POSTED IN Demokrati, Ytringsfrihet

Video:

Hvorfor lyger Canadas statsminister om «Freedom Convoy».

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Statsminister Trudeau går ut mot grove beskyldninger mot deltagerene i Freedom Convoy. Dette er beskyldninger som mange statsledere bruker for å sverte politiske motstandere i vestlige land. Det er karakteristikker som populisme, rasisme, nazisme, islamofobe og f.eks. konspirasjonsteoretikere.

Men i videoen under viser en at dette egentlig er grove løgner. Det brukes i politisk øyemed og for å stoppe politiske protester ved å sverte deltagerne.

Det er kanskje motsatt: Skraper en litt i fasaden til liberalister dukker fascistiske og svært autoritære holdninger frem. En er for frihet bare så lenge det er den typen som en selv ønsker seg.

Redaksjonen

Frihetskonvoien blir truet

Trudeau-regjeringen har nektet å gå i dialog.

Statsministeren har portrettert demonstrantene (uten fnugg av bevis) for å utføre voldshandlinger, rasisme og antisemittisme. (Se andre video nedenfor)

Den 2. februar la han følgende tweet til sine ubegrunnede anklager.

Hvorfor alle disse løgnene fra Canadas statsminister 

Hvem er de kriminelle? 

Trudeau-regjeringens avgjørelser er åpenbart i strid med grunnleggende menneskerettigheter. 

Alle Covid-19-mandatene som er iverksatt siden mars 2020 er ulovlige. 

Det er dokumentert at Covid-19-vaksinen har resultert i en stigende trend i dødelighet og sykelighet.

Det er et farlig «stoff» som blir pålagt kanadiere å ta uten informert samtykke.  

Alle dataene finnes som bekrefter at mrNA-vaksinen er et farlig «legemiddel» som umiddelbart bør trekkes tilbake.

Forsidebilde: wes lewis1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 007 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

  • Han lyger i likhet med alle andre politikere og andre som er lands svikere som egentlig jobber for de rike og mektige i verden. Canadas stats minister er intet annet enn en nikkedukke for de rike og mektige. Han ble “valgt” ved hjelp av Dominion valg juks telle maskiner og han har gått i skole hos World Economic Forum (WEF) sitt unge ledere program. Der han har blitt skolert i “the great reset” som har til hensikt å gjøre hele verden til et globalt føydalistisk paradis for de hyperike og mektige hvor vanlige folk vil eie ingenting og ha ingen rettigheter eller noen som helst form for frihet. Alt under “slagordet” (DU vil eie INGENTING og være lykkelig). De bruker bla.a klima og korona hysteriet for å fremme denne agendaen. Unskyldningen de bruker for å ta fra folk flest deres eiendom og frihet er at de på den måten skal “redde” verden fra overbefolkning og forursensing i form av kun CO2 for de bryr seg egentlig overhode ikke om forurensing… Mange andre ledere og andre i høyrere stillinger har også vært del av WEF sitt unge ledere program bla.a vår kromprings og New Zealands statsminister, de er alle lands forrædere som ikke jobber for sitt land eller sitt folk men jobber for de mest rike og mektige i verden. Mange andre med makt i verden er med på denne agendaen som har mange navn, bla.a Agenda 2030, build back better osv osv…

    Alle kan lese om disse planene om gobal føydalisme i detalj i boken til WEF lederen Klaus Schwab. Der står alt dette forklart og jeg anbefaler alle lese denne boken. Man kan finne den gratis på nett som PDF.

    Svar
  • 😀 Mannen e jo en tragedie… Snakk om å drite på draget.
    Grunnen til at de får så stor oppslutning verden over er jo nettopp at de er fredelige og ikke tyr til hæverk og den voldsbruken vi ser fra andre land der det demonstreres/aksjoneres mot myndigheter. Aksjoner/demonstrasjoner har jo en tendens til å tiltrekke seg en del uromoment, så også i Canada. Men jeg er sikker på at der hersker en justis blant aksjonistene som gjør at utskuddene ikke får etablere seg. Fortsatt 100 % støtte til det som pågår. Håper at nordmenn også står opp for den uretten vi utsettes for ved å delta og vise sin misnøye foran stortinget lørdag 19.2.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Klima- og Koronasakene:

Globalistenes (Bill Gates) nye forretningsstrategi?

Previous Post

Strøm til Europa prioritert foran vårt eget behov

Varig ustabile kraftpriser om ikke kabelavtalene reforhandles.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.