POSTED IN 9/11, Israel

Zionistene kontrollerer kanskje USAs regjering.

En video om Israel og 9/11.

9 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Denne videoen som viser sammenhengen mellom Israels etterretning, Israels politikk, og USAs regjeringspolitikk er ganske skremmende. Dette er materiale som ikke vises på offisielle kanaler eller i de store mediene – naturligvis. Deres oppgave er å formidle det offisielle virkelighetsforståelsen til befolkningen, ikke nødvendigvis sannheten. Her presenteres materiale som viser Israels involvering i 9/11-hendelsen.

I dag øker avstanden mellom det som faktisk skjer og det som fortelles. Det vil få konsekvenser over tid. Den norske teksten er lagt til av Halvor Raknes.

Forsidebilde: Wikipedia

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

 • Reidar Kaarbø
  5 mai 2024 14:41

  Israel har sikkert bidratt, eller om ikke annet vært informert om alt som skulle skje på 9/11. Direkte innblandet var Saudi-Arabia der de fleste av «terroristene» kom fra, en gruppe som angivelig ble ledet av Osama Bin Laden, også han fra Saudi-Arabia, fra en familie med nære relasjoner med Bush-administrasjonen. Og hva er ikke mer naturlig enn å angripe Afghanistan når man er utsatt for terrorister fra Saudi-Arabia?

  Dersom man våger se på informasjon og dokumentasjon fra andre enn USA / NRK, vil man fort se at krigen i Afghanistan dreiet seg om å nedkjempe Taliban fordi de hadde stukket kjepper i hjulene for en gassrørledning der USA og amerikanske selskaper var tungt inne. Opprustning og utplassering av soldater, også amerikanske, var i gang allerede før presidentvalget i 2000.

  Krigen ville skjedd nøyaktig som planlagt selv uten 9/11, men det var jo 9/11 som ga «legitimitet» til krigen hos amerikanerne og dets allierte venner. Når NRK Urix i sin oppsummering etter krigen i 2021 unnlot å nevne «olje», «gass» og «rørledning» var det helt bevisst styrt av folk som ikke ønsker å antyde at krigen kan ha hatt andre årsaker enn 9/11.

  På godt norsk: Verden har blitt lurt. Igjen. Og det er grunn til å tro at informerte medier og politikere VET alt dette.

  Svar
 • Francesco Cossiga, tidligere italiensk president, sa i 2007 at det var CIA og Mossad som gjennomførte Operasjon 11. september.

  Påstanden stammer fra et intervju fra 2007 i den italienske avisen Corriere della Sera:

  «…..alle demokratiske kretser i Amerika og Europa, spesielt den italienske etterretningstjenesten, vet veldig godt at det katastrofale angrepet ble planlagt og utført av amerikanske CIA og Mossad, med hjelp av den sionistiske verden, for å anklage de arabiske landene og for å overtale vestmaktene til å gå inn i Irak og Afghanistan.»

  Svar
 • Northern Light.
  5 mai 2024 15:31

  «Zionistene kontrollerer kanskje USAs regjering. Denne videoen som viser sammenhengen mellom Israels etterretning, Israels politikk, og USAs regjeringspolitikk er ganske skremmende».

  Sionistene kontrollerer USAs regjering fordi de fleste sionistene i regjering, kongressen og senatet er jøder. De utgjør også lederne for sentralbanken, departementer, byråer og institutter i hele statsadministrasjonen i USA, fordi de utnevnes av sine egne i regjeringen og kongressen. I sin tur ansetter de sin egen stab og administrasjon, selvfølgelig de fleste fra sin egen etniske gruppe. Det er derfor de har tatt makten så raskt i USA og Vesten etter annen verdenskrig.

  Når USA gir penger og våpen til Israel, forstås det som at det er det amerikanske folket som gir pengene. Det er deres penger som gis, arbeiderklassen og middelklassens skattepenger, men de gis av jøder i kongress og regjering i USA til israelske jøder. Det kan sies om alle vestlige land, det forholder seg på samme måte. Når vestlige land gir skattepengene til de etnisk opprinnelige kristne befolkningene som står for skattegrunnlaget, til Ukraina, «grønn energi», covid- og andre fremtidige plandemier, er det jøder som utgjør de fleste i regjeringene som gir pengene til sine egne prosjekter, svært innbringende for selskapene som får kontraktene og er finansielt eiet av dem.

