POSTED IN Endring av politikken

VI har beveget oss et skritt frem:

Langsomt går vi mot totalitære tilstander.

13 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Ikkje lenger «konspiratørar», men «forrædarar».

EU, NATO, NewsGuard og Voltaire Network

av Thierry Meyssan

Propagandaapparatet som har til mål å undertrykke avvikande røyster, har tatt eit steg framover. Det er ikkje lenger spørsmål om å anklage folk for faktafeil eller å lyge med vilje, men om å framstille dei som forrædarar løna av utlandske makter.

Ifølge dette offisielle Web-stedet til EU er Voltaire Network en gjeng med forrædere, betalt av Russland som blir beskyldt for ærekrenkelse av USAs hær.

European External Action Service danna i 2015 East StratCom Task Force, ei avdeling med oppgåve å kjempe imot desinformasjon frå dei russiske hemmelege tenestene. Dei driv ei nettside, EUvsDisinfo.eu, og sender kvar veke e-postar til EU-journalistar for vidarespreiing av sin glade bodskap. Vi har allereie skrive om at denne avdelinga er knytt til NATO Communication Centre i Riga [1].

Denne avdelinga har nett åtvara journalistar i EU og elles alle som abonnerer på nyheitsbrevet deira [2] om at artikkelen vår frå 31. mars, «Putchists in the Shadow of the Coronavirus» [3], er russisk desinformasjon [4].

  For det første er vi forbanna over å dukke opp på ei av EU sine offisielle nettsider som ansvarlege for å spreie russisk desinformasjon – og det er ikkje første gong. Vi har ikkje noka tilknytning til russiske autoritetar, heller ikkje med andre land sine. Dette er rein baksnakking.

  For det andre er EUs motbevis avgrensa til å oppgi at arbeidet vårt skulle vere: «Ei overdriven tolking av ein Newsweek-artikkel frå midten av mars. Newsweek skildrar rolla til USAs militære dersom den politiske leiarskapen skulle bli gjort arbeidsudyktig.» Men vi har sitert delar av artikkelen til William Arkin utan å forvrenge den, og analysert informasjonen hans i lys av andre uomstridne artiklar. Det er perspektivet som samanstillinga av all denne informasjonen gir som irriterer EU.

Hittil har dei offentlege styresmaktene finansiert private initiativ sitt arbeid med å diskreditere dissident-kjelder. Det er t.d funksjonen til avisa Le Monde sin Decodex [5]. No handlar det om å ta eit steg lenger og anklage dei for forræderi.

For å skille mellom sant og usant, bruk din kritiske sans!

NewsGuard, eit New York-basert selskap skapt for å evaluere truverdet til ulike nettsider og legge til merknadar i søkemotorane, kontakta oss og spurde først kva for slags relasjonar vi hadde til den syriske staten, og deretter kva vi «meinte om denne kritikken».

NewsGuard er svært nøytrale. Styret deira er hemmeleg, men rådgivarane deira inkluderer ein av medgrunnleggarane av Wikipedia (Jimmy Wales) samt tidlegare direktør for CIA og NSA (general Michael Hayden), tidlegare generalsekretær for NATO (Anders Fogh Rasmussen), tidlegare minister for Homeland Security (Tom Ridge) og tidlegare viseminister i utanriksdepartementet for offentleg diplomati – dvs. Propaganda (Richard Stengel) [6].

På sin franske side er NewsGuard forsiktig med ikke å oppgi navnene til medlemmene til sitt rådgivende styre med unntak av en, Anders Fogh Rasmussen. Uten å nøle med blank løgn presenteres den tidligere Nato-generalsekretæren ikke som en tidligere leder av Nato-alliansen, men en fra FN.

NATO beskyttar EU gjennom europeiske traktatar. Med andre ord er EU berre den sivile parten av ein heilskap der NATO er den militære parten.

Etter mange forsøk på å kidnappe eller ta livet av ein i staben min og meg i fire ulike land, har vi all grunn til å tru at det var Atlanterhavsalliansen som fleire gongar overfylte eller til og med hacka nettsida vår. Opponentane våre ser ut til å ha gått tilbake til ikkje-dødelege metodar: løgner of baksnakk.

Krigspropaganda er ein tre-fase-prosess der ein skaffar støtte for saker folk normalt ville vere imot: 

  Første steg er å blande usant med sant samstundes som ein anklagar dei som fortel sanninga for å ta feil eller lyge (fake news). 

  Andre steg er å avvise alle avvikande røyster og såleis skape inntrykk av einstemmigheit rundt den manipulerte sanninga. No blir dissidentane ikkje lenger galne våsemakarar, men forrædarar. 

Det tredje steget går ut på å presse målgruppa til å praktisere symbolsk toleranse for den nye ideologien.

Eit steg har nett blitt tatt.

Omsett av Monica Sortland

Tidligere publisert på derimot.no

[1] “The NATO campaign against freedom of expression”, Thierry Meyssan, Voltaire Network, December 5, 2016.

