POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Noen ganger kan man strekke strikken for langt

WHO prøvde å få folk til å tvile på sine egne opplevelser av virkeligheten

17 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Steve Kirsch

Den 23. november 2021 la WHO (Verdens Helseorganisasjon) ut et facebook-innlegg  som hevdet at bivirkningene av vaksinene er milde.  Det ville du ikke ha gjettet deg til ut fra de 45.000 kommentarene de fikk som alle var negative.
(Per 9. januar 2022 har det kommet over 76.000 kommentarer)

Her  er WHO sitt innlegg på deres europeiske side, «WHO Regional Office for Europe» sin Facebook-vegg: facebook-innlegg fra 23.november 2021:

«De fleste har milde eller ingen bivirkninger etter Covid-19 vaksinering. Milliarder av doser av Covid-19 vaksiner har blitt satt trygt verden over. Milde bivirkninger -hodepine, feber og kroppssmerter- er normalt i løpet av de første par dagene. Bekymringer skulle rapporters til helsepersonell som har ansvar for deg.»

Her er noen av kommentarene som fulgte etter innlegget:

Eksempel nummer 1

Gerald Rogers (883 likes) Slik ser propagandaen ut, og se på de 8500 kommentarene fra folk  som deler den ene historien etter den andre om alvorlige til dødelige bivirkninger. 8500 personer har så langt uttalt seg på innlegget, og knapt en eneste kommentar gir positiv omtale av  sprøyten. 

Verdens Helseorganisasjon fremmer ikke «helse». Det gjør heller ikke CDC, regjeringen eller de fleste helsevesen.

Hvis deres agenda var at vi skulle være friske, ville de oppmuntre til trening, god mat, frisk luft og naturlige urter.

Jeg skjønner at for folk flest påvirker ikke sprøytestikket dem så mye. Men her er det andre faktum. 99.8 % av folk som får Covid har milde eller ingen bivirkninger på lang sikt, plus at de har det kroppen er bygget for, naturlig immunitet. Og  mange av oss har sterkt immunforsvar fordi vi fokuserer på virkelig helse, slik at kroppen vår aldri får Covid.

For de som elsker sannhet og frihet, fortsett å stille spørsmålet » Hvorfor?»

-Hvorfor startet de farmasøytiske selskapene å utvikle sprøyter mot Covid-19 før viruset ble sluppet løs?

– Hvorfor har Pfizer låst all forskningen og dataene for ca 50 år?

-Hvorfor har regjeringen gjort det umulig for noen som er blitt alvorlig skadet eller påvirket å saksøke  eller holde disse selskapene ansvarlige?

– Hvorfor har allle Facebookgrupper med mennesker som samlet seg for å dele sine erfaringer og skrekkhistorier etter sprøytene blitt stengt eller forbudt? 

– Hvorfor har land som Australia gått militant til verks for å håndheve vaksinekrav og krenke innbyggernes valg og frihet?

– Hvorfor  krever regjeringer legalt at selskaper skal tvinge sine ansatte til å innrette seg og la seg vaksinerere eller miste sine jobber og fordeler?

 -Hvorfor er det steder i landet hvor til og med kinoer og restauranter har blitt pålagt å slutte seg til håndheverne av disse dumme vaksinekravene?

Det er mange flere spørsmål å fortsette å stille. Vi lever i gale og enestående tider. Jeg vil gjenta dette. Jeg er ikke vaksinemotstander. Jeg er i mot propaganda, manipulasjon, bedrag og skadelig praksis. Jeg er for helse, frihet og ansvarlig beslutningstaking. For de som velger å ta vaksinen, jeg feirer og hedrer deres valg og håper at de holder seg friske og sterke. Og hvis du er som meg som velger å ta ansvar for egen helse, la våre stemmer fortsatt bli hørt, så de kan vite at vi ikke vil innrette oss og la våre rettigheter misbrukes.

Eksempel nummer 2

Nicole De Graff (6000 likes, 177 svar) Langvarig hjerteskade, lammelse, blodpropper og død er ikke milde bivirkninger. Måtte Gud bringe rask retttferdighet til gjerningsmennene som utøver denne ondskapen.

Eksempel nummer 3

Leona Burton (7100 likes, 558 svar) Folk har talt og de er ikke glade. Jeg håper at disse selskapene ikke bruker fortjenesten sin. Jeg ser store rettssaker om ikke alt for lenge.

