POSTED IN Endring av politikken, Venstresiden

Den er forvandlet på noen ti-år.

Det er ikke mye klassekamp tilbake i avisa Klassekampen.

0
Print Friendly, PDF & Email

Natos avis.

Jan Hårstad

De som måtte lese meg på denne bloggen vet at jeg har spådd at avisa Klassekampen og Rødt snart vil ende opp som ideologer for Nato og EU.

I sommer leste jeg ikke avisa, men etter en måneds fravær vender jeg tilbake og bare erkjenner at vi her har å gjøre med en avis som i stort som smått tilslutter seg det offisielle vestlige verdensbilde. Det er i dag minimale forskjeller på hva som står i Aftenposten og Klassekampen.

Når det gjelder kritikk av Støre-Vedum regjeringen er Aftenposten langt skarpere enn Klassekampen  skjønt denne regjeringen er globalister så det suser.

Av de gamle forfatterne fra 68-epoken er det lite igjen å beundre. Edvard Hoem har blitt til Nato-Hoem og opptrer i det Militære Samfund for Nato-generalene. De andre holder seg litt på avstand, men protesterer ikke mot den amerikanske militære okkupasjonen av Norge. Klassekampen er nærmest blitt en parodi på en sosialistisk avis. Den er nå en Nato-blekke.

Alf Larsen

Det som er korrekt blant denne gruppen av temmede og gamle radikalere er å hate Alf Larsen som Jan-Erik Ebbestad Hansen skrev en korrekt bok om: En antisemitt trer frem. (2018) 

Utvilsomt var det slik at Larsen svermet for den tyske nasjonsosialismen og fikk svi for dette i forfatterforeningens Æresrett etter krigen.

De økonomiske elitene i Norge hadde gode dager i det Tysk-Norske Handelskammer, men knapt noen skriver om dette. Da er det viktigere at Andre Bjerke hadde jobbet for et feilaktig forlag. Forstå det den som kan.

Espen Haavardsholm jamrer seg i dag over at palestinerne blir behandlet som annenrangs mennesker og blir forfulgt og fordrevet. Og så heter det: «men det føles skammelig at det er endt sånn med en stat som i tiårene etter nazismens fall blant de fleste av oss ble oppfattet som et forbilde.»(13 august)

 Alf Larsen var ikke blant de «fleste av oss». Åpenbart mente han at dannelsen av Israel som stat ville føre til en historisk katastrofe av enorme dimensjoner.

Det er ikke slik som EH skriver at det bare går ut over palestinerne. Iranske fysikere og ledere drepes, syria har blitt bombet hundrevis av ganger gjennom 11 år. Jevnlig er det kriger også i Libanon og ellers fyker Mossad rundt verden og dreper alle personer de ikke liker.

Israel er en militær supermakt og generalene tror nå at de skal tvinge hele den arabiske Midtøsten i kne, ikke bare palestinerne. Oded Yinon planen anvendes nå i verdenpoliikken.

Babylonian Talmud Book 3 e-bok av Michael L. Rodkinson - 1230000021994 |  Rakuten Kobo Norge

Åpenbart var Larsen en av de få nordmenn som hadde lest Bybylonske Talmud som ved siden av Det Gamle Testamentet er jødedommens hellige skrifter. Hvis en jøde røper hva som står i Talmud kan han straffes med døden het det innen klassisk jødisk juss.

Det er forståelige. Det er de i Norge som blir forskrekket over hva som står i Koranen. Det er vanligvis folk som ikke har peiling på hva som står i Talmud.

Den israelske staten ble grunnstiftet i den «Arabiske Revolten» i 1936-38. Det var her terroren startet, den moderne terrorismen: King David Hotel 22 juli 1946. Og Irgun, Stern, Haganah ble omdannet til den offisielle israelske hæren og det ble forbudt i Vesten å fortelle om den jødiske terrorismen.

Haavardsholm har rett i dette: blant de fleste av oss ble Israel oppfattet som et forbilde. Men det var jo en global mediakampanje, akkurat om Ukrainas «frigjøring» er det i dagens Klassekampen. En kan ikke vinne noen krig uten mediapropaganda. Det er derfor den norske Staten bevilger 45 millioner kroner til Klassekampen.

Gerry van Tonder: History of terror. Irgun 1931-48.

Forsidebilde: Suzanne D. Williams1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 408 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Gradvis flytting av målstolper

CDC nedgraderer Covid-19 til nivå med influensa

Previous Post

Høye strømpriser

Ikke på grunn av krigen eller tørke, men fordi vi må kjøpe til europeisk pris

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.