POSTED IN Diverse, Militære/våpen/teknologi

Brannen på Hawaii.

Var brannen et eksperiment med et nytt våpen?

10 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi vet ikke hva som har skjedd på Hawaii i forbindelse med den voldsomme brannen som nettopp tok livet av svært mange mennesker i et lite lokalsamfunn. Men det aner oss at det noe her som ikke stemmer. Ikke minst fordi våre store medier omtrent ikke omtaler hendelsen og en del av de spørsmålene som er reist i etterkant av den.

Artikkelen under setter fokus på denne hendelsen og på det uavklarte spørsmålet om nye typer våpensystemer. Vi tar ikke stilling til det men reiser bare spørsmål ved hele hendelsen.

Knut Lindtner
Redaktør

Videoer viser sannheten om Lahaina. Nylige satellittbilder forteller en mørk historie, forteller Matt Roeske.

Matt Roeske: «Støv-hindre» er et klart bevis på bruk av ødeleggelsesvåpen. Den siste utviklingen viser en hjerteskjærende grusomhet.

Av Reinette Senum.

Matt Roeske fra CultivateElevate.comen person som legger ut poster på Instagram rundt Nikola Tesla-teknologien, farene ved elektromagnetisme, elektrokulturer og Tartaria (sivilisasjon som forsvant) har nå konsentrert seg om det forferdelige Lahaina-angrepet.

Han mener at det så ut som – et angrep. Det blir mer og mer tydelig for hver dag som går.

Link til videointervju med Matt Roeske her.

I tillegg til Roeskes journalistikk har et annet super-speider-bilde på TikTok nylig avdekket satellittbilder fra ødeleggelsene i Lahaina. De kan  også kan vise «fingeravtrykk» som har egenskaper som DEW (et direkte-energi-våpen som ødelegger målet med høy energi, inkludert lasere).  

Hvordan kunne Lahaina bli dekket av svære, nesten identiske,  avgrensete områder med et helt annet brann-avtrykk? 

Uten tvil var røyken og kaoset dekke for avanserte våpen.

Satellittbilder viser et angrep på Lahaina. På videoen kan man se røde piler som peker på et stort område,  nesten identisk i størrelse, med slike felt.

En  fra TikTok viser på satellittbildet av Lahaina etter hendelsen, med  identiske brann-felt over hele Lahaina.

Var brannen i Lahaina en mordbrann? Ja!! Er kraftselskapet skyldig? Ja!! Og myndighetene på Maui??Ja…. Den lange listen fortsetter bare.

Men nå er det klart, absolutt bevist, at DEW spilte en massiv rolle i å utslette Laihainas hellig jord, og deres folk.

Milevis med «støv-hindringer» kan man på bildet se omringer åstedet i Lahaina. Jeg kunne se forsøk på å holde folk unna området med «naturlig ødeleggelse».

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

10 kommentarer. Leave new

 • Vi som har fulgt saken vet alt vi trenger å vite om hva som skjedde på Maui så å ta stilling er den enkleste sak av verden.
  Å ta stilling må til for å stille de ansvarlige til ansvar og stille opp med støtte til Hawaiis folk; å ikke ta stilling er så feigt at det er flaut.

  Svar
  • For å ta stilling til en sak så må man ha en del fakta.
   Er det fakta nok her til å fastslå om det er annet enn en (påsatt?) vanlig brann?
   Vi bør være åpne og nysgjerrige. til flere sider av en sak.
   Men/og i forhold til hva N.L. skriver i innlegget under, er det jo mye man burde undersøke, ja.

   Hvem tjener på en slik brann, f.eks. Vil det bli et oppkjøp av hele området etterpå?
   Eller hvorfor skal/skulle et slikt område på Hawaii være interessant?

   Svar
   • Kynisk og hjerteløst ble de rammede som hadde mistet alt nedringt av oppkjøpere umiddelbart. Fakta har vært tilgjengelig lenge for den som ville vite hva som skjedde der. En hel masse detaljer som foregikk i forkant tyder på at det var planlagt.

   • Hvilke detaljer?

   • Mye info finnes på bitchute på søkeord MAUI. Og mange andre steder. Jeg søkte, og fant, men husker ikke alt på rams. Let og du skal finne.

 • Northern Light.
  12 september 2023 14:47

  Skog og vegetasjon mellom fjellene og Maui, har ikke nok brennbart materiale til å frembringe så høye temperaturer som kan gjøre så store ødeleggelser. Dessuten var det mye beplantning av trær innenfor byen Maui som sto uberørt etter brannen, til tross for at bladene inneholder mye aromater som gjør at de antennes lett.

  Enda så sto trær uskadde bare noen meter fra hus som ble nedbrent helt til fundamentet. Det pleier å stå noe reisverk og pipeløp igjen, og ting i stål, som badekar og utslags-oppvaskbenker smelter ikke til dammer. Så høye temperaturer kan ikke vanlig bygningsmaterialer og møbler generere. Arkitekttegnede hus fra samme utbygger av samme modell, og bygd med samme materialer på fastlandet og ødelagt i branner, ble ikke gjort om til fin aske som i Maui.

