POSTED IN Covid-19, Helse

Det sitter langt inne.

Mange som sier de forvalter sannheten innrømmer ikke tabber.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Tilbaketoget fra de ekstremt tvangtiltaks-kåte covidfanatikerne skjer ikke i full offentlighet, men som tyver om natten i det stille. Det samme ser vi i Norge. De innrømmer ingen ting og når de er nødt skjer det i bisetninger og så stille at ingen merker det.

Vi må hale det ut av dem, men ingen medier stiller dem til veggs og minner dem på hva de satte i verk. Mediene var sjøl med på dette. De var hovedaktører og vil ikke ha søkelys på seg. Og siden alle de store er i samme båt beskytter de hverandre fra kritiske spørsmål.

I en slik situasjon er det få som beskytter befolkningen mot overgrep. Vi lever i et liksom-demokrati.

Knut Lindtner
Redaktør

Helt uventet dropper Rutgers Universitet å forlange at studentene skal vaksinere seg. Men rettssaken mot dem fortsetter. 

Av Ben Bartee.

En av de siste store, og mest høymælte vaksine-tilhengerne, Rutger University, et institutt for høyere utdanning, har klynget seg til den halv-vitenskapelige og umoralske COVID-19 vaksinen. Men ganske nylig, og helt uventet, har de  stanset kravet om at studentene må vaksinere seg.

Rutgers University er et delstatseid universitet i New Jersey i USA, grunnlagt som privat college i 1766.

En rettsprosedyre mot Rutgers fra Childrens Health Defense fortsetter like fullt.

«Vi planlegger å appellere videre til USAs høyesterett. Vi holder fast på vårt synspunkt, Rutgers hadde ikke tillatelse til å gjøre dette!», sa ledende aktor i saken, Julio. C.Gomez.

En e-post fra Childrens Health Defense har administrasjonen  distribuert til alle fakultetene, til lærerstaben og til studentene. Der gjør universitetet det klart at intet er blitt avgjort om å droppe COVID-19 vaksinen. De understreker at «Alle krav om vaksine for studentene fortsatt er effektiv».

«Siden mars 202 har vi stolt på forskningen, inkludert råd fra våre egn e eksperter fra CDC (Centers for Disease Control and Prevention) om hvordan vi best kan takle Covid.-19-pandemien. 

At dere har samarbeidet har vært uvurderlig, og har vært enn suksess for å beholde våre samfunn trygge».

CDC sier de ikke kan pålegge skoler å vaksinere mot Covid 19.

Det har vært offentlig kjent i årevis at vaksinene ikke hindrer overføring og Pfizer har ikke en gang testet vaksinen i kliniske prøver for å finne ut om de forhindrer smitte.

Den farmasøytiske industrien har sett det som sin plikt å forkynne sitt budskap til de som pliktoppfyllende skriver i de store mediene. Og de stoler på at pengene kommer inn når de averterer. Og politikerne som arbeider for sine valgkampdollar, de sier også at vaksinen forhindrer smitte. Dermed gir de grønt lys til (tvangstiltak, red.) på arbeidsplasser og skoler. Og de lokale regjeringene pålegger folk disse grunnløse tiltak.

Alle som utfordret overføringsnarrativet som jeg gjorde fra starten av lanseringen, fikk sine sosiale medie-kontoer permanent suspendert.

Det det hele  koker ned til er at det ikke nå, og det har aldri vært, noen lovlig offentlig helsebegrunnelse for tiltaket om Covid 19-vaksine. Og institusjoner, som Rutgers, hvis de hadde undersøkt saken skulle ha vært klar over dette med det samme.

Følgelig har studenter som ble påtvunget vaksinen fått varige skader eller de har dødd. De som nektet ble utvist eller nektet adgang. 

Dem skylder vi en oppreisning.

