POSTED IN Coronavaksiner, Sensur

Britiske myndigheters egne tall viser «covid-vaksiner» svekker immunsystemet

Facebook innrømmer at det var feil å merke det som feilinformasjon.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Av Zoey Sky

I august 2022 avslørte en undersøkelse av fem måneders offisielle data fra britiske myndigheter at en covid-«booster»-dose bare gir et midlertidig bedring, før den skader immunsystemet raskere enn to doser med vaksinen mot koronaviruset. Dette tyder på at den covid-vaksinerte befolkningen utvikler en ny form for vaksineforårsaket immunsviktsyndrom (VAIDS).

Da etterforskningen ble delt av en leser på Facebook samme dag som den ble publisert, ble innlegget raskt fjernet og merket som «feilinformasjon». Leseren som delte artikkelen bestred Facebooks sensur, og Facebook svarte 27. oktober for å innrømme at det var feil å merke den som «feilinformasjon». Facebook bekreftet at etterforskningen faktisk var saklig. Facebook-innlegget er nå tilbake, komplett med detaljer om rapporten.

En nærmere titt på vaksiner og løgnene Big Pharma fortsetter å fortelle offentligheten

U.K. Health Security Agency (UKHSA) pleide å publisere en ukentlig vaksineovervåkingsrapport, som inneholder fire ukers tallmateriale om koronavirustilfeller, sykehusinnleggelser og dødsfall etter vaksinasjons-status.

I etterforskningen som Facebook forsøkte å sensurere, studerte eksperter fem av de publiserte rapportene som inneholder tall fra 16. august 2021 til 2. januar 2022, for å få et klart bilde av virkningen vaksinene har på immunforsvaret til de vaksinerte befolkningen.

Ved å bruke dataene publisert av UKHSA, var etterforskerne også i stand til å beregne den virkelige effektiviteten til vaksinene. Resultatene tegner et dystert og alarmerende bilde.

Rapporten for uke 37 omfattet antall koronavirustilfeller etter vaksinasjonsstatus mellom uke 33 og uke 36 i 2021, altså fra 16. august til 12. september. Rapporten viste bekreftede tilfeller av covid per 100.000, blant uvaksinerte og to-dose vaksinert befolkning. Ved å bruke denne informasjonen beregnet etterforskerne den virkelige vaksineeffektiviteten i løpet av denne perioden:

Den virkelige effektiviteten til vaksinene sammenlagt var så lav som -47 prosent i aldersgruppen 60 til 69 år, og så høy som +66 prosent i aldersgruppen under 18 år. De eneste aldersgruppene som vaksinen viste seg å ha en positiv effekt på dette tidspunktet var 18 til 29, 30 til 39 og 80 og eldre. En måned senere viste tallene en sjokkerende endring.

Rapporten for uke 41 inkluderte antall covid-tilfeller, etter vaksinasjons-status mellom uke 37 og uke 40 i 2021, altså fra 13. september til 10. oktober. Undersøkelsen fant følgende: Den virkelige effektiviteten til covid-vaksinene til sammen var så lav som -109 prosent, i aldersgruppen 40 til 49 år, og så høy som +89 prosent i aldersgruppen under 18 år. Den eneste andre aldersgruppen som vaksinen viste seg å ha en positiv effekt var 18 til 29 år.

Det er alarmerende at den virkelige effektiviteten til vaksinen gikk betydelig ned i alle aldersgrupper, spesielt aldersgruppen 40 til 49 år som gikk ned fra en virkelig effektivitet på -36 prosent til -109 prosent. Det faktum at den virkelige effektiviteten til vaksinene overgikk -100 prosent-barrieren viserer at vaksinene svikter og at de skadet immunsystemet til mottakerne.

Relatert: Pfizer-dokumenter: Modernas covidvaksine kan skade immunsystemet.

Effektiviteten til vaksinene avtar betydelig på kort tid. Og for den vaksinerte befolkningen, i stedet for at immunsystemet deres går tilbake til samme tilstand som det var før vaksinasjonen, svekkes immunsystemet raskt til det er dårligere enn de uvaksinerte.

De offisielle tallene fra britiske myndigheter viser at en boosterdose av covid-vaksinen kan gi et kortsiktig løft til immunsystemet til de vaksinerte, men immunsystemet begynner da å svekkes raskt. Dette tallmaterialet tyder på at den vaksinerte befolkningen trenger en endeløs rekke booster-injeksjoner for å styrke immunforsvaret.

I følge de siste tallene gjort tilgjengelig av britiske myndigheter fra Office for National Statistics, har den uvaksinerte befolkningen den laveste dødeligheten per 100.000 sammenlignet med den vaksinerte befolkningen blant alle aldersgrupper.


Fra Natural News, publisert 19. juni 2023.
Oversatt av Northern Light fra engelsk. Linker og en video i originalartikkelen.
Originalartikkel: Government data shows COVID-19 vaccines HARM the immune system – Facebook admits it was wrong to label it “misinformation”.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

 • «…har den uvaksinerte befolkningen den laveste dødeligheten per 100.000 sammenlignet med den vaksinerte befolkningen blant alle aldersgrupper. »

  Og samtidig burde dette bekrefte at det ikke var noen pandemi i det hele tatt.
  – I forhold til tidligere års influensa-syke/døde.
  Hverken i Norge eller resten av verden.

  Når noe slikt oppdages; hvem straffer de ansvarlige for hysteri, nedstenging og sløsing med offentlige midler?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Palestina-konflikten:

Tennes kruttønna nå?

Forrige innlegg

I møte med afrikanske ledere:

Putin: «NATO, hold dere unna!»

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.