POSTED IN Konspirasjoner / Sammensvergelser, Olje-Energi, Tyskland

Det politiske hysteriet kjenner ingen grenser:

North Stream 2 – en forbrytelse mot menneskeheten.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Meldingen under betyr at nå brukes alle midler i kampen mot Russland. Den tidligere tyske kansleren, Gerhard Schröder, anklages nå for sin delaktighet i North Stream 2 prosjektet som vi her på derimot.no har karakterisert som kanskje det viktigste fredsprosjektet i Europa på svært lang tid. Det ville over tid skapt forsoning mellom Tyskland og Russland og ført til avspenning i Europa fordi ingen av partene ville se seg tjent med krig.

USA har kjempet med nebb og klør for å stoppe prosjektet og har nå klart det. Dette (at det stanses) vil skade avspenningsbestrebelsene i Europa i stor grad og kanskje ødelegge Tyskland som industrinasjon. Og for at ingen skal komme på den villfarelsen at fred og avspenning er noen ønsket målsetting anklages en av hovedaktørene i Tyskland for forbrytelser mot menneskeheten.

Det er en absurd tid vi lever i.

Vi republiserer innlegget og kommentarene våre i vår som viser hvor direkte vi har vært på ballen i denne saken. Det er dessverre ikke til hjelp for nå glir Europa inn i den største krisen verdensdelen har vært i siden 2. verdenskrig.

Redaksjonen.

Gerhard Schröder anklaget for forbrytelser mot menneskeheten

En straffeklage mot den tidligere tyske kansleren Gerhard Schröder for forbrytelser mot menneskeheten er innlevert til statsadvokaten i Hannover (Tyskland).

Gerhard Schröder

Gerhard Schröder og den tidligere franske presidenten Jacques Chirac trosset Straussianerne (Tilhengerne av Leo Strauss, en av liberalismens ideologer, red.) under krigen mot Irak. De hadde blitt offentlig «utstøtt» av den amerikanske militærstrateg og nykonservative, Edward N. Luttwak.

For tiden er Gerhard Schröder styreleder i det russiske energiselskapet Rosneft og leder av aksjonærkomiteen til Nord Stream AG.

Den tyske regjeringen har imidlertid besluttet å avvikle gassimporten fra Russland og har stanset gassrørledningen Nord Stream 2.

Ifølge statsadvokaten i Hannover vil hans nåværende funksjoner gjøre ham ansvarlig for forbrytelsene mot menneskeheten som angivelig skal utføres av den russiske hæren i Ukraina.

Dette er åpenbart et budskap rettet til hele den tyske politiske klassen som kan bli fristet til å uttale mot USAs politikk i Ukraina.

https://www.voltairenet.org/article216012.html

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  12 mars 2022 21:50

  Vanvitet er grenselaust. Tyskland oppfører seg som tullingar, og fortener tyn. Er det andre enn USA som tener på vestleg idioti?

  Svar
 • «Det er en absurd tid vi lever i.»

  Så vesten vil heller ha miltær krig og drepte, enn energi-krig?
  Fordi vesten vet at de har skutt seg sjøl i foten.

  ‘Putins strategi er i ferd med å mislykkes.
  Nå bruker de gassen. Ikke bare som politisk våpen, men som et våpen i krig. Dette utsletter fullstendig deres troverdighet som en pålitelig leverandør’
  finansavisen.no/nyheter/energi/2022/09/19/7931631/eksperter-mener-vladimir-putin-er-i-ferd-med-a-tape-energikrigen

  Og hvem er en troverdig KUNDE, da? Som stjeler betalingen til leverandøren. ;-)
  Og når Russland nå finner andre kunder er det selvfølgelig en ‘upålitelig’ handling !
  «Det er en absurd tid vi lever i.»

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Krigen går over i en ny fase

RUSSLAND MOBILISERER

Forrige innlegg

Krisen til EU forsterker seg.

USA har ingen olje å avse.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.