POSTED IN Endring av politikken, Ideologi

Canada:

Det er ikke over.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Ottawa: Nytt storinnrykk til helga

Av Jan Herdal

Folkebevegelsen mot Trudeaus koronadiktatur markerer seg over hele Canada. Sentrum av hovedstaden Ottawa har vært preget av lange trailerrekker hele uka, og til helga ventes et nytt storinnrykk i byen. Det har vi politiets egne ord for.

Den politisk korrekte tv-kanalen CTC News siterer politikilder på at demonstrasjonen vil øke i omfang igjen til helga, da flere demonstranter vil komme tilbake.

Vise politisjef Steve Bell sa på en briefing onsdag at konvoien prøver å holde skansene. Politiet venter økt biltrafikk lørdag og søndag, med en avmatting igjen på mandag. Han kalte aksjonen en mellomting mellom «en demonstrasjon og en langsiktig plan for å okkupere våre gater».

Politiet gir opp

Ottawas politisjef Peter Sloly sier rett ut at han ikke tror politiet kan løse saken, til tross for at de vurderer alle alternativ – forhandlinger, rettsvesen, fjerning med makt: – Protesten i Ottawa er del av en større bevegelse. Det kan neppe løses av politiet, men må kombineres med andre tiltak, sa han.

Sloly opplyste ifølge CTV at det i møter med ordfører og bystyre er vurdert å sette inn militæret: – Det gir store muligheter, men det kommer med stor risiko, og det er ingen lett beslutning å ta, sa han. Later til at en slik «løsning» fortsatt sitter langt inne.

Peter Sloly

Ellers er Slolys kapitulasjon en klar oppfordring til statsministeren om å komme på banen, uten at det sies rett ut. Men alt Trudeau har gjort så langt er å skjelle ut demonstrantene for å ha uakseptable meninger som ikke er verdt å ta på alvor.

Det lettes nå på koronatiltak over hele verden, og snart er forhåpentlig hele farsen over. Det burde ikke kreve verdens største politiske talent for å komme trailersjåførene i møte.

I en pressemelding onsdag fra ledelsen for Freedom Convoy 2022 heter det at de planlegger å bli i Ottawa inntil «alle regjeringer i Canada» (det vil si provinsregjeringene og sentralregjeringen i Ottawa) opphever «alle Covid 19-tiltak».

– Den store deltakelsen var en overraskelse også for oss. Det var logistisk overveldende i starten, men vi er nå godt organisert og etablert på plass, erklærte talsperson Tamara Lich. Ledelsen beklager de belastninger som bybefolkningen blir utsatt for.

– Vi har stor empati med lokalbefolkningen, og skulle virkelig ønske at det fantes en annen måte for oss å nå fram med budskapet vårt, sa organisator Chris Barber i en uttalelse. 

Summen på folkespleisen GoFundMe har passert 10 millioner kanadiske dollar, den nest største i landets i historie. Ledelsen for aksjonen har tidligere i spøk sagt at med et slikt beløp kan de holde sentrum i Ottawa i to til fire år. 1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 456 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Vaksine-Holocaust har begynt. Livsforsikringsutbetalinger øker med 258% pga vaksinedødsfall.

  I en lite kjent Reuters-historie som nesten ikke fikk oppmerksomhet i bedriftsmediene, avslørte nederlandsk forsikringsselskap Aegon sitt tredje kvartal, 2021, at livsforsikringsutbetalinger økte med 258% sammenlignet med tredje kvartal, 2020. Forskjellen skyldes covid vaksiner. I 2020 var vaksinene ennå ikke tilgjengelige, så utbetalinger for Aegon nådde bare $ 31 millioner. Men etter aggressive vaksinasjoner gjennom 2021, gikk utbetalingene opp til $111 millioner, en økning på 258%.

  https://www.lewrockwell.com/2022/02/no_author/the-die-off-is-here-life-insurance-payouts-skyrocket-258-as-post-vaccine-deaths-rapidly-accelerate/

  Svar
 • Mrna Covid «vaksinen» forårsaker permanent skade i barns kritiske organer, inkludert deres hjerne, nervesystem, hjerte og blodårer, og deres reproduktive system. Og denne vaksinen kan utløse grunnleggende endringer i immunsystemet. Når denne skaden oppstår, er det uopprettelig.»- Dr. Robert Malone, utvikler AV RNA-teknologien.
  .

  https://www.globalresearch.ca/covid-vaccines-cause-irreparable-damage-kids-brains-heart-other-organs/5769091

  Svar
 • «COVID-19 i Israel: Alvorlige tilfeller tidoblet i løpet av en måned, fortsetter å stige,» kunngjør Jerusalem Post.

  Israels positive testrate er svimlende 29,63 prosent. Dette betyr at nesten en tredjedel av alle Covid-tester tatt i Israel kommer tilbake positivt.

  Israel er åpenbart et land i dype Covid-problemer med SARS-CoV – 2-viruset ute av kontroll.

  Israel er en av de mest vaksinerte landene i verden. Over 80 prosent av den voksne befolkningen har blitt dobbelt vaksinert og over 55 prosent har fått en booster.

  https://www.lewrockwell.com/2022/01/vasko-kohlmayer/israel-a-profile-in-vaccine-failure-and-a-warning-to-the-world/

  Svar
 • FRIHET, NEI TIL NY-FEUDALISM
  4 februar 2022 9:52

  Trudeau er en av WEF leder Klaus Schwabs «young leaders» og har gått i hans lære, er ikke rart at Canada ikke lenge etter han kom til makten ble til en tyranisk politistat… Klaus Schwab er han som oppfant «the great reset» hvor økonomien skal nullstilles slik at folk flest mister alt. Det han ønsker å innføre er globalistisk feudalisme hvor folk flest eier ingenting og har null frihet. Alt detter står forklart i boken til WEF leder Klaus Schwab kalt «the great reset»…

  Hvis vi ikke stopper tyraniet NÅ som kommer generasjoner fremover til å leve som slaver under feudaisme hvor kunn de rikseste og mektigste i verden vil være frie og eie noe som helst. Alt under mottoet «you will own nothing and be happy»….

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

USAs demokratiske parti:

Var ingen udelt pådriver for avskaffing av slaveriet.

Previous Post

Sportsvasking:

Motstanden mot Kina-OL, et ledd i USAs kamp for fortsatt verdensmakt

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.