POSTED IN Diverse, Norsk politikk

Vi passerer 10000 daglig åpnete innlegg og har doblet oppslutningen på tre måneder.

Nettavisen Derimot.no gratulerer seg selv med formidabel fremgang.

18 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Jeg klarer ikke la være å gratulere oss selv. Derimot.no passerte i går 10000 åpnete sider som er ny rekord. Ikke nok med det. Utviklingen de siste tre månedene har vært formidabel. Vi har doblet oppslutningen om nettavisen vår og tre nye medarbeidere er knyttet til den redaksjonelle staben.

Jeg må få takke alle som sender oss bidrag og som oversetter for oss. Uten deres innsats som er gratis arbeid og frivillig hadde ikke dette vært mulig. Alt i alt dreier dette seg om flere tiltalls personer som alle har bidratt til dette resultatet. Det representerer utallige arbeidstimer og innsatsen drives, tror jeg, av et felles ønske om en bedre verden.

En annen viktig drivkraft for alle våre medarbeidere er bekymringen for den utviklingen vi kan se i vårt eget land og ikke minst de store medienes unisone og kritikkløse informasjonsformidling vi daglig og ganske systematisk utsettes for.

Stadig flere skjønner at noe er fundamentalt galt med samfunnet vårt. Uten at en slik forståelse vokser frem i befolkningen ville heller ikke dette resultatet vært mulig. Men vi bidrar samtidig til denne prosessen gjennom vår egen virksomhet. Og nå belønnes vi på denne måten.

Under er oversikten over derimot.no sin utvikling uke for uke de siste tre månedene. Det er en stor oppmuntring for alle som deltar i dette prosjektet som nå har pågått siden mars 2015.

Virksomheten vår er reklamefri, men ikke uten store utgifter selv om arbeidsinnsatsen er gratis. Vi setter pris på alle som bedrar økonomisk og ønsker oss gjerne flere.

Knut Lindtner (redaktør derimot.no)

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

18 kommentarer. Leave new

 • Derimot.no er i dagens fascist-styrte og mediesensurerte Norge landets viktigste avis. Tusen takk skal redaktør Knut Lindtner og hans frivillige stab av bidragsytere ha for å bidra i kampen for sannhet og opplysning. Uten nyhetsmedier som Derimot er kampen mot globalist-oligarkene fånyttes.

  Svar
 • Gratulerer, og takk herfra også til alle som står bak Derimot.no !!!!

  Svar
 • Til lykke!
  Å lese om aktuelle tema forfatta av menneske som ikkje er hjernevaska, er som å drikke reint vatn.
  Og med kommentarspalte!

  Svar
  • Ja jeg vet, det er balsam for kropp og sjel. Det beste med derimot.no er nok at den løgnaktige og korrupte eliten ergrer seg grønn over det som skrives her.

   Irriter en despot, del en derimot.no artikkel i dag.

   Svar
 • Dette er min nye favoritt «avis» Takk for arbeidet dere gjør!!

  Svar
 • Gratulerer. Godt att mange setter pris på alt arbeidet dere gjør.

  Svar
 • Jeg er fast leser av derimot.no hver morgen. Har vært det i årevis, og er svært beriket med innsikter og kunnskaper. Takk til Redaksjonen med stab.

  Svar
 • Gratulerer, en liten pengegave er på vei.

  Svar
 • Wasan Totland
  15 november 2021 14:46

  Gratulerer Knut Lindtner. Du holder koken og et høyt nivå.

  Svar
 • Jeg leser Deritmot.no hver dag. Enig i kommentaren om det blir som å drikke rent vann i et heller grumsete media-landskap.
  Tusen takk for jobben dere gjør!

  Svar
 • Gratulere Derimot og Knut Lindtner.Jeg leser avisa hver dag. Har lagt inn Derimot på favoritter, men plages med å få inn sida. Er dette et problem bare for meg, eller er det flere.

  Svar
  • De siste ukene har jeg ofte måttet prøve flere ganger for å få opp mer enn headingen. Men hittil har det alltid gått bra til slutt. Får vel sende en liten pengegave til jul. Kanskje det hjelper.

   Svar
  • Det er flere og vi vet ikke hva årsaken er. Feilsøk viser ikke feil fra vår side. Det kan være operativsystemet du bruker, men vi er ikke sikker.

   Svar
 • Marie Antoinette
  15 november 2021 20:25

  Verden er nå gått fullstendig av hengslene. Derimot er bra for min mentale helse, jeg er ikke alene om å se det hav av løgner vi serveres hver eneste dag i hovedstrømsmediene.
  Takk til Knut Lindtner og resten av staben.

  Svar
 • Legg gjerne til Krypto som støtte betaling :)

  Svar
 • Jeg slutter meg til gratulasjonen, og takk til deg Knut og alle bidragsyterne til derimot.no.

  Svar
 • En dag uten derimot.no er som en dag uten mat og drikke. Kan ikke eksistere uten. Og et åpent kommentarfelt er meget viktig. Hvis det forsvinner, slik som hos steigan.no faller verdien betydelig. Ikke la det skje med derimot.no.

  Svar
 • Gratulerer, dere fortjener all fremgangen dere har. Det er stort sett Steigan og Derimot jeg leser, svipper innom Resett innimellom, ikke fordi jeg er så enig politisk, men fordi de også ofte har en litt annen vinkling på ting. Det er det opplyst debatt handler om, ikke sant? å sette seg inn i de forskjellige synspunktene, også de man ikke nødvendigvis er enig i, høre argumentene for og imot, og deretter gjøre seg opp en mening. Det tror jeg 90%+ av befolkningen har glemt.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Først sanksjoneres Hviterussland, deretter kritiseres landet for ikke å følge opp avtalene som EU sjøl kansellerte.

EUs dobbeltmoral er tjukk som graut.

Forrige innlegg

Massakre i Syria.

USA bak nok en krigsforbrytelse.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.