.no/vestland/rekordtesting-for-jul_-_-vi-oppdager-smitte-hos-personer-uten-symptomer-1.15301239

  Nedstenging i strid med grunnloven ( Som bombingen av Libya.) :

  ‘ Grunnlovens bestemmelse om at «alle viktige saker» skal behandles på politisk nivå, i statsråd.
  Koronakommisjonen har foreløpig valgt å hemmeligstemple Holmøyviks utredning. ‘
  nrk.no/norge/jussprofessor-mener-stengingen-av-norge-var-i-strid-med-grunnloven-1.15194369

  ‘ Er tiden inne for advokater i Norge å saksøke regjeringen Solberg, statens helsemyndigheter, Folkehelseinstituttet og den norske riksmedia (NRK, TV2, Dagbladet og VG) for vill-leding av befolkningen basert på synsing og antagelser og ikke på medisinsk vitenskap? Er tiden inne for å saksøke regjeringen Solberg og helsemyndighetene for unødvendige ødeleggelser av småbedrifter? ‘
  nyhetsspeilet.no/2020/09/advokat-rocco-galati-saksoker-statsminister-justin-trudeau-og-helsemyndighetene-i-kanada/ )

  Steg for steg mot verdensregjering? :

  ‘ – I stedet for at hvert enkelt land bestemmer sin egen kontrollstrategi, så bør WHO bestemme hvordan dette skal gjøres ‘
  forskning.no/sykdommer-virus/koronaspredningen-kan-nesten-stanses-med-atte-ukers-
  internasjonalt-samarbeid-ifolge-forskere/1767112

  Svar
 • Det er nok åpenbart at mange vaksinerte går rundt med skader på blodsystemet uten selv å være klar over det.

  I følge hjertespesialisten dr mc culloug vil de fleste som får hjertebetennelse ( med følgende arrvev) ikke merke noe som helst, annet enn å føle seg litt uvel et par dager. Få tenker at dette har noe med hjertet å gjøre.
  Slike arrvev kan som kjent før til hjertestans eller andre hjerteproblemer senere i livet.

  Takk til norske politikere for at dere lurte det norske folk.

  Svar
  • » Slike arrvev kan som kjent før til hjertestans eller andre hjerteproblemer senere i livet.»

   Men da tilskrives det antagelig for hyppig onanering. ;-)

   – Eller ‘ et nytt virus’ vi ikke har sett før ‘ .

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Wolfgang Streeck:

Krigene skrinlegger klimakampen?

Forrige innlegg

Den grønne politikken snur problemet på hodet

Det dreier seg ikke om energi men om overforbruk av natur.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.