POSTED IN Ukraina

Selv PR-krigen taper Zelensky etterhvert som tiden går

Vesten innrømmer at Zelensky har egeninteresser for å lyve til verden

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Tor Bugge

Den norske regjeringen Gahr Støre og oberst-løytnantene fra FHS (Forsvarets Høgskole) har stolt blindt på president Zelensky og CIA. Nå kommer innrømmelser fra vesten om at Zelensky har egeninteresser for å lyve til verdens befolkning.

1. Regjeringen Gahr Støre, NRK, oberstløytnantene fra FHS og Norges MSM, har kalt alt vi i alternative medier har beskrevet krigen i Ukraina med, for konspirasjonsteorier. Nå kommer innrømmelsene fra Vesten om bløffmakeren Zelensky, og at han har hatt egeninteresser for å lyve til Vesten, slik Storbritannia selv gjorde under den andre verdenskrigen. Dette er altså IKKE et ukjent fenomen.

2. Det som undrer meg er at regjeringen med sine rådgivere, FHS med sine forskere, og NRK med sine «gravende» journalister har vært så bombastiske med sine påstander, på tross at fenomenet med EGENINTERESSER gjelder i ALLE konflikter på jorden gjennom ALLE tider.

3. Hva kommer det av at regjeringen Gahr Støre, FHS og NRK har løyet så unisont gjennom hele krigen i Ukraina? Er det samme forklaring som under plandemien? Er det et FELLES MAKTSENTRUM som styrer hele verden uansett om det dreier seg om krig eller helse? Nå har til og med PST vedtatt at det er antistatlig virksomhet å mene noe annet enn myndighetene. Hvor har vi hørt den før? Jo, Diktatoren Stalin i Sovjet, implementerte samme retningslinjer. Så HVEM er diktatoren som dikterer hele den vestlige verden for hva vi skal mene og hva vi skal gjøre, der vi alle snakker med EN TUNGE? Kan vi kalle en slik enhet for DEEP STATE, eller er det en annen ukjent makt som står bak?

4. Alle de som er i Norges regjering, de som jobber i FHS, og de som jobber i NRK, og som har tatt forberedende prøve på universitetet har lært av Sokrates at vi skal stille kritiske spørsmål til ALT, også til egne standpunkter. HVORFOR er det da så viktig å kneble den norske befolkningen? Er det fordi Norge gjennom kritiske spørsmål får Norges befolkning til å tenke selv, og at sunn fornuft blant folk da ville gjort den ensidige hjernevasken av befolkningen UMULIG?

5. Vi erfarte det under og etter Balkan-krigen. En gjennomført manipulering av befolkningen UNDER krigen, forsvant da menneskerettssakene kom opp i HAAG etter krigen. Under krigen ble president Milosevic demonisert slik president Putin blir i dag. ETTER krigen kunne begge parter legge frem sine beviser. Ti år etter sin død, ble president Milosevic frifunnet fra folkemord.

6. Når skal Norske myndigheter og Norges befolkning forstå at det er minimum to sider av en sak? Enhver konflikt må kunne DRØFTES, ikke knebles med maktmidler nedad mot oss i befolkningen.

7. Sitat fra Forsvarets Forum: «Vestlige eksperter finner liten grunn til å stole på det som kommer fra Kreml, men fester heller ikke lit til alt som kommer fra Kyiv

Link: https://forsvaretsforum.no/krig-russland-ukraina/vestlige-eksperter-advarer-mot-a-tro-pa-alt-zelenskyj-sier/2761781 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 3 116 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Statsminister Støre drog for kort tid siden til Kiev for å møte den lille jødiske løgneren som spiller president, tvkomikeren som spiller piano med pikken. Han tok han i handa. Støre er enten gal eller dum. Karrierediplomater gjør som de får beskjed om. Punktum.

  Svar
  • >Støre er enten gal eller dum.

   Hva med gal OG dum?
   Fanatisk norgefiendlig globalist med total lojalitet til EU, er han også.
   Det har lenge vært sånn at dersom noen kommer på en ide som åpenbart er svært skadelig for vårt land, så går Gal Støre for det. La oss heller ikke glemme at han er en tvangsløgner. Lyver alltid! Mens kjeften går iett kjør. Prat-maskin.

   Svar
  • Inger E. Bodvin
   17 juli 2022 12:27

   Uansett hva Zelensky sier eller gjør, så må det gå an å beskrive han på en respektfull måte, ikke slik det står i kommentaren ovenfor, sitat: « Statsminister Støre dro for kort tid siden til Kiev for å møte den lille jødiske løgneren som spiller president, tvkomikeren som spiller piano med pikken. Han tok han i handa. Støre er enten gal eller dum. Karrierediplomater gjør som de får beskjed om. Punktum.

   Svar
   • Inger, mener du man skal underslå skandaløse fakta om noen som har framprovosert en krig som kan føre til utslettelse av alt av høyere livsformer på vår klode, fordi vedkommende er president i et land?
    President Zelenskyi Kiev ER «den lille jødiske løgneren» og tvkomikeren som spilte piano med p…

    Svar
 • Per M. Mathisen
  20 juli 2022 23:26

  At norske myndigheter, NRK og FHS bygger sin virkelighetsforståelse på USAs narrativ er vel ikke nytt eller overraskende ? Viljen eller evnen til kritisk tenkning gjelder visst bare i forhold til USAs fiender, men da er den til gjengjeld meget godt utviklet.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Nye tall fra UK:

Fører vaksineringen til en generell svekkelse av folkehelsa?

Previous Post

Ny lov underveis i Storbritannia:

Landet kan få et sannhetsminsterium.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.