POSTED IN Coronavaksiner, Helse

WHO anbefalte aldri det som virket mot Corona.

Dermed sviktet også de norske helsemyndigheter fundamentalt.

10 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Dette er et kort sammendrag av innledningen som kardiolog Peter McCullough holdt i Strasbourg nylig på en konferanse i EU-parlamentets regi. Det han sier i løpet av svært kort tid er svært viktig og meget lett forståelig. Vi har presenter dette innlegget tidligere i en annen publisering. Vi presenterer det nå som et selvstendig vitnesbyrd. Under har vår medarbeider laget en kort oppsummering.

Vi anbefaler dette for alle som vil vite noe mer om hvorfor alle korona-tiltakene var en katastrofe. Og nå vil de (myndigheter, legemiddelfirmaene i samarbeid med de store mediene) kanskje starte en ny runde med masker, nedstengning og vaksiner.

De forbød virksomme medisiner og nevnt aldri vårt innebyggete immunforsvar. Det er skandalen.

Knut Lindtner
Redaktør

Dr. McCullough ber om full stopp av covid-vaksineringa

av Monica Sortland, den 17. sept., 2023

Verda har opplevd to skadebølger. Den første var infeksjonen med SARS CoV-2. Den andre bølga var vaksinane mot covid-19, sa kardiolog og epidemiolog Peter McCullogh på onsdag til EU-parlamentet i Strasbourg. Han ber om at Covid-injeksjonane må takast ut av marknaden, då dei gjer langt meir skade enn gagn.

I det 16 minutt lange innlegget sitt snakka han om korleis legar og andre folk har blitt loge til og narra av Verdshelseorganisasjonen (WHO) i maskepi med eit biofarmasøytisk kompleks. Samrøret har utvikla seg til eit syndikat, seier han, som inkluderer WHO, FN, Verdsøkonomisk forum (WEF), Gates Foundation, Rockefeller Foundation, Welcome Trust, GAVI, CEPI (Coalition for Epidemic Preparedness and Innovation), USAs utanriksdepartement, NHI, CDC og FDA, Storbritannias NHRI, Australias TGI, Sør-Afrikas SAMRC (?) og Europas EMA. Denne grupperinga av NGO’ar og offentlege helsestyresmakter arbeider som ei nøye samkoordinert eining, og fleire representantar har blitt avslørte i Kongress-høyringar i USA, der det har kome fram at dei har konspirert for å dekke over noko dei alle visste: at viruset var skapt i eit laboratorium.

WHO har skifta rolle, meiner dr. McCullough. Frå å ha vore eit organ som fremja folkehelsa, er dei no blitt det tvert motsette. For å kome best mogleg ut av covid og unngå dei to einaste farlege utfalla – innlegging på sjukehus og/eller død – er det berre to ting som hjelper, seier han: rask/ tidleg behandling og naturleg immunitet. Under dei siste tre («pandemi»)åra har WHO aldri gitt slike råd. Heile fokuset har vore på dei nye vaksinane.

Grunnen til at vaksinen må stoppast, er dei kolossale mengdene med biverknadar, særleg av dei eksperimentelle mRNA-vaksinane. Han seier det finst 3400 studiar som viser ei mengd alvorlege biverknadar av typen hjarte- og kar-lidingar, blodpropp (som ikkje lar seg løyse opp av dei vanlege blodproppsmedisinane), nevropati og immunrelaterte sjukdommar. Det at til dømes mange unge idrettsutøvarar desse siste åra har døydd av hjarteatakk, seier han er eine og aleine på grunn av at mRNA-vaksinane forårsakar myokarditt hos mange. Ein atlet som har myokarditt, får hjarteatakk, seier han.

McCullough, som har gått igjennom det meste av covid-19-forskning (om ikkje alt), slår fast at det ikkje finst ein einaste studie som beviser at dei syntetiske, vaksineinduserte piggproteina forsvinn frå kroppen etter injeksjon. Éin studie viser at dei er der ein månad etter sprøyta (lengda på studien), og ein annan studie påviser lipoproteina i ulike organ seks månadar etter injeksjonen. Men ingen veit enno kor lenge dei blir i kroppen – og særleg ikkje sidan det stadig blir fylt på på nytt, med booster-dosane. Ein obduksjonsstudie viste at nesten 3 av 4 av dei obduserte hadde døydd på grunn av vaksinen.

WHO må ikkje få lov å dominere pandemi-politikken, insisterer dr. McCullogh. Covid-vaksinane må trekkast frå marknaden.

Forsidebilde: Jonas Denil

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

10 kommentarer. Leave new

 • «…og nevnt aldri vårt innebyggete immunforsvar. Det er skandalen.»

  Og de nevnte aldri at de som ble syke/døde i mars 2020 , og som ble hauset opp av media & FHI, var (60%) folk med for mørk hudfarge og med andre/utilstrekkelige kostholdtradisjoner til å bo i et vinterland.
  Resten var langtidsinnlagte på sykehjem , og på slutten av livslengden.

  Det SKULLE bygges opp et hysteri, fakta holdes skjult og tallmaterialet skulle fordreies.
  ( Det motsatte av hva myndigheter/politikere med oversikt burde gjøre. Også media. )
  Det var ikke innbyggernes beste som var agendaen.

  De ansvarlige har enda ikke stått til ansvar.
  Ikke det minste rart, når vi ser de seneste korrupsjonskandalene og skjulinger av fakta i disse sakene.
  Dette er deres kultur. Hele Løvebakken.
  Ikke glem. Fei de ut.

