POSTED IN Helse

Virus muterer heile tida.

Men nå brukes dette velkjende fenomenet til fortsatt nedstengning.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Mutert virus skapar panikk i norske kommunar

av Gunnar Sortland

I dag blir det meldt om stor nedgang i «smittetilfelle» her i landet, når det gjeld koronaviruset. Talet på innlagte på sjukehus og talet på døde ligg og på eit lågt nivå. Likevel tyr mange kommunar til drastisk nedstenging.

Kva er det som skjer?

Situasjonen skulle vel no tilseie at ulike lokalsamfunn kunne senke skuldrane og leve eit nokolunde normalt liv?

Så. Kvifor manar Solbergregimet og helsestyresmaktene, særleg Helsedirektoratet, til dei strengaste tiltaka dei har heimel til?

Kan det vere World Economic Forum (WEF) sin agenda dei på død og liv lyt følgje?

Men for å verke truverdige må dei ha noko å slå i bordet med, og her kjem mutasjonsvirusa som manna frå himmelen. Den engelske varianten skal visst vere 75% meir smittsam, må vite. Seinare har ekspertar slått fast at det kanskje var berre 40%. Det aller siste talet er no 36%.

I starten fekk vi vite at dette viruset var mildare enn det opprinnelege, før Boris Johnson (statsministeren i UK) stod fram med stram maske og kunne fortelje at variantviruset var mykje meir dødeleg. Så her er det om å gjere å ikkje gi slepp på panikken styresmaktene i mest heile verda har klart å skape.

Så no blir vi pepra kvar dag på alle nyheitssendingar i NRK og TV2, men også i avisene, med at vi blir råka av den engelske varianten. Og ikkje berre dét. No har ein sør-afrikansk variant dukka opp og. Og snart kjem nok den brasilianske styggedommen.

Det er mogleg eg ikkje har følgd godt nok med, men eg har ikkje høyrt om dødsfall på grunn av desse nye variantane. No vil heilt sikkert mange innvende at grunnen til dei låge dødstala er jo nettopp dei strenge tiltaka. Men er det slik?

De fleste smitta er ikkje syke.

Kvifor får vi ikkje høyre kva som skjer med dei engelsksmitta? Kor sjuke er dei? Kor mange må nytte respirator?

Hadde mange av dei vore skikkeleg sjuke og mange på intesivbehandling, hadde vi garantert fått høyre det 24 timar i døgeret. Sannsynlegvis ville det komme fleire ekstra sendingar på NRK og TV2 om elendet.

I mangel på norske likkister og respiratorpasientar, må dei ty til nokre land i Europa. Først England, så Portugal.

Og ikkje nokon av reporterane problematiserer om kvifor det er så store ulikheiter mellom landa. Ingen tar opp om graden av privatisering kan ha noko å seie, eller antibiotikaresistens.

I Afrika har det vore ein forbausande mild epidemi, som forbausar ekspertane. Kva kan årsakene til dette kan vere?

I det siste har vi høyrt mykje om ein dissident i Russland og demonstrasjonane mot fengslinga av han. Men mainstream-media (MSM) nemner knapt noko om massedemonstrasjonar i dei fleste land i Europa.

The Great Reset er starta no.

Stakkars oss.

Forsidebilde: Mick Haupt

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Ja,ensrettingen og den norske og vestlige statspropagandaen durer på dag og natt. Selvfølgelig finner myndighetene hele tiden på et eller annet som kan skape frykt og panikk og som kan holde folket i tømmene; er det ikke det ene så er det det andre. Hva slags type virus eller mutanter av dette blir det neste som skal skremme befolkningen for å skape enda mer lockdown? Javisst,dette er begynnelsen på The Great Reset/NWO, men maktmenneskene vet likevel at de vil tape kampen om planeten og at de må stå til rette for det de har gjort.Prosessen med å fjerne dem og nikkedukkene deres fra posisjonene sine vil ta en del mer tid,men det vil skje når tiden er moden.