[2] “Subscribe

[3] “Putchists in the Shadow of the Coronavirus”, Thierry Meyssan, Voltaire Network, March 31, 2020.

[4] “Disinfo: The bankers and the military prepare a takeover in the US”, EUvsDisinfo.eu, April 30, 2020.

[5] “Nato and the European Union are behind Decodex”, February 16, 2017; “The truth about « fake news »”, Thierry Meyssan, Voltaire Network, January 16, 2018.

[6] “Our Advisory Board”, NewsGuard, consulted May 3, 2020.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

13 kommentarer. Leave new

 • «Det tredje steget går ut på å presse målgruppa til å praktisere symbolsk toleranse for den nye ideologien. Eit steg har nett blitt tatt.»

  ‘ Det største flyselskapet i Australia, Qantas, vil nekte framtidige flypassasjerer om bord hvis de ikke har tatt koronavaksine. FHI tror en lignende ordning er lite aktuell i Norge, men utelukker det ikke.’
  https://www.nrk.no/urix/qantas_-flypassasjerer-ma-ta-vaksine-mot-covid-19-1.15258004

  Nei, ikke noe tvang, vil du ikke så skal du. Steg for steg. 😉
  …Hvis man skal på Vinmonopolet, eller annen statlig/offentlig tjeneste? ( som allerede i dag bruker Securitasvakter som passer på at vi Antibacer oss.)
  Hvis man vil arbeide i butikk?
  Hvis man skal på butikken, utenom i en bestemt tid?
  Hvis man skal arbeide i skole/barnehage?
  Hvis man skal ta offentlig transport?
  Hvis man……..?

  Uansett har man fått kartlagt «dissidentene/foræderene» / de oppossisjonelle.

  Svar
 • Langsomt….? synes dette har gått fort jeg… På under ett og et halvt år nå har vi gått fra ett på papiret demokrati, til et ondskapsfullt regime som vil tvangsvaksinere sine egne borgere med dødelig eksperminetell gift, og de stopper ikke selv når de vet den er dødelig og farlig…. At EU og EUØS plutselig er populære forstår jeg godt, heller korrupte småkonger enn å bo i testsenteret til Dr Mengele…

  Svar
  • «..Langsomt….? synes dette har gått fort jeg… På under ett og et halvt år nå har vi gått fra ett på papiret demokrati, til…»

   Ja, først tar de, – så tar de…,og når det ikke er flere igjen til å protestere er det full fihet til å inskrenke samfunnet så mye som ( de overnasjonale) lederne vil.

   I India stenger de av elektrisiteten til de som ikke vil vaksinere seg. ( Fra en annen artikkel på derimot i dag.)
   Utenkelig i Norge?
   Tja, man vil pr.i dag stenge elektrisiteten til de som ikke vil ha en ny type strømmåler i huset, som kan overvåke på minuttet når du er hjemme og bruker strøm, og som kan brukes til å stenge av strømmen uten å komme inn i huset ( uten samtidig å ta strømmen til hele området)
   De som protesterte ble betegnet som psykisk syke av myndighetene.
   Når slikt gjøres steg for steg blir slikt «demokrati» den nye normalen.
   Hvorfor skal folk protestere mot noe som er normalt? De må da være psykisk syke! 😉

   Svar
 • Freeeedooom
  9 juni 2021 11:33

  Dette gjer grønt og raudt lys i koronasertifikatet i Noreg: https://www.fhi.no/om/koronasertifikat/dette-gir-gront-og-rodt-lys-i-koronasertifikatet-nynorsk/

  Hvis ikke det som står der skremmer vannet av deg, da vet jeg ikke hva som vil gjøre det. Vi lever nå i en apartheid-stat, en stat der myndighetene grupperer oss etter hvor lydige vi er mot staten. De som tar «vaksinene» er lydige og flinke og får grønt lys, de som er vriompeiser blir straffet med rødt lys.

  Hva straffen blir lenger ned i veien er ikke godt å si. Vil man nektes å dra på jobb? Vil man MISTE jobben? Vil man ikke kunne gå på butikken lenger? Vil man bli nektet flyreiser? Dette handler ikke om noe virus eller noen sykdom, det handler om kontroll. Man må være nærmest blind for ikke å se det.

  Svar
  • Og dette, denne nedstengingen og overvåkingen/kontrollen, er altså grunnet i et virus som har vært med på å forårsake at UNDER halvparten i forhold til tidligere influensavirus blir syke eller dør! I nedstengte Norge, som i åpne India.
   Hvorav 60 % (!) av de syke/døde i Norge er nye innbyggere som ikke har kultur/kosthold og/eller hudfarge som passer til vårt klima.

   Så er det så få som protesterer mot denne galskapen, – og offentlig media er unisont på lag med overvåkerne! Skremmende.
   Dette er er en epidemi/pandemi, ja.
   En MENTAL epidemi.