Eksempel nummer 4

Lindsey Partridge (4000 likes, 386 svar) Jeg har kroniske brystsmerter og hjertebank og blir nå fulgt av en kardiolog og tar en haug med piller.
Jeg kjenner 3 unge mennesker som døde av hjerteinfarkt eller ukjent årsak etter det andre stikket.
Definitivt ikke 100% trygt.


Omarbeidet til norsk av Jeanne d’Arc

Den norske omarbeidelsen er av denne artikkelen her: Gaslighting from the WHO

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

17 kommentarer. Leave new

 • «Every Shot, I Can’ T Breathe » – Fullt Vaksinert Tennisstjerne Nikoloz Basilashivili Faller Ut Av Sydney Cup På Grunn Av Pustevansker (MÅ-SE VIDEO)

  https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/every-shot-cant-breathe-fully-vaccinated-tennis-star-nikoloz-basilashivili-drops-sydney-cup-due-breathing-difficulties-must-see-video/

  Svar
 • Kommer så mange avsløringer etterhvert at det «trollet» sprekker snart. Men selv da er der noen som nekter å innse at det hele har vært et gedigent eksperiment. Kjenner folk som gjør alt hva de kan for å benekte og bortforklare hva de er blitt utsatt for. Og jeg kjenne de som konsekvent nekter å snakke om noe annet enn det MSM har formidlet. (har hatt mange diskusjoner der jeg er blitt kalt, feig, nermest en av de verste smittesprederne av viruset, kald og kynisk … har ikke manglet på noen karakteristikker siden jeg ikke vil la dem sprøyte coktailen inn i kroppen min) Så svindlerne vil ha sine tilhengere i flere år. Menneskene er de eneste skapninger som kan oppføre seg irrasjonelt i fornuftens navn. Hemali vil lage film om bivirkninger/vonde opplevelser etter vaksinen, og vil antakeligvis få hendene fulle med pasienter etter dette: https://hemali.no/siste/hemali-lager-film-om-vonde-erfaringer-etter-vaksinering-se-traileren/

  Svar
 • Ca 10 000 000 000 doser er satt over hele verden. 10 milliarder doser. Så om 76 000 mennesker opplever bivirkninger høres det mye ut, men det er altså 7 tusendels promille. Til sammenlikning opplever mellom 1 og 3 promille av alle som tar Paracet alvorlige bivirkninger som leversvikt. 0, 5% av de som tar Ibux får magesår og muligens perforasjon. 1 av 1 million dør av lynnedslag. For at dette skal bli alarmerende må nok noen flere få bivirkninger.

  Svar
  • Søstrene Bjørklund
   18 juli 2022 20:25

   Dersom du virkelig er lege (og ikke bare «leker doktor» på fritiden), burde man forvente et høyere intellektuelt nivå – eller så gjør du deg bare dum. Dersom du er lege, kjenner du kanskje til en institusjon med navnet Statens legemiddelverk. Jeg foreslår at du leser deg opp på bivirkningsstatistikken der, deretter reflekterer over om et passivt rapporteringssystem under- eller overestimerer, og leverer et nytt svar.

   Svar
   • Hei Søstre :)

    Vi må ha tunga rett i munnen når vi snakker om covid vaksiner eller vaksiner i noen som helst form !
    Det er selvfølgelig ikke kun snakk om i hvilken grad mennesker som har fått i seg disse vaksinene blir syke eller dør osv., men om hvorfor mennesker faktisk blir syke eller dør som følge av denne vaksineringsformen, .. for det gjør de og vi vil være nødt til å stille oss spørsmålet om dette er et forbigående eller langvarig problem fordi sannheten er at vi så absolutt ikke vet følgene av de såkalte langtidsvirkningene forårsaket av disse inokulasjonene. Når dette i fullskala dukker opp til overflaten, da snakker vi ikke lenger om promiller, for de som måtte fatte det.

    Det vi snakker om er å spille russisk rulett med helsa til menneskeheten og det er selvfølgelig både etisk og moralsk forkastelig uansett hvilken vinkling staten, leger eller øvrig helsepersonell legger til grunn!

    Tar med uttalelsen av den kjente undersøkende journalisten Anthony Patch som årevis foretok forskning angående planene for å kontrollere verden ved hjelp av opprettede pandemier og obligatoriske vaksiner.

