POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Noen ganger kan man strekke strikken for langt

WHO prøvde å få folk til å tvile på sine egne opplevelser av virkeligheten

9 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Skrevet av Steve Kirsch
Omarbeidet til norsk av Jeanne d’Arc

Den 23. november 2021 la WHO (Verdens Helseorganisasjon) ut et facebook-innlegg  som hevdet at bivirkningene av vaksinene er milde.  Det ville du ikke ha gjettet deg til ut fra de 45.000 kommentarene de fikk som alle var negative.
(Per 9. januar 2022 har det kommet over 76.000 kommentarer)

Her  er WHO sitt innlegg på deres europeiske side, «WHO Regional Office for Europe» sin Facebook-vegg: facebook-innlegg fra 23.november 2021:

«De fleste har milde eller ingen bivirkninger etter Covid-19 vaksinering. Milliarder av doser av Covid-19 vaksiner har blitt satt trygt verden over. Milde bivirkninger -hodepine, feber og kroppssmerter- er normalt i løpet av de første par dagene. Bekymringer skulle rapporters til helsepersonell som har ansvar for deg.»

Her er noen av kommentarene som fulgte etter innlegget:

Eksempel nummer 1

Gerald Rogers (883 likes) Slik ser propagandaen ut, og se på de 8500 kommentarene fra folk  som deler den ene historien etter den andre om alvorlige til dødelige bivirkninger. 8500 personer har så langt uttalt seg på innlegget, og knapt en eneste kommentar gir positiv omtale av  sprøyten. 

Verdens Helseorganisasjon fremmer ikke «helse». Det gjør heller ikke CDC, regjeringen eller de fleste helsevesen.

Hvis deres agenda var at vi skulle være friske, ville de oppmuntre til trening, god mat, frisk luft og naturlige urter.

Jeg skjønner at for folk flest påvirker ikke sprøytestikket dem så mye. Men her er det andre faktum. 99.8 % av folk som får Covid har milde eller ingen bivirkninger på lang sikt, plus at de har det kroppen er bygget for, naturlig immunitet. Og  mange av oss har sterkt immunforsvar fordi vi fokuserer på virkelig helse, slik at kroppen vår aldri får Covid.

For de som elsker sannhet og frihet, fortsett å stille spørsmålet » Hvorfor?»

-Hvorfor startet de farmasøytiske selskapene å utvikle sprøyter mot Covid-19 før viruset ble sluppet løs?

– Hvorfor har Pfizer låst all forskningen og dataene for ca 50 år?

-Hvorfor har regjeringen gjort det umulig for noen som er blitt alvorlig skadet eller påvirket å saksøke  eller holde disse selskapene ansvarlige?

– Hvorfor har allle Facebookgrupper med mennesker som samlet seg for å dele sine erfaringer og skrekkhistorier etter sprøytene blitt stengt eller forbudt? 

– Hvorfor har land som Australia gått militant til verks for å håndheve vaksinekrav og krenke innbyggernes valg og frihet?

– Hvorfor  krever regjeringer legalt at selskaper skal tvinge sine ansatte til å innrette seg og la seg vaksinerere eller miste sine jobber og fordeler?

 -Hvorfor er det steder i landet hvor til og med kinoer og restauranter har blitt pålagt å slutte seg til håndheverne av disse dumme vaksinekravene?

Det er mange flere spørsmål å fortsette å stille. Vi lever i gale og enestående tider. Jeg vil gjenta dette. Jeg er ikke vaksinemotstander. Jeg er i mot propaganda, manipulasjon, bedrag og skadelig praksis. Jeg er for helse, frihet og ansvarlig beslutningstaking. For de som velger å ta vaksinen, jeg feirer og hedrer deres valg og håper at de holder seg friske og sterke. Og hvis du er som meg som velger å ta ansvar for egen helse, la våre stemmer fortsatt bli hørt, så de kan vite at vi ikke vil innrette oss og la våre rettigheter misbrukes.

Eksempel nummer 2

Nicole De Graff (6000 likes, 177 svar) Langvarig hjerteskade, lammelse, blodpropper og død er ikke milde bivirkninger. Måtte Gud bringe rask retttferdighet til gjerningsmennene som utøver denne ondskapen.

Eksempel nummer 3

Leona Burton (7100 likes, 558 svar) Folk har talt og de er ikke glade. Jeg håper at disse selskapene ikke bruker fortjenesten sin. Jeg ser store rettssaker om ikke alt for lenge.

Eksempel nummer 4

Lindsey Partridge (4000 likes, 386 svar) Jeg har kroniske brystsmerter og hjertebank og blir nå fulgt av en kardiolog og tar en haug med piller.
Jeg kjenner 3 unge mennesker som døde av hjerteinfarkt eller ukjent årsak etter det andre stikket.
Definitivt ikke 100% trygt.


