POSTED IN Klima, Overvåkning

Vil føre til totalovervåkning av alle:

De planlagte 15-minutters byene.

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Klimafengsel

Innesperret i «15-minuttersbyer» – de første pilotprosjektene pågår

Av Daniel Matissek, auf1.info

De som så langt ikke har kunnet få seg til å tro at Mönchengladbach kan ha noe som verdensbyen Paris ikke har, må tro om igjen. Borgermester Felix Heinrich (SPD) kan nemlig nå juble over at globalistenes visjon om fremtidens «smarte» byer – hvor innbyggerne bare trenger å ta korte turer fra sine egne hus, da de har tilgang til alt de trenger innenfor gangavstand – allerede er blitt til virkelighet i Mönchengladbach. Det er et ideelt utgangspunkt for den neste nedstengningen…

Etter et møte i et bydelsparlament uttalte Heinrichs henrykt: «Det som Paris ønsker seg, nemlig 15-minuttersbyen, er allerede en realitet her i Mönchengladbach. Her kan man få gjort alt man behøver innenfor en radius av 15 minutter.» «Dermed henviste han til et konsept som opprinnelig ble skapt av en ruvende skikkelse, nemlig professor i byplanlegging Carlos Moreno.» Dette konseptet går ut på at man skal kunne nå ethvert mål i hverdagen i løpet av 15 minutter.

Mönchengladbach er en by i den tyske delstaten Nordrhein-Westfalen. Byens folketall er om lag 258 251 (31. desember 2009). Den ligger midt mellom Düsseldorf og grensen mot Nederland. (Wikipedia) Foto: iStock.

«Smart» effektivitet

På denne måten skal man kunne spare tid samtidig som «gatetrafikken og støynivået reduseres». Med andre ord: Dette vil først bli en bilfiendtlig og deretter bilfri by. Den vil være fullspekket med all slags høyteknologi og overvåkningssystemer, og i framtiden skal «smart» effektivitet og hensiktsmessig organisering prege det urbane livet. Faktisk er den slags postmoderne totalitære byplanleggingsmodeller for byer som for eksempel Madrid og Paris et ideal som de lenge har forsøkt å etterstrebe.

Men det som her blir kamuflert som innbyggervennlig, er i virkeligheten enda et forsøk på å snike et ytterst frihetsfiendtlig konsept inn gjennom bakdøren. Påskuddet er naturligvis nok en gang den angivelig «menneskeskapte klimakrisen»: «For å forhindre at verden går under, skal folk aller helst bo sammen i avanserte bursystemer, og de vil da bare kunne forlate huset når det ikke lenger er mulig å unngå det.»

Grønt sosialkredittsystem

Framfor alt skal man litt etter litt kvitte seg med den (av klimafanatikere) så forhatte bilen. Mobilitetsradiusen blir redusert så mye som mulig. Ønsker og behov som går ut over dette, er skadelige for klimaet og dermed forbudt. Å reise er da selvsagt også tabu eller bare tillatt i begrenset omfang. I realiteten er det dermed i grunnen tale om en permanent nedstengning – kombinert med et «grønt» sosialkredittsystem: Hvis de er heldige, vil de som føyer seg etter sine selvutnevnte og ubedte velgjøreres diktat, for eksempel ved utelukkende å bruke offentlige framkomstmidler, minimerer sitt økologiske fotavtrykk, spiser sunt, og bare konsumerer den informasjonen som holder dem på riktig kurs, ikke bare kunne glede seg over å ha en god samvittighet, men også over små belønninger fra øvrigheten.

I Bologna begynte man for første gang med å prøve ut dette marerittet i praksis i fjor (se her). Heller ikke for tyske byer kan det skje fort nok at de endelig – som Mönchengladbach – forvandles til «smarte byer», til eksempler på den dystopiske vidunderlige nye storbyverdenen, som FN til og med har viet et av sine 17 bærekraftsmål i «Agenda 2030» til.

Nøye testet under korona

Men den som derimot nekter å ofre sin forstand og frihet for klimaet, må være forberedt på sanksjoner som til og med vil kunne medføre at man blir fullstendig utelukket fra samfunnet. Dette dystopiske marerittet blir – på måter som man tidligere bare har sett i bøker og filmer – forsøkt framstilt som et paradis. Faktum er at dette bare kan gjennomføres i et fullstendig overvåket samfunn – det er noe som alle som har et minimum av historiekunnskaper, vet.

For at abstrakte konsepter, som har blitt utarbeidet av verdensfjerne teoretikere, skal kunne bli til virkelighet, skal menneskene, som ikke ønsker noe annet enn å leve sine liv i fred, nok en gang fratas sine friheter for å avverge imaginære farer og tilfredsstille allmaktsfantasiene til sine plageånder.

