POSTED IN Mat/Landbruk

WEF anbefaling:

Spis mer insekter og mindre kjøtt.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Ledende amerikanske kjøttprodusent fokuserer på insekter i stedet, etter å ha inngått partnerskap med WEF.

Amerikas største kjøttprodusent har kunngjort at de endrer sin virksomhet til å fokusere på å produsere insekter for befolkningen, etter å ha inngått partnerskap med World Economic Forum.

Av Baxter Dmitry.


Tyson Foods Inc., den største produsenten i USA for alle typer kjøtt, åpner et stort produksjonsanlegg for insektbasert mat i USA, for å oppfylle det de sier er «enorm fremtidig etterspørsel» etter insektbasert mat i Nord-Amerika.

Tyson Foods Inc kjøper en eierandel i det nederlandske insektproteinselskapet Protix BV, som beskriver seg selv «som ledende i verden innen teknologien for produksjon av insektbasert mat».

Selskapet har også blitt hyllet av Klaus Schwab og World Economic Forum (WEF), og ble tildelt globalist-organisasjonens «Technology Pioneer»-pris. Protix-sjef Kees Aarts er også medlem av WEF.

De to selskapene vil samarbeide om å etablere et produksjonsanlegg i USA, som vil produsere insektbasert mel og olje, vanligvis brukt i fiskefôr og hundemat.

Tyson finansdirektør John Tyson sa imidlertid i et intervju at selskapet også vil produsere produkter som er «bra for folk». «Det er en industrimulighet på flere milliarder dollar som har et enormt vekstpotensial, og vi ser på Protix som en leder der», sa Tyson. Tyson la til at «insekt-protein» kan være gunstig for både «planeten og dyrene». Økonomiske vilkår for avtalen ble ikke offentliggjort, ifølge Bloomberg.

World Economic Forum og store selskaper har i økende grad presset på for en «great reset» også av den globale matforsyningskjeden. WEF har vært veldig høylytt om hvordan folkemassene må slutte å spise storfekjøtt, på grunn av de påståtte «utslippene» som er involvert i å produsere kjøtt. I stedet må publikum spise insekter, slår WEF fast.

I mellomtiden har hovedstrømspressen og media forsøkt å overbevise publikum om å gi opp kjøtt og meieriprodukter, og begynne å spise insekter i stedet. I Europa har et tilsetningsstoff laget av pulveriserte gresshopper allerede blitt brukt i pizza, pasta, frokostblandinger og andre melbaserte matvarer, som The People’s Voice rapporterte om.

Tysons insektproduksjon for dyremat er et illevarslende tegn på at kjøttgiganten også planlegger produksjon av spiselige insekter for menneskelig konsum. Nyheten kommer mens ikke-valgte byråkrater og eliter fortsetter å presse på for at publikum skal få forbud mot å spise kjøtt.

Fra the People’s Voice, publisert 19 oktober 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Leading US Meat Producer To Focus on Insects and Bugs Instead After Partnering With WEF.

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

 • Northern Light.
  5 desember 2023 18:14

  Bill Gates presser verdens nasjoner til å tvinge befolkningene deres til å spise hans nye GMO-avlinger og GMO-husdyr.

  Av Ethan Huff.
  Milliardær eugeniker Bill Gates vil at verdens regjeringer skal tvinge deres befolkninger til å spise hans genmodifiserte (GMO) avlinger og husdyr.

  Gjennom et selskap som heter «Breakthrough Energy», håper Gates å erstatte verdens matforsyning med kunstig frukt, grønnsaker og kjøttprodukter som han eier, og i bunn og grunn vil gi ham total kontroll over alt.

  (Relatert: Italia er den første nasjonen som forbyr Gates’ falske kjøtt på grunn av «en alvorlig helserisiko»).

  Bill Gates forgifter storfe med mRNA «vaksiner».
  Breakthrough Energy-selskapet som Gates håper vil gi ham denne globale matovertakelsen, er en del av et kollektiv av organisasjoner som også ble grunnlagt av Gates tilbake i 2015, som har som mål å «eliminere klimagassutslipp for å stoppe klimaendringene».

  Alle disse organisasjonene opererer under banneret Breakthrough Energy, og inkluderer forskjellige andre initiativer knyttet til global oppvarming. Det er også Breakthrough Energy Ventures (BEV), et risikokapitalfirma grunnlagt av Gates og knyttet til Breakthrough Energy.

  Flere ultra-velstående ledere av teknologi-selskaper styrer BEV på vegne av Gates, og fokuserer sin tid og energi på å investere i oppstart-selskaper, som de sier har potensial til å redusere globale utslipp med minst én prosent ved å utvikle klimavennlige teknologier. BEV har også et «katalysator»-program som fokuserer på å finansiere unike, kommersielle prosjekter innen områder som bærekraftig flydrivstoff, geotermisk kraft og metanoldrevne brenselceller.

  «Det overordnede målet til Breakthrough Energy er i tråd med et bredere, globalt initiativ for å utvikle kritiske klimaløsninger som er nødvendige for å oppnå netto-nullutslipp innen 2050», forklarer rapportene. «Denne ambisjonen gjenspeiler en voksende global bevissthet om det presserende behovet for å håndtere klimaendringer, og deres virkninger på en effektiv måte».

  Gates arbeider også med å få injisert alt storfe med mRNA-«vaksiner» for covid og andre sykdommer. Mange begynner å mistenke at kanskje Gates også er involvert i den lange rekken av mystiske branner som har oppstått de siste årene på matfabrikker over hele landet (og i Europa).

  «Jeg tror Gates og disse klimagalningene står bak eksplosjonene, brannene og terrorismen på mat-fabikker og energianlegg, for å tvinge deres veganske falske laboratoriemat, giftige elbiler og grønn energi på folk», skrev en kommentator på X. «Hvor er kongressens harme? Hvorfor er det ikke startet etterforskning? Dette er ikke tilfeldigheter! Dette er terrorisme! Justisdepartementet og FBI tier om saken, skrev en annen.

  «Historien er full av egosentrikere som Gates, som er så ruset på seg selv at de tror verden trenger å bøye seg for dem og styres av dem», skrev en annen. «Noen med enorm rikdom og makt som gjør dem gale og gjør dem til en fare for andre».

  Noen andre kommenterte at grunnen til at Gates fortsetter å prøve å gjenoppfinne og endre tingene Gud skapte, er «fordi han er av satans ætt og Satan har gjort dette siden Gud kastet ham ut av himmelen».

  Fra Natural News, publisert 4 desember 2023.
  Oversatt fra engelsk. Linker og videoer i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Madman Bill Gates pushing world governments to force his new GMO crops and livestock on their people.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Krise i Nato:

Ungarns statsminister i samtale med Putin i Beijing.

Forrige innlegg

Russlands mottrekk til USAs hangarskipsgrupper i Middelhavet er Kinzhal.

Disse missilene har ikke USA forsvar mot.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.