POSTED IN Endring av politikken

AI-teknologien skal tjene de rikeste.

Verdens rike elite vil styre teknologien for kunstig intelligens.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Klaus Schwab vil at hans verdensregjering skal bruke AI-teknologi.


«De som mestrer disse teknologiene vil ha verdensherredømme».

Av Steve Watson.


Erkeglobalisten Klaus Schwab har bedt elitene om å komme sammen globalt for å » ta styringen over» avansert teknologi, og advarer dem om at hvis de ikke handler raskt, kan verden «unnslippe vår makt». Ja virkelig, mannen sier det som det er.

Grunnleggeren av World Economic Forum talte på en samling i Dubai som også var kalt World Government Summit. Schwab pekte på «fjerde industrielle revolusjons teknologier», og uttalte «De som mestrer disse teknologiene – på en eller annen måte – vil bli verdens herrer».

«Ti år fra nå vil vi være helt annerledes,» sa Schwab, og la til «Min dype bekymring er at med 4IR-teknologier, hvis vi ikke virker sammen på global skala, hvis vi ikke formulerer, og sammen utformer nødvendige retningslinjer, vil vår makt til å mestre disse teknologiene unnslippe oss».

Schwab er besatt av AI og andre avanserte teknologier, og har tidligere spådd at «Det den fjerde industrielle revolusjonen vil føre til er en sammensmelting av vår fysiske, digitale og biologiske identitet».

Schwab støtter også åpent noe media fortsatt hevder er utelukkende et diskusjonsdomene for konspirasjonsteoretikere, nemlig «aktive implanterbare mikrobrikker under huden».

Fra Summit News, Publisert 15 februar 2023. Skrevet av Steve Watson.
Oversatt fra engelsk. Linker, twittermeldinger med video, YouTube video i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Video: Klaus Schwab Calls For Global Government To “Master” AI Technologies.

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Og den som trodde at Adolf Hitler var gal! Her er en som er mye verre.

  Svar
 • «Erkeglobalisten Klaus Schwab har bedt elitene om å komme sammen globalt for å » ta styringen over» avansert teknologi, og advarer dem om at hvis de ikke handler raskt, kan verden «unnslippe vår makt». Ja virkelig, mannen sier det som det er.»

  Riktignok lider disse bakmennene av hybris , – og har antagelig stor glede av å informere om sin makt og galskap.

  Men Klaus Schwab er antagelig kun en venstrehånd ( Selv om han ser ut som et krypdyr) som skal ta oppmerksomheten fra hva disse egentlig pønsker på.
  Middelet mot målet er antagelig utenfor vår fatteevne. De har startet verdenskriger tidligere, sluppet atomvåpen over sivile byer, satt i gang terrorr og drap og holdt folk & nasjoner nede i generasjoner ved hjelp av kontroll over det økonomiske systemet w.w.
  De har en langsiktig plan.

  Den jødiske utenriksminister i Frankrike Itzig Aron Cremieux sendte i 1860 et opprop til verdens jøder, og det heter her bl.a.:
  «Unionen som vi vil grunnlegge, skal ikke være noen fransk, engelsk, irsk eller tysk, men en jødisk verdensunion. I ingen henseende vil en jøde bli en venn av en kristen eller en muslim, før øyeblikket kommer da den eneste rettens religion stråler over hele verden i jødetroens lys…. Vår nasjonalitet er våre fedres religion og ingen annen nasjonalitet kjenner vi…. Tiden er nær da Jerusalem vil bli et bedehus for alle nasjoner og folk Vår makt er ufattelig, hvis vi lærer å sette inn makten for vår sak … Dagen er ikke fjern da alle rikdommer og alle jordens skatter skal bli Israels barns eiendom.»

  ‘Vår rase er Mesterens rase. Vi er guddommelige guder på denne planeten. Vi er like forskjellige fra de underordnede rasene som de er fra insekter. Faktisk, i forhold til vår rase, er andre raser dyr, i beste fall kuer.
  Andre raser bør anses som menneskelig ekskrementer. Vår skjebne er å herske over de underordnede rasene. Vårt jordiske rike vil bli styrt av vår leder med et våpen av jern.
  Massene vil slikke våre føtter og tjene oss som våre slaver.’
  (Menachem Begin – Israeli Prime Minister 1977-1983)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

I Norge brukte vi milliarder på pseudovitenskap:

Munnbind mot virus.

Forrige innlegg

Hvem tjener på avsløringene?

Sterk kritikk av Seymour Hersh av John Helmer.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.