POSTED IN Helse, Sensur

Big Pharma’s makt blir mer synlig nå!

YouTube har en ny sensur-politikk for å slå ned på såkalt «medisinsk feilinformasjon».

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Arsenio Toledo

«I årene siden vi begynte arbeidet med å gjøre YouTube til et nettsted for helseinnhold av høy kvalitet, har vi lært mye om å utvikle retningslinjer i tråd med globale helsemyndigheters veiledning om emner som utgjør alvorlige risiko, som f.eks. som feilinformasjon om covid, vaksiner, reproduktiv helse, skadelige stoffer og mer», skrev YouTube.

YouTube vil sensurere alle som motsier helseekspertene

«Vårt mål er å sikre at når det gjelder felt med godt underbygd vitenskapelig konsensus, er ikke YouTube en plattform for å distribuere informasjon som kan skade mennesker», fortsatte selskapet.

Hva dette betyr er at YouTube vil fjerne innhold som motsier, eller på noen måte stiller spørsmål ved «veiledningen» fra nasjonale eller internasjonale helsemyndigheter om forebygging og overføring av visse sykdommer, inkludert vaksinasjoner.

YouTube vil også begynne å fjerne innhold som er i strid med de såkalte helseekspertene angående behandling for visse tilstander, inkludert videoer som angivelig viser «uprøvde behandlinger» i stedet for å søke behandling på sykehus. Dette inkluderer også innhold som avviser eksistensen av visse sykdommer, inkludert covid.

YouTube skrev at dens nye retningslinjer «vil gjelde for spesifikke helsetilstander, behandlinger og stoffer med innhold som er i strid med lokale helsemyndigheter eller Verdens helseorganisasjon (WHO)».

I tillegg til å fjerne såkalt medisinsk feilinformasjon om covid, vil YouTube også fjerne påstått feilinformasjon om kreftbehandlinger. Selskapet sa at det vil begynne å fjerne «innhold som fremmer kreftbehandlinger som har vist seg å være skadelige eller ineffektive, eller innhold som fraråder seere fra å søke profesjonell medisinsk behandling».

Dette inkluderer innhold som fremmer såkalte «uprøvde behandlinger.» behandlinger som hevder å være kurer; og behandlinger som spesifikt har blitt svartelistet av helsemyndighetene. Blant eksemplene YouTube nevnte, er påstander om hvitløk og vitamin C og deres evne til å forebygge i kampen mot kreft.

I tillegg til å fjerne alt innhold som stiller spørsmål ved de medisinsk godkjente behandlingene for kreft, vil YouTube også begynne å promotere kreftrelatert innhold fra såkalte «autoritative kilder» som Mayo Clinic og Verdens Helseorganisasjon.

Endringen i YouTube’s sensur-politikk markerer en betydelig eskalering i plattformens pågående kampanje mot alt den velger å betrakte som «medisinsk feilinformasjon». YouTube’s oppdaterte retningslinjer kommer også noen år etter at de opprinnelig skjerpet sin sensur av såkalt medisinsk feilinformasjon under toppen av covid-pandemien, noe som førte til sensur av over én million videoer i løpet av noen måneder på grunn av påstander om feilinformasjon om covid.

Kommentar fra oversetteren:

YouTube er drevet av Google, som har de samme finansielle eierne som den farmasøytiske industrien, de mektige kapitalforvaltningsselskapene. Big Pharma vil kvitte seg med all konkurranse, som var Rockefellers strategi da han etablerte legemiddelindustrien.

Informasjon om naturmedisin, holistisk behandling, vitamin C og vitamin D, sunn mat, urter og krydder som har vist seg virksomme og hjelpsomme i å forebygge sykdom, vil ikke Big Pharma at folk skal ha, og da instrueres YouTube i å sensurere det. Big Pharma tjener ikke penger på friske mennesker.


Fra Natural News, publisert 18. august 2023.
Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker og video i originalartikkelen.
Originalartikkel: YouTube goes scorched Earth against nutrition, superfoods and natural medicine, announcing new policies targeting so-called “medical misinformation”.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Pepe Escobar:

Vesten venter på stasjonen med svarte gardiner og ingen tog.

Forrige innlegg

Frikobler USA og EU seg virkelig fra Kinas økonomi?

Eller importerer de bare kinesiske varer via tredjeland til høyere priser?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.