POSTED IN Endring av politikken, Helse, Norge

Vulkanutbrudd i Karibien:

Redningskip vil bare ta vaksinerte.

0
Print Friendly, PDF & Email

Jeg tenkte ikke å si så mye om denne saken, men den forteller litt om den galskapen som nå utvikler seg som følge av Covid-19 hysteriet. Vaksinepresset er enormt, men ingen snakker om hvor farlige vaksinene kan vise seg å være. Det foreligger allerede en rekke rapporter om døde og alvorlig skadde i kjølvannet av vaksineringen som nå pågår, men naturligvis ikke i de store mediene for de er blant de fremste pusherne av ikke skikkelig utprøvde vaksiner.

Resultatet av hysteriet ser vi et eksempel på i saken under.

Knut Lindtner

Bare de vaksinerte vil bli reddet?

Forvirring etter at statsministeren på St.Vincent sier at bare de som er blitt vaksinert mot Covid-19 kan flykte fra vulkanen på cruice-skipene.

Skal brannvesenet bare rykke ut til fullvaksinerte?

Etter at vulkanutbruddet på den karibiske øya St. Vincent nå kaster skyer av aske over øya så er titusener på flukt.

Men mange hevet øyenbrynene etter at øyas nasjonale statsminister sa at av de som er på flukt vil ingen komme noen steder uten å ha blitt vaksinert mot Covid-19.

La Soufriere-vulkanen øst på den karibiske øya St-Vincent kom med et utbrudd på fredag. Vulkanen sendte en sky av aske 10 kilometer til himmels.

Det er omtrent 16 000 mennesker som bor i ‘rød sone’ nær vulkanen. Myndighetene satte i gang evakueringsplaner i timene før utbruddet.

Da folk fulgte med på evakueringen via rapporter fra fjernsyns-journalister, var det én detalj av planen som så ut til å være klar: «Cruice-skip skal evakuere folk fra øya».

Men CBS News sin Norah O’Donnell kunngjorde på fredag at «bare de som er vaksinert mot Covid» vil få lov til å være med.

SINNSYKT; «Cruice-skipene evakuerer folk fra øya, men bare de som er vaksinert mot Covid».

Hva i helvete?

Nyhetsmeldingen som siden har fått folk til å heve øyenbrynene viste seg faktisk å være korrekt.

Statsministeren på St.Vincent og Grenadinene Ralph Gonsalves, kunngjorde på en pressekonferanse at de som skulle evakuere måtte ha fått vaksine mot Covid før de slippes om bord på de to Royal Caribbeans cruice-skip, og de to Carnival Cruise Lines skip som kom på fredag.

Videre sa Gonsalves at nabo-øyene St-Lucia, Grenada, Barbados og Antigua bare ville  akseptere evakuerte om de hadde blitt vaksinert.

Men til tross for Gonsalves sin kunngjøring, så har verken Royal Caribbean eller Carnival Cruice nevnt noe om at uvaksinerte passasjerer ikke får komme om bord.

Ralph Everard Gonsalves er en sanktvinsentisk politiker for Unity Labour Party. Han er siden 2001 statsminister i Saint Vincent og Grenadinene. (Fra Wikipedia)

Royal Caribbean sier at «alle forholdsregler vil bli tatt for å beskytte mannskapet og passasjerenes helse og sikkerhet om bord på våre skip». Men de utdypet det ikke videre.

Heller ikke har regjeringene på de før nevnte øyene kommet med noen offisielle uttalelser for å klargjøre om de vil akseptere uvaksinerte personer eller ikke.

Enda mer  komplisert er det faktum at St.Vincent mottok sin første sending med vaksiner to dager før vulkanutbruddet.

I løpet av pandemien så har St.Vincent og Grenadinene hatt rekordlave 1789 tilfeller med Covid-19, og 10 dødsfall. Dette er tall fra Verdens Helseorganisasjon.

Oversatt av IngunnKvil Gamst

https://www.rt.com/news/520696-vincent-volcano-evacuation-vaccinated/

Forsidebilde: Alain Bonnardeaux

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Japan:

Ingen lockdown og likevel de laveste dødstallene.

Forrige innlegg

4-åring drept av ukrainsk drone:

Terroren mot befolkningen i øst fortsetter.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.