POSTED IN Coronavaksiner

Vi ble bedt om å ta vare på dem.

Ny studie: Britiske myndigheter avlivet i hemmelighet eldre sykehjempasienter for å øke antallet «covid-dødsfall»

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Baxter Dmitry

En ny studie har avslørt at titusenvis av eldre briter i hemmelighet ble avlivet av staten for å øke nasjonens antall offisielle Covid-dødsfall i løpet av de første dagene av pandemien.

I følge preprint-forskningsstudien ble eldre sykehjempasienter avlivet med en dødelig injeksjon av Midazolam, men dødsårsaken ble oppført som «covid», noe som gjorde det mulig for myndighetene å kunstig øke antallet Covid-dødsfall, og overbevise publikum om at sykdommen var langt farligere enn det som faktisk var tilfelle.

Beskrevet som «århundrets forbrytelse», ble den sensasjonelle informasjonen fra rapporten frigitt til offentligheten av den australske politikeren Craig Kelly, den nasjonale direktøren for United Australia Party og som tidligere var et parlamentsmedlem. Informasjonen tyder på at et betydelig antall eldre personer tydeligvis ble drept ved å bli gitt «livets sluttmedisin» Midazolam.

Ifølge Kelly ble disse dødsfallene tilskrevet covid, og dannet grunnlaget for fryktfremkallende kampanjer som rettferdiggjorde nedstengninger, og den utbredte massevaksineringen med mRNA-vaksiner, en eksperimentell medisinsk injeksjon, som mangler sikkerhetstesting for langsiktige bivirkninger, selv når det gjelder barn. Kelly kom med disse uttalelsene i et innlegg på X, sammen med data og tallmateriale. «Underveis tjente en liten gruppe som presset på for pålegg for massevaksinasjoner milliarder av dollar.

«Denne artikkelen viser at økningen i dødsfall i Storbritannia, feilaktig tilskrevet covid i april 2020, ikke skyldtes SARS-CoV-2-virus, som stort sett var fraværende, men skyldtes den utbredte bruken av midazolam-injeksjoner, som var statistisk sett meget godt samsvarte med overdødsfall i alle regioner i England i løpet av 2020. «Den utbredte og vedvarende bruken av Midazolam i Storbritannia, antyder en politikk for systemisk aktiv dødshjelp».

Les også dette: Covid-vaksiner er det offisielt dødeligste stoffet i historien, og ingen har lov til å snakke om det.

Sammendraget fra den offisielle studien sier: «Makrodata under covid-pandemien i Storbritannia har vist seg å ha betydelige dataavvik og inkonsistens med eksisterende forklaringer». «Denne rapporten viser at økningen i dødsfall i Storbritannia, feilaktig tilskrevet covid i april 2020, ikke skyldtes SARS-CoV-2-virus, som stort sett var fraværende, men skyldtes den utbredte bruken av midazolam-injeksjoner som statistisk sett samsvarte med overdødsfall i alle regioner i England i løpet av 2020.

«Viktig nok forble overdødsfall økende etter massevaksinasjon i 2021, men det samsvarte ikke statistisk med covid-injeksjoner, men det samsvarte med Midazolam-injeksjoner».

Fra The People’s Voice, publisert 13. februar 2024.
Oversatt fra engelsk. Linker, link til studie, X-melding og video i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light.
Orginalartikkel: New Study: British Gov’t Secretly Euthanized Elderly Hospital Patients To Boost ‘Covid Deaths’.

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • «I følge preprint-forskningsstudien ble eldre sykehjempasienter avlivet med en dødelig injeksjon av Midazolam, men dødsårsaken ble oppført som «covid», noe som gjorde det mulig for myndighetene å kunstig øke antallet Covid-dødsfall, og overbevise publikum om at sykdommen var langt farligere enn det som faktisk var tilfelle.»

  Altså en statlig/offentlig utgave av draps-dømte sykepleier Ness og og hans bruk av Curacit på eldre mennesker ?

  ‘Nesset utdannet seg som sykepleier. I august 1976 ble han ansatt som bestyrer hos Orkdal Sjuke- og Aldersheim, i dag Orkdal helsetun.[4] Det første drapet begikk han 20. mai 1977 da han injiserte en 94 år gammel mann med Curacit. Mot slutten av 1977 ble det avdekket en rekke mistenkelige dødsfall ved sykehjemmet. På det meste ble 60 av dem etterforsket. Nesset var under mistanke, men fortsatte ifølge dommen å drepe. I november 1980 ble det oppdaget at han har samlet store mengder med Curacit, et medikament som ikke hører hjemme på et sykehjem. ‘
  wikipedia.org/wiki/Arnfinn_Nesset

  ‘ Midazolam Panpharma, injeksjonsvæske, oppløsning tilhører en gruppe legemidler kjent som benzodiazepiner. Det er et kortidsvirkende legemiddel som brukes til å fremkalle søvn (en tilstand med avslappethet, søvnighet eller søvn) og virker beroligende på angst og muskelspenninger.’

  Det er ikke så mye som overrasker meg lengre i forbindelse med denne ‘pandemien’. Men….
  Hvis dette er SANT. – Og IKKE blir førsteoppslag i all media, I Norge og w.w.
  Da er det noe grunnleggende skremmende.

  HVIS disse påstandene er USANNE , uten at det lages politianmeldelse og undesøkelser mot vedkommende, er det en underlighet som man bør anta skjuler viktig tallmateriale.