Det viktigste for meg har vært den livsvarige  innvirkningen disse drakoniske påbudene  har hatt på studentene. Det slår meg når jeg finner ut av dette, at hadde jeg vært student på Rutgers, eller hvor som helst ellers, med dette tiltaket i Covid-æraen, hadde jeg kanskje ikke fått noen college-eksamen.

Vi får antakelig aldri vite hvor mange liv som er ødelagt for flere år, Bevisene for disse ødeleggelsene får vi kanskje vite en gang i fremtiden.

Oversatt og bearbeidet av Ingunn Kvil Gamst

Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • » Vi får antakelig aldri vite hvor mange liv som er ødelagt for flere år, Bevisene for disse ødeleggelsene får vi kanskje vite en gang i fremtiden.»

  Er/var Covid-19 den eneste lidelsen som trenger Intubasjon ?
  Er å dø av Covid-19 det verste man kan dø av?
  Burde ikke slik skremsel og tullball være forbudt? Eller var/er alt tillat under et konstruert hysteri?
  Var slike artikler sponset av vaksineprodusenter? :

  ‘ – Jeg ville vise folk hvordan det kanskje ser ut hvis de havner på intensivavdelingen med covid-19-sykdom, sier Remy i et TV-intervju med CNN.
  Fordi dette er det du vil se på slutten av livet ditt hvis vi ikke begynner å bruke ansiktsmasker når vi er ute blant folk. ‘
  https://www.nettavisen.no/nyheter/intensivlege-advarer-dette-er-det-siste-du-ser-for-du-dor-av-covid-19/3424052983.html

  ‘ Regjeringen foreslår at brudd på et eventuelt portforbud kan straffes med bøter eller fengsel. ‘
  nrk.no/norge/regjeringen-legger-fram-lovforslag-om-portforbud-1.15319614

  Pussig gitt. 😉 :

  ‘Det de fant var heftig.
  Plutselig var symptomene på angst i befolkningen doblet. Det var en tredobling av depressive symptomer. Folk ble mer ensomme og mer bekymret. Det gjaldt egentlig alle typer folk, men aller mest for unge voksne og single. I tillegg var de som hadde hatt psykiske plager tidligere ekstra utsatt…… Mennesker har et grunnleggende behov for tilknytning og kontakt med andre. Da det ble innført tiltak som skapte distanse mellom folk, så hang dette sammen med økt ensomhet. ‘
  nrk.no/osloogviken/xl/na-trenger-vi-et-skikkelig-godt-nytt-ar-1.15297121

  Men ingen kritisk gjennomgang av disse to årene med Grunnlovsbrudd er utført i Norge. Det er for mange medskyldige maktpersoner. Og for mange innbyggere som er lurt. :

  ‘ Er tiden inne for advokater i Norge å saksøke regjeringen Solberg, statens helsemyndigheter, Folkehelseinstituttet og den norske riksmedia (NRK, TV2, Dagbladet og VG) for vill-leding av befolkningen basert på synsing og antagelser og ikke på medisinsk vitenskap? Er tiden inne for å saksøke regjeringen Solberg og helsemyndighetene for unødvendige ødeleggelser av småbedrifter? ‘
  nyhetsspeilet.no/2020/09/advokat-rocco-galati-saksoker-statsminister-justin-trudeau-og-helsemyndighetene-i-kanada/ )

  Svar
 • ‘ Litt flere bivirkninger.
  Vaksinen til Pfizer/Biontech gir mange bivirkninger.
  Vaksinen fra Moderna har mange av de samme bivirkningene, men ifølge informasjonen fra amerikanske Food and Drug Administration (FDA) er det litt flere.’
  nrk.no/urix/vaksinen-fra-moderna-gir-en-hoyere-andel-bivirkninger-enn-vaksinen-til-pfizer-1.15290131

  Voltaren er et kjent ‘legemiddel’. Mye brukt spesielt av idrettsutøvere.
  Men alt ble nok Covid i 2020- 2022.
  Ingen injeksjonsskader. 😉 :

