POSTED IN Atomvåpen, NATO

Brudd på ikke-spredningsavtalen.

USA utplasserer nye atomvåpen i en rekke europeiske stater.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

B61-12 Mini-atomvåpen «made in America» som skal brukes til et «førsteslag». Kommer snart til Italia, Belgia, Tyskland og Nederland.

Av Manlio Dinucci

«Produksjonen av B61-12-atombomben begynner,» kunngjorde Sandia National Laboratories fra USA. B61-12, som erstatter den tidligere B61 utplassert av USA ved Aviano og Ghedi og andre europeiske baser, er en ny type våpen. Den har et kjernefysisk stridshode med fire kraftalternativer, valgbare avhengig av målet som skal ødelegges. Den slippes ikke vertikalt, men i en avstand fra målet som den er rettet mot ledet av et satellittsystem. Den kan trenge inn under jorden, eksplodere dypt for å ødelegge kommandosentralbunkere i et første atomangrep.

B61-12-ene, klassifisert som «ikke-strategiske atomvåpen,» er utplassert i Europa – i Italia, Tyskland, Belgia, Nederland, Storbritannia og sannsynligvis andre land – på avstander som er langt nok til å angripe Russland. De har dermed offensive evner som ligner på strategiske våpen.

B61 nuclear bomb - Wikipedia
B61-12

Et annet atomvåpensystem, som USA forbereder å installere i Europa mot Russland, er bakkebaserte mellomdistanseraketter. De kan også skytes opp fra «anti-missile shield»-installasjoner, utplassert av USA ved baser i Deveselu i Romania og Redzikowo i Polen, og ombord på fem krigsskip som cruiser i Middelhavet, Svartehavet og Østersjøen nær Russland.

At slike installasjoner har offensive evner bekreftes av Lockheed Martin selv. Ved å skissere egenskapene til det vertikale utskytningssystemet Mk 41, brukt i både land- og marineinstallasjoner, spesifiserer det at det er i stand til å skyte opp «missiler for alle oppdrag, både forsvar og langdistanseangrep, inkludert Tomahawk kryssermissiler». Disse kan være bevæpnet med atomstridshoder.

Europa blir dermed gjort av USA til frontlinjen i en atomkonfrontasjon med Russland, enda farligere enn den kalde krigen.

https://www.globalresearch.ca/the-b61-12-mini-nukes-made-in-america-to-be-used-in-a-nuclear-first-strike-coming-soon-to-italy-belgium-germany-netherlands/5786765

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Den førende «rase» i USA/IsisRaEl takler ikke at deres «verdenshegemoni» nå faller og at verdens «reservevaluta» dollar’s verdi stuper, og blir erstattet med BRICS nye alternative reservevaluta.
  Har lenge lurt på om deres nederlag ville føre til en A-krig under «dekke» av at hvis ikke «de» får styre skal ingen gjøre det.
  Nå ser det ut til at det går den vegen med 7-mils støvler, og hvis ikke Gud snart griper inn mot disse globalister/satanister en gang for alle ser det ut til at eksperimentet med humant liv på planeten er over.

  Svar
  • Det du kaller Gud og som jeg kaller felles bevissthet(er det samme sak?) kommer til å ta et drabelig oppgjör med falskheten,men Per,som det står i boka,alt skal åpenbares i den siste tid.
   Det er det vi opplever nå,vi skal se og läre,Den veien går til helvete,den veien går til (hrm hrm)et godt paradis for alle.Så får vi velge da,jeg har valgt,jeg deler gjerne,jeg har forstått at lykke og glede er gjennom gode fellesskap,felles nytte,men jeg som de fleste har også vandret på villfarelsens vei og den veien er full av torner.Så Per,jeg har lärt gjennom å feile,jeg lyttet ikke til andre og jeg lyttet ikke til min egen indre stemme.

   Svar
 • Northern Light.
  7 august 2022 14:36

  En briefing fra det russiske forsvarsdepartementet om biolaboratoriet i Ukraina, opprinnelsen til Covid 19 og biovåpen mot statsledere.

  Briefing av generalløytnant Igor Kirillov, sjef for kjernefysiske, biologiske og kjemiske beskyttelsestropper i de russiske væpnede styrkene. Den russiske føderasjonens forsvars-departement fortsetter å analysere de militære og biologiske aktivitetene til USA og dets allierte i Ukraina og andre steder i verden på bakgrunn av ny informasjon innhentet i de frigjorte territoriene.

  Del 1. Kjente psykoaktive stoffer.
  Kirillov: Arbeidet fortsetter med å studere biologiske prøver fra ukrainske soldater som frivillig har lagt fra seg våpnene. Som vi bemerket tidligere, ble det funnet høye konsentrasjoner av antibiotika i blodet, samt immunologiske markører som indikerer eksponering for nyresyndrom og West Nile-patogener, som studeres av Pentagon som en del av de ukrainske UP-4- og UP-8-prosjektene. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot oppdagelsen av narkotiske stoffer, inkludert opioider som metadon, kodepsin, codeterp, samt stoffer av efedrintypen: t-phedrin og tri-phedrin, på stillinger som er forlatt av ukrainsk militærpersonell.

