POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Grunnlaget for at mange vaksinerte seg ble bygget på en løgn.

Verden største helseskandale?

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

I denne videoen på Twitter understrekes det helt sentrale poenget som nå går opp for stadig flere: I reklamen for å ta vaksinene ble argumentet brukt om at det var også av hensyn til andre at en skulle ta vaksinen. Det var for at en ikke skulle kunne smitte andre. Mange følte seg tvunget til å vaksinere seg av den grunn.

Også begrunnelsen for vaksinepasset som mange land ønske å gjennomføre bygget på dette argumentet: de som hadde tatt vaksinen var ikke smittefarlige for andre og kunne bevege seg fritt rundt i alle samfunnets møteplasser: institusjoner, skoler, butikker, offentlige kontorer barnehager, kulturarrangementer, idrettsbegivenheter osv. De uvaksinerte («spedalske») skulle ikke ha tilgang. De var på en måte ureine.

Begrunnelsen for denne planlagte diskrimineringen av de uvaksinerte var at de vaksinerte ikke spredt smitten videre, presis fordi de var vaksinert. Og så innrømmer Pfizer sjefen nå under denne høringen vi ser utdrag av i Twitter-videoen under at deres vaksine ikke var testet for dette.

Den var ikke testet for om den forhindret smitte av andre. Men denne innrømmelsen kommer etter at Pfizer har solgt flere milliarder vaksiner og at mange har fått sprøytet inn i kroppen et stoff de ikke ønsket, men følte seg tvunget til å ta.

Robert «Rob» Roos, er medlem av Europaparlamentet fra Nederland.

Vi kan ikke dy oss for å etterlyse faktisk.no, om de skal ettergå både myndigheter og de store mediene som helt ukritisk presset frem vaksinering med denne vaksinen som det nå viser seg ikke var skikkelig testet. De skriver på deres egen forside følgende om seg selv:

«Faktisk.no AS er en ideell organisasjon og uavhengig redaksjon for faktasjekk av samfunnsdebatten og det offentlige ordskiftet i Norge.»

Lenger nede på siden heter det imidlertid:

«Faktisk.no AS er eid av VG, Dagbladet, NRK, TV 2, Polaris Media og Amedia.»

De er altså ikke uavhengige selv om de påstår det selv. Både Dagbladet, VG, TV2. Polaris Media og Amedia er privateide og over noen av dem er det utenlandske eiere. Det er altså noen som finansierer dem og det er naturligvis de som kontrollerer dem, selv om de ikke legger seg opp i den daglige driften. Men hvis noen av de som jobber der skulle prøve å utfordre den rådende fortellingen om hva som faktisk skjer i verden, slik en løgn nå avsløres fra denne EU-komiteen, da ettergår naturligvis ikke Faktisk.no sine eieres løgnaktige fremstillinger fra 2 år tilbake. En fremstilling som ble pushet av mediene i månedsvis for å presse frem vaksinering

De holder klokelig kjeft om saken. Faktisk.no har her en fleskebit av en feilinformasjons-sak men vi skal vedde på at de ikke rører den med en ildtang.

Knut Lindtner
Redaktør

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Noen av oss konspirasjonsteoretikere, anti-vaxxere og annet sammensurium, vi påpekte dette FØR forgiftningen startet.

  Svar
 • Hvem tar oppdraget ? Gjerne massesøksmål.
  Når starter etterforskningen av Erna Solberg og norske helsemyndigheter?
  Av Margrethe Salvesen -20. oktober 20220
  https://steigan.no/2022/10/nar-starter-etterforskningen-av-erna-solberg-og-norske-helsemyndigheter/
  Må ikke glemme Camilla Stoltenberg i FHI, som solgte sjela si for 3 millioner mer i årslønn. Politikere som Bent Høie skal heller ikke gå fri for å juge på beste sendetid osv.

  Svar
  • Margrethe Salvesen er tøff. Slike jenter vil gamle Norge ha. Ja, passende straff for Erna m/flere? Var det opp til meg: eksekusjonspelotong med fri adgang for folket, så vi kan se at de virkelig er tatt av dage.

   Svar
 • De hoverende, leende, smilende ansiktene forteller «ja visst, dette har vi gjort, vi holder fram som vi stevner og vi har ingen intensjoner om å slutte», dette viser det psykopatiske ved makthaverne, fullstendig samvittighetsløst fortelles folket at de ikke har makt til noe som helst.
  Pfizers Bourla ser seg som så mektig at han ikke stiller for å besvare spørsmål.
  At de visste hva de gjorde helt fra begynnelsen sies nå uten omsvøp og uten anger.
  Hva er dette for slags sjeleløse skapninger, som med et smil sier at de gladelig dreper de fleste inkarnerte, en skremmende sort, som styrt av satan. Det er nettopp det de er.

  I det minste EN i Europaparlamentet viser menneskelige trekk, Rob Roos.

  EMA godkjenner giftsprøyter fra seks månders alder. Pur ondskap.
  Styresmaktene vil ha full digital overvåkning av all mellommenneskelig kontakt, ny lov på trappene.

  Australias herskere tilbyr vaksineskadede gratis begravelse hvis nærmest urealistiske krav tilfredsstilles. Staten dreper folket.
  Trudeau tilbyr gratis statsdekket eutanasi hvis du synes livet myndighetene påførte deg er blitt så uutholdelig at du ikke orker mer, med et smil.
  NRK forteller i dag om en «covidskadet» som nå bor i campingvogn og strever for å få erstatning for det som reellt skyldes sprøytene; så påstår legene han søker hjelp fra en masse vås og løgn.
  Menneskeheten er på vei inn i en tøff vinter. Statslederne slår gladelig av strømmen midtvinters for å drepe flere

  Svar
 • Og hvor er forbrukerombudet?
  Eller er det nå tillatt å reklamere for et produkts (helse-) virkninger uten dokumentasjon?

  Jeg tror dette er nok en spiker i kista for våre politiske myndigheters troverdighet.
  ‘Man kan lure noen få hele tiden, alle en liten stund; – men ikke alle hele tiden’.
  ‘Strømkrise, ‘klimakrise’, ‘økonomikrise’.
  Alt vil falle på sine egne løgner.

  Svar
 • Wasan Totland
  21 oktober 2022 15:02

  Det kunne være interessant om noen sjekket om året såkalte influensavaksine også ma lagres veldig kaldt.

  FHI sier at årets influensavaksine er svært viktig fordi man kan risikere å få influensa, corona/covid19 og forkjølelse SAMTIDIG. Slå den! Snakk om å slå på fryktens stortromme!
  Med de erfaringene vi nå har kan vi ikke lenger stole på våre helsemyndigheter. De vil oss ikke vel. Vaksiner som de anbefaler skal man ikke ta for vi vet nå at de er livsfarlige

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Europerne er rundlurt av USA.

De betaler i dag 8 ganger mer for USA-gass enn det Russland tilbød.

Forrige innlegg

Kruttønna Frankrike.

Tennes lunten nå?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.