POSTED IN Coronavaksiner, Norge

Covid og vaksine-bivirkninger

Helse-Norge tar ikke sitt ansvar

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Northern Light

Det er foruroligende å lese om pasientenes samtaler med helsepersonell, fra ambulansepersonell til sykesøstre og leger. De er i fornektelse, tier og unngår emnet ‘vaksine-skader’ når pasienten nevner mRNA-injeksjonen kalt «covid-vaksiner» som mulig årsak til deres plager. Det er også rapporter om pasienter som har blitt overhøvlet av leger når de har nevnt at de tror det kan være «vaksinen».

Almenpraktiserende og sykehusleger skulle en egentlig forvente var «kanarifuglene i gruven». Fordi de fører pasientjournaler som skulle si klart i fra at mange av pasientene får helseproblemer etter de har fått injeksjonen. Med hederlige unntak, har de fleste leger stilt opp for farmasigigantene, og med det vist at de er bare salgspersonale av produkter i den farmasøytiske industriens organisasjon. De skal skrive så mange resepter som mulig, og gi pasientene så mange vaksiner som mulig av alle slag, for maksimal profitt for farmasiselskapene.

De som har meldt i fra, som den norske legen som gjorde sin plikt etter den hippokratiske eden: «Jeg skal ikke gi noe dødelig legemiddel til noen eller gi råd om noe slikt. På samme måte skal jeg heller ikke gi noen kvinne fosterfordrivende middel» (et utdrag) – som mistet lisensen etter å ha skrevet en medisinsk og vitenskapelig rapport, om bivirkningene han hadde observert hos pasientene etter de fikk mRNA-injeksjonen.

Slikt legges merke til av unge leger med ektefelle, barn og millioner i gjeld, og tilpasser raskt sine meninger til hva nemnder, legemiddeltilsyn, folkehelse-institutt og helsetopper hos myndighetene mener.

Dette viser makten til den Rockefeller-grunnlagte verdenomspennende farmasøytiske industrien. Grunnlagt for å profitere på sykdom og gjøre folk syke, dens nettverks tentakler strekker seg helt ned til ambulansepersonell og sykesøstre. Et fryktregime, hvor de som sier i fra blir straffet med avskjed eller utestengelse.

Det er nå et fjell av bevis fra mange fagfellevurderte rapporter med stort tallgrunnlag, og databaser for registrering av vaksine-bivirkninger som VAERS og Eudura Viligance, på at mRNA-injeksjonene kalt «covid-vaksiner», heller skulle vært kalt et biovåpen for depopulasjon og befolkningskontroll. Mye tyder på at uforholdsmessig mange fra lavere samfunnslag blir alvorlig syke og dør, sammenlignet med øvre middelklasse og oppover.

Ett unntak er milliardæren Elon Musk, som sa at han har hatt ubehag etter å ha fått sin andre injeksjon. Så har han også vært «brysom» for etablissementet. Eierne og familiene til sentralbankkartellet, eierne av de farmasøytiske selskapene og deres familier, kapitalforvaltningsselskapenes eiere og deres familier deres politikere, deres frontsoldater som bl.a nyhetsankerne og nøkkelpersonell som de trenger, har lite å frykte fra vaksinene. De får saltoppløsninger og blir registrert som vaksinerte, eller får vaksinesertifikater.

Det er fortvilet at over fire milliarder mennesker bare i den vestlige har blitt lurt, presset og truet til å ta en eller flere injeksjoner av heksebrygget kalt vaksiner av hovedstrømpressen fra første dag. Så har også MSM samme eiere som den farmasøytiske industrien, de enormt mektige kapital-forvaltningsselskapene som igjen er eiet av bankkartellet. Billionærkabalen som også kalles den globale storkapitalen, herskerklassen, den finansielle eliten og finansfolket.

Det er per i dag ingen motgift til de irreversible skadene mRNA-injeksjonene gjør i kroppen. Immunforsvaret svekkes, og offeret blir lettere smittet av virus, sykdomsforløp blir mer alvorlig, og latente sykdommer og sykdommer offeret er disponert for, blusser opp, som det naturlige immunforsvaret bekjempet før mRNA-injeksjonene ble tatt. Langtidsbivirkningen av «vaksinene» er død – etter et forkortet liv med redusert livskvalitet, medisinert av Big Pharma som ga dem «vaksinene».

