POSTED IN Norsk politikk

Vi pøser ut penger over Europas mest korrupte stat.

Norge er i tet i politisk galskap.

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi republiserer denne artikkelen til Jan Hårstad fordi den ikke bare et treffende og god, men fordi aktualiteten det han skriver fortsatt er til stede i fullt monn.

Knut Lindtner
Redaktør

I galehuset.

Jan Hårstad

Jeg har luftet dette mange ganger, også på Steigan.no, at det er av ytterste viktighet at det blir laget politiske dokumentarbøker om det offisielle Norge fra februar 2022 til i dag. Og en tilsvarende historiebok om Rødt.

Og til de som har hatt tungt for å følge meg i disse forslagene har jeg skrevet. Graden av galskap har vært så ekstrem at makten og Rødt vil nedlegge et kjempearbeid med å tildekke sin egen politikk, sin egen historie. Det vil bli en industri, tro meg.

Som vi vet tok jo vesle Norge med sine 5,5 millioner innbyggere rett og slett ledelsen i Europa for krigsbevilgninger og krigsdemonisering. Tv2, NRK gikk fullstendig berserk og Aftenpostens daglige utgave handlet også om at Russland truet hele Europa og Putin var den nye Hitler. De som ikke mente dette – og det var ikke overvettes mange – fikk gult ellerrødt kort. Forsker Julie Wilhelmson fikk gult og holdt seg på banen. Pål Steigan fikk Rødt av sine egne i Rødt og har det vel fremdeles.

Jeg startet med å føre regnskap med Norges krigsutgifter, men disse kom fra ulike kilder og budsjetter og til slutt har jeg ikke en anelse om hvor stor sluttsummen er. Den er sikkert ikke sluttført engang for Nammo og Kongsberg er løftet inn i Natos elitedivisjon for våpen etterspurt verden over.

Så var det da en liten pause i NATO-krigen mot Russland og da iler Norge til med 250 millioner kroner til atomsikkerhet. For noen dager siden dette.

Deretter reiser Huitfeldt til Giverkonferanse i London og lover umiddelbart – som en liten start – 300 millioner kroner til Gjenoppbygging av Ukraina. Ja men da har jo internasjonal presse allerede redegjort for at det er BLACKROCK og JP Morgan som skal bygge reconstruction Banken i Ukraina. Rheinmetall skal sette opp en tanksfabrikk sammen med Zelensky-regimet. Give me a break.

Det har vært USAs strategiske mål i mange år å dele opp Russland. Det foreligger mange forslag og her er ett.

Om noen gidder å lese tyske strategidokumentet fra første og andre verdenskrig: Ukrainaerobringen er den evige drøm for der finnes det både Lebensraum, korn og gruver av alle slag. Og Hitler var så betatt av skjønnheten på Krim at han umiddelbart beordret fire felts motorvei til Tyskland. Det skulle bli URLAUBS-Senteret for tyskere.

JP Morgan er jo ille ute i forbindelse med knulle- og pedofiliøya til Guiliane Maxwell og Epstein som selvfølgelig var en gigantisk Mossad sex blackmail operasjon. Det er bare i Norge det fremdeles er forbudt å si dette. Og finansiøren bak dette milliardprosjektet var JP Morgan.

Blackrock er vel det nærmeste en kommer til gangsterkapitalisme. Det har sjokkert det norske etablissementet  at det globale Sør applauderer Russland i denne krigen og så definitivt ikke verken USA-EU eller Nato. Det kommer av at det er denne makten som ansetter sjefene i Verdensbanken og Det Internasjonale Pengefondet som er spesialister i økonomisk kriminalitet. Hvordan innføre boikott, sanksjoner, triksing og manipulasjon.

BlackRock, Inc. er en amerikansk multinasjonal fondsforvalter basert i New York. De forvalter rundt 10.000 millarder dollars

Libanon ble kvalt av deres økonomiske krigføring og afrikanske stater er fullstendig i hendene på dem.

Den gamle gubben som jeg har blitt er ikke egnet til skrive dokumentarisk bok om Norge og Ukrainakrigen, heller ikke om Rødts sammenbrudd.

