POSTED IN Mat/Landbruk

WEF anbefaling:

Spis mer insekter og mindre kjøtt.

0
Print Friendly, PDF & Email

Ledende amerikanske kjøttprodusent fokuserer på insekter i stedet, etter å ha inngått partnerskap med WEF.

Amerikas største kjøttprodusent har kunngjort at de endrer sin virksomhet til å fokusere på å produsere insekter for befolkningen, etter å ha inngått partnerskap med World Economic Forum.

Av Baxter Dmitry.


Tyson Foods Inc., den største produsenten i USA for alle typer kjøtt, åpner et stort produksjonsanlegg for insektbasert mat i USA, for å oppfylle det de sier er «enorm fremtidig etterspørsel» etter insektbasert mat i Nord-Amerika.

Tyson Foods Inc kjøper en eierandel i det nederlandske insektproteinselskapet Protix BV, som beskriver seg selv «som ledende i verden innen teknologien for produksjon av insektbasert mat».

Selskapet har også blitt hyllet av Klaus Schwab og World Economic Forum (WEF), og ble tildelt globalist-organisasjonens «Technology Pioneer»-pris. Protix-sjef Kees Aarts er også medlem av WEF.

De to selskapene vil samarbeide om å etablere et produksjonsanlegg i USA, som vil produsere insektbasert mel og olje, vanligvis brukt i fiskefôr og hundemat.

Tyson finansdirektør John Tyson sa imidlertid i et intervju at selskapet også vil produsere produkter som er «bra for folk». «Det er en industrimulighet på flere milliarder dollar som har et enormt vekstpotensial, og vi ser på Protix som en leder der», sa Tyson. Tyson la til at «insekt-protein» kan være gunstig for både «planeten og dyrene». Økonomiske vilkår for avtalen ble ikke offentliggjort, ifølge Bloomberg.

World Economic Forum og store selskaper har i økende grad presset på for en «great reset» også av den globale matforsyningskjeden. WEF har vært veldig høylytt om hvordan folkemassene må slutte å spise storfekjøtt, på grunn av de påståtte «utslippene» som er involvert i å produsere kjøtt. I stedet må publikum spise insekter, slår WEF fast.

I mellomtiden har hovedstrømspressen og media forsøkt å overbevise publikum om å gi opp kjøtt og meieriprodukter, og begynne å spise insekter i stedet. I Europa har et tilsetningsstoff laget av pulveriserte gresshopper allerede blitt brukt i pizza, pasta, frokostblandinger og andre melbaserte matvarer, som The People’s Voice rapporterte om.

Tysons insektproduksjon for dyremat er et illevarslende tegn på at kjøttgiganten også planlegger produksjon av spiselige insekter for menneskelig konsum. Nyheten kommer mens ikke-valgte byråkrater og eliter fortsetter å presse på for at publikum skal få forbud mot å spise kjøtt.

Fra the People’s Voice, publisert 19 oktober 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Leading US Meat Producer To Focus on Insects and Bugs Instead After Partnering With WEF.

Forsidebilde: iStock1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 384 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Krise i Nato:

Ungarns statsminister i samtale med Putin i Beijing.

Previous Post

Nobelprisvinner som oppdaget HIV-viruset:

Vaksinene vil ikke hindre, men fremskynde infeksjon.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.