    Under et intervju i 2014 spådde denne forskeren følgende:

    «De vil frigjøre et menneskeskapt Coronavirus. Som et resultat vil folk kreve en vaksine for å beskytte dem. Denne vaksinen vil legge til en tredje DNA-streng til en persons kropp, i hovedsak gjøre dem til en hybrid. Når en person er injisert, gjennomgår DNA-et deres nesten umiddelbart en transformasjon.
    Denne genetiske endringen vil føre til at folk mister evnen til å tenke selv, uten at de selv er klar over at dette har skjedd. Dermed kan de kontrolleres lettere, for å bli slaver for eliten.’

    Vi er på god vei, .. Er det ikke mye av dette som skjer akkurat nå ? Tror vi kan være enige om det !

    PS ! Det at leger nødvendigvis skal ha et høyere intellektuelt nivå, – det må du nok revurdere ;)

    God Sommer !

  • Petter Muggerud
   26 januar 2023 12:10

   SELVSAGT vil en lege, som styres av Farmasi-industrien forsøke å børste dette under teppet…..

   Svar
  • I virkelighetens verden, er det SPESIELT to navn som hele veien har gått igjen i forbindelse med det jeg [og endel andre] oppfatter å være den største, og definitivt mest alvorlige kriminelle handlingen som noen gang har vært iscenesatt imot menneskeheten); BILL GATES og ANTHONY FAUCI.

   Etter ‘legens’ innspill å dømme, virker det for meg som at de to nevnte individers befatning med det jeg [og endel andre] bevisst velger å betegne som ‘Plandemien’ – og de påfølgende »Warp Speed»-utviklede (såkalte) ‘vaksinene’ overhodet ikke har noen sammenheng, men at derimot disse »medisinske» intervensjonene og deres ‘påståtte’ helbredende effekt – er det evangelium ‘legen’ ser seg fortjent med å forfekte (HVORFOR fremstår for meg [og endel andre] som litt av et mysterium!
   Derfor fremstår ‘legens’ kommentar i denne sammenheng som patetisk, VELDIG patetisk.

   PS:
   Det at et individ uttaler seg om noe så alvorlig som denne saken – spesielt under et PSEUDONYM som »lege’ – bidrar ikke akkurat til det som defineres under betegnelse TILTRO! . . .

   Svar
  • Du er tydeligvis ikke lege men en statsansat propagandist der er villig til at forsvare påstanden at månen er en ost.. Tallene alene i USA er ifølge de store forsikringsselskaber mindst 650.000 døde . Du er helt væk.

   Svar
 • Northern Light.
  19 juli 2022 16:53

  Dr. Robert Malone: Covid-vaksinen skader immunsystemet – «Dette er galskap».

  Det er en av grunnleggerne av mRNA-teknologien, legen Dr. Robert Malone, som nå advarer om at masse-vaksinasjonen mot Covid-19 har forårsaket det som kalles en «original antigen synd», som betyr at immunsystemet «fanges» av sin første respons på et virus og er ute av stand til å danne en effektiv respons på ny smitte.

  Vaksinen gjør at immunsystemet blir som «en laser rettet mot et ett punkt», og Omicron-varianten har utviklet en evne til å unngå akkurat denne delen av kroppens forsvar, ifølge Malone. Det de skjuler er en stor mengde fagfellevurdert forskning, som viser at det som er gjort har svekket folks evne til å bekjempe viruset», sier Robert Malone i Outside the Beltway.

  Det man nå kan se dessverre, og dette viser også hvorfor de er så redde akkurat nå, er at det er de full- vaksinerte som i overveiende grad havner på sykehus og dør. Dette kan sees over hele verden akkurat nå. De har svekket immunresponsen vår gjennom disse gjentatte dosene mot den første virusvarianten.

  En ny studie kom for et par uker siden som tydelig viser at personer som har blitt smittet og vaksinert gjentatte ganger har mye dårligere T-celle- og B-celleforsvar. Dette er et velkjent problem. Det er dette som plager influensavaksinen og gjør den bare 20-30 prosent effektiv. Det kalles «original antigen synd».

  Ifølge Robert Malone har myndighetenes offisielle eksperter gravd seg så langt ned i løgner at de ikke vet hvordan de skal håndtere dem, så de fortsetter bare med masse-vaksineringen. «Sannheten er at denne vaksinen ikke bare skader immunforsvaret, det er tydelig dokumentert, men gjør også de full-vaksinerte mer mottakelige for BA5-varianten som er utviklet slik at den slipper unna vaksinen. Og det er en ny studie som viser at naturlig immunitet mot smitte er mye bedre».