Men folkens: DETTE MÅ GJØRES!  Dere må forstå at krigen bare har tatt en liten pause. Å knuse Russland står fremdeles på dagsorden. Sist mandag fikk Luleå i Sverige besøk av to strategiske amerikanske bombefly, B-1B Lancers. De er ikke der for turisme.

Det er ikke lenger nødvendig å gå utenlands for å finne høyst kriminelle politikere.

Forsidebilde: Jakob Owens

Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • I Sveits er det de såkalt ytre høyre som reiser seg og går under enda en av Zelenskys tiggerferder på storskjerm, antagelig etter å ha snortet kokain rett før sending, aggressiv tigging mer som trusler eller emotional blackmail. Ytre høyre i Sveits kjøper ikke den. De mest blodtørstige i vesten nå er de røde og de grønne. Til siste ukrainer. 18-60. Mange overgir seg heller enn å bli kanonføde.

  Svar
 • Pst (det hemmelige politiet), faktisk fakta-redatøren og staten Norge, samt media som spelar ei dobbelrolle skal no overvåke hets og hat mot norske politikere, unge damer som skal prøve seg på skjermen og gamle kyniske gubber av alle tre kjønn i stortinget og regjeringen, og dei må nok oppbemanne eller oppkvinne staben på grunn av auka generell folkeforakt. Galskapen og idiotiet er no den nye normalen. Ansvarsløysa er ubegrensa. Plyndringa av skattepenger frå statskassa er vill og har knapt begynt. Støre er vond og dum, Vedum berre dum, Barth-Eide ser ut som ein giftmordar, Hvitfeldt som ein hest og Erna som noko ekkelt. Det har blitt deprimerende å bruke sansane i dette landet.

  Svar
 • Presisering. Plyndringa av det norske folk har pågått lenge.

  Svar
 • Lite kjent er det at det nå foregår omfattende organhandel i Ukraina. En russisk soldat forteller at barn 2-7 år gamle blir kuttet opp og organene deres solgt på det internasjonale markedet.

  https://www.unz.com/aanglin/putin-says-hohols-have-ceased-major-offensive-operations-realize-they-are-doomed-pups/

  Svar
 • Kjell Aasen
  23 juni 2023 13:03

  En fortreffelig tittel – den er så riktig.
  Det har den vært lenge.

  Svar
 • Eric Kamov
  23 juni 2023 18:48

  Norge er i tet i politisk galskap.

  »Det er ikke lenger nødvendig å gå utenlands for å finne høyst kriminelle politikere.»

  Den, eller de som er ‘uenige’ [eller; ikke evner å ta inn over seg denne høyst aktuelle delen av virkeligheten] er til de grader part of the problem!

  Og problemet består ganske enkelt i det faktum at et folk får de politiske ‘representanter’ de til enhver tid så inderlig fortjener!

  Når de som i utgangspunktet er ansatt for ‘å opplyse’ folket om hva VIRKELIGHETEN faktisk består i, er instruert i å forvrenge, vri og vrenge denne virkeligheten til noe fullstendig ugjenkjennelig – og dette er noe som skjer på kontinuerlig basis, bør det ikke komme som noen stor overraskelse, at ‘den gemene hop’ fortsetter å snuble rundt i en statlig, BEVISST påført – kognitiv villfarelse, en villfarelse – som i sin ytterste konsekvens uvilkårlig leder tankene imot et ekte, norskavlet – internasjonalt anerkjent begrep: ‘Q u i s l i n g’ . . .

  Svar
 • Jan Hårstad
  24 juni 2023 9:42

  Forsvinner nå til fjells hvor det ikke er PC. Høres i august. Jan Hårstad

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Barn i Gaza som behøver amputasjon får ikke bedøvelse.

1000 barn har gjennomgått amputasjoner uten bedøvelse i Gaza.

Forrige innlegg

Finnes det en løsning på Gaza-konflikten?

Mange israelere sin holdning til palestinerne er et stort problem.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.