POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Befolkningen fikk en Pfizer-vaksine.

Pfizer ga andre vaksiner til eliten.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Varslar i Pfizer innrømmer at selskapet gav «ikkje-kreftutgåve» av sprøyta til eliten

Sean Adl-Tabatabai på nettstaden The People’s Voice melder:

Ein varslar i Pfizer har avslørt at toppsjefar og eliten fekk ein «separat og distinkt» covid-19-vaksine som ikkje inneheldt nokon av dei dødelege, kreftframkallande ingrediensane som resten av menneskeheita vart tvinga til å ta.

Innlegget er hentet fra Saksyndig

Ifølgje ein leken e-post frå januar 2021, vart kollegaer og kontraktørar ved Pfizers Pearl River forskingsstad fortalt at essensielt mannskap på staden kom til å få tilbod om covid-19-vaksinasjonar som var «separate og distinkte» frå dei dødelege dosane som Pfizer gav til vanlege menneske.

«Eg er glad over å kunne informere dykk at vi vil byrje å tilby covid-19-vaksinasjonar til mannskap på staden og kontraktørar dei neste vekene,» står det i den lekne e-posten. «Dei i personalgruppa som har rett på ein slik vaksine, vil få beskjed, anten via e-post eller gjennom sin Pfizer-sponsor, og vil motta instruksjonar om korleis dei registrerer seg for ein avtale på nettet i tillegg.»

«Vaksinedosane som skal bli brukt i dette programmet er separate og distinkte frå dei som Pfizer har sett av til statar rundt om i verda, og vil ikkje påverke forsyninga til nasjonale regjeringar på nokon måte.»

Infowars.com rapporterer: Transkripsjon av e-posten (uthevingar er lagt til):

«8.januar 2021.

Kjære kollegaer og kontraktørar ved Pearl River,

Godt nyttår!

Eg er glad over å kunne informere dykk at vi vil byrje å tilby covid-19-vaksinasjonar til mannskap på staden og kontraktørar dei neste vekene. Som de veit, er essensielle kollegaer dei kollegaene og kontraktørane som har base ved PGS [Pfizer Global Supply] og WRDM/GPD [Worldwide Research, Development and Medical / Global Product Development] stader der det må vere Pfizer-personale til stade for å sikre forsyninga av våre medisinar og vaksinar, i tillegg til å sikre at kritisk forskings- og utviklingsprogram held fram, og å halde ved like og sikre tryggleiken til våre laboratorium og bygningar som definert av leiinga på staden.

So snart dei spesifikke datoane for staden vår har blitt identifisert, vil vi dele ein meir detaljert plan, og kvar berettiga stadleg kollega vil få ein e-post frå Colleague Wellness (tidlegare kjent som Occupational Health & Wellness) med instruksjonar for å registrere seg på nettet for avtale om å mottak dykkar vaksinasjon.

Berettiga stadlege kontraktørar vil bli varsla, anten via e-post eller gjennom sin Pfizer-sponsor, og vil òg motta instruksjonar om å registrere seg på nettet for avtale.

Vaksinedosane som skal bli brukt i dette programmet, er separate og distinkte frå dei som Pfizer har sett av til statar rundt om i verda, og vil ikkje påverke forsyninga til nasjonale regjeringar på nokon måte.»

«Eg veit at vi tilsette i Pfizer fekk andre vaksinar og/eller placebo, og dette var ryktet som gjekk på min arbeidsplass då eg sjølv jobba der,» sa varslaren til Infowars.

Pfizers Pearl River forskingsstad er å finne i Rockland County, delstaten New York, og er ein av Pfizer sine ni hovudforskings- og utviklingsstader, ifølgje nettsida deira.

«Pearl River-staden er det primære forskings- og utviklingssenteret som huser aktivitetar relatert til Pfizers samarbeid med BioNTech, som har fokus på å utvikle ein potensiell, mRNA-basert koronavirus-vaksine som har som må å hindre covid-19-infeksjon,» står det å lese på den offisielle sida. «Den primære lokasjonen til selskapet vårt sitt globale vaksineforskings, og -utviklingsarbeid».

