POSTED IN Demokrati, Globalisering, Historie, Norge, Økonomi

Det uopplyste pengeveldet

Vi får aldri vite hvem som egentlig bestemmer. De holdes fullstendig i mørket for folk flest.

13 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Northern Light

Oxfam International offentliggjør årlig en liste, og magasinet Forbes’ liste over de rikeste menneskene i verden, som for eksempel Jeff Bezos og Elon Musk, en tradisjon de har hatt i mange år. Men det er merkelig at de alltid glemmer eierne av bankkartellene og kapitalforvaltningsselskapene.

Selv om Bezos og Musk har over hundre milliarder dollar i formuer, er det som lommerusk å regne sammenlignet med eierne av bankkartellet. De skjules av verdenspressen og også av Oxfam, som er en organisasjon som skal påpeke de enorme forskjellene i verden. Eierne av bankkartellet bestemmer selv når de vil nevnes i pressen, og da er det i den kulørte ukepressen ved giftemål som regel.

Bankkartellet er eier av det meste av verdens gjeld, som nå når nedstengningene av landene finansieres med lån fra WB og IMF, er nær eller over 300 000 milliarder dollar. Pantet for lånene i landenes aktiva er verdt mer enn dette, så det blir bokstavelig astronomiske tall når den egentlige verdien beregnes. Formuene til hver av de åtte familiene som eier bankkartellet må være mange tusen milliarder dollar.

Federal Reserve kartellet: Hvem eier Federal Reserve? De er Goldman Sachs, Rockefellers, Lehmans og Kuhn Loebs i New York, Rothschild familien i Paris og London, Warburg familien fra Hamburg, Lazard familien i Paris, og Israel Moses Seif familien i Roma.

Ti banker styrer og kontrollerer alle de 12 Federal Reserve bankene og deres avdelinger:

N.M. Rothschild i London, Rothschild banken i Berlin, Warburg banken i Hamburg, Warburg banken i Amsterdam, Lehman Brothers i New York, Lazard Brothers i Paris, Kuhn Loeb banken i New York, Israel Moses Seif banken i Italy, Goldman Sachs i New York and JP Morgan Chase banken i New York.
William Rockefeller, Paul Warburg, Jacob Schiff og James Stillman eier store deler av Federal Reserve bankene, Schiff familien er en del av Kuhn Loeb familien.

Stillman familien er Citigroup insidere, som giftet seg inn i Rockefeller klanen ved århundreskiftet. Eustace Mullins gjorde de samme observasjonene, og i sin bok The Secrets of the Federal Reserve, viser han oversikter over hvordan Federal Reserve bankene og bankene i deres nettverk er forbundet med Rothschild, Warburg, Rockefeller familiene og andre.
Kilde: The Herland Report, The Federal Reserve Cartel, Eight families own BIS, IMF, World Bank (WB).

Det mangler ikke penger i verden, de enorme summene som har blitt forflyttet og forflyttes fra lavere samfunnsklasser til eliten, skjer med politiske beslutninger av storfinansens politikere. Det skjer hele tiden, nå akselereres det også i vestlige land, og nå blir det tydelig også i her i Norge.

Globalismen akkumulerer enorme summer hos de rikeste, sammen med en kontinuerlig monopolisering og sentralisering av kapitalmakt og eierskapsmakt, gitt til den globale storkapitalen av deres politikere. Det er bare en politisk bevisst befolkning som forstår at landressursene må tilhøre folket, og at vi må ha en egen sentralbank med en egen valuta, og at Oljefondet kommer folk og land til gode, som kan sikre at Norge blir en nasjon med råderett og selvbestemmelsesrett over landets ressurser. Politikere som forstår dette må erstatte de globalistiske politikerne på Stortinget i dag skal vi få dette til.

Innlegget er hentet fra derimot.no sin kommentarspalte

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

13 kommentarer. Leave new

 • Legger ved noen passende sitat for anledningen når det kommer til bank-kartellene:

  «The modern banking system manufactures money out of nothing. The process is perhaps the most astounding piece of sleight of hand that was ever invented … Bankers own the earth. Take it away from them, but leave them the power to create money, and with a flick of the pen they will create enough money to buy it back again… If you want to continue to be slaves of the bankers and pay the cost of your own slavery, then let bankers continue to create money and control credit.»

