POSTED IN mRNA-vaksiner

Verdens største forskningstudie:

mRNA-vaksiner forårsaker hjerne-, blod- og hjerteproblemer

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Sean Adl-Tabatabai.

Verdens største studie av covid-vaksiner har bekreftet det uavhengige medier har rapportert i årevis: mRNA-vaksinene forårsaker faktisk nevrologiske, blod- og hjerteproblemer hos ellers friske mennesker.

I følge en forskningsstudie fra Global Vaccine Data Network, den «største globale studien av vaksinesikkerhet til dags dato», ble mRNA-injeksjoner produsert av Pfizer og Moderna funnet å ha høyere risiko for «hjerterelatert betennelse», og viral-vektorvaksiner som f.eks. AstraZeneca-vaksinen var knyttet til «en økning av en type blodpropp i hjernen».

Infowars skriver: «Viral-vektor-injesjonene var også knyttet til en økt risiko for Guillain-Barré syndrom, en nevrologisk lidelse der immunsystemet feilaktig angriper det perifere nervesystemet», rapporterte Bloomberg mandag.

Forskere gikk gjennom data som fremhevet 13 «uønskede bivirkninger av spesiell interesse», hos over 99 millioner vaksinerte mennesker i åtte land, og skilte ut antatt sjeldne «høyere enn forventet» faresignaler. Vaksiner har normalt en viss grad av forventede bivirkninger; imidlertid observerte studien høyere forekomst av flere bivirkninger enn forventet.

For eksempel ble myokarditt, eller betennelse i hjertet, «konsekvent identifisert etter en første, andre og tredje dose av mRNA-vaksiner», rapporterer Bloomberg, og legger til: «Den høyeste økningen i forholdet observert til forventet, ble sett etter en andre injeksjon med Moderna-vaksinen».

«En første og fjerde dose av den samme vaksinen var også knyttet til en økning i perikarditt, eller betennelse i hjerteposen», legger Bloomberg til, ifølge forskningstudien.

I tilfelle av Guillain-Barré syndrom, eller hjernebetennelse knyttet til dårlig muskelkoordinasjon, forventet forskere som undersøkte de første 42-dagene etter vaksineringen med Oxfords Vaxzevria (ChAdOx1) covid-vaksine omtrent 66 tilfeller, men fant 190 alvorlige bivirkninger.

Videre, «ChAdOx1 covid-vaksinen var knyttet til en tredobling av cerebral venøs sinus trombose, en type blodpropp i hjernen, identifisert i 69 tilfeller, sammenlignet med 21 som var forventet», bemerker Bloomberg, og legger til at Danmark og andre land har avbrutt distribusjonen av vaksinen, etter at risikoen for blodpropp ble identifisert.

Studien fant også forskjellige tilfeller av myelitt, eller betennelse i ryggmargen, blant de som hadde fått både viral-vektor og mRNA-vaksiner. Mulige faresignaler for tverrgående myelitt – ryggmargsbetennelse – etter at virusvektorvaksiner ble identifisert i studien. Det samme var akutt disseminert encefalomyelitt – betennelse og hevelse i hjernen og ryggmargen – etter både viral-vektor- og mRNA-vaksiner. Syv tilfeller av akutt disseminert encefalomyelitt etter vaksinasjon med Pfizer-BioNTech-vaksinen ble observert, mot en forventning om bare to.

Studien, som stadfester hva utallige vaksineskeptikere mistenkte, og som tidlig etterlyste sikkerhetsdata, ser ikke ut til å ha undersøkt den store mengden dødsfall som potensielt kan være knyttet til vaksinene.

Den alarmerende informasjonen kommer dessverre for sent for de som blindt stolte på det medisinske etablissementet, og nå må leve med permanente ødeleggende helsekonsekvenser, eller har mistet kjære. Til dags dato har over 13,5 milliarder doser covid-vaksiner blitt injisert i armene til mennesker over hele kloden.

Fra The Peoples Voice, publisert 20 februar 2024.
Oversatt fra enegelsk. Linker, link til studie og X-meldinger i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light.
Orginalartikkel: World’s Largest Study Concludes mRNA Jabs Cause Brain, Blood and Heart Issues.

