POSTED IN Virkelighetsforståelse

Vet vi hvem det er eller bare tror vi det?

Hvem styrer verden?

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Den virkelige og største konflikten.

Av Northern Light

Mellom 4000-6000 personer eier det meste av alle lands rikdom og landressurser. De er en del en etnisk gruppe som utgjør av to promille av verdens befolkning, og som eier og har grunnlagt de aller fleste av de store multinasjonale selskapene, som har kjøpt opp så mange tusen andre selskaper, at de har blitt konglomerater som kalles Big Finance( også sentralbankene), Big Corporate Media, Big Armament Industry, Big Oil, Big Energy, Big Pharma, Big Food, Big Ag (agriculture), og Big Entertainment Industry.

De fleste av de to promillene er ansatt i ledelse og administrasjon i disse mange tusen selskapene (ikke på gulvet), i det politiske systemet i alle vestlige nasjoner, overnasjonale organisasjoner som FN og EU, mediehus, forlagshus, kunst, kultur, litteratur, reklamegiganter, musikkselskaper, Hollywood, som mest av alt produserer tv-serier som påvirker, og statlige tv-selskaper. Nesten all informasjon en person er omgitt av i all sin våkne tid, nyhetsbilde og verdensbilde, er formet av dem.

Disse rikeste kontrollerer all informasjon du får om verden og kontrollerer dermed i stor grad hvordan du tenker og hvilke «briller» du sanser verden gjennom. (Foto iStock/

De er en «tribal hive», og utnevner og ansetter hverandre når de er kommet i politisk posisjon, og med det har de etter annen verdenskrig dannet en dypstat i alle vestlige land, og i de fleste andre land. De innehar de fleste lederposisjonene i departementer, byråer, institutter, statlige selskaper, og gir de store kontraktene til selskaper eiet og finansielt eiet av sitt eget slag.

De har søkt verdensherredømme siden de kom til Jorden, og har etter de siste hundreårene fått full kontroll på den monetære makten, politiske makten, rettsmakten, mediamakten og krigsmakten. Mange spør seg hvorfor de store forferdelige tingene som har hendt over hele verden skjer på dette tidspunkt i historien. Det er fordi de nå har alle sine folk i posisjon til å gjennomføre det.

Majoriteten av dem ser kaukasisk hvite ut, og har antatt vestlige navn, men de har en forkjærlighet for bibelske navn i fornavn, mellomnavn og spesielt etternavn. De er helt integrert og assimilert i den vestlige verden. Når de stort sett ser ut som oss, og lever som oss, er vanskelig for vanlige folk som ikke er interessert i geopolitikk og geoøkonomi å identifisere dem som en fiende. De skiller seg bare ut med en positiv fødselsrate, i motsetning til den etnisk opprinnelige befolkningen i vestlige land de lever i blant.

Hadde de hatt horn i pannen som populærkulturens demoner i filmer og bøker, hadde menneskene på jorden bekjempet dem med alle midler. Men når de ser stort sett kaukasisk hvite ut, kan de være dommer, høyesterettsdommere, statsadvokat, forsvarsadvokat og rettsoppnevnt ekspert i samme rettssak, når noen av deres egne eller noen de vil til livs sitter på tiltalebenken, uten at publikum fatter mistanke. For eksempel som i børskrakket i 2008.

Noen av dem trer frem for offentligheten. George Soros.

Eller de kan være statsminister, bevilgende myndigheter, leder for forsvarsallianser, eiere av krigs-våpenindustri, krigsherre i land som påstår å være angrepet, uten at befolkningene i landene som bevilger flere hundre milliarder til krigen, forstår at hovedpersonene i forestillingen faktisk gir pengene til seg selv, de er av en etnisk elite på to promille av verdens befolkning. Den offentlige hvitvaskingen gjør at de meste av pengene går til våpenindustri, våpenhandlere og oligarker: Dem selv.

En så vanvittig stor andel av rikdom og landressurser hos bare to promille av verdens befolkning, gir spekulasjoner om de har samme opphav som Jordens befolkning de herjer med. De er så nøye sammensatt at en kan skulle tro de var en invasjonshær. Dette folket har eksperter på hvordan en skal overta det monetære systemet, deres pengesystem er basert på at gjeld er penger. De har eksperter på hvordan en skal ta over det politiske systemet, presse og media, krigskunst, vitenskapen, hvordan avlede oppmerksomheten til befolkningene med underholdning og sport.

Er det deres vitenskapsfolk som har konstruert evolusjonsteorien, for å skjule at de ikke har samme opphav som oss? Det er som de skulle være en invaderende koloni fra en rivaliserende sivilisasjon som vil erobre vår planet. Folkenes historikere i de omkringliggende områdene av Khazaria, sa at khazarene plutselig dukket opp, de i sør sa de kom fra nord, de i nord sa de kom fra sør. Ble de fløyet inn med et romskip som landet i området som fikk deres navn, Khazaria?

Og spredde seg derfra til Europa, USA og Midt-Østen, for å erobre verden med pengekunster som gjeld og åger først og fremst. Bibelen sier at en ikke skal ta renter på lån: Det gamle testamente «fordømmer praksisen med å kreve renter av en fattig person fordi et lån skal være en handling av medfølelse og å ta vare på ens neste»; den lærer at «å tjene penger på et lån fra en fattig person er å utnytte denne personen (2. Mosebok 22:25–27)».