  Biler var uskadde på en side av en gate, ikke engang baklysene var smeltet, mens på andre siden av gaten var de helt utbrente. Brannen spredte seg fra villmarken bak byen og til stranden med en fart og forløp som ikke ligner vanlige storbranner, og i «belter» som syntes å velge bydeler selektivt. En kunne se de samme merkelige effektene med storbrannen i byen Paradise i California for noen år tilbake. Det er fremdeles flere videoer om dette, søk med ordene Paradise California Fires på YouTube.

  At USA har strålevåpen er det det mange eksperter med vitenskapelig bakgrunn som hevder, som kan rette store energimengder til områder på bakken. De som aviser dette, mener at da hadde USAs militærmakt brukt dem i i sine kriger og mot Russland for lenge siden.

  Men i Paradise kunne en se biler som så ut som de var kuttet på tvers uten at instrumentpanelet var smeltet, og husvegger sto igjen med gardiner intakte, mens resten av huset var fin aske, og det midt i blant furuskog som ikke var brent.

  De lokale myndighetenes opptreden under og etter brannen på Maui, gjør det hele enda mer merkelig. Alarmsystemet virket, men myndighetene slo det ikke på «fordi folk kunne begynne å flykte i feil retning». Politiet stoppet biler som kjørte fra brannen, og forårsaket trafikk-kork som tok enda flere liv. Folk ble nektet tilgang til vanntanker, enda de var fulle med vann, og vannet ble stengt. En mye nevnt teori er kraftkabler som falt ned, med det er tvilsomt at det kan få et så voldsomt forløp.

  De enorme kapitalforvaltningsselskapene var på plass merkverdig raskt etter brannen, og gikk aggressivt på tomteeierne for oppkjøp. Biden-administrasjonen viste seg ikke i Maui før etter to uker, og en frakoblet Biden sa at han visste hva Maui beboerne gikk igjennom, han hadde selv opplevd et branntiløp på komfyren i kjøkkenet på sitt herskapshus, og han var et øyeblikk redd for 60-talls Corvetten i garasjen ved siden av, sa han til vantro Maui beboere som skummet av raseri.

  Etterpå har Biden-administrasjonen bedt om 24 milliarder dollar til Ukraina, les den amerikanske krigsvåpen-industrien og ukrainske oligarker, men ikke mye av betydning til Maui, noe som Jimmy Dore viet flere show til på YouTube, søk etter: «No Money to Maui Without more Money to Ukraine first!». «Locals are helping in Maui – not the Government!».

  Den globale storkapitalen med hovedsete i Wall Street, er i posisjon til å vise at de ikke har lojalitet med andre enn sitt eget slag, og behandler ikke USAs alminnelige befolkning noe bedre enn de gjør i de fleste andre land. Deres politikere skyfler milliardene ut av statskassen til deres egne på oppfinnsomme måter som for eksempel via Ukraina, covid, og det grønne skiftet. Den alminnelige befolkningen i USA får mindre og mindre av offentlige midler, og fattigdommen sprer seg raskt.

  Skal storkapitalen gi penger til Maui, må finansfolket først få kjøpe eiendommene, og pengene gå til investeringer profitable for dem. Ikke vil de gi penger fra statskassen til en av USAs urbefolkninger på Hawaii når finansfolket kan gi dem til seg selv, det rikeste etniske folket på Jorden.

  Svar
 • Deborah Tavares har mye om omtalte branner i North California. Jeg husker år tilbake hvor som her biler (helt utbrente, hele eller deler av husvegger ikke var berørt, alt mens resten var pulverisert. Trær som syntes uberørt i et inferno av uforståelig – ja nettopp «energiweapon». Akkurat denne lenken tar med seg mye mer av vanviddet, det være seg forsøket å utgi at vann (obs.) er en kilde som kan forsvinne – en løgn (se lenken). Videre hva smartbyers helvete vil by på. Glorifisering av dette pågår, og vi sauer går fem på.

  Jeg måtte her og nå henvise til D.T. (gå via duckduckgo.com) NÅ, før YouTube stenger det hele ned. Selv må jeg visitere siden igjen straks. Bedre informasjon gitt via denne modige researheren finnes knapt. Gemalen er med på ferden og de har kontakt langt utover USA. Patenter avslørt, kampen for offenliggjøring har vært intens. Lys våkne for menneskeslekta disse.

  Nettsted (tidligere), fremdeles (?). STOP THE CRIME. NET
  Forsøkt slettet, flyttet iallfall, sjekk ut selv. Bruk ikke google søkemaskin.
  MVH

  Svar
 • Og hvor er barna som fikk beskjed om å bli hjemme? Er de brent til aske? Eller er de ført bort i busser som burde stå der de pleier å stå, men ikke er der? Er de nå til salgs på pedofilmarkedet?
  Samtlige MSM er høylydt enige om at Maui-massakren IKKE hadde noe med laser å gjøre, bare konspirasjonsteori, ja da, så vet vi at det var laser som ble brukt;
  på samme måte som man i Norge kan gå ut fra at det faktisk.no kaller usant er sant.
  De som fortsatt tror blindt på myndigheter og media ser jeg ned på.

