POSTED IN USA

West Point, skolen som utdanner militært personell i USA:

Hvitvasker Israels folkemord av palestinerne.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Vi publiserer denne korte saken fordi den illustrerer et helt sentralt poeng. Krigen i Gaza er også USAs krig. De er like medskyldig gjennom sine våpenleveranser, men de støtter også Israel på andre måter.

Det blir litt komisk når de beskylder Russland for å krige med våpen fra Nord-Korea og Iran, eller når de skylder på opprørsgrupper i Syria, Irak og i Jemen for å bruke iranske våpen. De forsyner sjøl Israel med slike våpen, men det er åpenbart helt ok. Her gjelder helt andre regler for USA enn for andre.

Vi er så vant til denne typen meningsløs retorikk at vi ikke lenger reagerer på den. Det er altså helt forkastelig at Iran forsyner opprørsgrupper i Midt-Østen med våpen, men ikke at USA forsyner Israel med det de trenger til bombingen på Gaza.

Mediene våre fremstiller det som USA er uvillige deltagere i bombingen av Gaza. Det er i virkeligheten helt motsatt, USA er en pådriver. USA kunne stoppet det hele på dagen hvis de ville. Men regjeringen vår klarer ikke fordømme sin nærmeste allierte for denne virksomheten. Det forteller egentlig det vi trenger å vite om vår nasjonale uavhengighet: Den eksisterer ikke. Eller er det slik at de egentlig støtter det Israel foretar seg på Gaza, men tør ikke si det høyt.

Knut Lindtner
Redaktør

U.S. Military School ved West Point støtter folkemord

Den amerikanske militærskolen ved West Point deltar i Israels folkemord i Gaza.

Av Karsten Riise

Dette gjøres ved at West Point lyver om Israels folkemord – og utgir seg for å være «eksperter» som hevder at Israel «beskytter» sivile.

Israel har gjort mer for å forhindre sivile tap i Gaza enn noen annen hær i verden, sier leder for urbane krigføringsstudier ved West Point, John Spencer, i en omfattende tråd lagt ut på x (tidligere Twitter) tirsdag. Se dette.

John Spencer

Et av «tiltakene» som West Point hevder Israel har tatt, er Israels falske varsler for å advare palestinere om å gå til «trygge» steder – steder, som Israel deretter med vilje bomber når de palestinske sivile har flyktet til disse stedene. West Point er selvfølgelig fullt klar over at deres leder for urban kamputdanning lyver på vegne av Israel – han vet at det Israel egentlig gjør, er det stikk motsatte av å beskytte sivile – det er kriminelle svik for å sikte inn sivile, inkl. barn.

Også West Point militærskole i USA vet at Israel skaper hungersnød og hindrer livreddende hjelp fra å gå inn i Gaza. USA, dets regjering og amerikanske militærinstitusjoner som West Point er medskyldige i Israels folkemord.

Løgnene fra West Point om arten av Israels folkemord mot palestinerne er spesielt kriminelle, siden de utvilsomt vil bli brukt som «bevis» lagt frem for Den internasjonale domstolen (ICJ) for å vise at Israel er «uskyldig» til folkemord.

Karsten Riise er en Master of Science (Econ) fra Copenhagen Business School og har en universitetsgrad i spansk kultur og språk fra Københavns Universitet. Han er tidligere Senior Vice President og Chief Financial Officer (CFO) i Mercedes-Benz i Danmark og Sverige.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • NRK skriver nettopp om nye 50 EU-milliarder til ytterligere ødeleggelse av Ukraina og til Zelensky og vennene hans sine lommer, han smiler på foto med blå WEF- bakgrunn og sier det «vitner om et sterkt EU-fellesskap». Da har Orban trukket sitt veto, eller hva?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

X-presidenten i Tsjekkia:

Ukrainakrigen startet da Nato i 2008 vedtok å støtte medlemskap for Georgia og Ukraina.

Forrige innlegg

Vil påføre hele Ungarns befolkning stor smerte fordi deres valgte leder ikke gjør som EU vil.

EU er desperate på grunn av Ukraina-krigen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.