  – Sir Josiah Stamp, Head Of The Bank of England

  —————————————–

  «I see in the near future a crisis approaching that unnerves me and causes me to tremble for the safety of my country. As a result of the war, corporations have been enthroned and an era of corruption in high places will follow, and the money power of the country will endeavor to prolong its reign by working upon the prejudices of the people until all wealth is aggregated in a few hands, and the Republic is destroyed. I feel at this moment more anxiety for the safety of my country than ever before, even in the midst of war.» –

  – Abraham Lincoln – In a letter written to William Elkin

  —————————————–

  «I believe that banking institutions are more dangerous to our liberties than standing armies. If the American people ever allow private banks to control the issue of their currency, first by inflation, then by deflation, the banks and corporations that will grow up around [the banks] will deprive the people of all property until their children wake-up homeless on the continent their fathers conquered. The issuing power should be taken from the banks and restored to the people, to whom it properly belongs.»

  – Thomas Jefferson (1743 – 1826)

  —————————————–

  «It is well enough that people of the nation do not understand our banking and money system, for if they did, I believe there would be a revolution before tomorrow morning.»

  – Henry Ford, founder of the Ford Motor Company

  Svar
 • Så får «vi», ikke bare våre ledere og økonomer – men vi alle, også feie for vår egen dør.
  Og feie ut en penge-kultur, der man forveksler penger/fiktiver/tall og virkelige verdier i nasjonen.
  Hvem har lært oss denne penge-tenkningen? Selvfølgelig de som styrer pengene og rentene ww.
  Så gis dermed penge-tallene også politisk makt, og settes over nasjonens virkelige gull, ledige og aktive arbeidskrefter, når vår velstandsutvikling stakes ut.
  ‘De som styrer pengesystemet og rentene styrer politikken, lokalt og globalt.’
  Det er denne FORVEKSLINGEN som er dansen rundt en kalv av gull, – istedenfor en virkelig kalv/liv.

  Så får vi våkne.
  Vår mentalitet er vår skjebne.

  Svar
 • Svar
 • Rikdom og makt er rare greier,folk måler det i penger,men makten ligger i hvem som kontrollerer disse selskapene som igjen kontrollerer gjelden som snart eksploderer.
  Alle selskaper har ett styre og de har også portvakter som kontrollerer hvem som skal sitte i styret.
  Sett fokuset på å navngi styremedlemmene og portvaktene,da er vi kommet ett skritt videre.
  Nå er det desverre for sent å stanse rentelokomotivet,det var designet for å tilte økonomien.
  Spørsmålet er vel heller da,skal vi tillate gammelmakten å bli den nye makten ?
  Og husk,Corona vil få skylden for havariet.
  En opplyst befolkning leder til frihet og demokrati.

  Svar
 • Å forklare galskapen på en enkel måte.
  Bankene skal alltid ha mer penger enn de produserer.
  Derav kravet om tilvekst,dette kan ikke stanses.Veien videre ?.Det er opp til folk,men da må de få kunnskap om svindelen,men de er vel for travelt opptatt med å danse etter gullkalven som Frikar snakker om.

  Svar
 • Banking og penger er ting som hadde vært lett å forstå hvis det ikke var for at bankfolk ikke vil at noen skal forstå banking og penger.

  For å opprettholde sitt store tyveri ansetter bankfolk en rekke folk kjent som «økonomer», hvis viktigste jobb er å publisere alle slags falske «teorier» om penger og å publisere løgner om banking og å fremme falsk forretningspraksis. Men alle deres teorier er falske og med hensikt utformet for å forvirre menneskeheten, slik at bankfolk kan fortsette med sin svindel.

  Se denne videoen, ”Swindling the Goyim”, som gir en veldig lettfattelig forklaring av hvordan svindelen blir utført.

  https://www.bamboo-delight.com/Videos/Swindling_the_Goyim.Episode1/Swindling_the_Goyim.Episode1.html