  Fra Vaken se, publisert 19 Juli 2022, skrevet av Vaken redaksjonen.
  Oversatt fra svensk, noe redigert. Linker og videointervju med Malone i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Malone: Vaccinet skadar immunförsvaret – ”Detta är galenskap”.

  Kommentar:
  Intervjuet med Dr. Malone er vel verdt å se, ca 6 minutter, hvor han ikke legger fingrene i mellom når han beskriver Fauci. Veritable verbale bredsider, uvanlig for Dr. Malone å være.

  Svar
 • Menstruasjonsforstylrrelser, hjerteposebetennelse, plutselig død. Ellers er alt vel.
  Og nedstenging var det jo bare Kina som bedrev? ;-)

  ‘–Denne isoleringspolitikken har vist seg å ha veldig negative effekter på økonomien, og når de nå åpner opp igjen får de store smitteutbrudd med mange dødsfall. Så det ser ut til at de bare har utsatt problemet. ‘
  forskning.no/epidemier-partner-sintef/tre-ar-med-covid-og-vaksiner-mrna-teknologien-har-fungert-ekstremt-godt/2145650

  Hvor mange promille var dødligheten av Covid igjen?
  Og hvor mange døde vanligvis av influensa i årene før før Covid-influensaen? Flere eller færre ;-)

  Vi får nok mange ‘forsknings’ -artikler om Covid og vaksine framover.
  Der man utelater det som kan utelates for å fjerne ansvaret for galskapen, og konsekvensene.

  Svar
 • Selv de mest lydige og autoritetstro ser vel nå at ingen de kjenner har dødd av covid, med mindre de var nærmere 90 og sykelige, mens stadig flere lider og dør av injeksjonene, disse «sikre og effektive», som måtte hastegodkjennes. Selv om det tidlig ble klart at dødeligheten var minimal.
  En skam for legestanden som promoterte og satte sprøytene. Lærte de ikke på doktorkurset sitt at en vaksine må testes i 10-12 år? Og i alle fall ikke injiseres i gravide og ammende! Leger og sykepleiere som burde sagt nei fra dag en har dødd av sin egen medisin. Og dumhet. Mange liv på samvittigheten, inkludert sitt eget.

  Svar
 • «Gaslighting is a form of psychological abuse where a person causes someone to question their sanity, memories, or perception of reality. People who experience gaslighting may feel confused, anxious, or unable to trust themselves.»

  Med andre ord kan vi nok trygt konkludere med at WHO styres av psykopater. Psykopatens modus operandi er å bryte ned offeret sitt gjennom lumske psykologiske triks.

  Svar
 • Rudolf Steiner: spiritual vaccine
  Profetisk setter Steiner alt i perspektiv.
  Det åndelige aspektet ved plandemien.
  Nå bryter biovåpenet ned det menneskelige,
  ingen sjel, ingen ånd, ingen fri vilje, lobotomerte
  «hackable animals», som tilsiktet av Bourla, Harari, Fauci, Solberg, etc.

  https://www.youtube.com/watch?v=EOMcK5LL3r4

  Svar
 • «For de som velger å ta vaksinen, jeg feirer og hedrer deres valg og håper at de holder seg friske og sterke. »

  De jeg kjenner som har blitt syke av/med Covid, har alle -uten unntak, tillatt seg å bli utsatt for minst to eksperimentelle injeksjoner.
  Når jeg spør de om dette ikke er litt rart, injeksjonene skulle jo HINDRE smitte- hvis det var en vaksine. Så sier de at det viktigste var å bli mindre syk.
  Mindre syk en hva? ;-)

  Svar
  • » Mindre syk en hva?»

   – Eller hvem ,- som jeg spurte de injekserte & syke i min omgangskrets.

   Og fikk til svar:
   ‘ Jo mindre syk enn x ihvertfall, – men hun var jo bare injeksert en gang.
   Eller y, – men han var bare injeksert 2 ganger .
   De ble sykere enn meg ihvertfall. Verre enn en vanlig influensa. ‘

   Jeg:
   ‘Men du stusser ikke over noe her’?

   Sauen:
   ‘Hva da’?

   Svar
 • Northern Light.
  9 februar 2024 19:57

  Moderna-forskere innrømmer at mRNA-vaksiner medfører en risiko for giftige stoffer.