Med over fire milliarder injisert i den industrialiserte verden, kan det bare bli verre. Produksjon av mat, industriproduksjon og drift av infrastruktur vil stoppe opp når så mange blir alvorlig syke og dør. De utvalgte som overlever, får leve i mega-smartbyer i den nye verdensordningen, etter å ha bygget dem for billionærkabalen. Dette hvis det går som kabalen har planlagt, og de klarer å erobre og underlegge seg Russland og Kina.

Da får kabalen som har orkestrert det hele sin nye verdensordning med mega-smartbyer. med en herskerklasse og en forvaltet slaveklasse av mer bio-roboter enn mennesker, som Claus Schwab og Noah Harari ønsker seg. Klarer de ikke dette, har de allikevel klart å injisere over fem milliarder mennesker verden over med et biovåpen. Finner en ikke en motgift til dette, er det ingen fremtid for dagens unge mennesker. Det bekymrer selvsagt ikke de som står bak plandemien, de er umennesker.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • En bekjent (alenepappa og selvstendig næringsdrivende) med hjerteproblemer etter «grunnvaksinering» fikk til svar fra legen som satte sprøytene: «Du har hatt uflaks.» Ikke noen beklagelse eller ansvarstagen ved å ha satt produktet som kaltes «sikkert og effektivt», nei da. Men i det minste ikke total fornektelse.

  Svar
 • En lege er lege for sin egen skyld. Han er lege fordi det gir lønn og status skapt av politikere og myndigheter. En lege (fastlege, kirurg, indremedisiner etc.) gir pokker i pasienten om pasienten lever eller dør interesserer dem midt over ryggen. Kunsten er å unngå bli anklaget for feil i behandlingen. Man følger derfor internasjonalt anerkjente prosedyrer skapt av «forskning» utført av de som lever av å lage «medisin» mot lidelser de selv har skapt og selv definert diagnoser på. Dette er en av verdens mest kriminelle virksomheter, og våre egne leger og andre medisinske parasitter lever i dragsuget fra denne tarvelige industrien. Men de gjør det for sin egen skyld. En prest er prest for sin egen skyld, en politimann/kvinne er det for sin egen skyld, det samme en dommer, journalist, baker, advokat, postbud, polekspeditør, parkeringsvakt, -aller er dem i jobben for sin egen skyld. At andre har nytte av deres tjenester er hyggelig, men det er absolutt ikke den årsaken til at de er det de er.

  Svar
  • når det gjeld kirurgiske prosedyrar er desse eit resultat av fleire hundre års erfaring, og burde ikkje bli tekne med i dragsuget av medisinsk mistillit. Desse folka veit kva dei driv med. Mi personlege erfaring er at kirurgar faktisk er dei få helseprofesjonelle vi framleis kan stole på i våre dagar, sidan eg sjølv so nyleg som desember 2022 vart operert nettopp av kirurgar. Eg gjenvann gåevne og førlegheit nettopp på grunn av kirurgar. Alt er ikkje tapt – enno.

   Svar
 • Gunnar Saunes
  14 mars 2023 18:55

  «Eierne og familiene til sentralbankkartellet, eierne av de farmasøytiske selskapene og deres familier, kapitalforvaltningsselskapenes eiere og deres familier deres politikere, deres frontsoldater som bl.a nyhetsankerne og nøkkelpersonell som de trenger, har lite å frykte fra vaksinene. De får saltoppløsninger og blir registrert som vaksinerte, eller får vaksinesertifikater.» Eg er ikkje usamd i dette, men har du prov/bevis for det du seier her?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Politiske ledere som ikke forholder seg til fakta:

Bruker skremsel som politisk metode.

Forrige innlegg

Covid-saken ga oss løgner på flere plan

Flere hundre milliarder dollar svindlet og sløst vekk i Covid bedragerisaker i USA

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.