POSTED IN Coronavaksiner, Helse, Norge

Vil fritas for ansvar og kontroll

Big Pharma ønsker å selge nye medisiner uten test eller kontroll.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Neste angrep på helse: Pfizer og Moderna ønsker automatisk godkjenning for modifiserte Covid-vaksiner

Pfizer og Moderna la ut en plan etter oppfordring fra FDA. Planen, kalt The Future Framework, tar sikte på å hoppe over kliniske studier for alltid.

Innlegget er hentet fra Politikeren

Om fem dager, tirsdag 28. juni, vil FDA stemme over et forslag som sier at de omformulerte covid-19-vaksinene er “biologisk like” eksisterende covid-19-vaksiner og derfor kan kliniske studier hoppes over helt.

dr. Toby Rogers i videoen nedenfor: «Når loven trer i kraft 29. juni vil vi ikke ha noen data. Vi kommer til å ha noe informasjon fra prøverørsstudier, noe informasjon fra musestudier, men vi kommer ikke til å ha noen menneskelige data i det hele tatt. Dette er et mareritt!”

” The Future Framework er en eksistensiell trussel mot USAs fremtid, og FDA har mistet forstanden og må stoppes. 

Imidlertid er begrepet “bio-similars” godt kjent i Europa og brukes på de såkalte generika. Hvis virkestoffet er identisk, kan en forkortet gjennomgang føre til godkjenning. Imidlertid kan produksjonsprosessen og tilsetningsstoffene være helt forskjellige. Og dette kan endre effekten og bivirkningene drastisk. FDA har så langt motarbeidet dette, men ønsker nå tilsynelatende å aktivere en turboprosess.

Konseptet som brukes av EMA i EU er allerede tvilsomt. Hver farmasøyt kan rapportere at pasienter klager over at de ikke tåler en av generika så godt som originalen. Et medikament er ikke bare effektivt på grunn av den aktive ingrediensen, men også på grunn av de andre ingrediensene.

En slik forkortet eller ikke lenger pågående prosess med legemidler som stimulerer kroppen til å produsere giftstoffer som må elimineres av immunsystemet, er spesielt grov. I går rapporterte Toby her at dataene fra KBV i Tyskland viser at for hver 69 vaksinasjon måtte den vaksinerte personen oppsøke lege på grunn av bivirkninger.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er trust-tru-katsande-6q5QG8iIgRo-unsplash.jpg

FDA ønsker tilsynelatende i det hele tatt å gi legemiddelselskapene et gratispass. Dette minner sterkt om tilnærmingen til en annen myndighet, nemlig Federal Aviation Agency FAA, som praktisk talt hadde overført testen av luftdyktighet og sikkerhet samt godkjenningen av 737 Max til produsenten Boeing. Resultatet er kjent; To krasj som drepte hundrevis.

Også hos FDA er det et svingdørsprinsipp mellom ledelsesgulvet og selskapene som skal kontrolleres. Du bytter frem og tilbake mellom lederstillinger i selskaper og tilsynsorganer. Også ved EMA kommer generaldirektøren fra ledelsen til den største europeiske farmasøytiske lobbyisten. Rådgivende eksperter til regjeringer er heller ofte ikke fri for massive interessekonflikter.

Forsidebilde: Glsun Mall

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • «…men også på grunn av de andre ingrediensene.»

  Og det er ofte disse ingrediensene som forårsaker negative reaksjoner. Det er stoffer, adjuvanser, som tilsettes for å få virkestoffet inn i cellene. – Og hvis du først har reagert allergisk på disse, ved første eller påfølgende injeksjon, så reagerer kroppen allergisk på disse hver gang, ofte ganske øyeblikkelig.
  Det finnes løsninger som kan få virkestoffene inn i cellene ( norske PCIB) uten disse stoffene, men den løsningen blir av en eller annen grunn ikke brukt.

  Svar
 • Big Pharma ser vel ingen hensikt i å teste lenger da de utmerket vet at i større eller mindre grad vil disse kjemiske giftene de ivrer etter å injiseres i oss – i større eller mindre grad vil ødelegge både kroppen vår og vårt immunsystem !
  Som sagt tidligere ; «For at vi skal få et godt og meningsfylt liv er det viktig at vi opprettholder genetisk integritet» – Dette er i ferd med å bli totalt ødelagt ! (Dette er ingen påstand men fakta)

  Svar
  • FAKTA er at mRNA-vaksiner både kan og vil resulterer i kromosomale endringer i kroppens celler og vil skape kaos med hensyn til genetisk integritet !

   Svar
  • At det har vært en økning i autoimmune og andre faretruende kroniske sykdommer helt siden man startet massevaksinasjon av mennesker er ingen hemmelighet ! (Gjelder alle vaksiner i større eller mindre grad).

   Det mest faretruende med vaksiner og da spesielt disse falske Corona Vaksinene er faren for at blod-til-vev-barrieren brytes. Når immunceller ender opp der de ikke burde være vil de definitivt trigge ødeleggelsen av dine reproduktive celler.
   Hvis dette skjer i kroppen din ville du nok ønske du aldri hadde ..Ja hva skal jeg si ? «Blind tro» kan være dødelig ! Ingen vet utfallet av disse injeksjonene, – gjentar; INGEN !

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Farlig lek med ilden!

«NATO» har bombet Belgorod i Russland

Forrige innlegg

Folk blir mindre syke av korona i gamle DDR (Øst-Tyskland)

Kjenner viruset de gamle tyske grensene?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.