POSTED IN Klima, Miljøpolitikk

Virkeligheten er faktisk helt omvendt:

Miljøterrorister er de som vil redusere CO2 i atmosfæren.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

10 grunner til at «klimaendringene» er en svindel drevet frem av globalister.

Av S.D. Wells.

Alle husker den første Al Gore-verdensturneen som promoterte falsk global oppvarming, og om hvordan kystlinjene i Amerika ville bli borte ettersom verdens store isbreer smelter og havene stiger. Vi hørte om ozonlaget og innestengte klimagasser. Til og med statistikk over de varmeste årene siden 1935 fikk det til å virke som om alle mennesker snart kan gå opp i flammer hvis vi ikke stopper alle utslipp fra kyr.

Når alle forsto at solen ikke blir varmere, og at verdens is-kalotter ikke smelter, endret Al Gore og hans tilhengere navnet til «klimaendringer», slik at skylden for enhver orkan, tornado og vær-«begivenhet» kunne bli lagt på de plagsomme hamburger- slukende og bensin-brukende menneskene, skattebetalere globalistene ønsker å rane.

Det er greit å ha noen å skylde på og som ikke kan ta til motmæle.

10 hovedgrunner til at «klimaendringer» er en svindel for å stjele alles penger, menneskerettigheter og konstitusjonelle friheter:

#1. Klimaendringer ble kalt «global oppvarming» i flere tiår, inntil alle diagrammene med «stigende temperatur» ble bevist som falske, havene steg ikke ved kysten, og isbreene gikk ikke tilbake ved polene.

#2. Elbiler bruker faktisk mer fossilt brensel og energi til å drive ladestasjonene, produsere dem og elbilene uansett.

#3. Hele landbruks- og transportindustrien ville kollapse fordi det ikke er noen måte å erstatte alle maskiner, traktorer og trailere med elektriske eller solcelledrevne maskiner i det neste århundre.

#4. Det er ikke flere naturlige stormer enn det har vært før, som tornadoer, orkaner, tsunamier, tyfoner, jordskjelv osv.

#5. Globalistene, elitistene og kjendisene som presser hardest på for at alle skal bøye seg og støtte «klimaendringer», reiser utrettelig verden rundt i fossildrevne fly, jetfly, yachter og SUV-er for å tale på deres Ponzi-seminarer.

Faren for atomkrig er en virkelig trussel, men den snakker en ikke om. Klimatrusselens endetid må skyves frem år for år.

#6. Verdens «poster-girl» for «klimaendringer», Greta Thunberg, er en dogmatisk, dramatiserende sensasjonist som fortsetter å forutsi verdens ende om og om igjen, og datoen for det må flyttes frem etter hvert som hver enkelt går.

#7. Klimaendringer er bare enda et verktøy for globalistregime- tyranniet for å stjele penger fra befolkningen, styre deres innkjøp og bevegelser og installere masseovervåking for en enda verre tyrannisk kontroll.

#8. Karbondioksid er ikke forurensning som klimaalarmistene hevder, men det er snarere selve livets eliksir.

#9. Big Tech, media-gigantene, MSM, globalistene og kulten for klimaendringer (CCDC) sensurerer all debatt om «klimaendringer» fordi det bokstavelig talt ikke finnes vitenskap som støtter påstandene deres, og tvert imot viser vitenskapen at vi er i en langsom avkjølingsfase uansett.

#10. George Soros står bak. Muligens den mest ondsinnende mannen på planeten jorden. Alt som George Soros finansierer og støtter er pengeinnbringende for ham og ødeleggende for menneskeheten, og klima-svindelen er intet unntak fra den regelen.

Desinformasjonskampanjen «Carbon Footprint».

Vi har fått en mer levende og grønnere klode som følge av økende CO2-utslipp. Virkelig grønn politikk er å øke CO2-utslippene.


De som er interessert i å behandle livseliksiren, karbondioksid (CO2) som en miljøgift, kan betraktes som en terrorist, for uten CO2 vil alt planteliv bli utryddet, noe som betyr at alle mennesker og dyr dør. Klimaendrings-ekstremister som ønsker å tvinge alle til å ha «null karbonavtrykk» uansett i hvilket år de bestemmer seg for, er en del av en klimakult som krever at vi skal gjøre jorden ubeboelig. Kriminelt.

«Church of Global Warming» rettsforfølger nå alle meningsmotstandere som ikke er enige i at CO2 er den største trusselen på jorden. Hvis du faktisk tror på ekte vitenskap, så er du «antivitenskaplig», fordi ekte vitenskap motbeviser global oppvarming og at CO2 er fienden til menneskets overlevelse. Faktisk viser vitenskapelige studier at CO2 har spilt en betydelig rolle i tilveksten av vegetasjonen av jorden, etter at unormalt lave CO2-nivåer begrenset planetens vegetasjon.

Fra Natural News, publisert 27.06.2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker og kilder i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Top 10 reasons “climate change” is a complete HOAX and Ponzi scheme run by the globalists and DC Democrats.

Forsidebilde: Vicky Sim

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • FriTilåVelge
  2 juli 2023 9:36

  Ja, man kan godt si att Soros står bak, for det gjør han i det meste som kan ødelegges og ruinere menneskeheten. Men, «alle veier fører til Rom», er det ett ordtak som sier, og det er i hvertfall riktig så lenge det har med å forføre massene. Pavemakta og jesuittene, som er pavemaktas soldater, er bak all styggedom og løgn som kan være med på å lede mennesker bort fra sannheten.

  Johannes 14:6

  Svar
 • Hvis de trodde på sitt eget babbel om stigende hav, hvorfor bor de i palass rett ved sjøen?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Rødt og Moxnes befinner seg i solens skarpe lys

Politikk er forretninger. Ikke rom for idealisme og tanker om hva som er rett

Forrige innlegg

Hvite trådlignende blodpropper.

Er de vaksinerelaterte?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.