Denne avsløringa er den siste i ein stadig veksande haug av evidens på at utvalde individ mottok andre covid-sprøyter eller til og med placebo, enn resten av befolkninga.

I august, under ei høyring i det australske senatet, avslørte ein Pfizer-tenesteperson at tilsette i selskapet fekk eit «parti av vaksinar spesifikt for vaksinasjonsprogrammet for tilsette».

Omsett av redaksjonen i Saksyndig.

Forsidebilde: Towfiqu barbhuiya

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • «Eg veit at vi tilsette i Pfizer fekk andre vaksinar og/eller placebo,…»

  Det synes jeg var urettferdig!

  Har hastelager de altså en vaksine som skal redde menneskeheten.
  – Og så får de ikke sprøytet den inn i egen kropp. Og menneskehetens redningsmenn kom altså da til å dø av viruset, sjøl.
  Det skulle ikke forundre meg om dette også gjelder et utvalg av våre politikere som gav befolkningen disse GRATIS injeksjonene.
  Det er vel dette som er ekte altruisme, men….

  Svar
 • Kona og jeg har ett fundamentalt prinsipp. Vi er ikke kannibaler. Vi spiser ikke folk, eller deler av disse. Derfor tok vi heller ikke denne sprøyta, ettersom den kunne inneholde reminisenser av gen-materialer. Slik unngikk vi også dette skrekk-scenariet.

  Svar
 • Jeg har også ett fundamentalt prinsipp, Vox. Når «myndighetene» sier hopp, da prøver jeg å holde beina godt plantet til jorda. De folka der, vil ikke oss «vanlig dødelige» noe som helst godt.
  «Viruskampanjen» deres er det verste de har gjort hittil. Den gikk jeg aldri på, jeg heller! Skrekk-scenariet er det rette ord på hva som skjer nå, når så mange ender opp med alvorlig sykdom og død som følge av dette grenseløst ondskapsfulle «gen-tukleriet» deres. Og dette har antakelig nesten bare startet!?

  Svar
 • Northern Light.
  18 mai 2024 17:34

  Japan krever at det åpnes for etterforskning av massedøden forårsaket av covid-vaksiner.

  Av Sean Adl-Tabatabai.
  Japan krever at WHO svarer på spørsmål om ‘folkemord’ forårsaket av covid-vaksiner.
  Japans mest fremstående onkolog har bedt om en offisiell undersøkelse av det bevisste folkemordet på millioner av mennesker med covid-19 mRNA-vaksinene.

  I et intervju publisert 19 april beskrev Dr. Masanori Fukushima mRNA-injeksjonene som «det ondes verk» og krevde at globalistiske organisasjoner som WHO og WEF ble holdt strafferettslig ansvarlig for deres «misbruk av vitenskapen».

  Lifesitenews rapporterer: Han påpekte at «turbo-kreft», en type kreft «tidligere oversett av leger», som utvikler seg ekstremt raskt og vanligvis er i stadium fire når de blir diagnostisert, har begynt å dukke opp etter massevaksineringen. Denne «turbokreften» har blitt utbredt sammen med en overdødelighet på grunn av kreft generelt, som Fukushima sier ikke bare kan forklares med stopp i kreftundersøkelser og behandling under covid-pandemien.

  Som et tragisk eksempel på den dødelige faren for covid-vaksinene, delte onkologen historien om en 28 år gammel mann som ble funnet død av sin kone da hun prøvde å vekke ham om morgenen, fem dager etter at han fikk sin andre Pfizer-vaksine. – Legen som obduserte sa at da han prøvde å fjerne hjertet, var det mykt og hadde gått i oppløsning, sa Fukushima. «Det bare ett tilfelle som viser hvor farlig denne vaksinen kan være».

  Han påpekte at disse alvorlige helseskadene, inkludert dødsfall, har rammet mennesker etter de har blitt vaksinert – og som tidligere har hatt en god helse. Dette er drap etter mitt syn, sa legen.