  Av Tyler Durden.
  Teknologien som brukes i Modernas covid-vaksine medfører en risiko for giftige stoffer, sa forskere ved selskapet i en ny rapport.
  «En stor utfordring nå er hvordan man effektivt kan redusere risikoen for potensielle forgiftninger forbundet med mRNA-teknologi,» skrev forskerne i rapporten, som ble publisert av Nature Reviews Drug Discovery 23 januar.

  Moderna og Pfizer covid-injeksjonene bruker en modifisert messenger-ribonukleinsyre (mRNA)-teknologi. mRNA er levert til cellene med lipid nanopartikler (LNP). Risikoen for giftige stoffer inkluderer «lipid nanopartikkelstrukturelle komponenter, produksjonsmetoder og proteiner fra et komplekst mRNA», sa forfatterne av artikkelen.

  Forfattere av rappoten er Eric Jacquinet og Dimitrios Bitounis, Moderna-ansatte, og Maximillian Rogers, som arbeidet hos Moderna da rapporten ble skrevet. Moderna svarte ikke på en forespørsel om de ville kommentere dette.

  mRNA-vaksinene har flere kjente bivirkninger, inkludert hjertebetennelse og alvorlig allergisk sjokk. De kan stamme fra overfølsomhetsreaksjoner, som kan fremkalles av «en hvilken som helst LNP-mRNA-komponent», men er mest sannsynlig utløst av lipidnanopartikler, som er «den komponenten som potensielt kan gi mest reaksjoner», sa forskerne.

  Polyetylenglykol, eller PEG, en ingrediens i Pfizer og Moderna covid-vaksinene, er kjent for å forårsake allergiske reaksjoner. Eksterne forskere er delt i synet over mekanismen bak hjertebetennelser fra dem, mens Pfizers forskere har hevdet at LNP-ene er problemet. Den nye rapporten er hentet fra tidligere publikasjoner og andre data. Forfatterne utførte ingen nye eksperimenter.

  Noen av rapportene som ble sitert, inkluderte de som har funnet mRNA og piggproteinet fra Modernas injeksjoner i forskjellige kroppsdeler og organer uker eller måneder etter vaksinasjon, til tross for at helsemyndigheter hevdet når masse-vaksineringen startet, at slike stoffer ville forlate kroppen i løpet av dager.

  Forskerne sa at Modernas covid-vaksine er «trygg og effektiv», og hyllet utviklingen av en oppdatert injeksjon, som «demonstrerer den raske tidslinjen for forbedringer av mRNA-teknologien «. Men på grunn av de «forbigående egenskapene til mRNA», kan «gjentatt vaksinering kan være nødvendig», sa de.

  Forskerne la til senere at å redusere risikoen for giftige stoffer med mRNA-baserte vaksiner og medisiner er nødvendig, men «komplisert.» Det kan oppnås gjennom forskning som omfatter avansert testing i laboratorier, og prekliniske dyreforsøk for å bedre redegjøre for «forskjeller i menneskelig og dyrs fysiologi».

  Moderna og andre selskaper tester for tiden en rekke nye mRNA-produkter, inkludert influensavaksiner og kreftbehandlinger. «Takket være mRNA-plattformen vi bygde, har vi opptil 15 lanseringer av nye produkter i løpet av de neste fem årene», sa Stephane Bancel, Modernas administrerende direktør, til investorene i selskapet.

  Dr. Malone reagerer på Modernas fremstilling.
  Dr. Robert Malone, som var med på å finne opp mRNA-teknologien, sa at rapporten bagatelliserte rekkevidden av risker som har vært knyttet til de mRNA-baserte vaksinene, og kan derfor være en propagandateknikk. Denne teknikken, en måte for å mislede folk, innebærer at de gir deg noe informasjon, for å skjule eller forhindre oppdagelsen av annen informasjon.

  «Med min beste vilje når jeg tolker den overordnede intensjonen med artikkelen, er at denne artikkelen oppsummerer og presenterer informasjon om risiko og toksisitet ved denne plattformteknologien, som Moderna ønsker å offentliggjøre på en slik måte at det setter selskapet, dets aktiviteter og den underliggende plattformteknologien i best mulig lys”, skrev Dr. Malone i sin omtale, og som ikke var involvert i rapporten. «En mindre sjenerøs tolkning av hensiktene deres, er at denne artikkelen representerer en subtil propagandastrategi.

  Fra ZeroHedge, publisert 7 februar 2024.
  Oversatt fra engelsk og noe forkortet. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Moderna Scientists Warn mRNA Vaccines Carry Toxicity Risks.

