POSTED IN Covid-19

Allerede i mars 2020 nedgraderte britiske myndigheter Koronas farlighet til influensanivå.

Likevel fortsetter tiltakene.

9 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det er mye som ikke refereres av våre medier. Her er en melding som understreker at allerede en uke etter at nedstengninger og innskrenkninger av menneskeretter i vår del av verden ble iverksatt, ble Covid-19 nedgradert til influensa-farlighet av britiske helsemyndigheter.

Det forteller at alt som har skjedd siden ikke har med sykdommens farlighet å gjøre, men den er brukt som påskudd for å innføre en rekke innskrenkninger i borgernes rettigheter. Og disse fortsetter etter snart to år med tiltak. En rekker negative foreteelser i samfunnet tilskrives sykdommen, men de er egentlig et resultat av tiltakene.

brown-themed bar
Problemene for utelivbransjen skyldes myndighetens tiltak

F. eks. skyldes utelivbransjens problemer ikke Covid-19, men Covid-19-tiltakene. En rekke av problemene på sykehusene skyldes ikke Covid-19, men tiltakene for å begrense covid-19. En blander hele tiden sykdommen med tiltakene. Det er ikke Covid-19 som har iverksatt alle tiltakene, men våre politiske myndigheter.

Dette fortsetter ennå, men nå med begrunnelse i det diffuse «smitte». Men farlighet bestemmes ikke av smittbarhet. Det bestemmes av dødelighet. De fleste «smittete» er enten ikke smittet (test-feil), eller vet det ikke sjøl. De er friske. En kan øke tallet på smittete ved å øke antallet tester, for i befolkningen er det hele tiden noen som er smittet og som ikke vet det.

Dette skuespillet fortsetter så lenge myndighetene ønsker det. Det er drevet av mediene og av knemyke «karrierepolitikere» som ikke tør å mene noe som mediene bestemmer er upopulært, med tanke karrieren.

Knut Lindtner
Redaktør

COVID-19 ble nedgradert til «influensa-nivå» i mars 2020.

«Den er ikke lenger kategorisert som en infeksjonssykdom med store konsekvenser».

Fra GlobalResearch

Av Dr. Vernon Coleman

Fra og med  19. mars 2020 anses ikke Covid-19 lenger å være en infeksjonssykdom (HCID) med store konsekvenser i Storbritannia.

Det er mange tilstander som kan forårsake alvorlige sykdommer uten at de er klassifisert som HCISer.

Source (Public Health England)

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert i februar 2021:

Som jeg rapporterte på mitt nettsted den 19. mars 2020, bestemte folkehelsemyndighetene i Storbritannia sammen med  Advisory Committee on Dangerous Pathogens at den nye sykdommen ikke lenger skal klassifiseres som en infeksjonssykdom med «store konsekvenser» 

Koronaviruset var nedgradert til influensa-nivå.

Et par dager etter denne beslutningen kom regjeringen i Storbritannia med lockdowns, og introduserte det mest undertrykkende lovforslaget i Parlamentets historie.

The  Emergency Bill var 358 sider lang og forvandlet Storbritannia til en totalitær stat. Den ga regjeringen og politiet en makt uten like. 

Offentlige møter og valg ble forbudt, og det var mange nye vedtak som handlet om «restriksjoner som skal brukes og formidling av informasjon».

Det er fortsatt personer som ikke vet at koronaviruset ble nedgradert til «influensa»trussel» tilbake i mars (2020).

Den beviser at alt som har hendt siden mars har vært en løgn.

Oversatt og litt forkortet av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Lidya Nada

https://www.globalresearch.ca/here-proof-covid-19-downgraded-march-2020/5764794

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

 • Bukholm fra Folkehelseinstituttet sier dette:

  «Norway reclassifies Covid-19: No more dangerous than ordinary flu.
  Although the infection itself continues to circulate in the population, this does not mean an increase in hospital stays, which in itself means that the Coronavirus no longer creates a large burden on healthcare in Norway.»

  https://freewestmedia.com/2021/09/23/norway-reclassifies-covid-19-no-more-dangerous-than-ordinary-flu/

  Svar
  • Wasan Totland
   21 desember 2021 10:37

   En dag sier disse assisterende pandemistene en ting, dagen etter noe annet. Det er lite samsvar eller substans i det de hevder. Siste utsagn fra oraklet Bukholm er at sykdom ikke gir bedre beskyttelse enn vaksine, og han kommer selvsagt unna med dette tøvet sitt. Håper virkelig vi får en Nurnbergprosess slik at sånne mennesker kan få sin rettmessige straff.

   Svar
   • Det er nesten så en begynner å lure på kvalifikasjonene til figuren. Selv en grøftegraver vet jo at naturlig immunitet varer livet ut.

 • Mikrobiologen, og virologen dr. Stephan Lanka med team, startet kontrolleksperiment av gjeldende virus-isolasjonsmetode tidligere i år. Eksperimentet ble utført i to faser hvorav fase 1 allerede er publisert i WissenschaftPlus. Fase 2 er ferdig, og forventes publisert om få uker. Kontrolleksperiment i fase 1 viste funn av virus selv med prøve fra frisk organisme !!!
  I kontrolleksperiment fase 2 tok man ut nukleinsyre fra frisk organisme , multiplisert 12 ganger, og fant 20% av genomet til sars-cov- 2 Amplifikasjon i 30 sykluser gav 100% av genomet til viruset.

  Svar
  • Det hører med til historien at dr. Stephan Lanka heretter titulerer seg kun som mikrobiolog.
   Eksperimentet ble finansiert av 2 amerikanske leger og deres venner.

   Svar
  • Påstander om at RT-PCR verktøyet er satt opp for en sekvens av det menneskelige genom er således bevist. Virus og til dels bakterier er da heller ikke annet enn en naturlig del av vårt jordiske hylster, bare i munnhulen bærer vi helt naturlig rundt på mellom 300 og 500 forskjellige typer bakterier.

   Svar
   • Ja, som amerikanske dr. Thomas Cowan sier, gir høye amplifikasjoner positive utslag på at man er menneske. Virus og bakterier er en naturlig del av bioterrenget.

 • Dette bør være en vekker for befolkningen i Norge.
  Vi har ingen politikere vi kan stole på, de rir sine egne, trojanske, hester mot kun sine egne mål.
  Og det samme med de statskjøpte media.
  Hva vinner løgnerne med løgnene?
  At vi ikke lengre kan vite hva som er sant. Dette gir frustrasjon, manipuleringsmuligheter og udemokratisk styring.
  Aldri glemme.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Covid-19:

Det store påskuddet til å omforme verden.

Forrige innlegg

Skapes det med vilje utrygghet i Europa?

Ønsker USA krig? Hvor er Europa?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.