  90 prosent av «hjelpen» til Ukraina, for eksempel, går tilbake til den privateide amerikanske krigsvåpen-industrien, som er for det meste eid av jøder, og har kapitalforvaltningsselskaper eiet og grunnlagt av jøder som finansielle eiere. Når milliarder gis fra statbudsjettene til covid og andre vaksine- og fremtidige pandemipåfunn, går det til den farmasøytiske industrien, hvor megaselskapene er grunnlagt, eiet, og finansielt eiet av de samme. De er også finansielle eiere av selskapene i den «grønne energi» industrien. Jødene er i politisk posisjon til å tømme statskassene i egne lommer, og da er det akkurat de de gjør. Ved siden av at de plyndrer nasjonens befolkninger med åger, sin spekulasjonsøkonomi for bolig, energi og annet som folk trenger, og forgjelder nasjonene med statslån.

  Holocaustfortellingen ble etablert og sementert umiddelbart etter 1945, med god hjelp av at de allerede da hadde eierskap og kontroll over vestlig presse og media, og forlagshus som utga lærebøker i historie. Holocaust ble en del av undervisningen fra 1945. På grunn av offerrollen fikk de derfor ofte fortrinn til politiske posisjoner fremfor andre. Sto det mellom flere kandidater, ble jøder ofte valgt av frykt for å bli beskyldt for antisemittisme. Som ledere for eksempel forsvarsdepartementet og NASA, kunne de gi sine egne de enormt lukrative kontraktene som kontraktører for Pentagon og NASA.

  Pressen og media er helt avgjørende for å styre og kontrollere befolkningene. De eier og kontrollerer alle mediehus i USA og Vesten for tv og radio, aviser, og forlag som utgir magasiner, tidsskrifter og lærebøker. De utnevner sjefene til statseide kringkastere, som ansetter redaktørene for redaksjonene, som ansetter journalistene. De eier avisene, og ansetter redaktørene som er fra deres egen etnisk gruppe, som ansetter deres egne som ledende journalister. De eier forlagene som gir ut lærebøker, og ansetter sine egne som forfattere i historie, jus og statsvitenskap blant annet.

  De eier de fleste private universitetene, og sitter i styret i statlig eide universiteter, dermed styrer de hvem og hva som får forskningsmidler. Kommunikasjonsdirektør i FN, Melissa Fleming, kunne stolt fortelle at «vi eier vitenskapen», og dermed den «klimavitenskapen» som FNs IPCC baserer sin skremselspropaganda på. Beleilig når det skal rettferdiggjøres at tusener av milliarder går fra statsbudsjettene til deres «grønn energi» selskaper, med dem som finansielle eiere.

  Det er deres presse og media som maler et fiendebilde av Russland og Kina. Med propaganda forkledd som nyhetsformidling, skremmes befolkningene i vestlige land til å akseptere at tusener av milliarder går fra statsbudsjettene til deres rustningsindustri med enorm fortjeneste til eierne som er dem selv. Slik får en etnisk gruppe som utgjør mindre enn to promille av 1,2 milliarder mennesker i Vesten, på forskjellige måter til å betale, eller overlate, flere tusen milliarder av innbyggernes penger til dem, og med det kontrollen over nasjonene. Kritikk mot at en så mye politisk makt er konsentrert til en så liten etnisk gruppe, når de bruker makten til å berike seg selv, avvises som antisemittisme.

  Og i politisk posisjon vedtar de lover som sier at all kritikk av dem er antisemittisme, som også vil sensurere deler av Bibelen. Det i en verden hvor 1% eier mer enn halvparten av verdens samlede velstand og rikdom, og de er i toppen av den ene prosenten. Et resultat av at deres egne politikere har lagt til rette for at deres politikk som også er deres agenda, globalismen, har konsentrert all makt og rikdom til dem selv.

