POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Covid-vaksineskadde i Japan.

Pressekonferanse og søksmål om erstatning etter massevaksinering.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Japan held stor pressekonferanse om massesøksmål for å få erstatning til covid-«vaksine»-skadde

Ethan Huff i Natural News skriv:

Den største pressekonferansen som nokosinne har blitt halden av større medieformidlarar når det gjeld helseskaden forårsaka av Wuhan-koronavirus (covid-19)-«vaksinar» fann stad i Japan førre veke, og fekk mykje sårt behøvt merksemd rundt eit særs alvorleg tema.

Innlegget er hentet fra Saksyndig

No når milliardar av menneske rundt om i verda har teke injeksjonane, anten gjennom tvang eller fordi dei vart logne til og fortalt at det ville halde dei «trygge» mot eit fiktivt «virus»-biovåpen, kjem kyrne heim frå beite for mange av desse menneska, der immunforsvaret har byrja å svikte.

I Japan lagar vaksineskadde borgarar eit helvete, og krev kompensasjon for skadane sine. Tragisk nok har mange offer no gått bort, medan andre utviklar AIDS-liknande immunsvikt og andre problem som eit resultat av Operasjon Warp Speed og alt det førde med seg.

(Relatert: Sokalla «long covid» er berre ei dekkhistorie for den dødelege effekten av giftige covid-injeksjonar.)

Unge menneske har blitt lurt av det japanske kompensasjonsprogrammet for vaksineskadde

nemnde video kan du sjå ein del av pressekonferansen der eit massesøksmål vart introdusert. Japan har eit kompensasjonsprogram oppe og går, der covid-sprøyteoffer potensielt kan motta oppreisning for det som skjedde med dei.

Som du kan lese i dei engelske undertekstane, kan unge menneske som er single og bur åleine berre få nokre hundre tusen yen i kompensasjon, som for dei fleste skadde og svekte aldri vil vere nok til å halde dei flytande resten av livet.

Motsett får eldre som har ingen til å støtte seg automatisk rett på erstatning under Japan sine urettferdige vaksine-kompensasjonslover, heile 44,2 millionar yen i kompensasjon, «noko som verkar fullstendig ute av proporsjon samanlikna» med yngre menneske.

Føremålet med massesøksmålet er altso å jamne ut bana for å sikre seg at unge og single òg får det som eldre får, når det gjeld kompensasjon for vaksineskadar som har gjort dei svekte eller lamma i stor eller liten grad.

Denne videoen inneheld eit anna vitnesbyrd som vart delt på pressekonferansen.

https://twitter.com/i/status/1780521239276310855

Hugs at nemnde video hovudsakleg inneheld familiemedlemmene til offer som i tårer snakkar om kva som skjedde med deira kjære, etter å ha lydd styresmaktene «og gjort sin del» for å «stoppe spreiinga».

«Vaksineskadane blir ikkje delte med folket, ikkje i det heile,» seier personen i videoen på japansk. «Verken informasjon eller media blir spreidd. Dei får skadane frå den nye koronavirus-vaksinen til å sjå mindre ut enn dei er, eller dei ignorerer dei kategorisk, som for å antyde at det går i omløp på ein slik måte.»

«Menneske døyr og realiteten av det som skjer blir skjult. Dei er vekke. Der finst folk no som lid frå biverknader og skadar, likevel blir dette knapt kringkasta av media, nesten ikkje i det heile.»

Vitnesbyrdet er kraftig, so sjå heile videoen. Det vil knuse hjartet ditt og håpefullt gjere deg forbanna, når du no ser den massive urettferda som Operasjon Warp Speed har sleppt laus på verda.

Der finst aldri ein god grunn til å ta ein covid-injeksjon.

Omsett av redaksjonen i Saksyndig.

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • «informed consent», opplyst samtykke, heter det m.h.t. nurnbergprosessen.
  erna signerte pfizers deal, hemmelighetsstemplet, styrte ved dekret og nå dør folket.
  hva er passende straff for sånt? injeksjon en gang i uka. jeg tror vi har, på skattebetalernes regning, en del «sikre og effektive» utgått på dato; slik kan de komme til nytte. gi henne, helseministrene, FHI, etc. deres egen medisin. de vil hyle som stukne griser, for de vet hva det er slags stoff i ampullene. hvis de ikke vet det merker de det etterhvert. kjerkol og høie er neppe så smarte at de vet hva de gjør, de bare følger ordre for egen karrieres skyld. den nye «helseministeren» er egentlig allerede tatt for innsidehandel, m.h.t. benkene på aker brygge, så vi ser moralens forfall bli verre og verre. det er rikets tilstand.
  «helsevesenet», som ofte gikk foran i mobbegjengen (bortsett fra de skuffende få som sa nei, og mistet lisensen),
  de må ta sitt ansvar hvis de noensinne igjen skal verdiges tillit. min tillit OG RESPEKT har de mistet for evig tid, de som deltok i folkemordet.
  «journalistene» som hengte ut hans christian gaarder og godtet seg over hans angivelige corona-død!? charter-svein? for en tarvelig sort. FYSJ.

