POSTED IN Ytringsfrihet

Ytringsfriheten trues på universitetene.

Studentenes følelser bestemmer hva som tillates å bli sagt.

0
Print Friendly, PDF & Email

Siden krenkegalskapen fortsette med uforminsket styrke, vi har også eksempler fra Norge, er det på sin plass å republisere denne kommentaren fra Paul Craig Roberts.

Vi er kommet i den situasjonene at følelser i økende grad erstatter argumenter og følelser kan det ikke argumenteres mot. Det er som om vi forlater opplysningstiden og beveger oss inn i følelsenes kaotiske univers. Det er en verden mange føler seg ubekvem med.

Jeg mener at det å søke etter sannheten, virkeligheten, det som faktisk skjer, er det viktigste. Noen ganger kan den være smertefull. Men den er befriende.

Følelsenes tyranni overvinnes først og fremst gjennom innsikt og «utsikt». Mange har glemt at utsikten over verden er av en største betydningen.

Knut Lindtner (redaktør derimot.no)

Gud bevare oss fra den utdannede ungdommen.

Av Paul Craig Roberts, Institute for Political Economy.

Dr. Paul Craig Roberts har tidligere arbeidet i USAs finansdepartement og har vært medredaktør i Wall Street Journal. Hans siste bøker er The Failure of Laissez Faire Capitalism and Economic Dissolution of the West og How America Was Lost.

Da jeg var student ved universitetet var de liberales motto et sitat fra Voltaire: «Jeg er uenig i det du sier, men jeg vil til døden forsvare din rett til å si det».

De liberale brukte dette sitatet som unnskyldning til å dekonstruere familien, samfunnet, religionen og tros-systemene som holdt den mangfoldige amerikanske befolkningen sammen.

I dag ønsker de liberale taushet, eller til og med å arrestere alle som er uenige med dem.

Voltaire var en fransk forfatter og filosof. Han regnes som den fremste representanten for opplysningstiden i Frankrike samt 1700-tallets mest innflytelsesrike skikkelse i Europa. (Fra Store Norske Leksikon)

Sosiale medier blokkerer og fjerner alle som går utenom de offisielle forklaringene, til og med eksperter, medlemmer av Kongressen og presidenten i De Forente Stater. 

Amazon, Apple og Google tvinger alternative sosiale medier til å forsvinne ved å nekte dem plattformer.

Amerikanere mister jobben fordi de er Trump-tilhengere, eller til og med for å bruke personlige pronomener som disse rasistiske idiotene ikke liker.

Vi har kommet til det punktet i livet på universitetene at en uvitende gjeng som kaller seg «studenter» har mer autoritet enn en fornem lærd eller forsker. Og de kan sørge for å få denne forskeren eller fornemme lærde etterforsket og bli sanksjonert ved sitt eget universitet..

En student-mengde, totalt uvitende, kan altså utestenge en person for livstid av den simple grunn at disse uvitende har blitt «fornærmet».

Krenkehysteriet har nådd langt. Ytringsfriheten må vike for studentenes følelsesliv. I virkeligheten brukes private følelser for å kreve sensur for meninger en ikke liker. Det må gjøres når en mangler argumenter.

Dette er den vestlige verden i dag. Men hvem står igjen i dag for å forsvare det gamle? De som er villige til å dø for det? Og hva betyr det?

Verdiene er forsvunnet. Tros-systemene er oppløst. Propagandaen fokuserer nå bare på russerne, kineserne og iranerne.

Den virkelige trusselen mot vår eksistens ligger i våre egne liv. Vi lever i matrisen til løgner propagandaen selv har funnet på. 

Et klart bevis på at liberalerne har skapt en ny mørk middelalder er kravet fra Harvard-studentene om at universitetet tilbakekaller universitets-grader fra Trump-tilhengere.

All fornuft har forsvunnet fra universitets-livet.

Fornuften er blitt erstattes med blindt hat. Følelsene styrer. Sannhetsvitner er nå blitt «fiender av folket».

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ukrainske styrker fortsetter slik de har holdt på i mer enn syv år.

Granatangrep mot sivile mål, nå et hotell i Donetsk.

Forrige innlegg

Northern Light

Vannkrafta, arvesølvet, er overlatt til EU

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.