  Han beklaget at pressen ikke har rapportert om disse skadene, og at de som stiller spørsmål ved sikkerheten til covid-vaksinene – akkurat som med influensa-sprøytene – har blitt kalt antivitenskapelige «kjettere». Han beskrev holdningen til de som hindrer at covid-vaksine-kritikere blir hørt, er langt fra vitenskapelig, og «mer beslektet med tro, hysteri eller til og med kultadferd». «Jeg er nå dypt bekymret ikke bare for en alvorlig krise innen medisin, men også i vitenskapen og demokratiet», sa Fukushima.

  Han fremhevet det faktum at land som mest aggressivt presset på for covid-vaksinene, som Israel, hadde de høyeste døds- og smittesratene, som vist av studier som sammenligner land i Midtøsten, inkludert Jordan, Syria og Egypt. Israels statsminister Benjamin Netanyahu arrangerte en spesiell avtale med Pfizer om å bruke israelere som forsøksdyr i et nasjonalt program med Pfizers covid- «vaksine». «Israel ledet tidlig an i vaksineringen, men hadde også de høyeste døds- og smitteratene. De mindre vaksinerte områdene fikk mindre helseskader», sa Fukushima, og la merke til at «Israel var raskt ute med å stoppe vaksinen».

  Det var dessuten problemer med måten mRNA – lipidnanopartikler ble gitt på, med sprøyter, som legen sa resulterer i skadelige virkninger på organer som eggstokker, hjernen, leveren og benmargen. Enda verre, piggproteinene produsert av mRNA har blitt oppdaget i kroppen mer enn et år etter at covid-vaksinen ble gitt, og indikerer «et alvorlig problem».

  Legen pekte på at Verdens helseorganisasjon (WHO) har forhastet påbudt covid-vaksinene uten å ha gjort ordentlige undersøkelser først, og dessuten for å rulle ut massevaksineringen i alle land på samme måte, enda de har vidt forskjellige «medisinske forhold, vaner, og helsesystemer», og kaller det «absurd». Han sa at det er «avgjørende» at WHO tar ansvar for helseskadene fra covid-vaksinene, som han kalte «et misbruk av vitenskap, og en ondsinnet praksis innen vitenskap, for å være ærlig».

  Fukushima påpekte at WHO er «bevisst» om helseskadene fra de såkalte vaksinene fordi de kompenserer for disse skadene i visse land, men tar likevel ikke et ordentlig tak i at covid-vaksinene har forårsaket død og helseskader, med undersøkelser og rapporter.

  Han la til at i Japan alene har regjeringen dokumentert 2 134 dødsfall rapportert på grunn av covid-vaksinen, som sannsynligvis er et lavt estimat. «Det er titusenvis av mennesker som må oppsøke lege på grunn av vaksinerelaterte problemer», fortsatte han, og sa at en stor del av dem, 30 prosent, lider av ME (kronisk utmattelses-syndrom).

  Dette er bare begynnelsen, fordi forekomsten av alle slags sykdommer har økt etter covid-vaksineringen, som «autoimmun sykdom, nevrodegenerative sykdommer, kreft og infeksjoner». «Det er som om vi har åpnet Pandoras eske. Vi må ta disse helseskadene på alvor. Alle forsøk på å avvise disse skadene som om de ikke skjedde, er ærlig talt ondskapens verk. Dette er et typisk eksempel på vitenskapens nå ondsinnede praksis», sa Fukushima.

  «Vi må aldri bruke slike vaksiner igjen», sa han. «Dette er en skam for menneskeheten. Det er en skam at vi gjorde dette».

  Fra The People’s Voice, publisert 17 mai 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker og X-meldinger i origalartikkelen.
  Orginalartikkel: Japan Demands Criminal Investigation Into ‘mRNA Genocide’ by Globalist Elites.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Gaza-krigen.

Nok en jødisk Biden-medarbeider trekker seg i protest.

Forrige innlegg

Pensjonerte generaler har ikke noe å tape og sier ufrivillig sannheten:

«USAs hær har også myrdet et stort antall uskyldige.»

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.