  Svar
 • Covid-19 og de påfølgende «vaksinene» var et bio-våpen brukt mot Kina av USA.
  https://www.unz.com/runz/after-four-years-and-thirty-million-deaths/
  (1) I tre år har Kina vært innblandet i en voksende konflikt med USA om handel og geopolitikk, og tre år på rad har Kina blitt hardt rammet av mystiske virus. Et fugleinfluensavirus ødela fjørfeindustrien alvorlig i 2018, og året etter ødela et svineinfluensavirus over 40 % av svinebesetningene, Kinas viktigste kjøttkilde. Det tredje året dukket Covid-19 opp. Absolutt et mistenkelig mønster hvis det siste bare var en tilfeldig laboratorielekkasje.

  (2) Covid-19-utbruddet dukket opp på det absolutt verste tidspunktet og stedet for Kina, i det store transittknutepunktet Wuhan, og var nesten perfekt timet til å nå høye lokale infeksjonsnivåer akkurat da de reisende i forbindelse med nyttårshelgen spredte sykdommen til alle andre deler av landet og dermed skapte en ustoppelig epidemi. Tidspunktet for en utilsiktet laboratorielekkasje ville åpenbart være tilfeldig.

  (3) 300 amerikanske soldater hadde nettopp besøkt Wuhan i forbindelse med World Military Games, noe som var en perfekt anledning til å slippe ut et viralt biovåpen. Tenk på hva amerikanerne ville tenkt hvis 300 kinesiske militæroffiserer hadde besøkt Chicago, og en mystisk, dødelig virussykdom plutselig brøt ut i byen. Det ville vært et merkelig sammentreff hvis det amerikanske militærbesøket og en helt urelatert, utilsiktet lekkasje fra et laboratorium hadde skjedd på nøyaktig samme tid.

  (4) Egenskapene til Covid-19, inkludert høy smittsomhet og lav dødelighet, er helt ideelle for et biovåpen mot økonomien. Det virker merkelig at en tilfeldig laboratorielekkasje skulle slippe ut et virus som er så perfekt designet for å skade den kinesiske økonomien.

  (5) Nesten fra det øyeblikket utbruddet begynte, hadde anti-kinesiske bloggere i USA og det USA-finansierte Radio Free Asia Network satt i gang en kraftig internasjonal propagandaoffensiv mot Kina og hevdet at utbruddet i Wuhan skyldtes en lekkasje av et ulovlig biovåpen fra laboratoriet i Wuhan. Dette var kanskje bare en usedvanlig rask, men opportunistisk reaksjon fra våre propagandaorganer, men de virket bemerkelsesverdig raske til å utnytte en helt uventet og mystisk utvikling, som de umiddelbart identifiserte som en lekkasje fra laboratoriet.

  (6) Allerede «den andre uken i november» hadde Forsvarets etterretningstjeneste begynt å utarbeide en hemmelig rapport som advarte om et «katastrofalt» sykdomsutbrudd i Wuhan, selv om det ifølge den vanlige tidslinjen på det tidspunktet trolig bare var et par dusin mennesker som hadde begynt å få sykdomssymptomer i en by med 11 millioner innbyggere. Hvordan oppdaget de hva som skjedde i Wuhan så mye tidligere enn den kinesiske regjeringen eller noen andre?

  (7) Nesten umiddelbart etterpå ble den styrende politiske eliten i Iran alvorlig smittet, og mange av dem døde. Hvorfor spredte den utilsiktede lekkasjen fra laboratoriet i Wuhan seg så raskt til Irans politiske elite, før den hadde nådd nesten noe annet sted i verden?

  Svar
  • PErj::

   » Allerede «den andre uken i november» hadde Forsvarets etterretningstjeneste begynt å utarbeide en hemmelig rapport som advarte om et «katastrofalt» sykdomsutbrudd i Wuhan, selv om det ifølge den vanlige tidslinjen på det tidspunktet trolig bare var et par dusin mennesker som hadde begynt å få sykdomssymptomer i en by med 11 millioner innbyggere. Hvordan oppdaget de hva som skjedde i Wuhan så mye tidligere enn den kinesiske regjeringen eller noen andre?
   Nesten umiddelbart etterpå ble den styrende politiske eliten i Iran alvorlig smittet, og mange av dem døde.
   Hvorfor spredte den utilsiktede lekkasjen fra laboratoriet i Wuhan seg så raskt til Irans politiske elite, før den hadde nådd nesten noe annet sted i verden?»

   Viktige/gode spørsmål .
   Også hvorfor dette ser ut til å være så kordinert i resten av verden.

   Og ikke minst. : Hvorfor så få spørsmål rundt dette!
   Hvorfor så unison ukritisk mediadekning i feks. Norge ?
   Hvorfor var det så viktig å slå ned på kritiske røster?
   – Er ikke fri meningsutveksling en viktig del av et opplyst demokrati ?

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Terrorismebetegnelsen, bare for utvalgte?

Terrorist er du bare hvis du bekjemper USAs interesser.

Forrige innlegg

Knebling av motforestillinger

Bare la de ensretta mediene
fortsette å stenge
motforestillinger ute

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.