POSTED IN Helse, WEF

Verdens mektigste samles igjen i Sveits

World Economic Forum og WHO forbereder «Sykdom X», som er 20 ganger verre enn covid.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Patricia Harrity


World Economic Forums (WEF) årsmøte starter neste uke i Davos, hvor de vil sette fokus på sine ikke-valgte helsekolleger for å advare om et ikke-eksisterende virus, som de hevder kan være 20 ganger verre enn covid. Den ikke-valgte WEF eliten og WHO forbereder «sykdom X» i et siste fremstøt for pandemitraktaten, og slår seg sammen for å overtale verdensledere til å gi fra seg nasjonenes suverenitet, som forberedelse til et ikke-eksisterende virus de hevder «kan føre til 20 ganger flere døde enn koronaviruset». Kan dette være «pandemien som vil få alles oppmerksomhet», som Gates gledestrålende advarte om, og er det tiden for Gates’ «endelige løsning»?

Forberedelser for «sykdom X».
Vi vet imidlertid at NWO-eliten har forberedt terrorisering av folkemassene med skremsler om «Sykdom X» i ganske lang tid, og vi rapporterte i begynnelsen av august 2023 at britiske forskere allerede hadde begynt å utvikle vaksiner som en «forsikring» mot en ny pandemi forårsaket av en ukjent «sykdom X».

Sykdom X er et navn brukt av WHO for å beskrive en sykdom som ennå er «ukjent for vitenskapen som årsak til infeksjoner»,og de var ikke engang sikre på om de ville introdusere den som et virus, bakterie, sopp eller noe annet. Ikke desto mindre har WHO forsøkt å varsle oss om et «ukjent og overraskende sykdomsutbrudd» som de sier «kan spre seg over hele verden på bare 36 timer, og drepe over 80 millioner mennesker».

Hovedkvarteret til World Economic Forum i Geneve, Sveits.

Vaksineforsknings-anlegget for «sykdom X».
Sykdom X, til tross for at den er «uidentifisert», ble rapportert å ha mer enn 200 forskere fra regjeringens høysikkerhets «state of the art-anlegg» i Porton Down, Storbritannia, for å forberede seg på det, og anlegget drives av UK Health Security Agency som «har utarbeidet» det de sier er «en liste over dyrevirus som er i stand til å infisere mennesker».

Ifølge avisen Independent arbeidet forskerne for å «sikre at fremtidige pandemier stoppes raskt og ikke forårsaker det samme som «covid». Det ble håpet at anlegget ville hjelpe Storbritannia med å takle «sykdom X», ved å øke beredskapen for patogener som ennå ikke er identifisert med potensial for å utløse en pandemi».

mRNA «spiselige oblater», nålefrie vaksiner som legges under tungen.
Ytterligere forberedelser for «Disease X» har også funnet sted takket være finansiering fra Bill & Melinda Gates Foundation, de har hjulpet Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI) ved å investere 1,2 millioner dollar for å utvikle «oblater» med vaksine til å legge under tungen. CEPIs oppdrag er å finansiere utviklingen av «rask respons-plattformer for å utvikle vaksiner mot ‘Sykdom X’.

Forberedelser for sykdom X med generalprøven Clade-X.
Den ikke-valgte eliten av den nye verdensordenen har vært enda mer grundige i forberedelsene. Akkurat som covid ble øvd inn på Event 201 i 2019, har John Hopkins Center også vært vertskap for Clade X-pandemiens generalprøve. Den 15 mai 2018 i Washington, DC. US National Security Advisor (NSA), diskuterte topprådgivere en mystisk sykdom som dukker opp i Tyskland og Venezuela. Clade X sies å ha «utviklet strategiske beslutninger og retningslinjer på høyt nivå som er nødvendige for å forhindre en alvorlig pandemi, eller redusere konsekvensene hvis forebygging mislykkes». Dette er advarsler om at en ny plandemi er under planlegging.

Dr. Peter McCullough

Dr. McCullough kommenterte at «Disease X» er et konsept, for å utvikle et patogen (virus, bakterier, etc) for svært lønnsomme vaksiner innkjøpt over landenes statsbudsjett, og som gis til alle folk i alle land i hele verden, om og om igjen. Forretningsplanen til @CEPIvaccines er utviklet av WEF og Gates Foundation.

Gates’ endelige løsning.
For tre år siden sirkulerte det en video der vi hørte Gates si «Den endelige løsningen, som er et eller to år fra nå, er vaksiner, så vi må gå i full fart på alle tre fronter». Nå kan vi sannsynligvis anta at forberedelsene til sykdom X har blitt fullført i løpet av de siste årene siden 2018 og generalprøven Clade X, og nå vil Bill Gates være spent på å se hans endelige løsning kommer i mål. Den neste pandemien vil få alles oppmerksomhet denne gangen sier Gates, og hvorfor smiler han når han sier det?

Fra The Expose, publisert 13 januar 2024.
Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker og videoer i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light.
Orginalartikkel: WEF and WHO threaten “Disease X” The Final Push for the Pandemic Treaty and Bill Gates “Final Solution.”

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Sitat Dr.David Martin: «SYKDOM X: Den neste terrorkampanjen mot verden er allerede under planlegging, sier Dr. David Martin

  «Det de gjør akkurat nå, er at de planlegger hendelsesforløpet der de faktisk kan overlappe en annen terrorkampanje, som så utløser ikke bare behovet for angivelig et annet medisinsk mottiltak, men det kommer også denne gangen til å involvere den andre biten som de ikke klarte å oppnå med COVID-kampanjen, som er utryddelsen av kontantbaserte transaksjoner …»

  Dr David Martin
  fortsatte:

  «De tok feil inn i Covid, og dessverre (for dem) fikk de ikke full kontrollovertakelse som de ønsket, som er akkurat det som står på agendaen for Davos denne uken.»
  Spennende og se om de lykkes denne gangen. Om maskene kommer på og folket stoler på «vitenskapen». Lystrer husarrest. Jeg er opp i under at disse «skarpe hjernene» kan forutse og «skape» en pandemi?? Og ennu mer forundelig at folket kjøper det? Sindre kjøp aksjer!

  Svar
 • «Oblat» er typisk, dødsoblat fra antikristene, som en hån og etterligning.
  X assosieres vel med noe ukjent, men er det også noe okkult og symbolsk ved X? Litt mye X? Mystisk?
  Disease X; Planet X; Clade X; Space X; Twitter X, porno X; Madonna «madame X»; Lil Nas X; Generation X

  Svar
 • Hans Konrad Johnsen
  19 januar 2024 19:49
  Svar
 • Kåre Aarnes
  22 januar 2024 21:12

  Under forsøk på mus med sykdommen X, så døde alle forsøks musene.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Nå står Jemen for tur.

Ledelsen i USA og UK vil ha kontinuerlig krig.

Previous Post

Iran har mange allierte som de bevæpner og lærer opp.

Gaza-krigen glir over i regional konflikt.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.