  Det syntetiske stoffet metadon brukes i behandlingen av rusavhengighet. Som en påminnelse, i Nazi-Tyskland under andre verdenskrig, spesielt mellom 1943 og 1945, ble metamfetamintabletter gitt til soldater for å redusere den psyko-emosjonelle byrden, hovedsakelig til SS-tropper. Stoffet ble også brukt i stort antall av amerikanske tropper i Korea- og Vietnamkrigene.

  Eksperimenter med nye medikamenter på lokalbefolkningen.
  For noen uker siden, under den spesielle militæroperasjonen, ble Rubezhnoye frigjort i Folkerepublikken Lugansk. Dokumenter er funnet i laboratoriet til Pharmbiotest medisinske senter, som bekrefter at forskning har blitt utført i Ukraina i flere år på vegne av den såkalte Big Pharma. Kliniske studier av uregistrerte legemidler med potensielt alvorlige bivirkninger er utført på lokalbefolkningen. DNA-prøver som kan brukes til biologiske våpen mot enkeltpersoner eller grupper av mennesker. Vi har allerede informert om at mer enn 16 000 biologiske prøver, inkludert blod- og serumprøver, ble tatt fra Ukraina til USA, Georgia og europeiske land.

  Den mulige opprinnelsen til covid-epidemien.
  Gitt den amerikanske administrasjonens interesse for studiet av «snevert målrettede» biologiske midler, tvinger slike uttalelser ny oppmerksomhet til årsakene til den nye koronaviruspandemien og rollen til amerikanske militærbiologer i fremveksten og spredningen av covid-19-patogenet. I mai 2022 fortalte Jeffrey Sachs – en ledende ekspert i det respekterte medisinske tidsskriftet The Lancet og professor ved Columbia University, den ledende akademiske institusjonen for global biosikkerhet, på en konferanse i Spania at: «koronaviruset ble skapt kunstig og er svært sannsynlig å ha blitt skapt ved hjelp av amerikanske fremskritt innen bioteknologi».

  Vi vurderer muligheten for at US Agency for International Development (USAID) var involvert i fremveksten av det nye koronaviruset. Siden 2009 har byrået finansiert Predict-programmet, som har forsket på nye arter av koronavirus ved å fange flaggermus som bærer viruset. En av entreprenørene for prosjektet var Metabiota, et selskap kjent for sine militære biologiske operasjoner i Ukraina.

  Svar
 • Northern Light.
  7 august 2022 14:40

  Del 2. Labyrinth Ukraine og amerikanske biovåpen.
  Under den spesielle militæroperasjonen ble det beslaglagt dokumenter som indikerer at USAID og dets hovedkontraktør, Labyrinth Ukraine, har deltatt i det amerikanske militære biovåpen-programmet siden 2019. Legg merke til brevet fra sjefen for AFUs sanitær- og epidemiologiske avdeling til sjefen for Labyrinth Ukraine, Karen Saylors. I den erklærer kommandoen til de ukrainske væpnede styrker seg beredt til å samarbeide med USAID om å gi vaksiner til militært personell og om å samle inn, behandle og overføre informasjon av interesse for amerikansk side.

  Valget av det amerikanske byrået for internasjonal utvikling til å koordinere arbeidet kan ha vært foranlediget av økt russisk bekymring over aktivitetene til ukrainske biolaboratorier, et forsøk på å «ta det amerikanske forsvarsbyrået ut av løkken» og unngå anklager om å utvikle biologiske våpen. Det har blitt fastslått at Labyrinth Ukraine er en avdeling av det amerikanske selskapet Labyrinth Global Health, og dets grunnleggere er tidligere ansatte i Metabiota, en stor Pentagon-entreprenør innen militærbiologi. Labyrinth Ukraine deltok i UP-9- og UP-10-prosjekter, som studerte spredningen av afrikansk svinepest i Ukraina og Øst-Europa.

  Vi har tidligere dokumentert USAs bruk av biologiske våpen på Cuba. Den handlet om bevisst spredning av denguefeber, afrikansk svinepest og sykdommer i økonomisk viktige avlinger på øya. I 1997 varslet den cubanske regjeringen verdenssamfunnet om at USA hadde brutt kravene i konvensjonen om biologiske og giftige våpen. Anklagen var basert på vitnesbyrd fra en cubansk pilot som registrerte sprøyting fra et amerikansk fly av et biologisk karantenemiddel, palmetrips, som var skadelig for en av Cubas viktigste landbruksnæringer.

