POSTED IN FN, Krig-fred

Vi kjenner lusa på gangen:

FN-resolusjon om våpenhvile i Gaza-konflikten blokkert (veto) av USA, UK og Frankrike.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Dette forteller sitt om situasjonen i verden i dag. Det er USAs og deres allierte som støtter fortsatt krigføring, men verdensopinionen er i ferd med å snu. Israel har nettopp bombet et stort sykehus på Gaza med hundrevis drepte – i virkeligheten en krigsforbrytelse.

Men tiden renner ut for USA-alliansene nå selv om de stritter imot det som må bli løsningen på konflikten: Våpenhvile og forhandlinger som kan gi en vei ut av den fastlåste situasjonen. Fortatt krigføring vil ikke bidra til løsning, bare en forsterkning av den fastlåste situasjonen.

Det er det naturligvis noen som er tjent med: krigsindustrien som lever av krig og varme konflikter. Vi den norske regjeringen følge USA? Dumt spørsmål, men mange i Norge reagerer på det som skjer og det er mange i vårt land som vet mer om denne konflikten enn andre konfliktområder (20 år med norsk FN-innsats i Libanon).

Det kan godt hende at en ubetinget norsk støtte til USA/Israel vil skape politisk uro i Norge. En meget svekket Støre-regjering sitter ikke trygt.

Knut Lindtner
Redaktør

London, Paris og Washington avviser våpenhvile i Gaza

I FNs sikkerhetsråd la USA, Frankrike og Storbritannia ned veto mot et russisk utkast til resolusjon som krever våpenhvile i den israelsk-palestinske konflikten. Japan stemte også imot.

Den russiske teksten ba om en «umiddelbar, varig og fullt respektert humanitær våpenhvile» og «uhindret» humanitær tilgang til Gazastripen.

USAs faste representant Linda Thomas-Greenfield sa at det russiske resolusjonsutkastet ble presentert uten noen konsultasjon og nevnte ikke Hamas. Hun anklaget Russland for å beskytte en terrorgruppe.

https://www.voltairenet.org/article219861.html

Forsidebilde: Gioele Fazzeri

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Det som nå skjer i Israel, Gaza og andre steder har vært planlagt i minst et århundre. Frimurer Albert Pike skrev dette FØR WWI:
    «Den tredje verdenskrigen må oppildnes ved å utnytte forskjellene…mellom de politiske sionistene og lederne av den islamske verden. Krigen må føres på en slik måte at islam (den muslimske arabiske verden) og den politiske sionismen (Staten Israel) gjensidig ødelegger hverandre…Vi skal…provosere frem en formidabel sosial katastrofe…Så overalt vil innbyggerne…utrydde disse ødeleggere av sivilisasjonen, og mengden, desillusjonert av kristendommen, … vil motta det sanne lyset gjennom den universelle manifestasjonen av Lucifers rene doktrine.»
    Så hendelsene i Gaza, massemordet via vaksinasjon, den enorme tilstrømningen av militæraldrende mannlige migranter til Vesten, sammenbruddet av sosial orden i USA, etc. er alle en del av en langsiktig plan for å slavebinde menneskeheten.
    Det er en grunn til at Pleiaderne kaller Enki for den største bedrageren Jorden noensinne har kjent. Den planen svikter nå fordi folket våkner. De vet at det ikke er noen amerikansk regjering, og heller ikke noen annen vestlig regjering. Det er bare den khazariske mafiaen og verdensregjeringene de kontrollerer.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Folk tror ikke lenger på myndighetene.

Synkende oppslutning om vaksinene i USA.

Forrige innlegg

Russland gjør nå en nyorientering i Midt-Østen.

Vil Russland delta i en skips-konvoi med Tyrkia og Egypt for å bryte Gaza-blokaden?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.