  Svar
 • Fra Adresseavisa ( bak betalingsmur, så et utdrag .):

  ‘ Søndag landet det fire passasjerfly på Værnes fra nedstengte Bergen. – Faren for smitte er lav, sier helsedirektør Bjørn Guldvog til Adresseavisen.
  Frykter massespredning.
  Bergen er rammet av villsmitte av både det britiske og det sørafrikanske viruset samtidig, og Byrået i Bergen frykter at de to muterte virusvariantene kan føre til en massespredning.
  – Begge utbruddene regnes som uoversiktlige, uavhengig av hverandre, opplyste byrådsleder Roger Valhammer (Ap) på en pressekonferanse søndag ettermiddag, ifølge NTB.
  Som følge av det alvorlige smitteutbruddet har 13 kommuner i området stenger ned.
  Søndag kom det fire passasjerfly fra Bergen til Værnes. To landet klokken 11.55 og 16.35. De to neste lander klokken 20.55 og 22.25.

  Testet 3 000 passasjerer
  På spørsmål til Vonen om hvorfor kommuneoverlegen ikke øker testkapasiteten på flyplassen på Værnes, basert på den alvorlige situasjonen i bergensområdet, viser han til erfaringer regionen gjorde seg etter korona-utbruddet på Østlandet nylig.
  – Da oppfordret vi alle passasjerer som kom med fly fra Oslo om å teste seg. Vi testet 3 000 passasjerer. Av dem hadde kun én positiv test. Denne personen var i realiteten ferdig med utbruddet. Å finne personer med covid-smitte gjennom en massetesting blir som å finne nåla i høystakken.
  Oppfordringen om å teste seg på flyplassen er ikke et påbud, kun en oppfordring. I startfasen testet rundt 90 prosent av alle passasjerene som kom fra osloområdet seg.
  – Senere falt prosentandelen til mellom 70 og 80 prosent. En del av dem som kom fra andre deler av Norge via Gardermoen, gikk stort sett forbi, forklarer Vonen. ‘
  https://www.adressa.no/pluss/nyheter/2021/02/07/Ingen-ekstra-testing-p%C3%A5-V%C3%A6rnes-etter-Bergen-utbrudd-23454780.ece

  Hvorfor har folk uten symptomer blitt bedt om å teste seg, i mange måneder nå; er ikke dette da også «massetester»?
  Hva foregå egentlig. Er det frykt som er poenget?

  Svar
  • ‘Søndag innførte Bergen noen av landets strengeste smitteverntiltak. Klokken 14 skal helsebyråden orientere om smittesituasjonen. ‘
   https://www.nrk.no/vestland/fire-nye-smittede-i-bergen-_-1600-studenter-bedt-om-a-teste-seg-1.15364352

   Men altså ikke på Værnes, med fly fra Bergen? 😉

   Blir vi gjort narr av? Skal vi bli forvirra, redde og frustrerte. – For å bli anmeldt av medborgere , for politiet?
   Jeg tror det er myndighetene og «eksperter» vi skal være redd for . – Og som bør fjernes.- Ikke for et virus som har ført til 1/3 av tidligere års virus-døde.

   ‘ for massetesting av om lag 7 prosent av befolkningen hver dag, tilsvarende i underkant av 400.000 tester daglig her i Norge.
   Det innebærer at alle tar en koronatest ca. annenhver uke. Er testen positiv går du i karantene, mens negativt resultat betyr at du kan leve et normalt og fritt liv.
   Det er riktig at massetesting vil innebære flere tusen falske positive testresultater hver dag. Mange må derfor gå i karantene selv om de er friske. ‘
   https://www.nrk.no/ytring/massetesting-na-1.15360683

   Svar
 • Dette er altså historien om en som gikk på butikken uten maske. En kunde hevdet han var under 1 meter fra vedkommende og han fikk politiet på døren. I Norge.

  https://www.youtube.com/watch?v=QWO3Shtt1sc

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

EØS-avtalen sikrer oss:

Fri flyt av billig (underbetalt) arbeidskraft.

Forrige innlegg

Afghanistan:

Trump ville avslutte krigen. Biden vil fortsette.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.