  «…viser at virkestoffet diklofenak, som blant annet finnes i Voltaren, kan øke risikoen for å bli rammet av hjerte – og karsykdommer med opptil 50 prosent, sammenlignet med om man ikke tar noe legemiddel.
  …– Jeg bruker aldri NSAIDs i eller før konkurranser. Det kan øke betennelsesreaksjonen i lungene… 
  Personer skal være oppmerksomme på tegn og og symptomer som kan tyde på alvorlige arterotrombotiske hendelser slik som brystsmerter, tungpust…  »
  https://www.vg.no/sport/i/eK8kVa/slaar-alarm-om-smertestillende-i-idretten-jeg-tok-voltaren-hver-dag

  Svar
 • En vakker dag, da du gikk en tur på stien og søkte furuskogens ro, så følte du kanskje den spesielle atmosfæren skogen bød på.
  Skogen byr på ro, samt en rekke fascinerende visuelle inntrykk, men man går også inn i et kjemisk landskap av stor helsemessig betydning.

  Vegetasjonen og spesielt furua skiller ut viktige kjemiske forbindelser som kalles terpener, der alfa-pinene og beta-pinene er blant de viktigste. Disse stoffene er høyst biotilgjengelige og tas opp gjennom lungene, er blant annet betennelsesdempende og har flere andre positive egenskaper som bedret hukommelse, styrker fordøyelsen og reduserer kreft. Forskning antyder at det kan hjelpe mot leddgikt. (abstraxtech.com/blogs/learn/alpha-pinene-health-benefits)

  Alfa-pinene er godkjent av FDA som smakstilsetning i matvarer, i lav konsentrasjon, og det brukes også i hudpleieprodukter.
  Det er derfor høyst forståelig at folk gjennom lange tider har hentet saft og kvae fra furutrær og destillert dette til en essensiell olje kalt terpentin, som ble brukt mot bl.a. innvollsorm m.m. Dette skjer fremdeles i industriell skala, og terpentin er verdens mest produserte essensielle olje. Frem til 1899 var terpentin indikert for over 100 lidelser.

  Men i dag er terpentin med sine terpener, som alfa-pinene, klassifisert som giftig. At man får det i seg på naturligvis når man går i furuskogen, spiller visst ingen som helst rolle. At man føler seg friskere etter en tur i furuskogen, er totalt irrelevant. Hva du eller jeg opplever på kroppen, er industrien overhodet ikke interessert i, for de som styrer der vil kun tjene penger. Derfor presser de konsekvent ut konkurrerende kjemi som de ikke kan tjene noe på, og de går ikke av veien for å fabrikere desinformasjon.

  Joda, terpentin er giftig ved overdosering, som alt annet i denne verden. Men indoktrineringen er så sterk, at da jeg forsøkte å debattere terpetin på diskusjon.no, så ble tråden stengt. At jeg redefjorde for toksikologi var uten betydning, for alt som kan tas til inntekt for studier av furuskogens helsebringende kjemi er strengt forbudt å diskutere her i landet.

  Men du må gjerne ta den korrupte farmasøytiske industriens eksperimentelle djevelskap, der ingen tar ansvar for din skjebne.
  Og skulle folk daue i milliontall av den «terapien», så er det ingen i samfunnets toppetasje som leer på et øyelokk.

  Man skulle ha tatt dem ut i furuskogen, og bundet dem fast til et stort furutre. Kanskje de hadde kommet til vettet etter å ha blitt badet i terpener i noen uker eller måneder. Hvem vet. Men det er jo lov til å håpe, at galskapen kanskje kan helbredes dersom de aller sterkeste naturlige midler brukes.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Er det ikke fantastisk:

Norge forbereder storkrig mot Russland og ingen medier skriver om det.

Forrige innlegg

Voldelig verdensanarki

Folkeretten — mindre verdt
enn forskriften om vinterdekk

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.