Avskaffing av friheten fremstilles som en velsignelse

Dette var noe som ble prøvd ut for første gang under koronahysteriet. Klimanedstengninger er uansett noe som venstreorienterte grønne hjerner lenge har fantasert om (se for eksempel her). Korona var den perfekte generalprøven. Man prøver å innbille folk at det er en velsignelse for dem å bli fratatt sin frihet. For å redde en angivelig truet verden må den forvandles til et helvete.

Imens forbeholder disse morderiske vrangforestillingenes opphavsmenn og profitører seg naturligvis fortsatt retten til å farte rundt i sine fly når de måtte ønske, til å forkynne sitt budskap, og til å bestemme over og å overvåke de uvaskede massene til disse endelig lærer hva som er bra for dem og for verden. Til syvende og sist vil menneskeheten også stå opp mot dette tyranniet. Spørsmålet er bare hvilken pris den må betale før det skjer.

Oversatt av Rune G.

https://auf1.info/ideal-fuer-klima-lockdowns-die-15-minuten-stadt/

Forsidebilde: Matthew Henry

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Ubotelig skade er skjedd allerede i forbindelse med valget mellom å

  beholde vår frie vilje og vår frihet og fortsette å være menneske med sjel, ånd, iboende guddom og naturlig immunitet i kroppen,
  eller
  oppgi eierskapet totalt: tanker, følelser, kroppen, menneskegenomet, avgitt ikke bare på egne vegne, men for de som kommer etter, bli slave eller bedre: et dyr Harari kan hacke.

  Naturlig unnfangede og naturlig fødte barn av to med rent blod og samtidig fruktbare, på tross av miljøgifter og stråling, det blir snart sjelden vare. Om de som ser seg selv som gud vil komme til å lykkes med å produsere frankenstein-humanoider i kunstig livmor på laboratoriet? kanskje. Skapt i deres bilde i så fall, uten sjel og ånd.

  Svar
  • Amen til det! James Bond spådde virkelig nøyaktig at den største trusselen mot livet på jorden er forretningsmenn hvis penger ikke gjorde dem lykkelige, nå er hobbyen deres å ødelegge verden

   Svar
 • DET HAR KOMMET SÅ LANGT FOR MEG AT JEG HAR FÅTT ET ØSNKE OM AT VI VIL OPPLEVE ET OPPRØR LIK SKJEBNEN TIL romania president ceausescu.
  dET ER INGEN TILGIVELSE ELLER UNSKYLDNING FOR DET VÅRE POLITKERE BEDRIVER!

  https://img.newspapers.com/img/img?id=260267466&width=700&height=389&crop=149_421_3511_2315&rotation=0&brightness=0&contrast=0&invert=0&ts=1576592242&h=444116bf791dfdda2979744feeda95d0

  Svar
  • Du er ikke alene om de følelsene Erling!
   Det er bare det at dreper du en av disse krapylene, blir han raskt erstattet av et nytt. Akkurat som tanngarden i kjeften på haien. Brekker en tann ligger det en ny klar til å overta plassen.

   Svar
 • Tina Stenseth skriver på FB: (https://www.facebook.com/tinastenseth)

  (sitat)

  En Facebook venn er hentet av politiet pga bekymringsmelding basert på hva han deler på Facebook.

  Tvunget innlagt på psyk avd. Stavanger.

  Dette er en kar de aller fleste vil anse som meget oppegående.

  Høyt utdannet innen matematikk.

  Lagt ut endel statistikker.

  Lovendringer foreslått i EU i 2020 handlet om å kunne erklære kritikere at myndighetenes som koko.

  De handlet også om å kunne erklære oss som sier nei til vaksine, som koko.

  Jeg vet ikke om lovendringene gikk gjennom.

  Jeg har merket meg at når jeg gjør dypdykk i Lovdata, så er det meste, samme hva jeg søker:

  Etter direktiv fra EU.

  Skal vi skremmes til enighet?

  Skal vi akseptere at folk blir hentet hjemme av politiet pga meninger?

  Skal vi innse at det vi tror vi har av rettigheter, er en illusjon?

  Må jeg regne med å bli hentet fordi jeg brøler etter fred?

  Det er jo kritikk av myndighetene.

  Ikke en kjeft på Stortinget brøler etter fred….

  NB: Ser navnet er ute nå, og saken deles av mange.

  Det er Trond Harald Haaland dette gjelder.

  Han var en av de som anmeldte kommunen for vaksinering av barn.

  Den anmeldelsen har det ikke kommer noen form for respons på.

  Og er ikke grunn nok til tvangsinnleggelse.