Den norske omarbeidelsen er av denne artikkelen her: Gaslighting from the WHO

Tidligere publisert på derimot.no1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 3 203 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

 • «Every Shot, I Can’ T Breathe » – Fullt Vaksinert Tennisstjerne Nikoloz Basilashivili Faller Ut Av Sydney Cup På Grunn Av Pustevansker (MÅ-SE VIDEO)

  https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/every-shot-cant-breathe-fully-vaccinated-tennis-star-nikoloz-basilashivili-drops-sydney-cup-due-breathing-difficulties-must-see-video/

  Svar
 • Jens Eriksen
  10 januar 2022 10:59

  Korona hysteriet, klima hysteriet og korona «vaksinene» handler om makt, penger og depopulasjon, helsen til folk ønsker de å ødelegge i så stor grad at de dør eller blir slaver av helseindustrien… Bevisene for detter er rett å slett overveldende men de hyperrike psykopatene som står bak det hele har et jærngrep på media og pollitikerne i verden og tillater ikke at noe informasjon slipper frem, kun de løgnene og propagandan som tjener deres sak slipper til i offentligheten…

  Svar
  • Kommer så mange avsløringer etterhvert at det «trollet» sprekker snart. Men selv da er der noen som nekter å innse at det hele har vært et gedigent eksperiment. Kjenner folk som gjør alt hva de kan for å benekte og bortforklare hva de er blitt utsatt for. Og jeg kjenne de som konsekvent nekter å snakke om noe annet enn det MSM har formidlet. (har hatt mange diskusjoner der jeg er blitt kalt, feig, nermest en av de verste smittesprederne av viruset, kald og kynisk … har ikke manglet på noen karakteristikker siden jeg ikke vil la dem sprøyte coktailen inn i kroppen min) Så svindlerne vil ha sine tilhengere i flere år. Menneskene er de eneste skapninger som kan oppføre seg irrasjonelt i fornuftens navn. Hemali vil lage film om bivirkninger/vonde opplevelser etter vaksinen, og vil antakeligvis få hendene fulle med pasienter etter dette: https://hemali.no/siste/hemali-lager-film-om-vonde-erfaringer-etter-vaksinering-se-traileren/

   Svar
 • Ca 10 000 000 000 doser er satt over hele verden. 10 milliarder doser. Så om 76 000 mennesker opplever bivirkninger høres det mye ut, men det er altså 7 tusendels promille. Til sammenlikning opplever mellom 1 og 3 promille av alle som tar Paracet alvorlige bivirkninger som leversvikt. 0, 5% av de som tar Ibux får magesår og muligens perforasjon. 1 av 1 million dør av lynnedslag. For at dette skal bli alarmerende må nok noen flere få bivirkninger.

  Svar
  • Søstrene Bjørklund
   18 juli 2022 20:25

   Dersom du virkelig er lege (og ikke bare «leker doktor» på fritiden), burde man forvente et høyere intellektuelt nivå – eller så gjør du deg bare dum. Dersom du er lege, kjenner du kanskje til en institusjon med navnet Statens legemiddelverk. Jeg foreslår at du leser deg opp på bivirkningsstatistikken der, deretter reflekterer over om et passivt rapporteringssystem under- eller overestimerer, og leverer et nytt svar.

   Svar
   • Hei Søstre 🙂

    Vi må ha tunga rett i munnen når vi snakker om covid vaksiner eller vaksiner i noen som helst form !
    Det er selvfølgelig ikke kun snakk om i hvilken grad mennesker som har fått i seg disse vaksinene blir syke eller dør osv., men om hvorfor mennesker faktisk blir syke eller dør som følge av denne vaksineringsformen, .. for det gjør de og vi vil være nødt til å stille oss spørsmålet om dette er et forbigående eller langvarig problem fordi sannheten er at vi så absolutt ikke vet følgene av de såkalte langtidsvirkningene forårsaket av disse inokulasjonene. Når dette i fullskala dukker opp til overflaten, da snakker vi ikke lenger om promiller, for de som måtte fatte det.

    Det vi snakker om er å spille russisk rulett med helsa til menneskeheten og det er selvfølgelig både etisk og moralsk forkastelig uansett hvilken vinkling staten, leger eller øvrig helsepersonell legger til grunn!

    Tar med uttalelsen av den kjente undersøkende journalisten Anthony Patch som årevis foretok forskning angående planene for å kontrollere verden ved hjelp av opprettede pandemier og obligatoriske vaksiner.