  Svar
 • Northern Light.
  10 februar 2024 15:42

  Sjokkerende CDC-rapport: Autoimmune hjertesykdommer øker kraftig etter covid-vaksinasjon.

  Av The Expose.
  En studie utført av US Centers for Disease Control (folkehelseinstituttet USA) og Food and Drug Administration (legemiddeltilsynet USA), har vist at risikoen for myokarditt etter covid-vaksinasjon er rundt 133 ganger større enn normalt i befolkningen. Dette betyr at covid-vaksinasjon øker risikoen med 13 200 %, for å få myokarditt, en autoimmun sykdom som forårsaker betennelse i hjertet.

  Studien, utført av forskere fra U.S. Centers for Disease Control (CDC) og flere amerikanske universiteter og sykehus, undersøkte virkningen av av covid-vaksiner produsert av Pfizer og Moderna. Studiens forfattere brukte data hentet fra CDCs VAERS-innrapporteringssystem, som ble krysssjekket for å sikre at de overholdt CDCs definisjon av myokarditt. De bemerket også at siden VAERS-systemet er et passivt system, vil antallet rapporterte tilfeller sannsynligvis være en underestimering av antall tilfeller.

  1626 tilfeller av myokarditt ble studert, og resultatene viste at Pfizer-vaksinen var mest assosiert med høyere risiko, med 105,9 tilfeller per million doser etter det andre vaksinen i aldersgruppen 16 til 17 år for menn, og 70,7 tilfeller per million doser etter den andre vaksinen i aldersgruppen 12 til 15 år for menn. Den mannlige aldersgruppen 18 til 24 år så også en betydelig høyere forekomst av myokarditt for både Pfizers og Modernas vaksiner, (henholdsvis 52,4 og 56,3 tilfeller per million).

  Studien fant at mediantiden til symptomene viste seg var to dager, og at 82 prosent av tilfellene var hos menn, i samsvar med tidligere studier. Rundt 96 prosent av de syke ble innlagt på sykehus, og de fleste ble behandlet med ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler; 87 prosent av de innlagte hadde svake symptomer ved tidspunktet for utskrivning.

  På tidspunktet for gjennomgangen at tallmaterialet var det to rapporter om dødsfall hos personer yngre enn 30 år, med potensiell myokarditt som fortsatt ble undersøkt, og ble ikke inkludert i antall tilfeller. Blant de rapporterte symptomene var: brystsmerter, trykk eller ubehag (89 %), kortpustethet (30 %), unormale EKG-resultater (72 %) og unormale hjerte-MR-funn (72 %).

  Studiens forfattere bemerket at myokarditt etter vaksinasjon så ut til å bedre seg raskere enn i typiske virale tilfeller, men når vaksinasjon ikke lenger anses som en pålitelig måte på å unngå covid-smitte, er det imidlertid uklart om dette har noen relevans for fordel-ulempe-analysen av covid-vaksinasjon, spesielt med tanke på den lave risikoen for komplikasjoner for aldersgruppen som har størst risiko for hjerterelaterte komplikasjoner etter vaksinasjon, etter de har blitt smittet av koronavirus.

  Med antallet studier som bekrefter en sammenheng mellom vaksinasjon og myokarditt, har CDC startet aktiv overvåking av ungdom og unge voksne, for å overvåke deres bedring etter hjerterelaterte hendelser etter vaksinasjon. Tallmateriale om langtidsvirkninger er imidlertid ennå ikke tilgjengelige. I mellomtiden anbefaler American Heart Association og American College of Cardiology at personer med myokarditt bør avstå fra konkurranseidrett i tre til seks måneder, og bare gjenoppta anstrengende trening etter at normal EKG og andre testresultater er oppnådd. I tillegg anbefaler de at ytterligere mRNA-vaksiner bør utsettes.

  Avslutningsvis bemerker studiens forfattere at risikoen for myokarditt etter å ha fått mRNA-baserte covid-vaksiner var økt i flere aldersgrupper, og var høyest etter den andre vaksinasjonsdosen hos unge gutter og unge voksne menn, og at denne risikoen bør vurderes opp mot fordelene med covid-vaksinering.

  Fra The Expose, publisert 10 februar 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker og link til studie i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Shocking CDC Report: Autoimmune Heart Disease Risk Skyrockets Post-COVID Vaccination.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

USA-General:

Israel klarer ikke å nå sine militære mål.

Forrige innlegg

Anders Besseberg

Et offer i krigen mot Russland?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.