   Svar
  • Oppsummering av de bedre, mye svensk oversettelsestekst (lenken blant de siste kommentarene på peterkrabbes blog). . Sterk kost, men da alt accellererer så må vågemotet være på plass. Vi er ved et veiskille – våger vi ikke dele info i denne avgjørende stund så er vår og våres framtid tapt.

   Inkludert i følgende er en mektig porsjon 5G:

   https://rumble.com/vhxdhp-massuppvaknandet-pandemins-motsgelser-och-agenda-21-david-icke-med-lkare-sv.html?fbclid=IwAR3rzZHvmN0RteC8ukqnJ0tVJWXUFfBUeT4EM0KtyUyqQULqtaWY21I8Vx4

   Svar
   • «Inkludert i følgende er en mektig porsjon 5G»

    Med all respekt, Ragnhild. En altfor lang seanse, for her var det sauset inn alt for mye. For å få oss redde?
    Og som Kennedy sier på slutten. «Hvis du gjør folk redde nok så kan du få de til å være med på det meste».
    Jeg tror vi er best tjent med at folk begynner å tenke sjøl.
    Og begynner med å se på tallene, og stiller flere kritiske spørsmål til den informasjonen (» «) og den manglende tallsammenlikningen vi får fra media/myndigheter i Norge.
    Det er mer enn nok.

 • Hvis man ser på Zombie-filmer kan man bli redd.
  Jeg synes dette begynner å likne nå. Vil de rammede våkne?

  Her er en god bilde-beskrivelse av en zombie:
  https://www.nrk.no/urix/bolton-om-drama-pa-toppmote_-trump-ville-true-med-a-ga-ut-av-nato-1.15063198
  https://www.nrk.no/urix/bolton-om-drama-pa-toppmote_-trump-ville-true-med-a-ga-ut-av-nato-1.15063198

  Svar
 • Hvordan gjøre motstand? En gjeng tullinger demonstrerer foran Stortinget hver lørdag, jeg mistenker at lederne for disse organisasjonen jobber for staten. De går med aluminumsfoliehatter, Trump-capser, tror jorden er flat osv. Dette gjelder selvsagt ikke alle deltakerne, men det er disse man legger merke til.

  Svar
  • «En gjeng tullinger demonstrerer foran Stortinget hver lørdag»

   Og hva gjør resten av tullingene; – sitter hjemme med munnbind og funderer over det nye epidemi-begrepet ?:
   » En epidemi er en sykdomsbølge der det dør færre mennesker enn vanlig»

   Svar
  • Tor Larsen
   9 juni 2021 23:11

   Du legger merke til dem fordi mediene instruerer deg i å se bort fra det underliggende budskapet og fokusere på de særeste unntakene.

   Svar
   • Nja, jeg har vært der, og jeg tror godt at de kan være «kontrollert opposisjon», noen av deltakerne virker veldig suspekte, som om de prøver å sverte koronamotstanden.

 • Tor Larsen
  10 juni 2021 0:34

  Da Berlinmuren falt i 1989 ante ingen at den var blitt unødvendig og utdatert, for den nye muren har ingen spesiell geografisk plassering eller høyde, tykkelse og lengde. Det gir ingen mening i å ha en antifaschistischer Schutzwall når kloden er en ball og på ballen er den globale staten vokst sammen med den globale kapitalismen til den endelige fascismens soloppgang. Vi er alle sosialister nå og kapitalismen har vunnet den ultimate seier. Francis Fukyama har fått sin hevn over de som lo av hans bok «The End of History and the Last Man». Han tok bare feil i at det var universaliseringen av vestlig demokrati som hadde vunnet, for kapitalen eier mediene og regjeringene og den kontrollerer opinionen som er kvasidemokratiet.

  I dette falske demokratiet må befolkningen beskyttes mot alle sannheter som ikke kommer fra «Sannhetsministeriet» og til det bruker man korporative og statlig kontrollerte medier samt allestedsnærværende overvåkning. Det er ikke behov for noe Gestapo eller Stasi som dundrer på døren nattestid, for Facebook er allerede innenfor, alle kjøp betales med kort og lykke til med å skaffe jobb etter negativ sosial kreditt. Stasis metode med Zersetzung er antagelig den beste metoden for en lydig befolkning. Det betyr nedbrytning av motstandskraft gjennom oppløsning av menneskelig natur, tradisjonelle normer og bevisst bruk av irrasjonelle og selvmotsigende påbud som under den falske pandemien Covid-19. Hvilken avis var det som nylig hadde et oppslag om at i Norge er reglene om tiltak mot Covid-19 blitt endret 199 ganger?
  http://www.yourdestinationnow.com/2021/06/stasis-no-touch-torture-it-was-east.html

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Stortingsrepresentanter

Ikke for å tjene folket, men penger og karriere

Forrige innlegg

Norsk podkast:

Mikrobiolog advarer mot mRNA-injeksjoner og bruk av PCR-tester.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.