  Svar
 • Gammelt nytt dette, men nytt for de fleste og «frie» nyhetskanaler som Resett og Document har aldri nevnt slike sammenhenger i en eneste setning. Klassekampen har meg bekjent aldri hatt en eneste artikkel om fenomenet, selv ikke i sin mest rebelske ungdomstid. Man kritiserer jo ikke sin innerste arbeidsgiver og siden hverken Hitler, Marx eller Lenin interesserte seg for Rotschieldene, Warburgene eller noen av de andre så kan man mistenke at bandittfamiliene er så mektige at de ser nytten i å eie opposisjonen til seg selv. For øvrig ingen umulig tanke. Mellom andre så fortalte president Roosevelts svigersønn Curtis B. Dall at Warburgene finansierte både bolsjevikene og Hitler. Marx var daværende baron de Rotschields tremenning og nyere genforskning beviser at Hitlers genetiske avtrykk ikke motsier påstandene om at han gjennom sin mors side også var en Rotschield. Det er ikke så toskete å kontrollere opposisjonen mot seg selv, så som også Lenin var inne på, for bare slik kan man sikre at det ikke skjer beklagelige uhell slik at de mest langsitige planer går i vasken.

  Der finnes flere dokumentarfilmer om bankene og bankierfamiliene. En eldre og bra en heter «The Money Masters» og så er det «The Biggest Scam in the History of Mankind» og «The Creature from Jekyll Island».

  Svar
 • Norge måtte skaffe seg ett pengesystem etter 1814 og reiste til London for på søke om lån hos Rothschild. Rothschild nektet Norge lån p.g.a. jødeparagrafen. Rothschild informerte også andre banker og Norge ble avist også der. Norge fikk tilslutt et lån med blod renter omtalt som «tyverilånet» . Men lånet ble for dyrt. Det var økonomiske årsaker og ikke Henrik Wergeland som var grunnet til oppheving av jødeparagrafen. London tjente store ågerrenter på tyverilånet til Norge. Far til Henrik Wergeland Nicolai Wergeland var en av de som ivret mest for loven som hindret Jesuitter, munkeordener og jøder adgang til Riket.

  Svar
  • Grimelund vet mye om det falske jødesporet men vet ikke det er falskt.De falske jødene,de som kaller seg ashkenazi,er,ble de også nektet adgang til «kongeriket «Herr Grimelund ?.
   Satt det ikke en Warburg i den svenske riksdagen ?.
   Hva med den svenske delen av Warburgfamilien ?.
   BIS som er sammenslutning av sentralbankene ble startet rundt 1931 etter inititiv fra en Wallenberg.

   Svar
  • Interessant, Grimlund. Også der er vår historie forfalsket.

   Svar
 • Jødenes upopularitet kommer samtidig med at Fariseerne dukker opp. Tittelen henspeiler på at de lever ikke sammens med utenforstående, men holder seg til de rene. Denne primærrasistiske holdning har aldri forsvunnet. Alle de familiene som er nevnt som eiere av federal reserve er av denne typen og vi ser tydelig at de har ingenting annet enn krig til overs for de andre. Skulle det dukke opp noen som er intressante for dem kan de først gifte seg jødisk så kan man begynne å leke litt.

  Svar
  • Ja Valgeir,mange bruker bibelen som sannhetsbevis for det meste,det står jo i svarteboka så da er det vel sant.
   Var det GUD eller var det Jesus som skrev bøkenes bok,eller kan det være andre som opp gjennom historien har gitt sitt bidrag til den boka ?.
   En annen vinkling kan jo også være.Det står jo i VG så da må det være sant.
   Da nordmenn og svensker utvandret til Amerika,da var det naturlig å holde sammen,bosette seg samlet og holde på felles identitet.Ikke noe bibelsk med det.

   Svar
   • Og Valgeir,jeg antar at det er de semittiske jødene du har i tankene og ikke de nye jødene ?.
    Integrering er rare greier,det lykkes liksom ikke,disse utakknemlige flyktningene foretrekker å bo i samme område som sine landsmenn,der religion og kultur er det som binder de sammen.
    Så da bosetter de seg da,i groruddalen,chinatown,malmø,little Italy eller i en ghetto i Warsawa.
    Iflg mine opplysninger ble Thorvald Stoltenberg jøde da han giftet seg med en Canadisk Jøde og dermed også deres felles barn.
    Så hva er en Jøde ?.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Baseavtalen med USA betyr at Norge blir et bombemål.

Norge som USA-protektorat.

Forrige innlegg

Vil man ta livet av gullkalven eller vil man la den vokse

Milliarder av vaksinedoser allerede satt men det er ikke nok

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.