POSTED IN Covid-19, Vaksiner

Bror til Justin Trudeau tek bladet frå munnen

Videointervju med bror til Canadas statsminister.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Kyle Kemper, halvbroren til Canadas statsminister Justin Trudeau, summerer opp i dette korte intervjuet kva for interesser som ligg bak vaksinasjonskampanjen.

Han meiner at broren, saman med andre statsleiarar, ikkje medvite går inn for å skade folk, men at dei er ramma av ein massesuggesjon, ein kollektiv hypnose, styrt av frykt, der grådige plutokratar, som eig og kontrollerer medisinselskapa og dei store media, svingar taktstokken. 1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 093 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

  • Canadas stats minister er intet annet enn en nikkedukke for de rike og mektige. Han ble «valgt» ved hjelp av Dominion valg juks telle maskiner og han har gått i skole hos World Economic Forum (WEF) sitt unge ledere program. Der han har blitt skolert i «the great reset» som har til hensikt å gjøre hele verden til et globalt føydalistisk paradis for de hyperike og mektige hvor vanlige folk vil eie ingenting og ha ingen rettigheter eller noen som helst form for frihet. Alt under «slagordet» (DU vil eie INGENTING og være lykkelig). De bruker bla.a klima og korona hysteriet for å fremme denne agendaen. Unskyldningen de bruker for å ta fra folk flest deres eiendom og frihet er at de på den måten skal «redde» verden fra overbefolkning og forursensing i form av kun CO2 for de bryr seg egentlig overhode ikke om forurensing… Mange andre ledere og andre i høyrere stillinger har også vært del av WEF sitt unge ledere program bla.a vår kromprings og New Zealands statsminister, de er alle lands forrædere som ikke jobber for sitt land eller sitt folk men jobber for de mest rike og mektige i verden. Mange andre med makt i verden er med på denne agendaen som har mange navn, bla.a Agenda 2030, build back better osv osv…

    Svar
    • Glemte å si at alle kan lese om disse planene i detalt i boken til WEF lederen Klaus Schwab. Der står alt dette forklart og jeg anbefaler alle lese denne boken. Man kan finne den gratis på nett som PDF.

      Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Selv om tiltakene nå stoppes kan vi få dem igjen.

Tiltakene har vært i strid med demokratiske retter hele tiden. De må ikke kunne gjentaes.

Previous Post

Politikkens retrett

Høyrevridd sentralbanksjef vil styre Stortinget og regjeringa

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.