POSTED IN Samferdsel, USA

Verktøykassa er tom.

I USA går de nå til ytterligheter med drapsoppfordringer av andre statsledere.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Situasjonen i USA er langt fra lystelig og særlig ikke innad i den sittende administrasjonen. Regjeringen popularitet faller på meningsmålingene og med sterkt økende bensinpriser, eskalerende inflasjon, stigning i matvareprisene osv. vil ikke populariteten øke.

Da er det godt å ha noen å skylde på: Putin. Bortsett fra at det ikke han han som bestemmer Russlands politikk aleine – den type feilinformasjon er som en pølse i slaktetiden for regjeringen lyger hele tiden – er da Putin god å ha slik at folk kan få et fjes å mislike, spytte på og å hate. Da blir oppmerksomheten ledet bort fra egne feil og tabber. Det er tross alt valg til høsten.

person in gray jacket and black backpack
Dreping er en USA-spesialitet. Hollywood kan akkurat det.

Problemet er at hvis en tar for hardt i kan det slå tilbake på en sjøl. Vi vet ikke om det er det som skjer i dette tilfellet, men det begynner å bli temmelig drøy kost som kommer ut fra munnen til USA-politikere nå. Verktøykassen er tom og da må det sterke ord til. Men ordene skaper stemninger som en skal passe seg for.

Kan den ene drepes kan også andre bli utsatt for det, f.eks. i USA. Og det er vel ikke meningen. Det er bare folk som Gadaffi, Milosevic – og Putin som fortjener døden og de to første har USA allerede sørget for å få fjernet.

Det står dårlig til i USA nå. Det som fremgår av den korte meldingen under tyder på det.

Knut Lindtner
Redaktør

Putin må drepes sier kongressmedlem i USA.

Fra Voltaire Network.

I et intervju den 3. mars 2022 i Sean Hannity Show på Fox News krever senator Lindsey Graham at president Vladimir Putin må drepes, på samme måte som Klaus von Stauffenberg hadde prøvd å drepe Hitler.

Avril Haines

 

Under et offentlig møte i USAs House  Permanent Select Committee on Intelligence, som fant sted den 8. mars 2022, leverte direktøren for nasjonale etterretning Avril Haines et uhyggelig bilde av Russlands president Vladimir Putin. Det var kokt sammen av hennes team.

Dagen etter sto den demokratiske senatoren Angus King fram på MSBCs Morning Joe, og refererte  til Putin som «den farligste mannen i verdenshistorien».

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Susan Holt Simpson

https://www.voltairenet.org/article215951.html1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 388 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Ja, Putin må drepes, for han sjøl gikk til angrep og drepte; før alle utveier og fredssamtaler var fullført til ende. Skjønt landet han er leder for hadde blitt trakkasert og provosert med militære og økonomisk krig i ti år.

  MEN.
  Vi får ta de etter tur. Bush for Irak. Obama for Syria. …….. …..
  Og Stoltenberg for Libya. Der fredssamtaler ble neglisert totalt, – etter et halvt år.
  SÅ: Putin. ( Som Nato- Stoltenberg allerede for tre år siden snakket om å «ta ut». )

  Dvs. Det er nasjonens befolkning som bør utføre jobben med å fjerne/drepe en statsleder som dreper før alle andre utveier er prøvd ut. ( Prøvd ut i et halvt år ? – I 10 år?)

  Litt usikker er jeg,men.. og lurer litt..
  Var Irak en trussel mot USA?
  Var Libya en trussel mot Norge, – eller USA?

  Svar
  • Libya var så absolutt en trussel mot USA (og dermed Norge) ved at Ghadaffi ville skape en ny betalingsvaluta for olje og gass, bort fra petrodollar og over til en gullbasert enhet som han ville forsøke å få hele Afrika og midt-østen til å bruke.
   USA greier å holde hodet over vannet (sånn passe) ved at verden bruker US$ som reservevaluta, og derved betaler også resten av verden underskuddene i USA. Hvis petrodollar blir valgt vekk er USA økonomisk bankerott, da må de senke underskuddet til noe de kan håndtere. Det ville bl.a. bety svært mange konkurser i våpenindustrien (som kjent de super-rikes lekeplass) og dette kunne ikke Ashkenazi’ene tillate, derfor fikk (i følge Stoltenberg) norske jagerflyvere «trene» på krig i Libya.

   Irak var litt annerledes, men den samme gjengen var helt klart ute etter oljereservene der. Dessuten var det jo mulig at Hussein hadde fått samlet hele midt-østen «til et rike» hvis han hadde fått holde på, og det kunne hverken USA eller Israel tillate.

   Svar
 • Og det kommer altså fra Lindsay Graham, som alle der borte vet at holder på med gutter. Altså SEKSUELL omgang med gutter og yngre menn. Hvorfor denne mannen ikke er «locked up» er for meg en gåte. Disse tingene blir stadig tatt opp av ulike radioverter, bl.a Stew Peters, og det er ingen grunn til å tvile på det.

  Svar
 • USA er mere et privat selskap enn et land og det er styrt av psykopatiske tvers igjennom korrupte banditter, noe som forøvrig gjelder store deler av verdens regjeringer med bare noen få unntak…

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Underkommuniseres i Nato-mediene:

Nato og USA har størst ansvar for Ukrainakrisen.

Previous Post

De sa den var 95% effektiv.

Men vaksineringen var en bløff.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.