  Selv om det var mulig å sette i gang et ekstraordinært møte med BWC-partene om dette spørsmålet, ble ikke hendelsen undersøkt på grunn av mangelen på en konvensjonsverifiseringsmekanisme, som den russiske føderasjonen insisterer på å etablere. Slik straffrihet har bidratt til Washingtons fortsatte bruk av biovåpenteknologi i Latin-Amerika, inkludert attentatet på uønskede politikere. Den 18. juli 2022 erklærte presidenten for Republikken Venezuela Nicolas Maduro offentlig USAs involvering i attentatet på tidligere statsoverhode Hugo Chávez. I følge informasjon tilgjengelig for Venezuela, har amerikanske sikkerhetstjenester siden 2002 jobbet med mulige måter å eliminere den venezuelanske lederen, som har ført en aktiv anti-amerikansk politikk. Flere attentatforsøk som involverte medlemmer av den amerikanske ambassaden i Caracas ble avdekket og avverget.

  En årsakssammenheng mellom den venezuelanske lederens død og utviklingen av biologiske våpen bekreftes av rettsmedisinske bevis og vitnesbyrd fra cubanske leger som behandlet Chavez om det atypiske sykdomsforløpet og dens motstand mot medisiner. Takket være den russiske spesielle militæroperasjonen har truslene fra amerikansk bioforskning blitt lagt merke til av mange internasjonale og statlige organisasjoner. Massedemonstrasjoner mot Pentagon-finansierte biolaboratorier har funnet sted i en rekke land rundt om i verden.

  Den eurasiske økonomiske unionens sivilsamfunns-organisasjoner har vedtatt en resolusjon om å stenge slike biolaboratorier. I denne sammenhengen ser vi allerede en endring i tilnærmingen til det amerikanske militærets arbeid på det biologiske feltet i andre land. For eksempel har stater der USA driver bilateral forskning blitt bedt om å skrive under en kollektiv erklæring om samarbeid med USA utelukkende for å: «forbedre global helsesikkerhet og redusere virkningen av smittsomme sykdommer på populasjoner». Det er ordet «global» og resten av teksten som trekker oppmerksomheten: «ledet av USA».

  Ytterligere finansiering vil imidlertid være tilgjengelig gjennom USAs Biohazard Reduction Program for land som er lojale mot det amerikanske initiativet. Det russiske forsvarsdepartementet vil fortsette å analysere de dokumenterte bevisene for det amerikanske biovåpenprogrammet i Ukraina og vil holde deg informert om resultatene.

  Briefing 4 August 2022 av den russiske generalløytnanten Igor Kirillov.

  Fra NewsVoice, publisert 7 August 2022, skrevet av newsvoice se redaksjon.
  Oversatte redigerte og forkortede utdrag fra en lengre orginalartikkel med linker.
  Orginalartikkel: Ryska försvarsministeriet om biolabben i Ukraina, ursprunget til Covid 19 och biovapen mot statsledare.

  Svar
  • Metabiota er ett av selskapene Hunter Biden og hans Residentpappa har investert i.Ukraina har värt ett paradis for pengevekslerne.Detaljer er viktig,ikke sant NL ?.Kanskje på tide å snakke om pengevekslerne ?
   Bare 30 prosent av våpen havner hos Ukrainske krigdförende makter,resten antas å bli solgt på dark net eller kommer ikke frem ?.
   Eller de er ikke sendt i det hele tatt,kanskje har bare penger og papirer skiftet eiere,sånn omtrentlig så mange ganger som har behövds for at alle slanger har fått sin del av kaka,en kake som er produsert via seddelpressene i en eller annen bank ?.Som til slutt skal betales av Slavene,eid av Bankfyrstene.

   Svar
 • INF-avtalen ble opphevet i 2019 (en avtale som forbyr utplassering av mellomdistanse raketter i Europa).
  Russland har nå utplassert hypersoniske raketter i Kaliningrad, disse inneholder enten kjernefysiske ladninger eller ordinære ladninger (utskiftbare sprengladninger).
  USA har ennå ikke hypersoniske raketter. En slik rakett vil feks bruke 2-3 minutter å nå frem til Moskva hvis den avfyres fra Øst-Ukraina og 4-5 minutter hvis den avfyres fra Polen.
  Ukraina trakk seg fra Budapest-avtalen 19 februar 2022, en avtale om forbud mot atomvåpen i Ukraina og Hviterussland (5 dager senere gikk Russland inn i Ukraina, noe av det første de gjorde var å sjekke om det ble produsert atomvåpen i Tsjernobyl og ved andre atomkraftverk i landet).

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Samarbeid mellom helsemyndigheter og sosiale plattformer i USA: Sensur av kritiske holdninger til vaksinering.

I dag viser det seg at mye som ble kalt feilinformasjon var korrekt.

Forrige innlegg

Taiwan

USA provoserer Kina

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.