  Svar
 • Takk! Det var et veldig bra innlegg av McCullough

  Svar
 • «En falsk konklusjon som først er kommet frem til og allment akseptert, er ikke lett å fordrive; og jo mindre det blir forstått, jo mer iherdig holdes det fast.»
  Georg Cantor, tysk matematiker (1845-1918)

  Svar
 • Embret Oddvar Holann
  23 september 2023 19:35

  Virkeligheten er at : WTO, WHO OG Verdensbanken har siden slutten av 1800 tallet med Rockefeller fronrt startet Illimunate, overta verdens økonomi,helse og handel. De gjør hva de mener er beste måte å tjene penger og verdensherredømme. Tro aldri at deisse jobber for oss. Dette er en meget kort versjon.

  Svar
 • «De’ e’ lov å skrik litt no», sier stakkars misforståtte og ikke det minste angrende Kjerkol, og pressen er den som bør skamme seg, synes hun. Bu hu! Ta med deg de 122 landssvikerne på stortinget som stemte for smittevernlov, ditt pill råtne, lille kvinnfolk, ta med hele FHI og Rashidi og mange flere. Gråt din nese sår og rød, Ingvild, din foraktelighet som du er.
  Det finnes neppe bunkere store nok til å huse alle de medskyldige, tror jeg, men hvis det gjør er det prima, litt cyanid og tette luftkanaler, og vips så er vi kvitt alle, de gjorde det rette og gravla seg selv og ferdig med den.

  Svar
  • Det ser ut som at det glemmes fort. Erna Solberg ga vekk 13 tusen milloner til dette rottereiret av NGO’er under covid eventyret.
   https://steigan.no/2020/05/erna-solberg-gir-13-milliarder-skattekroner-til-gates-alliansen22/
   Det er for lenge siden påvist at Pfizers påstander om at «vaksinen» deres er «95 prosent affektiv mot covid» er for lengst bevist å være reindyrket løgn. De hadde aldri dekning for å påstå noe sånt, og det viser seg jo også at den verken er effektiv eller trygg.
   Erna Solberg undertegnet en hemmelig avtale med Pfizer på vegne av Norge, og til nå har det norske folket blitt holdt totalt uvitende om hva denne avtalen inneholder.
   Lekket avtale mellom EU og Pfizer ligger på nett
   https://t.co/3fJU0CZWn6
   er det er meget signifikant at Norge har samme avtale som EU med Pfizer.
   Hvis de mener noe annet kan de bare legge denne avtalen offentlig.
   På side 48 pkt. 4 innrømmer pfizer at de ikke har peiling på langtidsvirkninger av denne injeksjonen og den slår fullstendig beina under påstanden om at vaksinene er «trygge og effektive». I avtalen fraskriver Pfizer seg alt ansvar og overlater det til den norske regjeringa.
   Jeg bare konstaterer at Erna Solberg, Camilla Stoltenberg og Bent Høie har i over 2 år på beste sendetid løyet til det norske folk. Er det slike bedragere, humbugmakere, lurendreier, sjarlataner vi ønsker skal forvalte våre ressurser, helse samt vår velferd i fremtiden ? Finnes det egentlig redlige politikere igjen, som ønsker det beste for sitt folk ?

   Svar
   • Det er faktisk VERRE enn å ikke vite om langtidsvirkning, for den 100 % ønskede, utpønskede og tilsiktede kort- eller langtidsvirkning er døden. Korttids- er å foretrekke fremfor langsiktig seigpining. Produsentene OG ERNA vet utmerket godt hva de har sendt ut på markedet. Hvis det norske folk tør å se sannheten i øynene, det krever litt mot som kanskje noen har, da bør nesten alle i korrupte samfunnsinstitusjoner gå av og stilles for en domstol. Hvis dette ikke får konsekvenser vet vi at Norge er ferdig som rettsstat. Økokrim lar Erna gå fri; hun selv er for skamløs til å gå av. Huitfeldt belønnes med ambassadørstilling. Alt fra snuskete solbrilletjuveri til kalkulert massemord er de dårligste menneskene i landet i stand til, det er tydelig.

   • Erna sa at det var frivillig å ta vaksinen. Hva skjedde med de som ikke tok vaksine?
    Erna sa det var en borgerplikt , er det frivillig?

 • Jeg er egentlig motstander av paragraf 185, men kanskje den kan brukes til noe nyttig for en gangs skyld, mot journalister, for eksempel; de kan tas for «diskriminerende og hatefulle ytringer» som statlige og statsstøttede journalister bombarderte de «uvaksinerte» med daglig.
  NRKs ondskapsfulle dekning av «den kjente koronafornekteren» Hans Kristian Gaarders død duger som skrekkeksempel på dårlig presse-etikk for media-studenter ved media-linja i Volda.

  Svar
 • Dr. Vernon Coleman presenterer i denne 26min. videoen hva som skjer på sykehusene våre ang. Aktiv Dødshjelp.
  https://www.bitchute.com/video/hJJqK6ohv9uf/

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Medieovervåkerne:

«Vil vi overleve må vi fri oss fra USAs militære okkupasjon av Norden».

Forrige innlegg

Langsomt går det opp for noen i vest:

Kolonitiden er over, vestens hegemoni forsvinner og en ny verden vokser frem.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.