POSTED IN Klima, Mat/Landbruk

Det grønne skiftet:

Bondeopprør også i Canada.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Canadas regjering følger eksempel på nederlandsk klimapolitikk som utløser opprør fra bønder i Europa

Ikke bare den nederlandske regjeringen, men også Ottawa under statsminister Trudeau støtter en politikk som fører til ødeleggelse av tradisjonelt landbruk.

I flere uker har bønder i Nederland gått ut i gatene for å protestere mot regjeringens katastrofale klimapolitikk, som anses som øko-tyranni.
______________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Politikeren
______________________________________________________________

Opprøret har spredt seg til Tyskland, Polen og Italia ettersom bønder i fellesskap protesterer mot det de anser som deres regjeringers destruktive klimapolitikk som truer levebrød og globale matforsyninger.

En politikk drevet av World Economic Forum (WEF), under dekke av å redusere produksjonen av nitrogenoksider, ville praktisk talt få slutt på landbruket i landet.

Tross alt, selv om de pyntede ordene fra klimaaktivister snakker om en grønnere (bedre) matøkonomi, har regjeringens planer en tendens til å vise en matforsyning som ikke lenger vil være tilstrekkelig for mer enn noen få mennesker.

Som i Nederland, regner den kanadiske regjeringen med å redusere utslippene av nitrogenoksid fra kunstgjødsel betydelig.

Innen 2030 skal de reduseres minst til nivået før 2020. Dette skal oppnås ved å kutte bruken av menneskeskapt nitrogengjødsel. Men ifølge portalen ” Gjødsel Canada” kan dette ikke bare hemme matproduksjonen betydelig, men også ødelegge levebrødet til mange bønder:

Totale utslippsreduksjonen setter et tak på totalt tillatte gjødselutslipp som er 30 % under 2020-nivåene.

Siden utbyttet av kanadiske avlinger er direkte relatert til riktig bruk av gjødsel, resulterer dette i en øvre grense for kanadisk landbruksproduktivitet som er langt under 2020-nivået.

En estimert 30 % reduksjon i absolutte utslipp for en bonde med 1000 hektar raps og 1000 hektar hvete gir en inntektsreduksjon på rundt 38.000 Can$ til Can$40.500 per år.

I 2020 plantet vestkanadiske bønder rundt 20,8 millioner hektar raps. Ved å bruke disse verdiene kan gårdsinntektene fra raps kumulativt synke med Can$396 millioner til Can$441 millioner per år. Hvetebønder kan oppleve en nedgang på 400 millioner dollar.

I mellomtiden kommer moralsk støtte til bekymringene til nederlandske bønder også fra Canada. I Toronto, hovedstaden i provinsen Ontario, gikk folk ut i gatene med kanadiske og nederlandske flagg, og demonstrerte sin sympati for nederlenderne.

Tross alt har de også lært av den kanadiske «Freedom Convoy».

Man kan forvente et ramaskrik og protester i Canada snart. Bønder er for tiden i nettverk rundt om i verden.

Forsidebilde: Paul Illsley1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 263 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Erfaringene etter vaksine-pushingen har gitt kritikerne rett:

Her er mange langsiktige skader og flere vil komme.

Previous Post

Landets president verdens første klimaflyktning?

Opprøret på Sri Lanka utløst av klimapolitikk.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.