Gjeld er penger.

Guds motstanders folk snur dette på hodet med deres finans-system, hvor gjeld er penger. Når folk i realøkonomien tar opp lån med renter fra finanskapitalen, får de fiat-penger trykket ut av løse luften tilbake. En gjeldsdrevet økonomi, hvor Guds motstanders folk som tjener penger på penger, sitter på ryggen til verdens arbeider-og middelklasse.

Men også med sverd. Fra deres ankomst på jorden, kan verdenshistorien skrives som en nesten endeløs krigshistorie. Hvis Bibelen leses med romalderens viten, gjør ikke det Ancient Astronaut teorien usannsynlig, teorien har faktisk et Bibelsk opphav, og tidens begivenheter vi opplever nå, har paralleller til endetiden beskrevet i Bibelen.

Skulle et folk som kaller seg utvalgt, gjøre det motsatte av det Bibelen sier? De oppfører seg heller som de skulle vært utvalgt av Guds motstander. For satanisme enkelt forklart, er å snu alt på hodet, spesielt det som står i Bibelen.

Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Hans K Johnsen
  31 oktober 2023 10:08

  Les boka: Why the West can`t win av Fadi Lama.

  Svar
 • Denne klanen må være av slaget de falne engler, så det forklarer saken om hvor de kom fra; ikke fra Nord, ikke fra Sør, men ovenfra.
  Disse falne engler ble også kalt «De Skinnende» eller Nephilimer, og de «hadde seg med jordens kvinner» og fikk avkom. Denne klanen tilber Lucifer, «lysbærereren», «Den Opplyste» «Den Illuminerte», og de fleste kjenner til ordet og betydningen av Illuminati «De Opplyste» eller muligens Illuminate egentlig heller står for «De Skinnende» Lucifers disipler?
  Gud ville ha evigvarende fred på jorden, Satan det motsatte, og hvor står så USA styrt av «jøder» i den retning med sine evige kriger?
  I Bibelen står det at Gud ga Satan en viss tid på å sanke sjeler (de med «fabrikasjonsfeil»), den tiden er nå snart omme, Is(is)RaEl og USA er snart borte, imperiet faller, de har hatt sin «storhetstid» til å sanke alle de «Satans små hjelpere» blandt de mennesker med «fabrikasjonsfeil» som de greide. Nå kommer etterhvert Guds fred til å senke seg over jorden og Han kommer til å fjerne alle etterlatenskaper etter Lucifer og hans «hjelpere».

  Svar
 • Perj
  Du skriver til slutt:
  … Nå kommer etter hvert Guds fred til å senke seg over jorden
  og Han kommer til å fjerne alle etterlatenskaper etter
  Lucifer og hans «hjelpere».

  Ja, jeg er enig, men dette vil ikke skje før vi har vært gjennom
  en sju-årig forferdelig trengselstid – (som skrevet står).

  Forresten, hvor står det at:
  Gud ga Satan en viss tid på å sanke sjeler (de med «fabrikasjonsfeil») …

  Svar
  • Ble kanskje litt forvirrende det med Guds «avtale» med Satan. Det er helt og holdent min oppfatning at de som skal til Helvete har en «fabrikasjonsfeil» siden de følger løgnen og ikke sannheten, jeg har som deg ikke lest det noe sted, og i hvertfall ikke i bibelen. :):):):)

   Svar
 • Johannes Åtta Førtifira
  1 november 2023 12:35

  François-Marie Arouet (21 November 1694 – 30 May 1778), bedre kjent som Voltaire, Opplysningstidens største filosof, sa følgende:
  – [Jødene] har oversteget alle folkeslag når det gjelder frekke løgner, uforskammet oppførsel og barbari. De fortjener å bli straffet. Det er deres rettferdige skjebne.
  Og videre:
  – De er alle sammen født med vill fanatisme i hjertet slik folk fra Bretagne eller Tyskland er født blonde. Jeg ville ikke bli det minste overrasket om dette folket en dag skulle vise seg å bli dødelig for den menneskelige rase.

  LES IGJEN: «Jeg ville ikke bli det minste overrasket om dette folket en dag skulle vise seg å bli dødelig for den menneskelige rase.» – Det kan lett bli det vi står foran nå.

  Svar
 • Til Johannes Åtta Førtifira
  Jeg ser du trekker frem Voltaire som et sannhetsvitne.

  Har han sagt noe om Hamas og araberne?
  … at de kanskje er det motsatte?

  Svar
 • Hvem styrer er et godt spørsmål. Ser vi alle de løgner angående våres historie og i arkeologien kan en spørre seg om våres historie ble oppfunnet av en KI og våres framtid blir styrt derifra. Allt som jeg har lest og sett bunner bare denne i konklusjonen .

  Svar
 • Berge Ø. Guderud
  4 november 2023 7:36

  Verdens befolkning er 7.888.000.000 (2021), så 2 promille utgjør 15.777.000 (tilsvarende 3 x Noge). Ellers mye godt innhold i artikkelen.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Grønn Politikk:

Vil forårsake massedød og økonomisk kollaps.

Forrige innlegg

Tyrkia tar klar stilling til Gaza-krigen.

Som viktig Nato-land truer dette Natos eksistens.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.