POSTED IN Norge

WHO bekrefter (ved et uhell)

Covid er ikke mer farlig enn influensa.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Kit Knightly, Off-Guardian.

Verdens helseorganisasjon har endelig bekreftet det vi (og mange eksperter og studier) har sagt i flere måneder – koronavirus er ikke mer dødelig eller farlig enn sesonginfluensa.

WHOs toppsjefer kom med denne kunngjøringa under en spesialsesjon i sitt hovedstyre mandag 5. oktober, det var bare ingen som virkelig forstod det.

Faktisk så de ikke ut til å forstå det helt selv.

På sesjonen avslørte Dr. Michael Ryan, WHOs sjef for nødssituasjoner, at de mener at omtrent 10% av verden har blitt smittet med Sars-Cov-2. Dette er deres «beste estimat», og en enorm økning i forhold til antall offisielt anerkjente tilfeller (rundt 35 millioner).

Dr. Margaret Harris, en talskvinne fra WHO, bekreftet senere tallet og sa at det var basert på gjennomsnittsresultatene fra alle de brede seroprevalensstudiene som er gjort over hele verden.

Enda så mye som WHO prøvde å framstille dette som en dårlig ting – Dr. Ryan sa til og med at det betyr at «det store flertallet av verden fortsatt er i fare.» – så er det faktisk gode nyheter. Og det bekrefter igjen at viruset ikke er så dødelig som alle forutsa.

Den globale befolkningen er omtrent 7,8 milliarder mennesker, hvis 10% har blitt smittet, er det 780 millioner tilfeller. Det globale antallet dødsfall som for tiden tilskrives Sars-Cov-2-infeksjoner er 1.085.373.

Det gir en dødsrate på infeksjoner på omtrent eller 0,14%. Helt i tråd med sesonginfluensa og spådommene fra mange eksperter fra hele verden.

_________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Steigan.no
_________________________________________________________

0,14% er over 24 ganger lavere enn WHOs «foreløpige tall» på 3,4% tilbake i mars. Dette tallet ble brukt i modellene som ble brukt til å rettferdiggjøre lockdowns og annen drakonisk politikk.

Faktisk, med tanke på overrapportering av påståtte Covid-dødsfall, er IFR sannsynligvis enda lavere enn 0,14%, og det kan vise seg at Covid er mye mindre farlig enn influensa.

Ingen i main stream media tok opp dette. Selv om mange medier rapporterte Dr Ryans ord, forsøkte de alle å gjøre dem til en faretruende overskrift og spre mer panikk.

Tilsynelatende var verken de, eller WHO, i stand til å gjøre den enkle matematikken som viser oss at dette er gode nyheter. Og at Covid-skeptikerne har hatt rett hele tiden.

Dette er farlig, men Covid-19 er ufarlig for mer enn 99% av befolkningenFor å være grundig, og med et ønske om å stole på primære kilder, og ikke bare avhengig av vanlige kilder (som kan fjerne eller endre artikler), bestemte jeg meg for å finne den faktiske videoen av Dr Ryans kommentarer.

Av en eller annen grunn, selv om dette var et viktig WHO-møte under en angivelig hyper-alvorlig pandemi, er videoen vanskelig å finne. Det eneste stedet du kan se det er på WHOs egen nettside, og selv da må du gå gjennom gjennom nesten 6 timer med opptak. Vel, jeg gjorde det, og du er velkommen.

Du kan ikke bygge inn WHOs videostrøm, men jeg kan fortelle deg at du går til denne siden, klikker på «Session 1» og hopper til 1:01:33 for å høre det eksakte sitatet:

«Våre nåværende beste estimater forteller oss at omtrent ti prosent av den globale befolkningen kan ha blitt smittet av dette viruset. Dette varierer avhengig av land, det varierer fra by til land, det varierer mellom forskjellige grupper. ”

Forsidebilde: WHO

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Russland advarer Tyrkia:

Stans overføringen av jihadister til Kaukasus!

Forrige innlegg

Asylpolitikken

Asyl til Assange og Snowden — nå!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.