POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Vi er på langt nær ferdig med korona-vaksinene.

Stadig nye eksempler på ettervirkning.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Dr. John Campbell: Studie viser hjerneslag og død for mange etter å ha fått covid-vaksinen.

Av Sean Miller.

Studier som dette har fått mange til å referere til Covid-vaksinene som ‘dødelige injeksjoner’.

Torsdag analyserte Dr. John Campbell en medisinsk studie fra Harvard Medical School om dødelig hjerneskader, spesielt cerebral iskemi (utilstrekkelig blodstrøm til hjernen) forårsaket av Moderna mRNA Covid-vaksinasjoner. «Denne rapporten kunne ikke vært alvorligere», sa Campbell.

Legen snakket om hjerneskannings-bilder fra studien som viste mørke områder av hjernen, noe som indikerte mangel på blod i disse områdene på grunn av at blod samles i andre regioner, noe som forårsaker overtrykk og undertrykk i forskjellige deler av hjernen.

«24 timer etter å ha fått sin første dose av Moderna covid-vaksinen, utviklet en 30 år gammel kvinne alvorlig hodepine. Tre uker senere ble hun innlagt med akutt hodepine og forvirring», heter det i saksstudien i avsnittet «Case Summary». «Bildediagnostikk viste opprinnelig en spredt trombose med forhøyet trykk. Et eksternt ventrikkel-dren ble innoperert, men hun fortsatte å ha forhøyet trykk i kraniet. Til syvende og sist krevde det en operasjon, men et vanskelig hjerne-ødem resulterte i hennes død. Patologi var i samsvar med trombose og assosiert inflammatorisk respons».

Legen forklarte hvordan det medisinske teamet som arbeidet med vaksineofferet åpnet kraniet hennes etter å ha prøvd mange andre teknikker og behandlingsformer. «Det de gjorde her var å prøve å få trykket ned, de tok faktisk bort noe av siden av kraniet for å prøve å få trykket ned, det er ganske drastisk», sa han.

Campbell snakket om hvordan vaksineofferet allerede hadde covid, noe som betyr at hun burde ha hatt naturlig immunitet, og at hun ikke burde ha blitt vaksinert, med hennes unge alder.

Dr. Campbell forklarte at forskerne ikke vet hvorfor trykket inne i hodet til vaksineofferet var så høyt, men det kan ha vært på grunn av en vaksineskadd cerebral autoregularitetsfunksjon (hjernen regulerer sin egen blodtilførsel). Dr. Peter McCullough diskuterte også denne casestudien på sin Substack.

«Vi begynner å bli vant til uventet død blant unge personer som har fått en eller flere injeksjoner av covid-vaksinen. Det er viktig å innse at ikke alle dødsfall etter vaksinasjon er hjerte og karsykdommer, sa Dr. McCullough.

Til slutt snakket Dr. Campbell om hvordan den farmasøytiske industrien bygger mRNA-fabrikker rundt om i verden, for å produsere denne nye genterapiteknologien i en skala som gjør at de regelmessig kan vaksinere hele den globale befolkningen.

Mange har begynt å kalle covid-genterapi-injeksjonene «dødelige injeksjoner».

Fra Infowars, publisert 20 mai 2024.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Doctor Discusses Study Showing Strokes & Death Following mRNA Covid Injection.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Northern Light.
  25 mai 2024 12:09

  Video viser Moderna-direktøren fortelle Fauci at «Vi bør iscenesette en pandemi» – en måned før WHO erklærte at det var en covid-pandemi.

  Av Sean Adl-Tabatabai.
  Moderna-sjef Stéphane Bancel fortalte tidligere NIAID (National Institute of Allergy and Infectious Diseases)-direktør Dr. Anthony Fauci, at de burde «iscenesette en pandemi» bare en måned før covid-19-pandemien ble utløst.

  I følge nylig lekkede videoopptak avslører Bancels 2021-intervju med Atlas Venture, at han snakket med Fauci bare en måned før det ble erklært en covid-pandemi i desember 2019.

  «På slutten av dagen snakket vi med Anthony Fauci om noe jeg alltid har vært lidenskapelig opptatt av, som er utbrudd og pandemiberedskap fordi jeg visste at «mRNA-teknologien kunne gå så raskt», kan Bancel høres innrømme i videoen.

  Infowars rapporterer: «Og så jeg sier en dag at vi bør rigge et utbrudd der dere sender oss en sekvens av et virus dere velger med e-post, og vi starter klokken, og ser hvor raskt vi kan gi dere BNP-dose på sendt til en klinikk».

  «Dere tar dere inn på klinikken, og jeg fortalte dem at vi skulle være i stand til å gjøre det på mindre enn 60 dager, og de lo alle sammen og sa at du ikke kan lage et BNP-produkt på mindre enn 60 dager».

  Bancel forklarte også hvordan hans besøk på World Economic Forums årlige toppmøte i Davos i 2020, gjorde at han trodde at en pandemi av noe slag var nært forestående.

  Bancel avslørte også Modernas woke bedriftskultur, etter å ha innrømmet at selskapet satte bremsene på et vaksineforsøk, fordi det var «for mange hvite mennesker involvert i studien».

  Tilbake i 2022 slet Bancel med å forklare hvorfor covid-19 ble funnet å inneholde en gensekvens patentert av Moderna tre år før pandemien, da fortellingen var at SARS-CoV-2 dukket opp fra et marked i Wuhan.

  Fra The People’s Voice, publisert 24 mai 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker, video, og videointervjuet i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Leaked Video Shows Moderna CEO Telling Fauci “We Should Fake a Pandemic” – One Month Before COVID.

  Svar
 • » Video viser Moderna-direktøren fortelle Fauci at «Vi bør iscenesette en pandemi» – en måned før WHO erklærte at det var en covid-pandemi.»

  Nå tror jeg du ljuger, N.L.
  Eller : Enten ljuger du eller så ljuger Erna Solberg. ( Hun hadde jo god kontakt med WHO.)
  Og fru Solberg har en ektemann som er siviløkonom, så jeg tror mer på henne.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ungarns Viktor Orban:

Kritiserer EUs klimapolitikk, innvandringspolitikk, og støtte til Kievs nynazistiske regime.

Forrige innlegg

Helikopterulykken:

Sorg over dødsfall i Iran.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.