  Hvis du ser dette Haaland, hold hodet klart og ryggen rak! ❤️
  (Sitat slutt)

  Min Kommentar:

  Kommentarene til innlegget er også meget interessante. Det sies at loven ble endret etter at ABB utførte massemordene 22. juli, og at folk her i Norge nå kan arresteres/tvangsinnlegges på bakgrunn av hva de kan TENKES Å GJØRE. Hvis dette er tilfelle, er det selvsagt veldig alvorlig.

  Svar
  • Geir Jensen
   22 juli 2023 14:59

   Får en til å tenke tilbake på Synnøve Taftø saken under Gro Harlem Brundtland som da jobbet frenetisk for å få Norge in i EU. Synnøve Taftø ble hentet hjem fra utenrikstjeneste av bla Jonas Gahr Støre (etter ordre fra Gro)fordi hun gjorde oppmerksom på at de brøt grunnloven når de overdro norsk suverenitet over norske resurser til EU.
   Synnøve Taftø ble diagnostisert paranoid kverulant (av en lege hun aldri hadde møtt) tvangsinnlagt og tungt medisinert.

   Svar
 • Steigan har publisert ein artikkel om Haaland i dag.

  https://steigan.no/2023/07/tvangsinnlagt-pa-grunn-av-facebook-innlegg/

  Saksyndig vil publisere ein artikkel om han i morgon, som hovudsakleg gjengjev Steigan-artikkelen.

  Svar
 • Northern Light.
  22 juli 2023 17:08

  James Cameron, regissøren av Terminator-filmene om kunstig intelligens: «Jeg advarte dere allerede i 1984!».

  Av Jan Sundstedt.
  – Jeg advarte dere om AI (kunstig intelligens), sier direktøren for The Terminator, James Cameron, i forbindelse med et nylig TV-intervju. Den ikoniske filmskaperen, refererte til sine to klassiske morderrobotfilmer i nær fremtid, og advarer mot et «atomvåpenkappløp» innen kunstig intelligens.

  I den legendariske sci-fi-thrilleren The Terminator fra 1984 kommer en morderrobot, spilt av Arnold Schwarzenegger, fra fremtiden for å drepe moren til den fremtidige lederen av motstands-bevegelsen mot det kunstig intelligente Skynet og dens hær av maskiner.

  Akkurat som det skjer nå, begynte Skynet med at mennesker begynte å eksperimentere med, og raskt utviklet Artificial Intelligence som forkortes til AI. I filmen får vi vite at AI-Skynet raskt ble for intelligent til menneskehetens beste, og til slutt utvikler en bevissthet som fører til tredje verdenskrig.

  At spørsmål rundt AI og dens rolle i samfunnet er et av de viktigste debatt-tema som kan ikke mange kan ha unngått å ha hørt om. Talsmennene for AI er mange, men det er kritikerne også. Nå slutter The Terminator-regissøren seg til sistnevnte kategori.

  James Cameron sier under tirsdagens intervju med CTW News at filmen og oppfølgeren T2: Judgement Day, burde ha fungert som en advarsel om farene ved AI, og at «militariseringen» av den nye teknologien kan få katastrofale konsekvenser.

  «Menneskene får ikke tid til å reagere og handle».
  I intervjuet blir Cameron spurt om han tror at kunstig intelligens en dag kan føre til utryddelse av menneskeslekten. Bekymringer som også flere industriledere gir uttrykk for. – Jeg deler absolutt bekymringene deres. Jeg advarte dere i 1984, og dere hørte ikke etter.

  Han fortsetter med å advare om at «militariseringen av AI er den største faren», og legger til: – Jeg tror vi kommer til å ende opp i et atomvåpenkappløp med AI; hvis vi ikke bygger det, vil fienden sikkert bygge det, og så vil det til slutt eskalere.

  Hvis kunstig intelligens brukes på slagmarken, kan datamaskiner utvikle seg så raskt at «mennesker ikke har tid til å reagere og handle», advarer James Cameron, og mener videre at slik teknologi «ikke ville gi noen tid til fredssamtaler eller våpenhviler».

  En kunstig intelligens kan ha tatt over Jorden og menneskeheten og manipulert den, men vi vet ikke, fortsatte James Cameron, og spekulerer om at bevisste datamaskiner allerede kanskje «har total kontroll over alle medier og hele verden».

  Fra Nya Dagbladet, publisert 21 juli 2023.
  Oversatt fra svensk. Linker og tweet i orginalartikkelen.
  Cameron er elektro-ingeniør, Oscar-vinnende regissør, manusforfatter, filmprodusent, og rådgiver for NASA.
  Orginalartikkel: Terminator-regissören om AI: ”Jag varnade er redan 1984”.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Vesten overholdt ikke sin del av den.

Russland stanser kornavtalen.

Forrige innlegg

Når først nedgangen kommer sprer den seg i hele samfunnet.

I USA er Hollywood i forfall.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.