    Under et intervju i 2014 spådde denne forskeren følgende:

    «De vil frigjøre et menneskeskapt Coronavirus. Som et resultat vil folk kreve en vaksine for å beskytte dem. Denne vaksinen vil legge til en tredje DNA-streng til en persons kropp, i hovedsak gjøre dem til en hybrid. Når en person er injisert, gjennomgår DNA-et deres nesten umiddelbart en transformasjon.
    Denne genetiske endringen vil føre til at folk mister evnen til å tenke selv, uten at de selv er klar over at dette har skjedd. Dermed kan de kontrolleres lettere, for å bli slaver for eliten.’

    Vi er på god vei, .. Er det ikke mye av dette som skjer akkurat nå ? Tror vi kan være enige om det !

    PS ! Det at leger nødvendigvis skal ha et høyere intellektuelt nivå, – det må du nok revurdere 😉

    God Sommer !

    Svar
  • Petter Muggerud
   26 januar 2023 12:10

   SELVSAGT vil en lege, som styres av Farmasi-industrien forsøke å børste dette under teppet…..

   Svar
 • Northern Light.
  19 juli 2022 16:53

  Dr. Robert Malone: Covid-vaksinen skader immunsystemet – «Dette er galskap».

  Det er en av grunnleggerne av mRNA-teknologien, legen Dr. Robert Malone, som nå advarer om at masse-vaksinasjonen mot Covid-19 har forårsaket det som kalles en «original antigen synd», som betyr at immunsystemet «fanges» av sin første respons på et virus og er ute av stand til å danne en effektiv respons på ny smitte.

  Vaksinen gjør at immunsystemet blir som «en laser rettet mot et ett punkt», og Omicron-varianten har utviklet en evne til å unngå akkurat denne delen av kroppens forsvar, ifølge Malone. Det de skjuler er en stor mengde fagfellevurdert forskning, som viser at det som er gjort har svekket folks evne til å bekjempe viruset», sier Robert Malone i Outside the Beltway.

  Det man nå kan se dessverre, og dette viser også hvorfor de er så redde akkurat nå, er at det er de full- vaksinerte som i overveiende grad havner på sykehus og dør. Dette kan sees over hele verden akkurat nå. De har svekket immunresponsen vår gjennom disse gjentatte dosene mot den første virusvarianten.

  En ny studie kom for et par uker siden som tydelig viser at personer som har blitt smittet og vaksinert gjentatte ganger har mye dårligere T-celle- og B-celleforsvar. Dette er et velkjent problem. Det er dette som plager influensavaksinen og gjør den bare 20-30 prosent effektiv. Det kalles «original antigen synd».

  Ifølge Robert Malone har myndighetenes offisielle eksperter gravd seg så langt ned i løgner at de ikke vet hvordan de skal håndtere dem, så de fortsetter bare med masse-vaksineringen. «Sannheten er at denne vaksinen ikke bare skader immunforsvaret, det er tydelig dokumentert, men gjør også de full-vaksinerte mer mottakelige for BA5-varianten som er utviklet slik at den slipper unna vaksinen. Og det er en ny studie som viser at naturlig immunitet mot smitte er mye bedre».

  Fra Vaken se, publisert 19 Juli 2022, skrevet av Vaken redaksjonen.
  Oversatt fra svensk, noe redigert. Linker og videointervju med Malone i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Malone: Vaccinet skadar immunförsvaret – ”Detta är galenskap”.

  Kommentar:
  Intervjuet med Dr. Malone er vel verdt å se, ca 6 minutter, hvor han ikke legger fingrene i mellom når han beskriver Fauci. Veritable verbale bredsider, uvanlig for Dr. Malone å være.

  Svar
 • Menstruasjonsforstylrrelser, hjerteposebetennelse, plutselig død. Ellers er alt vel.
  Og nedstenging var det jo bare Kina som bedrev? 😉

  ‘–Denne isoleringspolitikken har vist seg å ha veldig negative effekter på økonomien, og når de nå åpner opp igjen får de store smitteutbrudd med mange dødsfall. Så det ser ut til at de bare har utsatt problemet. ‘
  forskning.no/epidemier-partner-sintef/tre-ar-med-covid-og-vaksiner-mrna-teknologien-har-fungert-ekstremt-godt/2145650

  Hvor mange promille var dødligheten av Covid igjen?
  Og hvor mange døde vanligvis av influensa i årene før før Covid-influensaen? Flere eller færre 😉

  Vi får nok mange ‘forsknings’ -artikler om Covid og vaksine framover.
  Der man utelater det som kan utelates for å fjerne ansvaret for galskapen, og konsekvensene.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Krigen I Ukraina:

Planleggingen startet i USA for 8 år siden.

Previous Post

Støre vil fortsette med det samme:

Forsyne EU med norsk kraft og den norske befolkningen med EUs kraftpriser.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.