Forsidebilde: Wikimedia Commons

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • 13,5 milliarder straffbare handlinger begått av leger og sykepleiere som burde protestert umiddelbart hvis de hadde vært verdig sin utdannelse; dette lærte de i sin utdannelse, at noe helt nytt skal prøves ut på testgruppe over år, og aldri under noen omstendighet gis til gravide og ammende. Angrer de nå? Ja, og med god grunn; fortsett med det!

  Svar
  • Jeg tror desværre ikke at de angrer. De har blitt vel kompensert fra BIG PHARMA, for å utføre dette eksperimentet. I tillegg, har veldig mange av de som satt sprøyten, injisert seg selv først. Derfor kan du i tillegg til grådighet, sette spørsmål med intelligensen til vår legestand. Den synes i alt vesentlig, å være fraværende.

   Svar
 • Det hele er en uendelig tragedie. Etter at sykdom og død grunnet hjerte-karsykdommer har gått jevnt og trutt tilbake gjennom de siste tiårene, må man nå i både Norge og Storbritannia 50 -60 år tilbake i tid for å finne lignede tall. I hovedstrømsmedia er det ingen som stiller seg spørsmålet om den bekymringsfulle økningen kan ha noe med en viss hastegodkjent og eksperimentell vaksine å gjøre….

  Svar
  • E:
   «I hovedstrømsmedia er det ingen som stiller seg spørsmålet om den bekymringsfulle økningen kan ha noe med en viss hastegodkjent og eksperimentell vaksine å gjøre….»

   Men ‘vitenskaplig forskning’ , eller helsemyndigheter i Norge kjenner antagelig ikke til slike data som kommer fram w.w. ;-)

   Så ‘forskningen’ som bedrives rundt en uforstålig økning av plutselig død, bilulykker m.m. i Norge, tar selvfølglig IKKE med mulige injeksjonsskader. Det ville være konspirasjoner, som Grunnlovsbryteren Erna Solberg sa fra stortingsalen.

   I Norge er forskning og politikk en grøtete graut. Enten det gjelder klima, penge-økonomi, eller denne konstruerte ‘pandemien’ .
   – Men kaller seg underlig nok fortsatt ren forskning.

   Trist.
   – Og selvfølgelig farlig.

   Svar
 • stayfree..
  2 mars 2024 15:56

  Denne studien sier egentlig veldig lite. Den sier kun at man har funnet at det har forekommet et visst antall hendelser, et slags minimum, men at dette på ingen måte kan brukes som en risikoprofil for vaksinen. Alt for mange begrensninger er satt i studien til at de kan si noe om generell risiko.

  Bla er det opplyst at tallene kan være høyere, da rapporteringssystemene ikke nødvendigvis har fått med seg alle tilfellene som har funnet sted. (potential underreporting across countries may have led to an underestimation of the significance of potential safety signals )

  Dette må vel være århundres understatement.

  Videre har de utelukket alle tilfeller hvor den såkalte OE ratios LBCI er mindre enn 1.5.

  Videre har de kun tatt med bivirkninger som er registrert innen 42 dager etter injeksjon.

  For å vise hvor tåpelig dette studiet er kan det sies at studiet fant ca 25 !!!!! tilfeller av hjertebetennelse fra pfizer og moderna blant 99 mill personer, mens FHI har funnet 420 blant 4.5 mill nordmenn.

  Studiet er finansiert av CDC og er nok først og fremst ment for å renvaske vaksinen. Dvs gi inntrykk av en noe forhøyet risiko, men såpass liten at de kan forsvare å gi den mot korona.

  De har videre utelukket å se på

  Svar
  • stayfree..
   2 mars 2024 15:59

   Funnene av feks hjertebetennelse er så komisk lave at jeg personlig kan skryte på meg å kjenne 10% av de som har fått hjerteinnfarkt i denne studien blant 99 millioner mennesker. Hvilket jo selvsagt er en statistisk umulighet.

   For en matematiker er denne studien ikke noe annet enn latterlig.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det er en dum hund som biter hånden som gir den mat.

Nå skal EU sanksjonere kinesiske selskap.

Forrige innlegg

Ved å sitere hva alle andre mener.

Det er oppskriften for å bli sentrumsekstremist i Norge.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.