  Svar
  • Reidar Kaarbø
   5 mai 2024 16:20

   Jeg er veldig glad for at jeg ikke har barn og barnebarn.
   Ingen fortjener å skulle oppleve hvordan dette her går ad undas.

   Svar
  • Takk og takk Northern Light. Slik oppererer det ufattelige parasittiske virus som har spredt/smittet omtrent alle land. «Vi tjener noen shekler mens goimene destruerer seg selv.»

   Svar
  • N.L.
   Nok et godt tillegg og oppsummering til en artikkel, fra deg.:

   » Det er deres presse og media som maler …Med propaganda FORKLEDD som nyhetsformidling, ….Slik får en etnisk gruppe som utgjør mindre enn to promille av 1,2 milliarder mennesker i Vesten, på forskjellige måter til å betale, eller overlate, flere tusen milliarder av innbyggernes penger til dem, og med det kontrollen over nasjonene. Kritikk mot at en så mye politisk makt er konsentrert til en så liten etnisk gruppe,…»

   Svar
  • N.L.
   » Det i en verden hvor 1% eier mer enn halvparten av verdens samlede velstand og rikdom, og de er i toppen av den ene prosenten. Et resultat av at deres egne politikere har lagt til rette for at deres politikk som også er deres agenda, globalismen, har konsentrert all makt og rikdom til dem selv. »

   ‘ Den jødiske utenriksminister i Frankrike Itzig Aron Cremieux sendte i 1860 et opprop til verdens jøder, og det heter her bl.a.:
   «Unionen som vi vil grunnlegge, skal ikke være noen fransk, engelsk, irsk eller tysk, men en jødisk verdensunion. I ingen henseende vil en jøde bli en venn av en kristen eller en muslim, før øyeblikket kommer da den eneste rettens religion stråler over hele verden i jødetroens lys…. Vår nasjonalitet er våre fedres religion og ingen annen nasjonalitet kjenner vi…. Tiden er nær da Jerusalem vil bli et bedehus for alle nasjoner og folk Vår makt er ufattelig, hvis vi lærer å sette inn makten for vår sak … Dagen er ikke fjern da alle rikdommer og alle jordens skatter skal bli Israels barns eiendom.’

   Men dette er da lenge siden. Ingen tar vel dette alvorlig lengre? 😉

   Svar
 • Trygve Horgen
  5 mai 2024 17:26

  Tidligere statsminister i Israel,Ariel Sharon, var i USA på et møte Han var ikke klar over at mikrofonen var på da han sa til side mannen sin : «Her borte er det vi som bestemmer» (Sendet på NRK)

  Svar
 • » er ganske skremmende. Dette er materiale som ikke vises på offisielle kanaler eller i de store mediene – naturligvis. »

  Og ikke engang i Norge.
  Selvfølgelig er det skremmende.
  Hvilke annen spektakulær forbrytelse ( ‘terror/hendelse’) blir lagt lokk på i en slik grad?
  ( Muligens jøden Stoltenberg sin bombing av Libya kanskje, men… )

  I Norge får vi slik informasjon:

  ‘ Da de gjorde om på avgjørelsen, virket det som om de hadde gitt etter for press.’ 😉

  ‘Om det ville blitt opplevd som «politisk» å inkludere Russland, ville det nok blitt opplevd som mer «politisk» å ekskludere Israel. Det ville være snakk om å gå inn i en konflikt som strekker seg over flere tiår. Og det ville trolig føles vanskelig på et kontinent som har en mørk historie med Holocaust, og som har en jødisk minoritet å ivareta. ‘

  https://www.nrk.no/ytring/derfor-blir-ikke-israel-kastet-ut-av-eurovision-1.16872729

  Løgnene om Holocaust har nok vært nyttige , ja.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Elefanten i rommet.

Har EØS-avtalen noe med de høye kraftprisene å gjøre?

Forrige innlegg

Alt blir nå antisemittisme!

Representantenes Hus iler gjennom vanvittig lovforslag.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.