  Svar
 • Northern Light.
  20 februar 2024 17:35

  Verdens største forskningstudie konkluderer med at mRNA-vaksiner forårsaker hjerne-, blod- og hjerteproblemer.

  Av Sean Adl-Tabatabai.
  Verdens største studie av covid-vaksiner har bekreftet det uavhengige medier har rapportert i årevis: mRNA-vaksinene forårsaker faktisk nevrologiske, blod- og hjerteproblemer hos ellers friske mennesker.

  I følge en forskningsstudie fra Global Vaccine Data Network, den «største globale studien av vaksinesikkerhet til dags dato», ble mRNA-injeksjoner produsert av Pfizer og Moderna funnet å ha høyere risiko for «hjerterelatert betennelse», og viral-vektorvaksiner som f.eks. AstraZeneca-vaksinen var knyttet til «en økning av en type blodpropp i hjernen».

  Infowars skriver: «Viral-vektor-injesjonene var også knyttet til en økt risiko for Guillain-Barré syndrom, en nevrologisk lidelse der immunsystemet feilaktig angriper det perifere nervesystemet», rapporterte Bloomberg mandag.

  Forskere gikk gjennom data som fremhevet 13 «uønskede bivirkninger av spesiell interesse», hos over 99 millioner vaksinerte mennesker i åtte land, og skilte ut antatt sjeldne «høyere enn forventet» faresignaler. Vaksiner har normalt en viss grad av forventede bivirkninger; imidlertid observerte studien høyere forekomst av flere bivirkninger enn forventet.

  For eksempel ble myokarditt, eller betennelse i hjertet, «konsekvent identifisert etter en første, andre og tredje dose av mRNA-vaksiner», rapporterer Bloomberg, og legger til: «Den høyeste økningen i forholdet observert til forventet, ble sett etter en andre injeksjon med Moderna-vaksinen».

  «En første og fjerde dose av den samme vaksinen var også knyttet til en økning i perikarditt, eller betennelse i hjerteposen», legger Bloomberg til, ifølge forskningstudien.

  I tilfelle av Guillain-Barré syndrom, eller hjernebetennelse knyttet til dårlig muskelkoordinasjon, forventet forskere som undersøkte de første 42-dagene etter vaksineringen med Oxfords Vaxzevria (ChAdOx1) covid-vaksine omtrent 66 tilfeller, men fant 190 alvorlige bivirkninger.

  Videre, «ChAdOx1 covid-vaksinen var knyttet til en tredobling av cerebral venøs sinus trombose, en type blodpropp i hjernen, identifisert i 69 tilfeller, sammenlignet med 21 som var forventet», bemerker Bloomberg, og legger til at Danmark og andre land har avbrutt distribusjonen av vaksinen, etter at risikoen for blodpropp ble identifisert.

  Studien fant også forskjellige tilfeller av myelitt, eller betennelse i ryggmargen, blant de som hadde fått både viral-vektor og mRNA-vaksiner. Mulige faresignaler for tverrgående myelitt – ryggmargsbetennelse – etter at virusvektorvaksiner ble identifisert i studien. Det samme var akutt disseminert encefalomyelitt – betennelse og hevelse i hjernen og ryggmargen – etter både viral-vektor- og mRNA-vaksiner. Syv tilfeller av akutt disseminert encefalomyelitt etter vaksinasjon med Pfizer-BioNTech-vaksinen ble observert, mot en forventning om bare to.

  Studien, som stadfester hva utallige vaksineskeptikere mistenkte, og som tidlig etterlyste sikkerhetsdata, ser ikke ut til å ha undersøkt den store mengden dødsfall som potensielt kan være knyttet til vaksinene.

  Den alarmerende informasjonen kommer dessverre for sent for de som blindt stolte på det medisinske etablissementet, og nå må leve med permanente ødeleggende helsekonsekvenser, eller har mistet kjære. Til dags dato har over 13,5 milliarder doser covid-vaksiner blitt injisert i armene til mennesker over hele kloden.

  Fra The Peoples Voice, publisert 20 februar 2024.
  Oversatt fra enegelsk. Linker, link til studie og X-meldinger i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: World’s Largest Study Concludes mRNA Jabs Cause Brain, Blood and Heart Issues.

  Svar
  • N.L.:

   » Verdens største forskningstudie konkluderer med at mRNA-vaksiner forårsaker hjerne-, blod- og hjerteproblemer.»

   Selv om det er vanskelig å bevise årsaker. Spesielt når forbryterne får oppgaven som etterforskere.

   Det har vært forunderlig mange, spesielt unge, mennesker som har plutselig dødd det siste året.
   Og kun et fåtall av disse har nok fått en overskrift i media; kun kjendiser og idrettsprofiler.
   Og det ser ikke ut til å være noen interesse for å undersøke årsaker. ( Da måtte jo også noen stilles til rette.)

   Men løgner og overgrep kommer fram etterhvert. Vi får følge med.
   Så kan jo de som ikke følger med fortsett ta de anbefalte boostere, etter injeksjon 1, 2,3, og 4.
   For stadig nye ‘skremmende epidemier’.
   Det er jo frivillig.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Vestens politikere går i fella.

Penger til voldsom opprustning vil svekke Europa ytterligere.

Forrige innlegg

Johan Galtung
til minne

Både fredsprisen
og komitemedlem?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.