  Svar
 • Northern Light.
  18 september 2023 14:12

  Direkteenergi-våpen: Er dette grunnen til at blå biler, blå paraplyer og andre blå ting ikke brant i Maui?

  Av Ethan Huff.
  Nysgjerrige sinn kjøper ikke den offisielle historien om at brannene i Maui var en naturlig og uventet hendelse – og absolutt ikke på grunn av av et mytisk konsept som «klimaendringer» eller «global oppvarming».

  Som brannene i California og Australia nylig, er Hawaii-brannene «ulikt noe vi noen gang har sett før,» for å sitere Greg Reese fra Infowars, som satte sammen en informasjonsvideo om hva mange tror virkelig skjedde i West Maui. «De blir kalt «skogbranner», men de er helt klart noe helt annet,» forklarer Reese – se videoen: «Disse brannene brenner hjem til en hvitt pulveraktig aske, mens de ofte lar de omkringliggende grønne trærne og buskene nesten være urørt.

  I ekstreme tilfeller kan skogbranner nå temperaturer på opptil 815 grader Celsius, og smeltepunktet for aluminium er 660 grader Celsius, så det er mulig for en ekstrem skogbrann å smelte aluminium». «Men det er biler som har blitt til dammer av smeltet aluminium som ikke var i brannområdet, og smeltet glass, som har et smeltepunkt på rundt 1371 grader Celsius. Dette er uforklarlige anomalier».

  Fargen blå, som var uskadd i Maui-brannene, har en frekvens på 6,66.
  Som det også var tilfellet med brannene i California i 2018, brant gjenstander som biler og hjem helt til aske og kollapset i utgangspunktet i sitt eget «fotavtrykk», og etterlot seg ingenting annet enn hvit aske. «Vi har sett de samme anomaliene i New York City den 11. september 2001 – biler ble fullstendig utbrent uten noen forklaring», påpeker Reese.

  Foruroligende nok var Maui-brannene svært selektive i det de brant. Fattige og middelklassefolk fikk hele hjemmet og levebrødet sitt redusert til aske, mens de overdådige eiendommene til rike mennesker som Oprah og Jeff Bezos forble uskadd. «I Maui skånet disse unaturlige brannene hjemmene til de rike mens de brant ned hjemmene til den innfødte arbeiderklassen», forklarer Reese. «Med presisjon ødela disse brannene de mest ettertraktede og høyt verdsatte tomtene på Maui».

  Det er raskt i ferd med å bli kjent at myndighetene har direkteenergivåpen til sin disposisjon, eller Direct Energy Weapon (DEW)-teknologi, som bruker lasere og lys for å gjøre bestemte objekter og steder til mål for ødeleggelse, mens de lar omgivelsene rundt være uskadde.

  «I flere tiår har direkteenergivåpen blitt hemmeligholdte, men de har vært kjent i flere år nå,» sier Reese. «Direkteenergivåpen, har evnen til å brenne hjem med denne typen presisjon – men for å være så nøyaktige, må området kartlegges først». Det viser seg at i januar observerte mange lokale innbyggere på Hawaii merkelige grønne laserlys på himmelen. Reese sier at disse laserne er klare bevis på at regjeringen kartla terrenget på forhånd, ved hjelp av et geospatial antennesystem for innsamling av geografiske terrengdata.

  Etter at brannene ødela Lahaina, ble det lagt merke til at mange blåfargede gjenstander ikke var brent selv om alt annet rundt dem var brent opp. «Vi har sett at i de askeaktige ruinene er det blåfargede gjenstander som på en eller annen måte har overlevd ødeleggelsene: blå biler, blå paraplyer, en blå båt og blå blomsterkasser», sier Reese. «Videoer på nettet går viralt som viser hvordan lasere lett kan brenne gjennom objekter med visse farger, men objekter som er farget blå forblir uskadde».

  DEW-er inkluderer ikke bare lasere, men også millimeterbølger og mikrobølger, som begge brukes i kropps-skannere på amerikanske flyplasser. «De er alle basert på lysfrekvenser, og forskjellige bølgelengder av lys påvirker farger annerledes», sier Reese. «For eksempel, ved laserfjerning av tatoveringer, brukes forskjellige bølgelengder for å fjerne forskjellige farger, og dette er fordi farger er en egenskap ved lyset. Hver farge har sin egen frekvens». «Interessant nok er frekvensen for fargen blå 6,66».

  Fra Global Research, publisert 17 september 2023.
  Oversatt fra engelsk. Linker og video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Is This the Reason Why Blue Cars, Blue Umbrellas and Other Blue Things Didn’t Burn in the Maui Fires?

  Kommentar:
  Bølgelengdene til fargene blå og grønn overlapper nesten hverandre, blå: 450–495 nm, grønn: 495–570 nm (nanometer). Er det derfor så uvanlig mange trær står uskadde i nedslagsfeltet for direkteenergi-våpen? En kan undres.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Faktisk.no er ikke uavhengige.

Tvert imot er de en del av overvåkningstjenestene.

Forrige innlegg

Kortnyheter fra hele verden:

Frankrike saboterer Niger, sult i Jemen, India skifter navn…

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.